@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 04.02.2014

Şubat 2014 aylık burç yorumları

Astroloji Uzmanı Asude Argun Aralık 2013 aylık burç yorumlarını Pudra.com'da anlatıyor.

Yükselen burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

Şubat 2014 aylık burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart - 19 Nisan)
Sosyal platformlarda rol alacağınız, ekip, dernek ya da vakıf çalışmaları yapabileceğiniz bir dönemdesiniz. Gelecek günlere yönelik hedeflerinizi şimdilerde planlamalısınız. Dostlarınızın önerilerini de dikkate almalısınız. Ayın ikinci yarısında kontrol edemeyeceğiniz olaylarla boğuşmak yerine olayları akışına bırakmalısınız. Böylece gelecek ay sizin için çok gerekecek enerjiyi korumuş olursunuz. Geçmiş günlerle ilgili konular canınızı sıksa da sakin olmalısınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan - 20 Mayıs)
Kendinizi toplumsal arenada gösterebileceğiniz önemli bir aydan geçiyorsunuz. İş, kariyer ya da meslek hedeflerinizi ön plana almalısınız. Saygınlığınızı artırmak için hedeflerinize konsantre olmalı, geri adım atmamalısınız. Yeni adımlar atmak yerine mevcut konuları düzenlemelisiniz. Ayın ikinci yarısında arkadaşlarınızla birlikte hareket edeceğiniz olaylar sayesinde daha umutlu olacaksınız. Birlikten güç doğduğunu görecek, gelecek günlere ilişkin planlarınızı yapabileceksiniz. Sosyal ortamlarda bulunarak kendinizi göstermelisiniz.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler burçları olanlar
(21 Mayıs - 20 Haziran)
Maddi, manevi anlamda destek alacağınız, yeni tanıştığınız kişilerden çok şey öğreneceğiniz günlerdesiniz. Eğitim ve seyahatler sayesinde ufkunuzu geliştirebilirsiniz. Hukuksal konulara çözüm bulmak için fırsatları kaçırmamalısınız. Ayın ikinci yarısında işiniz, kariyeriniz için önemli bir süreç başlayack. Sorumluluk almanın ve saygınlığınızı göstermenin zamanı gelecek. Fırsatları iyi değerlendirmeli, yöneticilerinizle diyaloglarınıza önem vermelisiniz. Başarıya yakın olduğunuzu bilmelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran - 22 Temmuz)
Başkalarından beklediğiniz maddi kaynakları değerlendirmek için, bu ayki olumlu şartları kullanmalısınız. Kredi, borç, alacak, miras, nafaka, prim ve sigorta gibi geri dönüşümler de olabilir. Risk almadan hareket etmelisiniz. Ayın ikinci yarısında yurtdışı bağlantılarınızın güçlenmesi sayesinde yeni yerlere gidebilir, farklı kişilerle tanışabilirsiniz. Maddi, manevi her anlamda kendinizi geliştireceğiniz fırsatları yakalamalısınız. Eğitim konularıyla da ilgilenmeniz gerekebilir.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz - 22 Ağustos)
Eşiniz, partnerinizle ilişkilerinize dikkat etmeli, karşınızdakilerin görüşlerinden yararlanmalısınız. Böylece doğacak sinerjiden yararlanabilirsiniz. Tek başınıza karar vermek yerine, birlikte adım atmaya özen göstermelisiniz. Ayın ikinci yarısında ne zamandır beklediğiniz bir alacağınızı tahsil etmek ya da borcunuzu ödemek için daha kararlı olmalısınız. Maddi konuları planlarken tek başınıza düşünmemeli, partnerinizin de fikrini almalısınız.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos - 22 Eylül)
Ofis hayatınızı, gündelik rutinlerinizi düzenlemelisiniz. Size destek veren çalışanlar sayesinde daha pratik ve verimli olacaksınız. Sağlığınızla ilgili yapmanız gereken girişimleri ertelemelisiniz. Detayları gözden kaçırmamalısınız. Ayın ikinci yarısında evlilik, ortaklık gibi konuların gündeme gelmesiyle tek başınıza hareket etmenin doğru olmadığını görebilirsiniz. Karşınızdakilerden alacağınız destek sayesinde daha başarılı olabilirsiniz. Birlikten güç doğacaktır.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül - 22 Ekim)
Kendinizi göstermek için zorlanmayacağınız, canlılığınızı artıran güzel günler sizi beklemektedir. Kazandığınız enerjiyle çocuklar, aşk hayatı ya da sanatsal konularda harekete geçeceksiniz. Sahne alacağınız renkli konularla dikkatleri çekeceksiniz. Ayın ikinci yarısında iş ortamınız, ofis hayatınızda alacağınız ek sorumluluklar sizi daha çok çalışmaya itebilir. Bunların altından kolayca kalmak için pratik ve verimli olmaya çalışmalısınız. Sağlığınızı da ihmal etmemelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim - 21 Kasım)
Evinizdeki sorunları çözmek, aile büyüklerinizle ilgilenmek için ay içindeki olumlu fırsatları hızlı değerlendirmelisiniz. Böylece üzerinizdeki sorumluluk hafifleyecek, işinize yönelmek için kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Ayın ikinci yarısında hayatın keyifli yönleriyle ilgileneceğiniz bir süreç başlayacak. Aşk hayatınız da hareketlenebilir. Kendinizi göstermek için risk almak yerine, daha sanatsal, yaratıcı işlere yönelmelisiniz. Çocuklarla ilgili konular da gündeme gelebilir.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım - 20 Aralık)
Kardeş ve komşularınızla ilişkilerinizin artacağı, hızlı bir trafik yaşayacağınız günlerden geçmektesiniz. Pek çok toplantı, görüşme ve konuşma sayesinde bilginiz artacaktır. Yeni anlaşmaların kapısını aralayabilirsiniz. Ancak imza atmak için ay sonunu beklemelisiniz. Ayın ikinci yarısında ev, aileyle ilgilenmeniz gereken olayların gündeme gelebilir. Artan ailevi sorumlulukları fark edebilirsiniz. Aile büyüklerinizle ilgilenmeyi ihmal etmemelisiniz. Taşınma, tadilat, tamirat gibi konularda hızlı kararlar vermemelisiniz.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık - 19 Ocak)
Maddi konulara ağırlık vermeli, kaynaklarınızı artırmanın yollarını bulmalısınız. Ek gelir elde etmek için olumlu şartları değerlendirmelisiniz. Harcama yaparken fazla iyimser, abartılı davranarak işin ucunu kaçırmamalısınız. Ayın ikinci yarısında yakınlarınızla iletişiminizin artacak, ziyaretler, görüşmeler önem taşıyacaktır. Kardeşlik, komşuluk ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz. Hatta ticari faaliyetlerde bulunmak için de bazı şanslar elde edebilirsiniz. Acele etmeden hareket etmelisiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak - 18 Şubat)
Bu ay kişisel anlamda ön plana çıkacağınız, destek alacağınız bir süreçtesiniz. Başta sağlığınız olmak üzere, kılık, kıyafet ve ilişkilerinize özen göstermeli, gelen şansı kendinize kullanmalısınız. Ayın ikinci yarısında maddi konuların gündeme gelmesiyle bütçenizi gözden geçirmelisiniz. Kazançlarınızı değerlendirmenin yollarını ararken hızlı davranmamalısınız. Yeteneklerinizi geliştirerek fark yaratmanın yollarını bulmalısınız. Böylece maddi konularda da rahatlayabilirsiniz.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat - 20 Mart)
Geçmişte yaptıklarınızı gözden geçireceğiz, tecrübelerinizden yararlanacağınız günlerdesiniz. Fedakarlık gerektiren konular ön plana çıkacaktır. Olayları akışına bırakıp, kendi dünyanıza çekilmelisiniz. Biraz daha beklemede kalmalısınız. Ayın ikinci yarısında doğal olarak ön planda olacaksınız. Bunu fırsat bilerek kendinizle ilgilenmeli, kişisel isteklerinize konsantre olmalısınız. Sağlığınızı gözden geçirmeli, yenilenmelisiniz. Yarattığınız etkiyle ikili ilişkileriniz de gelişecektir.

Astroloji Uzmanı Asude Argun

www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER