Mynet 04.02.2013

Terazi burcu aylık burç yorumları (Şubat 2013)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

TERAZİ BURCU ŞUBAT AYINA GENEL BAKIŞ

Terazi burcu aylık burç yorumları (Şubat 2013)

Şubat ayının ilk haftası, sağlık durumunuzla yakından alakalı muayene ve tetkiklerin yapılmasında yarar var. Sigara, alkol v.b bağımlılık verici alışkanlıklar eğer yaşamınızı, işinizi ve hayatınızı etkiliyorsa buna dur demek gerekir. Psikolojik açıdan bir hayli hassasiyet görülebilir. Çok fazla hırslı çalışmayabilirsiniz. Ancak hayal gücünüz ve yaratıcı kabiliyetleriniz mesleki alanda işinize yarayabilir. Tabii ki sanatsal veya mistik konularla alakalı bir işiniz varsa. Soyut işlerde ise mutlaka dikkatli olmalısınız. İş hataları bu zamanda bir hayli yaşanabilir. Disiplinli çalışmakta zorlanırsınız. Dinlenme ihtiyacı çok yüksektir. Uzun zamandır şikayetçi olduğunuz rahatsızlığınız için alternatif yöntemlere baş vurabilirsiniz. Bu zamanda görülen hastalıkların çoğunda hassasiyet, içinize atma, kimseye belli etmeme, üzüntü baş sırayı alır. Kendinize lütfen özen gösteriniz. Şubat ayının ikinci haftası, özgürce düşünmek, arkadaşlıklar kurmak, paylaşımlarda bulunmak, rahat olmak, akışta kalmak, geleni ve olanı mantıklı bir şekilde gözden geçirmek size yepyeni kapılar açar. Aşk hızlıca yaşamınıza dahil olur, şansınız yükselebilir. Gölgeli günler dahil olmak üzere 16 Şubat itibariyle etkili olmaya başlayacak Merkür geri hareketi nedeniyle acil kararlar vermeyin. Durumunuz hangi açıdan zorlayıcı olursa olsun bekleyin. 26 Şubat sonrası her şey kendiliğinden yoluna girebilir, şifa gücünüz artar, sıkıntılarınız azalır ve ummadığınız bir mesele olumlu yönde sonuçlanır.

AŞK VE İLİŞKİLER

18 Şubat saat 14.01 olana dek Kova burcunda ilerleyecek Güneş yenilik içeren her türlü konuda öne çıkabilmenizi sağlayıcıdır. Aşkta özgürce hareket etmeniz, hayatın eğlendirici, keyifli yanlarının tadını çıkarmanız, arkadaşlık ilişkilerinizi güçlendirmeniz, hevesli bir şekilde yaşamı kucaklamanız mümkündür. Genelde bu dönemde arkadaşça başlayan ilişkilerin sürpriz bir şekilde ciddiyete dönüşmesi, hatta uzun süredir bir arada olan çiftlerin aniden evlenmesi dahi görülebilen etkiler arasında yer alır. Ancak heyecanla verilen bu kararın, ilerisi adına doğru olup olmayacağı anlamında iyice düşünmekte yarar var. Güneş-Kova burcunda astrolojik olarak çok güçlü bir enerji değildir. Fakat Terazilerin uğurlu sayılan yaşam alanında ilerleyen Güneş farklı yönlerinizi, sosyal hayatta, herhangi bir alanda gösterebilmeniz kolaydır. Eğer amacınızın, isteklerinizin bilincinde bir kişiyseniz, bu süreçte kendinizden ödün vermeden, başkalarının desteğini alarak arzuladığınız adımları atabilmeniz kolaylaşır. Güneş-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 3, 10, 17 Şubat

2 Şubat saat 04.47-26 Şubat saat 04.03 arasında Kova burcunda ilerleyecek Venüs süresi genel anlamıyla sosyal hayatın canlanması, arkadaşlık ilişkilerinin güçlenmesi, dostlarla paylaşımda bulunulması, problemlerin belli bir süreliğine rafa kaldırılması sürecidir. Aşk evinizde ilerleyen Venüs, sürpriz bir aşkın yüreğinizi hızlı bir şekilde çarpmasını sağlayabilir. Aşk bir anda kapıdan içeri girer ve siz gelen misafiri ağırlamaya hazır gibisinizdir. Her zaman özel bir insan olmak ihtiyacı duyan sizler için bu süreç bir armağan gibidir. Hayattan çalınmış güzel bir zaman, bir mola diyebiliriz buna. Bu dönemde yeniliklere açık olursunuz. Bireyliğiniz ön plandadır ancak birlikte olduğunuz kişinin fikirlerine de kıymet gösterirsiniz. Aranızdaki zihinsel uyum gayet olumludur. Kafaca anlaşmak merkez alınır. Aşk, para, manevi değerleriniz ve ideallerinize sahip çıkarsınız. Fazla duygusal davranmadan, mantığınızı ön plana alarak düşünürsünüz. Güven duygunuz tamdır. Aşk bu dönemde size sunulmuş bir armağandır. Sizi keyiflendirir, heyecanlandırır.

Venüs-Kova burcu geçişinin önemli tarihleri: 6, 7, 11, 18 Şubat. 6 Şubat tarihi bir yenilenme, heyecanlandırıcı sürprizlerle karşılaşma, özgür hareket etme, bir ilişkiye başlama, aniden aşık olma, hatta yıldırım aşkına tutulma gibi durumların işaretçisi olabilir. Ancak ben iyi düşünmenizi tavsiye ediyorum. 7 Şubat tarihinde eğitimden- dış ilişkilere kadar her alanda şansınız yüksek olur. Arzu ettiğiniz fırsatlar karşınıza çıkabilir. Seyahatler, yeni işler, olumlu bağlantılar, gelişim anlamında ilerlemeler bu tarihte ön plandadır. 11 ve 18 Şubat tarihlerinde, ilişki ve parasal konularda ciddiyet ve sorumluluklar baskın şekilde kendini hissettirir. İlişkilerinize bir daha, bu sefer akıllıca bakmanız, doğru mu, sağlam mı diye iyice incelemeniz gerekir. Zaten bu tarihlerde geçmişe dönük düşünmek, birçok şeyi gözden geçirmek gereği duyarsınız. Özellikle iş yaptığınız insanlara, kurduğunuz bağlantılara dikkat ediniz.

İŞ VE KARİYER

2 Şubat saat 03.54-12 Mart saat 08.26 tarihleri arasında Mars, Balık burcunda ilerlerken, mücadele gücümüzü yavaşlatıcı ve kararlılık gücümüzü azaltıcı olsa da, biz hedefimize varmak için gerçekçi olmamız, akıllı davranmamız gerektiğini bilelim. Hangi durumda olursak olalım, bu süreçte işimizde ustalaşmaya çalışalım. Daha üst noktalara gelmek için bilgilenmeye önem verelim. Sosyal haklarımızın farkında olalım. Eğer kendimizden eminsek, bunu duruşumuzla, bilgi ve tecrübemizle ortaya koymaya çalışalım. Sağlığımıza özen gösterelim. Bilmediğimiz ilaçları kullanmayalım. Rahatlatıcı, sakinleştirici ancak zararlı ve bağımlılık yaratıcı alışkanlıklara karşı dikkatli olalım. Şimdi birlikte dönemi daha iyi anlamak için, Mars gezegeninin ay içinde yapacağı görünümleri inceleyelim. Böylece süreci daha net görmemiz, anlamamız kolay olur.

Mars-Balık burcu geçişinin önemli tarihleri: 4, 10, 12, 15, 16, 26, 28 Şubat. 4 Şubat tarihinde, çalışma hayatımız, sağlığımız ve genel olarak günlük tempomuzda, kafamızın içinde soru işareti uyandırabilecek bir durum varsa onu gerçekçi bir şekilde çerçeve içine alarak çözmeye çalışalım. Kulak arkası etmeyelim. Sağlam mı değil mi, büyük bir problem mi diye mutlaka gözden geçirelim. Bu her konuda önem taşıyor. 10 Şubat tarihinde, karşımıza iş, eğitim veya kişisel anlamda hızlı kararlar vermemizi sağlayacak fırsatlar çıkabilir. Bunlar hakikaten umutlandırıcı gibi durabilir. Hatta daha önceden girişimde bulunmuşsunuzdur. Onunla ilgili gelişmeler yaşanır. Bu yurtdışıyla alakalı, bazı kişilerle görüşme anlamında, ticari konularda, yerleşim, ihtisas, sağlık, haberleşme, medya faaliyetleri gibi alanlarda olabilir. Bir bakalım duruma. Acele etmeden, üzerinde düşünelim. 15 Şubat tarihinde, üzerinizde baskı kurarak sizi değişmeye, dönüştürmeye, eskiyi yıkıp yeniyi oluşturmanızı sağlayacak gelişmeler karşınıza çıkabilir. Eviniz, ailenizi, yerleşim yerinizi ilgilendiren değişimler gündeme gelebilir. Siz bu sayede önemli kararlar verebilirsiniz. Bu bir başlangıcın işaretçisidir. Zorlayıcı yanları vardır ancak bu olmazsa olmaz bir gelişimin startı anlamı taşır. 26 Şubat tarihinde iş hayatınızla ilgili bir konuda uzun uzun düşünürsünüz. Çünkü gelişmeler hayatınızı yakından ilgilendirir. Ancak acele etmeden bunu yapalım. Sağlığınız, çalışma hayatınızla alakalı şifa gücü 26 Şubat sonrası Venüs Balık burcuna geçtiğinde yükselir. Hayat size, farklı bir pencereden gülümsemekte. Güzellikler düşünün, güzellikler sizinle olsun.

MERKÜR GERİ HAREKETİ VE ETKİLERİ

Sevgili Teraziler Merkür 23 Şubat saat 11.41-17 Mart tarihleri arasında Balık burcunda gerileyecek. Gölgeli günlerimiz 16 Şubat tarihinde başlayacak. Demek oluyor ki, Şubat ayının ortası itibariyle çalışma hayatımız, sağlığımız, yerleşim, eğitim, yenilik anlamındaki kararlarımızı iç gözlemde bulunarak gözden geçireceğiz. Eğer çalışmıyorsak, günlük hayatta nelerle uğraşıyoruz, kendimize özen gösteriyor muyuz, hayatımızı nasıl geçiriyoruz? İnsanlara yaklaşım biçimimiz nasıl? Merkür-Balık burcunda gerileyeceğine göre, acaba çok mu fedakarız, bu yüzden mi hayal kırıklığı yaşıyoruz? Çok mu detaycıyız yoksa çok mu rahat biriyiz? Her türlü ilişkide kurban mıyız yoksa köle mi? Çalışıyorsak, işimizden memnun muyuz? Çabuk mu dağılıyoruz? İşimizde, günlük hayatta odaklanma sorunu yaşıyor muyuz? Her şeyden önemlisi sağlıklı mıyız? Sigara veya zararlı alışkanlıklarımız var mı? Kontrollerimizi her sene yaptırıyor muyuz? Bütün bu sorular aslında birçok pürüzü, problemi, olan durumu, olabilecekleri tespit etmemizde, ona göre dikkatli olmamızda yardımcıdır. Tabii ki bizler geri hareket dendi mi hemen olumsuz ele alıyoruz. Oysaki hayattın koşturması içinde çoğu zaman fark edemediğiniz, bazen umarsız davrandığımız bazen de çok fazla irdelediğimiz, hassasiyetle ele aldığımız nice durumlar söz konusu. İşte şimdi bunlara bir bakma, mercekleme zamanı. Yeniliklere göz gezdirme, eksiklerimizi tamamlama vakti. Bir mola gibi. Bu molada, bazen hiç hesapta olmayan durumlar da yaşanabilir. Bunlar uyarıcıdır. Bu uyarıları dikkate almakta yarar var. İşlerimizi yaparken, kullandığımız gereçleri bir kontrol edelim, kişisel bakımımıza özen gösterelim. Masaj, yoga, mistik faaliyetler, müzik, dans, sanat, yazmak gibi aktiviteler rahatlamamızı sağlayabilir. Hayati kararlar vermeyelim. Uygulamaya dökmeden önce analiz edelim. 26 Şubat tarihinde Venüs Balık burcunda seyrine başladığında şifa, huzur ve dinginlik her anlamda sizi rahatlatıcıdır.

Not: Geri hareket tarihinin bir hafta öncesi ve geri hareketin bitiş tarihinin bir hafta sonrası Gölgeli günlerdir. En az geri hareket dönemi kadar dikkate alınması gerekir. Etki süresi dahilinde görülmektedir. Gölgeli günlerin başlangıcı 16 Şubat, bitişi 24 Mart tarihidir.

PARA KONULARI

5 Şubat saat 16.56-23 Şubat saat 11.41 tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemesi devam edecek Merkür döneminde, özellikle çalışanların işlerini dikkatli, özenli ve akıllı biçimde yapmaları gerekecektir. Teraziler bu süreçte sağlığınıza dikkat edin ve kontrollerinizi ihmal etmeyin. Dağılmadan, planlı çalışmanız gereken bir dönemdir. Bunların üstünde durmamın nedeni, Balık burcunda ilerleyen Merkürün yaratabileceği hayal kırıklıklarına, hassasiyete, aklımızı karıştırıcı özelliğine karşı tedbirli olmak içindir. Merkür bu dönemde sanatsal çalışmalar, mistik faaliyetler, şifacılık, doktorluk, hemşirelik, müzik, moda hasta bakımı, evcil hayvanlar, rehabilitasyon gibi meslek dallarında çalışmanın ve bu alanlara merak salmanın işaretçisidir. Sağlık açısından ayaklarımız, soğuk algınlığı, kabuklu yaralar, romatizma ve ağrıların mutlaka doktora gösterilmesi yararlı olacaktır. Bunların hepsi dönem enerjilerine göre dikkat edeceğimiz rahatsızlıkları işaret edebilir. Olur veya olmaz. Genel bir yansıma olarak bilmemiz gerekir. İş yerinde veya günlük hayatta birilerinin sözünden, davranışlarından çabucak etkilenebiliriz. Her şeyi kafamıza takmayalım. İlaç alışkanlıklarımıza, alkol alımına dikkat edelim. Beslenmemize özen gösterelim. İşlerimiz yaparken not alalım. Unutabiliriz veya dikkatimizden kaçabilir. Çalışma hayatınızla ilgili kararlarınızı, uygulamak istediklerinizi Merkürün gölgeli günlerini hesaba katarsak, 16 Şubat tarihine, tekrar bir incelememizde, her şey yolundaysa uygulamamızda yarar var. Ancak dediğim gibi akıllıca gözden geçirelim. 26 Şubat sonrası Venüs Balık burcunda seyrine başladığında gayet olumlu bir şekilde, Merkürün yarattığı sorunları şifalandırabilir. Merkür-Balık burcu düz seyir önemli tarihleri: 7, 8, 9, 10, 12 Şubat.

2013 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

2 Şubat saat: 03.54 Mars Balık burcuna girişi

2 Şubat saat: 04.47 Venüs Kova burcuna girişi

5 Şubat saat: 16.56 Merkür Balık burcuna girişi

10 Şubat saat: 09.21 Kova burcunda Yeniay

18 Şubat saat: 14.01 Güneş Balık burcuna girişi

18 Şubat saat: 19.02 Satürn Akrep burcunda geri hareket başlangıcı

23 Şubat saat: 11.41 Merkür Balık burcunda geri hareket başlangıcı

25 Şubat saat: 22.27 Başak burcunda Dolunay

26 Şubat saat: 04.03 Venüs Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler : 1-5-9-10-18-19-23-24-28

Zayıf Enerjili Günler: 7-13-14-21-22

Aşkta En Şanslı Günler: 9-10

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3

Yeniay: 1-2-27-28

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 13-14-15

(Ay-Koç burcu geçiş günleri, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER