Mynet 01.08.2012

Terazi burcu aylık burç yorumu ( Ağustos 2012)

Ağustos ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Terazi burcu aylık burç yorumu ( Ağustos 2012)

23 Ağustos tarihine kadar burcunuzda ilerleyecek Mars, ilişkinizle alakalı konularda kafa karıştırıcı ve kesin bir karar vermenin zor olduğunu gösteriyor. İster yeni bir ilişki ister yaşamsal bir hedef isterseniz problemli bir beraberlik yaşayın fark etmez. Bu dönemde aklı başında hareket ediniz. Ciddi ilişki evinizin yöneticisi olması sıfatıyla doğal olarak partnerinizle alakalı ve evlilik konularında önem taşıyor. Mars astrolojik olarak hedef belirleme ve elde etmek için mücadelenin göstergesi. Eğer evlenmeye karar veriyorsanız mutlaka iyi düşününüz. Siz doğal olarak bir yuva kurmak isteyebilirsiniz. Ancak doğru bir zaman mı? Bu sorunun cevabını doğru şekilde verebilmek için lütfen enine boyuna düşününüz. Sözgelimi ayrılmaya mı karar verdiniz. Bu tarihe kadar durumunuzu gözden geçiriniz. Acele etmeyiniz. Bir başka örnek daha vereyim. Yeni bir ilişkiye mi başladınız. Karşınıza çıkan kişiyi dikkatlice gözlemleyin. O da aynı şekilde sizi tanımaya çalışsın.

Mars-Terazi burcu seyrinin önemli tarihleri: 15, 21 Ağustos. 15 Ağustos tarihindeki Mars-Satürn kavuşumu, mevcut durumunuzu, ilişkinizi, ne yapmak istediğinizi, atacağınız adımları gayet iyi planlamanız gerektiğini gösteriyor. Üzerinize düşen sorumlulukları kimi zaman istemeyecek bazen de gönüllü olarak kabul etmek zorunda kalabilirsiniz. Çünkü bunlar sizin gelişiminiz adına son derece önemli. Haklı ile haksızı, adil olanla olmayanı birbirinden ayırmaya çalışırken tarafsız olmak zorundasınız. Attığınız adımın sonucunun nereye varacağını, gittiğiniz yolun üzerinde karşınıza çıkabilecek engelleri güçlükle savuşturmanız için kendinize güven duymanız şart. Davranışlarınızda tutarlılık, ilişkilerinizde denge olmak zorunda. Çünkü bunlar yoksa sağlıklı bir ilerleme mümkün olmaz. Yapmanız gereken, hangi hedef üzerinde ilerlemek istediğinizi saptamak. Çünkü hedefi olan insan hem sıkı çalışır hem disiplinli olur hem de sabır gösterir. Yanlışa göz yummaz, çözüm bulmak için elinden geleni yapmaya çalışır.

KOVA BURCUNDA DOLUNAY-2 Ağustos saat 06.28

Sevgili Teraziler, 2 Ağustos saat 06.28 itibariyle Kova-Aslan burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, aşk hayatınızla alakalı konularda yaşanabilecek değişimlerin göstergesi olarak önem taşımakta. Öncelikle bu Dolunay, aşk hayatınız ve yaratıcı ifade gerektiren konularda objektif düşünmeniz ve eşit paylaşımlar içinde hareket etmeye özen göstermeniz gerektiğinin işaretidir. Yani sizin bireysel arzularınız ile karşınızdaki kişinin bakış açısı aynı doğrultuda değilse, gerekli esnekliği göstermek durumundasınız. Yani hayatın keyifli ve güzel yanlarını hissedebilmek için, bilinçli aklınızın isteklerini başka bir insanla bütünleşmek adına dengeye kavuşturmanız gerekmekte.

Bu etki şu açıdan da değerli. Dış dünyada amaçlarınız konusunda yani yarınlarınız adına bağımsız hareket etmek isterken, çevrenizdeki kişilerin sizi desteklemesini beklerken objektif olmak durumundasınız. Yani içinde bulunduğunuz durumu net olarak görmeniz önemli. Yaşadığınız ilişki sizin gerçeklerinizle örtüşüyor mu? Bu son derece önemli. Sizinle aynı amacı paylaşmayan veya aynı doğrultuda hareket etmeyen bir partnere sahip olmanız halinde karşılıklı olarak inatlaşmadan ayarlamayı yapmanız lazım. Aşırı tutkulu davranmak, kendi istekleriniz konusunda inatlaşmak size kayıplar getirebilir. Kaldı ki sizler burçlar kuşağının tarafsız ve adil bakış açısıyla hareket eden mensuplarısınız. Bu dengelemeyi yapabilecek güce sahipsiniz. Çocuklarınızla alakalı konularda da etkili olacak bu enerji, onları kendi seçimleri konusunda serbest bırakmanız ve tercihlerini desteklemeniz gerektiğinin göstergesidir. Bütün bunlara psikolojik açıdan kendinizi hazırladığınızda yaşanabilecek zorlukların da üstesinden gelebilmeniz mümkündür.

22 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, içinde bulunduğunuz durumu net olarak saptamanız yönünde yardımcıdır. Başak burcu zamanları, analiz yönünden oldukça etkilidir tabii ki kendinize yüklenmeden, mantıklı bir şekilde durumu ele almakta yarar var. Öncelikle kendinizi, isteklerinizi, planlarınızı, hedefinizi gözden geçiriniz. Güneşin güçlendiricisi Merkür-Aslan burcunda ilerlediği için, çeşitli kişilerle bağlantıya geçebilirsiniz. Böylece Güneş burcunuzda ilerlemeye başladığında hedefiniz ne ise, ona göre ilerlersiniz. Bu dönemi bir mola gibi düşününüz. İşlerinizi belirli bir sistem içinde düzenli yapınız. Eksiklerinizi tamamlamak için uğraşınız. Abartılı davranmadan, kendinizi yetersiz görmeden düşününüz. Sabır gerektiren konular bu dönemde karşınıza çıkabilir. Bazı yüklerinizden kurtulmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi tedirgin eden bazı durumlar gözünüzde büyüyebilir ama unutmayınız ki, bilinçli düşünen her zaman kazanır. Kaldı ki, Terazi burcu mensubu olmak, mantıklı hareket eden, tarafsız düşünebilen demektir. Güneş-Başak burcu sürecinde hedefinizle ilgili olarak dikkatli düşüneceğinize eminim. Bazen insan öyle bir süreçten geçer ki, kafasında bir sürü hayalleri vardır, hayatına bir yön çizmek ister ve durur düşünür. Bugüne dek yaşadığı deneyimleri, içinde yer aldığı şartları ve sorumluluklarını. Şöyle bir etrafına bakar ve yalnız olduğu gerçeğiyle karşılaşır, hüzünlenir. Oysaki yalnız değildir. Sadece bir parça geri planda kalmasını gerektiren durumlar içindedir.

İŞ VE KARİYER


8 Ağustos tarihinde Merkür geri hareketi sona erecek. Ancak tedbirli olunması anlamında gölgeli günleri dahil olmak üzere 15 Ağustosa kadar dikkatli olunmasından yanayım. Arkadaşlık ilişkilerinizi yeniden gözden geçirmenizde yarar var. Kimlerle temas halindesiniz, kimler dostunuz düşmanınız lütfen bunları düşününüz. Organize işlerde zamanlama çok önemli. Eksikleriniz var mı diye bir kontrol ediniz. Ortak çalışma içinde olduğunuz insanlarla aranızda yaşanabilecek liderlik çekişmelerine karşı dikkatli olmakta yarar var. Arkadaşlık amaçlı başlayan bir ilişkinin aşka dönüşmesi mümkündür. Ancak geri hareket süresince bu kişiyle aranızdaki zihinsel uyuma mutlaka önem veriniz. Birbirinizin hayata bakış açınızı ve fikirlerinizi lütfen gözden geçiriniz. Yeni projelerinizi geri hareketten sonra yürürlüğe koymakta yarar vardır.

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri ihtiyaçlar, sorumluluklar, güven arzusu, ev, aile, eğer varsa çocuklarıyla yakından ilgilenmek, iş ilişkileri, kariyer hayatınız, geçmişle alakalı bazı meselelerin tekrar öne çıkması, hassasiyetin yükselişi anlamında önem taşıyor. Hayatın sadece eğlenmekten ibaret olmadığını sorumluluk olgusunun öneminin farkına varıyoruz. Aslında bu farkına varış, bir yandan da elimizi kolumuzu bağlayabilir. Teraziler için bu dönem hem alışkanlıkların esiri olmak hem de birilerinin etkisi altında kalarak, karar vermekte zorlanma anlamına gelebilir. Geçmişte yaşanılan zorlu tecrübelerin izlerini hala yüreklerinde taşıyanlar yeni bir adım atmakta zorlanabilirler. Her konuda güvence, şefkat, anlayış ve yaşamınızı sağlam bir temel üzerine inşa etmek istersiniz. Bunları size sağlayabilecek kişiler veya işler karşınıza çıksa dahi güvenmekte zorlanabilirsiniz. Ailenizin düşünceleri, toplumsal farklılıklar, gelenekler ve görenekler, alıştığınız düzen, bağlılıklar tümüyle üzerinizde baskın hale gelebilir. İş değiştirmek yerine mevcut işi sürdürmek, iş ilişkilerinde sorunlar olduğu halde, üzerinde durmamak gibi. Benim tavsiyem durumunuza gerçekçi bir şekilde bakmanızdır. Çünkü bu gerçek, ne yapmanız gerektiği yönünde size yardımcı olabilir. Venüs-Yengeç burcu seyrinin önemli tarihi: 10, 15, 16 Ağustos.

8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda düz seyrine devam edecek Merkür, kendinize dönük düşünmenin işaretçisi olduğu gibi sosyal faaliyetleriniz, sanatsal becerileriniz, bazı kişilerle karşı karşıya gelişiniz, liderlik gücünüzü sözel olarak ortaya koyuşunuz bakımından destekleyicidir. Kişi böyle bir enerjinin etkisi altında kafasının içindeki fikirleri, becerilerini sosyal hayatın içinde birebir ifade edebilir. İnsanları kolayca ikna edebilirsiniz. Ancak abartılı konuşmalardan uzak durmakta yarar görüyorum. Her şeyi bildiğinizi iddia etmek gibi. Tabi ki bir Terazi popüler kimliğe sahip olduğu için ve Venüs idaresinde olmanın ayrıcalığını sözlerine yazıya sanatına yaptığı işe yönelterek dikkat çekmek isteyebilir. Ancak dozunda olması kaydıyla. Bu süreçte sosyal aktiviteleriniz artar. Sözel gücünüz gayet yüksektir. Etrafınızdaki insanlarla bağlantılar kurabilir ve sizi takip etmelerinden zevk alırsınız. Yüreklendirilmek istersiniz. Takdir görmek, birileri tarafından değerli bulunmak sizi mutlu eder. Ancak bunları göremediğinizde biraz sitemkar konuşabilir veya sabırsız davranabilirsiniz. Grup liderliği, spor, siyaset, tiyatro, sinema alanlarında başarılı olabilirsiniz.

22 Ağustos tarihine kadar, yöneticisi olduğu Aslan burcunda seyredecek Güneş, başta sosyal hayatınız olmak üzere ileriye yönelik hedeflerinizi gözden geçirme anlamında etkilidir. Sıcakkanlı, özgüven dolu, güçlü ve enerjik çocukları gibi çevrenizle kolaylıkla iletişim kurabileceğiniz bu dönemde gerek arkadaşlarınızla gerekse yeni tanışacağınız kişilerle ortak aktivitelerde bulunabilirsiniz. Liderlik gücünüz, duruşunuz, güzelliğiniz veya karizmanız sizi başkalarından ayıran en önemli özelliklerinizdir. Bu süreç bir çoğumuz için tatile denk geldiği için yaz aşklarının göstergesidir. Ancak unutmayalım ki, gölgeli günleri dahil olmak üzere, 15 Ağustos tarihine kadar Merkür geri hareketi etkilidir. Önünüze çıkan fırsatları, yenilik anlamında düşündüğünüz girişim, plan ve projeleri lütfen gözlem altına alın ve aceleci kararlar vermeyin. 17 Ağustos tarihinde Aslan burcunda bir Yeniayımız var. Bu Yeniay size yardımcıdır. O tarihte kararınızı verirsiniz. Bu dönemde egomuz bir hayli coşabilir. Her şeyi ben biliyorum, benim dediğim doğru tarzında düşünmek yanlış olur. Gerek özel ve gerekse arkadaşlık ilişkilerinde dikkatli olunmalıdır. Bireysel düşünmek yerine, grubun yararına olacak şekilde hareket etmekte fayda var. Güneş-Aslan burcu seyrinin önemli tarihleri: 2, 17, 21 Ağustos.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-17 Ağustos saat 18.55

Sevgili Teraziler, 17 Ağustos saat 18:55 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniay, yaşamınızla ilgili konularda gerçekçi bir bakış, sabır ve azim göstererek ileriye doğru adım atmak anlamı taşımaktadır. Bu süreçte kendi başınıza sadece kendi gücünüzle baş başa değilsiniz, sizi destekleyen çevreniz, dostlarınız, size inanan insanlar, sizin fikirlerinizi değerli bulan kişilerden yardım alabileceksiniz. Bu doğal olarak iki katı bir güçle donatılmak demektir. Herhangi bir projeniz mi var, bunu hayata uygulamak isterken çevrenizden yararlanabilirsiniz, çeşitli gruplarla veya aynı ülküye sahip insanlarla bir araya gelerek daha kısa yoldan ve daha az zaman harcayarak işlerinizi bitirebilirsiniz. Önceliğinizde olan her şeyi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz, amaçlarınızı gerçek kılmak için sizin gibi düşünen kişilerle ortak bir şekilde hareket edebilirsiniz. Sizden yaşça büyük kişilerin fikirlerini dinleyebilir, daha az hatayla fakat daha büyük bir güçle yol alabilirsiniz. Siyasi idealleriniz varsa, bunları hayata geçirmek adına bir partiye üye olabilirsiniz.

Amacınız yeni bir oluşum kurmak ise, sizinle aynı görüşte olan insanları bir araya toplayabilirsiniz, sosyal ilişkilerinizi güçlendirerek çevrenizi büyütebilirsiniz, size maddi açıdan destek olacak sponsorlar bulabilir, kendinizi reklam olarak tanıtabilir, ürününüzü veya neyi hedefliyorsanız onu marka haline dönüştürebilirsiniz.Yeniay enerjisinden yararlanarak amaçlarınız konusunda iyi bir strateji geliştirebilir, sistemli ve organize halde ilerleyebilir, hata payını en aza indirebilirsiniz. Burada önemli olan, sizin için en gerekli şeyin ne olduğunun altınının çizilmesidir. Kısaca siz nasıl bir seçimde bulunursanız, bundan sonrası için kendinizi huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz. Ayrıca doğru ve yerinde kararlar sizi hedefinize doğru götürdüğünde, hayatın tüm neşesi ve keyifli yanlarından da en güzel şekilde yararlanmaya başlayacaksınız. Bugünden itibaren yapacağınız girişimlerin sonuçlarını iki haftaki dolunay enerjisinde almaya başlayacağınızı biliniz.

BALIK BURCUNDA DOLUNAY-31 Ağustos saat 16.58

Sevgili Teraziler 31 Ağustos saat 16:58 itibariyle Balık-Başak burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, tarafsız bir şekilde kendinizi gözden geçirmeniz, içinde bulunduğunuz durumun artı ve eksilerini akıllıca ele almanız yönünde kıymetlidir. Siz nasıl bir dünya kurmak istiyorsunuz? Mevcut durumunuzu iş, sağlık, günlük temponuz ve uğraşılarınız anlamında ele almakta yarar var. Sizi bağımlı kılan, fedakarlıkta bulunmaya sevk eden, yapmak istemediğiniz halde zorunda bırakan ne gibi etkiler mevcut. Aynı sistem içinde yer alan kişilerle olan iletişiminiz, ilişkilerinizin niteliği bu Dolunay ile öne çıkıyor. Mesleki konularda çağa uygun tekniklerden yararlanmayı, en iyi noktaya gelmeyi ve günümüz dünyasında geçerli olan alanlarda ihtisas yapmayı hedeflediğiniz takdirde işinizde ustalaşabilirsiniz. Staj, eğitim, kurs gibi geliştirici yolları mutlaka denemelisiniz. Bu Dolunay, verimli çalışmanız, dağılmamanız, ne yaptığınızı biliyor olmanız gerektiğini size bir kez daha hatırlatacaktır.

PARA KONULARI

23 Ağustos tarihine kadar Terazi burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Mars, maddi kazancınızla alakalı konularda tespitlerde bulunmak, isteklerinizi saptamak ve ayakta kalabilmek adına ortaklarınız veya eş ile yapılacak işbirliğinin işaretçisidir. Yöneticiniz Venüs 7 Ağustos itibariyle Yengeç burcunda seyrine başlayacak. Doğal olarak kariyer hayatınızla ilgili konular üzerinde bir hayli hassas hale geliyoruz. İleriye yönelik olarak düşündüğünüzde mevcut işiniz bir umut vermiyorsa buna katlanmanız zor olur. Talepte bulunmak veya bu talep karşılanmıyorsa başka bir işe yönelmek mümkündür. Aile şirketinde çalışıyorsanız toplantı yaparak durumu gözden geçirmek, herkese adil bir paylaşımda bulunulması gerektiğini bildirmek lazım. Mars-Terazi burcunun güçlendiricisi olan Venüsün Yengeçte oluşu, astrolojik olarak güçlü bir konum değil. Kişi talepte bulunur, ancak başka bir alternatif olmadığı için mecburen işini sürdürebilir. Bu durum sizi bir hayli rahatsız edebilir. Kendinizi güvende hissetmiyorsanız susup kalmayın ancak durumunuzu da gerçekçi bir şekilde gözden geçirerek kararlarınızı verin.

23 Ağustos-7 Ekim tarihleri arasında etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri, maddi ve manevi kazanç evinizle alakalı yaşam alanınızdan geçeceği için görüyoruz ki, disiplinli bir şekilde ilerlemeniz hayatınızı belirli bir düzene koymanız gerekliliği oldukça fazla. Sahip olmak ve sahip olduklarımızı uzun süreli kendimiz kılabilmek için planlı hareket etmek, hedef belirlemek ve bu hedefe uygun yatırım, kazanç, bütçe düzenlemesinde bulunmak çok önemli. Mars-Akrep burcunda güçlüdür. Bu güçlü olma hali, size hem fiziksel hem de amaca odaklanma yolunda kuvvet kazandırıcıdır. Bu dönemde kazanma motivasyonunuz yüksektir. Kazançlı çıkabileceğiniz alanları tespit ederek, o alan üzerinde girişimde bulunabilirsiniz. Bu girişimler size gelir olarak yansır. Ayrıca, haklarınızı çiğnetmezsiniz. Alacak-verecek hesabınızı gayet iyi yapabilirsiniz. Deyim yerindeyse, burnunuz iyi koku alır. Kendinizle yüzleşmeniz anlamında da bu dönem iyidir. Paranızı nereye harcıyorsunuz, neden kayıplar yaşıyorsunuz, gereksinimleriniz nedir, gelir-gider anlamında bütçeniz dengeli midir? Bu sorulara cevap bulabilirsiniz. Mars-Akrep burcu seyrinin önemli tarihi: 26 Ağustos.

2012 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

7 Ağustos Venüs Yengeç burcuna girişi

8 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi

22 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi

23 Ağustos Mars Akrep burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-11-12-16-17-20-21-25-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 6-7-14-15-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 2-29-30

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23

Yeniay: 20-21-22

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 6-7-8

(Ay-Koç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


Ağustos ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER