Mynet 01.02.2012

Oğlak burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Oğlak burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

*ŞİFALANIYORUM

3 Şubat tarihi itibariyle Balık burcunda seyrine devam edecek Neptün burcunuzla uyumlu görünüm yapacak hoş bir etki. Sezgi gücü veren, ideallerinizin peşinden koşmanızı sağlayan, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmenizde size destek verecek Neptünün asıl gücünü bu yıldan itibaren hissetmeye başlıyoruz dostlarım. 8 Şubat tarihine kadar devam edecek Venüs-Balık burcu seyri ve 5 Mart-3 Nisan Venüs-Boğa geçişi oldukça faydalı. Şöyle bir arkanıza dayanıp lütfen şunu hissediniz. Yaşamda yeni bir sayfa açıyorum ve ben şifa verici enerjileri ruhumda hissediyorum. İşte bu çok önemli. 2011 yılında hatırlarsanız kısa bir süre bizimle beraberdi. Hayallerimizi gerçekleştirmemiz, vizyonumuzu dış dünyada yükseltmemiz için bize ışık sunmuştu. Ancak tam tadına varamadan geri harekete geçmişti. Şimdi artık uzun yılar boyu bizim yanımızda. Bu, Oğlaklar için hakikaten rahatlatıcı. Moral duygunuzu yükseltici ve sizi ipek bir tülün sarmalaması gibi ruhunuzu okşayıcıdır. İletişim anlamında insanlarla paylaşımda bulunurken, şefkat duygunuz ve empatiniz oldukça gelişir. İnsanları rahatlatabilir onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlayabilirsiniz. Düşünceleriniz zihninizde öylesine güzel akar ki, yükselen moral duygunuzla sorunlarınızı kolaylıkla çözüme kavuşturabilirsiniz. Hadi bakalım, şimdiden güzel bir yıl olsun her birimiz için.

8 Şubat-5 Mart tarihleri arasında Koç burcunda seyrini sürdürecek Venüs astrolojik açıdan sert bir geçiş olarak kabul edilmektedir. Ancak Oğlak öncü bir burçtur. Diğer öncü burç olan Koçta ilerleyen Venüs, itekleyici olabilir. Kariyer evinizin yöneticisi olan Venüs çalışma hayatında daha fazla başarılı olmak için diğer kişilerle rekabeti kızıştırıcıdır. İç dünyanızda aktif rol oynama arzusu belirir. En soğukkanlı Oğlak bile, Venüs-Koç burcu geçişinde şöyle bir canlanır. Aktif roller üstlenir. Hakkını sahip çıkabilir. Sözünün dinlenmesinden hoşlanır. Birlikte yaşadığınız kişi veya kişiler üzerinde baskın rol oynamaya çalışmanız mümkündür. Ayrıca eviniz sınırları içinde hareketlilik yoğundur. Başta da belirttiğim gibi genel anlamda sert bir enerjidir fakat doğru şekilde kullanılırsa, geçmiş bazı meselleler gözden geçirilirse, yerleşim, eğitim veya ihtisas anlamında gelişmeler yaşanabilir. Venüsü-Koç burcunu yöneten Marsın Başak burcundaki geri hareketi gösteriyor ki, gerçekten huzur bulmak, güvende olmak için henüz yerli yerine oturmamış bazı noktalar var. Yeri geldiğinde sabırlı olmakta yarar var. Venüs-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri 10-15-17 Şubat olarak öne çıkıyor. 10 Şubat tarihinde ev sınırları içinde aktif ve yenilikleri uygulama arzunuz gayet açık ve net olarak ön planda. Değişime olan ihtiyacınız o denli yoğun ki, sizin gibi radikal bir burç mensubu dahi böyle bir enerji altında sabırsız davranabilir. Öyle bir yenilik istiyorsunuz ki, artık üzerinizdeki baskılar son bulsun ve hayatınızda yepyeni bir sayfa açılsın. 15 Şubat tarihinde arzularınız sizi kamçılıyor. Mutlak güç elde etmekten yanasınız. Dönüşümde bulunamadığınız zaman gerginlik duyabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi süresince iş seyahatlerinizin amacınıza uygun şekilde gelişmeme riskini göz önüne alarak planlarınızı mutlaka tekrar kontrol etmenizde yarar görüyorum. Hedeflenen noktaya gelmek zaman alıcı olabilir. Siz rutin bir yaşamı seven bir Oğlaksanız bu dönemdeki detaylı işler ve çoğu zaman yaşanan hedefiniz dışı gelişmeler can sıkıcı olabilir. Belli bir zorlanma söz konusu olduğundan kendinizi başarısız hissetmeniz, dışarıdan birilerinin size karşı en ufak bir eleştirisi dahi sinirlenmenize yol açabilir. Oysaki fikrini söylüyor diyerek soğukkanlı davransanız büyük bir sorun çıkmaz. Ancak gelin görün ki Mars-Başak geri harekette, endişeler bazen vesvese halini dahi alabilir. Kendi fikrinizi söylerken başkaları tam karşıt fikirle üzerinize gelebilir. İş hayatında beklediğiniz terfi, tayin, atama gibi konularda ertelenmeler oluşabilir. 2 Şubat tarihinde geri harekette olan Mars, Venüs ile karşı karşıya geliyor. Bir yandan otoritelerle ılımlı bir şekilde iletişimde bulunarak hakkımızı arıyoruz diğer yandan iş konularında ince eleme ve sık dokumalardayız. Canımızı sıkmakta olan durumlar bizi bağlayıcı bir faktör olarak ön planda. Gözden geçirmelerde bulunmakta ve ani kararlardan kaçınmakta yarar var. kimileri için bu karşıtlık iş görüşmelerinin işareti olabilir. Kaybetme korkumuz bizi engelliyor. Yerine koyabileceğimiz bir alternatif arayışındayız. Eğer böyle bir alternatifimiz olsa, o zaman daha rahat olacağımız açıkça meydanda. Kafamız karışabilir. Ancak bu, kendimize yüklenmemiz anlamına gelmemeli.

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Fiziksel güç ve ifade tarzınız
27 Ocak-14 Şubat: Parasal meseleler
14 Şubat-2 Mart: Çevre ilişkileri, iletişim
2 Mart-24 Mart: Ailevi konular
24 Mart-14 Nisan: İletişim, haberleşme, girişimler

SATÜRN GERİ HAREKETİ

Sevgili Oğlaklar, 7 Şubat-24 Haziran tarihleri arasında, geri harekette kalacak yöneticiniz Satürn, bu dönemde iş, özel hayat, ev yaşamı, kariyeriniz, mesleki itibarınızla ilgili konularda konular üzerinde gözden geçirmelerde bulunmanız ve içinde bulunduğunuz durumu gerçekçi bir şekilde ele almanız anlamında önemlidir. Bugüne dek öğrendikleriniz, tecrübe ettikleriniz ve genel olarak yaşamınızla alakalı konularda yavaş yavaş zirveye yaklaşıyorsunuz. Bu zirvenin tadını çıkarmak için eksiklerinizi veya ileride yapmayı düşündüklerinizi lütfen bir kez daha derinlemesine gözden geçiriniz.

Ani karar değişikliklerinde bulunmamalı, daha önceden verdiğiniz kararları gözden geçirmelisiniz. Bu dönemde engellemeler üst seviyede olabilir. Cesaretiniz azabilir veya kararsızlıklar yaşayabilirsiniz ancak kendinizden, yaptıklarınızdan ve yapmayı düşündüklerinizden eminseniz aklı başında ilerlemenizin önünde hiçbir şey engel değildir. Satürn mesleki kariyer evinizde geri hareket yaptığına göre, siz de ilerisi adına düşündüklerinizi ortaya koyabilmek için bilgi ve tecrübelerinizi geliştirmek ve daha donanımlı bir şekilde yola devam etmek için geri hareket dönemini iyi değerlendiriniz. Ani kararlar vermeden önce düşününüz. Sabırlı olunuz ve kendinize güvenmekten kesinlikle vazgeçmeyiniz. Bu devreyi bir mola gibi düşününüz.

Satürn Geri Hareket Sürecinde Tüm Burçlar olarak:

-Kendinizden kuşku duymamalısınız.
-Kendinizi eleştirip, küçük görmemelisiniz.
-Olumsuz düşünerek vakit kaybetmek yerine, akıllı hareket ederek eksiklerinizi tamamlamalısınız.
-Yeteneklerinizi hafife almayınız.
-Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olunuz, iyi geçinmeye çalışınız. --Bazen köprüyü geçene kadar sabırlı olmak lazım, yani söz gümüşse sukut altın diyerek sorumluluklarımızı düzgün bir biçimde yerine getirmeliyiz.
-Kendimizi ne aşırı derecede savunalım ne de pes ederek geri çekilelim.
-Yalnızlığımızı sevelim, ancak hayattan uzaklaşmayalım.

Satürn Geri Hareket Sürecinin Olumlu Yönleri:

-İçe yönelmeler görülebilir. Yani dışarı hayattan kendinizi uzaklaştırıp, önünüzdeki gerçeğe odaklanabilirsiniz. Bu sayede neler yapmanız gerektiğini ve gerekmediğini tespit etmeniz kolaylaşır.
-Değişime direnebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Kişi bazı konularda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilse kendini geliştirme fırsatı bulabilir.
-Kendinizi kontrol altında tutabilir ve hatta kendinizle olan savaşınızda galip gelebilirsiniz.
-Kendi kendini motive edebilirsiniz. Azimli olmayı öğrenirsiniz. Bu duruma kaç kişi olumsuz diyebilir ki.
-Bazen molalar iyidir. Uzun yolculukları düşünün, durup ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve yola devam etmiyor muyuz? O zaman gelin bu molada neyimiz eksik ve neleri tamamlamamız gerekiyor diye bir düşünelim. Beklemede kalarak kendimize şöyle bir gerçekçi açıdan bakalım. Geri hareketten sonraki döneme(Satürn Terazi) güçlenmiş olarak adım atalım.
-Bazen küçük hataları görmezden geliriz, atlarız. Daha sonra bunlarla gereğinden çok uğraşmak zorunda kalırız. İşte Satürn geri hareketi size bu küçük hataları görmenizi ve düzeltmek için çaba sarfetmenizi sağlıyor. Sizce bu olumsuz bir durum olabilir mi?-Sistemler kolaylıkla bozulabilir bazen. Tamir etmek gerekir. İşte Satürn geri hareketi size tamirat için gerekli olan zamanı tanır.-Satürn geri hareketinde insan zorluklarla baş etmesini sağlayan muazzam bir içsel güce sahip olur. İşte bu sayede insan düştüğünde kalkmayı öğrenir.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Balık burcunda seyrine başlayacak iş evinizin yöneticisi Merkür, çalışma hayatınızla alakalı konularda mantıklı düşünmenin ve hareket etmenin kimi zaman zor olabileceğini göstermekte. Görmek ve duymak istediklerimize, önümüzde duran gerçeklerden daha fazla önem verebiliriz. Yani sorunlar ele alınarak çözülecek yerde tam tersine kaçış göstermek mümkündür. Öğrenme, iletişim, algılama konularında yanılmalar yaşanabilir. Bizim umduklarımız ile ortadaki gerçekler arasında farklılıklar oluşabilir. Böyle bir durumda kendimizi ayarlamamız şarttır. Bu ayarlamada sezgileriniz ve çevrenizle olan güçlü ilişkileriniz, inancınız büyük rol oynar. Etrafınızdaki insanlardan destek görmeniz ve işinizle alakalı mevzularda size yardımcı olmaları mümkündür. İş hayatında beraber çalıştığınız kişilere destek olabilir, fikirlerinizi hoş bir şekilde açıklayabilir ve onlarla iyi geçinmeye çalışabilirsiniz. Bu süreçte, tarafsız ve objektif davranmaya çalışmanız faydalıdır. Çünkü bu sizi, hem iş hayatında yanılmaktan hem de ileri adımlar atarken, başkaları tarafından etkilenmekten koruyabilir.

Birlikte aynı iş yerinde çalıştığınız kişilerle iletişiminizi mutlaka güçlü tutmaya çalışın. Mesleği sanat, mistizm, yazarlık(roman-edebiyat, senaryo), şiir, oyunculuk alanında olanlar için bu enerji verimlidir. Çünkü bu meslekler yaratıcılık ve psişik farkındalık içerir. Ayrıca pazarlama ve satış alanlarında da yardımcı olabilir. Malınızı satabilmek için belli bir abartıya veya gerçekliğin değişik şekilde ifadesine ihtiyaç vardır. Ürününüzü ne kadar iyi pazarlarsanız sonuç o denli başarılı olabilir. El işçiliği, güzellik ürünleri, fotoğrafçılık, doktorluk v.b gibi. Bu enerji altında düşüncelerin hayallerle süslenmesi ve bu süslemenin ortaya eser olarak çıkması mümkün olduğundan, eğer amacınız aile bütçenize katkı ise, Merkür Balık sürecinde bu işleri size önerebilirim. Birilerinin sizin kaderinizi şekillendirmesini değil, sizin bizzat kendi yaratıcılığınızı ortaya koyarak ekmeğinizi kazanmanız gerektiğini bilin. Bu son derece önemli. Duygusal düşünmekten ziyade mantığınızı hep devrede tutunuz. Hayata küsmek yerine dört elle sarılınız. Hayatın mucizelerle dolu olduğunu unutmayınız. Çevrenizle aranıza duvarlar örmeyiniz, bilakis çevrenizle yakın temasta bulununuz. Merkür-Balık burcunda astrolojik olarak çok güçlü bir enerji değil. Ancak bu geçişi yöneten Jüpiter ve Neptünle olan uyumlu görünüm Merkür Balık burcu geçişinin zayıflığını güçlendiriyor. Çok fazla mücadeleci bir kişi profili çizmeyebilirsiniz. Hatta bir iş monotonlaştığında çabuk sıkılabilirsiniz. Yaratıcı zihniniz emrinize amade. Dönemi, ideallerinizi gerçekleştirme anlamında olumlu geçirebilirsiniz. Merkür Balık burcu geçişinin etkili tarihleri 14-16-19-23 Şubat. 23 Şubat tarihinde Merkür, geri hareketini sürdürmekte olan Mars ile karşıtlık yapacak. Bu kutuplaşma, bir yandan zihinsel anlamda pasif düşünmeye yatkınlık veriyor diğer yandan ise, düzeltemediğimiz bazı konularda gerilim yaratıyor.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş siz Oğlakların, iletişim haberleşme konularında ve düşüncelerinizde bilgiye yoğun bir önem vereceğinizin göstergesidir. Zihninizde kaba kuvvetten ziyade öğrenme açlığının getirdiği istek vardır. Herhangi bir şeyi gözünüzde canlandırma ve hayal etme gücünüz yüksek olacaktır. Başka insanların aklından geçenleri kolaylıkla sezebilirsiniz. Mistik uğraşılar, astroloji, edebiyat, sanat, sinema, psikolojik veya ruhsal danışmanlık, şefkat ve özveri gerektiren meslekler sizin için biçilmiş kaftandır. Eğer doğum haritanızda bunları destekleyen görünümler varsa, şansınız iki misli yükselir. Yakın çevrenizdeki akrabalarınız veya komşularınızla ilişkileriniz olumlu yönde gelişebilir. Genel anlamda rüyalarınız inanılmaz bir şekilde gerçeğe yakındır. Düşünceleriniz derinden gelen çeşitli bilgiler aracılığıyla zenginleşir. İfade tarzınız yumuşak, hoşgörülü ve sezgiseldir. Düşünürken yazarken veya konuşurken ilham gücünüz emrinize amadedir. Yakın çevrenizle mistik bir bağ kurabilirsiniz. İkna yeteneğiniz çok yüksektir. Fikirlerinizi karşınızdaki insanlara gayet kolaylıkla ifade edebilir ve onların da kabul etmesini sağlayabilirsiniz. Güneş-Balık burcu seyir etkinliği süresince etkili tarihler: 19-24-25-28-29 Şubat olarak öne çıkıyor.

YENİAY BALIK BURCUNDA

22 Şubat saat 00:35 itibariyle Balık burcunda oluşacak Yeniay, çevrenizdeki insanlarla olan yardımlaşmanız, onlara verdiğiniz destek, merhametiniz ve ilginizle takdir görür ve hakikaten çok sevilirsiniz. Eğitim hayatından iş yaşamına kadar her alanda ruhsal açıdan kendinizi güçlü hissedebilirsiniz. Kısa yolculuklar genel olarak hayırlı olur ve kazançlı geçebilir. Bir gücün sizi koruduğuna şahit olabileceğiniz ilginç durumlar yaşayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişiler sizin iyi niyetiniz ve yardımsever oluşunuzdan bahsedebilirler. İşleriniz ve kısmetiniz açılabilir ve rızkınız bollaşabilir. Konuşmalarınız genel olarak derin ve tutkuludur. Sevdiklerinize sahip çıkabilir onlar tarafından daha çok aranılır ve ilgi görebilirsiniz. Romantik hisleriniz yükselir ve empati gücünüz yükselir. İletişiminizin çoğunluğunda mistik ve dini duygular ön planda olabilir. Sezgileriniz yükselir, bilgi birikiminiz insanlar tarafından takdir görebilir. Yeniay maneviyatınızı yükseltici ruh dünyanızı zenginleştirici, akıl gücünüzü kullanmanızı, hayata farklı bir açıdan bakabilmenizi sağlayıcıdır. Eğitim hayatında olanlar, iş hayatında olup yeni atılımlarda bulunmak isteyenler, yakın akrabalarıyla sorunları olanlar, yolculukla alakalı işleri olanlar sizler açısından bu Yeniay fırsatlar getiricidir. Burcunuzla uyumlu görünüm yapan bu yeniayı olumlu şekilde değerlendirmenin yolu, cesur olmaktan ve bilginizi diğer insanlarla paylaşmaktan geçiyor. Yeni ve ilginç kişiler size rehber olabilir. Yaratıcı kabiliyetlerinizi ortaya koyabilecek girişimlerde bulunurken asla ürkmeyiniz. Kendinize güveniniz. Parasal konularda dikkatli olunuz. Gereksiz harcamalarda bulunmayınız. Günlük rutininiz bozulabilir ancak bundan sağlayacağınız kazanımlar kayıplarınızdan daha değerli olur.

PARA KONULARI

20 Ocak-19 Şubat tarihleri arasında Kova burcunda seyrini sürdürecek Güneş, bilhassa yetenekleriniz, yaratıcılığınız yoluyla kazanç elde etmeniz anlamına geldiği gibi, parasal konularda size karışılmasından da pek hoşlanmadığınız bir dönemin işaretidir. Uranüs denetiminde olan Güneş değişime açık, kendinizi geliştirme ve yenilikçi bir bakış açısı çerçevesinde hareket etmenin özellikle bu süreçte son derece önemli olduğunu göstermektedir. Gerektiğinde fikirlerinizi savunmayı ve kendinize güven duymayı mutlaka ön planda tutmanız gerekir. Genellikle böyle bir enerjinin etkisi altında, kişi ister istemez uyanık, becerikli, yaratıcı ve ideallerinin peşinden gidebilecek kadar akıllı davranmalıdır. Maddi kazanım alanında ilerleyecek Güneş bağımsızlık duygusu kazandırıcıdır. Doğal olarak, insan parasını farklı yollar yöntemler deneyerek kazanabileceği gibi, harcama konusunda da tek başına karar vermek ister. Oğlaklar genel olarak doğum haritalarında aksi bir tesir olmadıkça tutumlu insanlardır. Hesabını yapmadan kolay kolay yaş tahtaya ayak basmazlar. Güneş-Kova burcu seyir zamanlarında ise ister istemez satın alma arzusu yüksektir. Özellikle teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanmak isteyen kişiler, bu dönemde bütçelerini aşan miktarlarda para harcayabilirler. Bu konuda dikkatli olmakta yarar var. Bu süreçte finansal meselelerinizi dış dünyada ifade ederken güven duygunuzu mutlaka önde tutmalısınız. Eğer yaptığınız işten, yaratıcı gücünüzden, uygulamalarınızdan eminseniz bunu dile getirerek kazancınızı çoğaltabilir, farkınızı ortaya koyabilirsiniz. Güneş-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 7 ve 18 Şubat olarak öne çıkmakta.

Sevgili Oğlaklar, 27 Ocak-14 Şubat 2012 tarihleri arasında finans evinizde etkili olacak Merkür, iletişimin en yoğun şekilde kazanç konuları etrafında toparladığını göstermekte. Bir yandan 23 Ocak tarihinde oluşan Yeniayı ve ardından iş evinizin yöneticisi Merkürün etkisini hesaba katarsak, hızlı düşünmek ve işbirliğinde bulunmak ve hepsinden önemlisi mantığımızın sesine kulak vermek son derece önemli. Becerilerinizden faydalanma ve iletişim, bilgi, güven konusunda kendinizden emin olmanız gerekiyor. Bu emin olma hali, sözlerinize, düşüncelerinize yansıdığı zaman sizi kararlı bir kişi olarak görmeleri mümkün. Eğer kendinize, yaptığınız işe, bugüne dek ortaya koyduklarınıza gerçekten inanıyorsanız emin olunuz ki, kazançlı çıkarsınız. Bu geçişin etkili olduğu tarihteki gökyüzüne baktığımızda, Jüpiterin burcunuzla uyumlu görünüm yaptığı Boğa burcunda ilerlediğini görüyoruz. 3 ve 13 Şubat. İş hayatınız ve mali konularda otoritelerle olan ilişkiniz çok önemli. Geçmişe dair meseleler tekrar ele alınabilir.

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

Sevgili Oğlaklar 7 Şubat 23:54 de, Aslan-Kova burç aksı üzerinde oluşacak Dolunay duygusal ve ruhsal anlamda güvenli bir yaşam sürme arzunuzun yoğunlaşması, hayatınızı şekillendirmek adına, ortak paylaşımlarda bulunulması veya ortak yaşam kararı alınması(iş veya özel) anlamında etkilidir. İlişkinizle alakalı mevzularda cinsellik ön plana geçebilir, tutkularınız yoğunlaşabilir ve beraberliğinizde hakimiyeti ele geçirme arzunuz yoğunlaşabilir. İşte bütün bu güçlü ifade tarzınız, parasal konulardaki kararları tek başınıza almanıza ve özgür hareket etmenize sebep olabilir.

Oysaki ortaklık bir bütünleşme demektir. Tarafların birbirinden saklısı ve gizlisi olmamalıdır. Dolunay etkisi altında bu durum sorunlara yol açabilir. Dolunay harcamalarınız, borçlarınız konusunda da etkilidir. Gereksiz harcamalardan uzak durulması gerekir. Öncelikle borçlarınızı temizlemeye çalışınız, elinize geçen parayı idareli kullanınız ancak ödemelerinizi hallettikten sonra kişisel isteklerinizi karşılamaya çalışınız. Yani elinize geçen parayı har vurup harman savurmayınız. Kimlerle parasal bağlantınız veya kiminle ilişkiniz varsa, bu kişilerle olan irtibatınızı tekrar gözden geçiriniz. Böylece hayal kırıklığı yaşamamış olursunuz. Bu Dolunay, hukuksal alacak davalarınız, çocuklarla alakalı paylaşımlarınız mevzularında da etkilidir. İlişkinizle alakalı yeni düzeltmelere ihtiyaç varsa bunlar üzerinde sakince düşünmelisiniz. Durumları subjektif değerlendirmeyiniz.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Güneş, finansal konularda da etkilidir. Eğitim hayatı, girişimler, sanatsal konular ve yakın çevrenizden manevi ve maddi anlamda destek görebilirsiniz. Bu geçişi yöneten Neptünün Balık burcunda ilerlemeye başlaması bundan böyle Balık burcunda ilerleyen Güneş-Venüs-Merkür-Mars hatta kısa süreli Ay geçişlerinde şansınız gayet yüksek. Ancak paramızı bilinçli bir şekilde kullanmayı da bilelim. İyimser yaklaşımların yanıltıcı olması mümkündür. Bu durumu göz ardı etmememiz gerekir. Biz temkinli olalım da gerisi kolay diyorum. Size destek olacağını söyleyen veyahut herhangi bir teklifte bulunup hallederiz diyen insanlara dikkat edin. Bu kişiler sözlerinde ne kadar durabilirler. Bu son derece önemli. Karşınıza çıkabilecek işler veya bizzat başvurularınızda parasal konuları en başında konuşmak mantıklıdır. İşinizle ilgili sıkıntılarınızda ise, işinizi sağlama almadan ani kararlar vermeyiniz.

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 9-10-13-14-17-18-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler: 4-5-11-12-24-25
Aşkta En Şanslı Günler: 27-28
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 20
Yeniay: 17-18-19
(Ay-Oğlak burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 4-5-6
(Ay-Yengeç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER