Mynet 01.10.2012

Terazi burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Terazi burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)
3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs ciddi ilişki yaşayan Terazilerin ilişkilerini gözden geçirmeleri anlamında kıymetlidir. Beraberliğin verimli bir şekilde yaşanması, sorunların gerek sağlığınızı gerekse genel hayatınızı olumsuz yönde etkilemesinin önüne geçmek için, gerçeklerin farkında olmak, ilişkide aksayan noktaları saptamak, analiz etmek ve gerekirse iç dünyanızda bu sorunları belli şekilde çerçeveleyerek nasıl daha huzurlu bir dönem geçirilir veya nasıl daha olumlu bir ilişki yaşanır bunu belirlemek lazımdır. Venüs Başak süresince gelgitler yaşanması doğaldır. Sevgi birliği, tam ise sorunlar bir şekilde çözüme kavuşur. Taraflar bir araya gelerek bundan sonrası adına bir yol çizebilirler. Yeter ki, insan ne yaptığını bilsin ve yüreği kafasıyla uyum içinde olsun. Gerisi inanın kolay. Bir ilişkiden ne beklediğinizi, partnerinizle aranızdaki farklılıkları mutlaka ele alınız. Ne fazla iyimser ve sorunlarınızın üstünü örtücü davranın ne de fazla inceleyici, sert, taviz vermez bir şekilde davranın. Sakin ve mantıklı olun bu inanın yeterli.

Venüs-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihinde ilişkinizi, duygularınızı, hayatla olan her türlü bağlantınızı ruhsal anlamda gözden geçirirken yorulduğunuzu hissedebilirsiniz. Doluya koysanız dolmayan, boşa koysanız dolmayan bir haldir bu. Alışkanlık-bağımlılık gelgitler yaratır ruh dünyanızda. Bir yanınız yüreğinin sesine uy der,,,diğer yanınız durur, düşünür ve bekler. Doğrularla eğriler, olması gerekenlerle olanlar süzgeçten geçirilir. Akıllı olmak lazımdır ancak gönül huzurdan yanadır. 9 Ekim tarihinde hayatınızı güçlü bir temel üzerine oturtmak için didinirsiniz. Yeniden oluşturmak veya işlemeyeni işler hale getirmek kolay değildir. Ancak imkansız da değildir. 17 Ekim tarihinde ilişkinizle alakalı konular üzerinde iki yönlü düşünürsünüz. Bir görüşme, bir seyahat gündeme gelebilir.

5 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında sahip olduğunuz maddi ve manevi değerler, harcamalarınız, yeteneklerinizi hayata geçirerek parasal güç elde etme, işinizden kazandığınız gelirlerle ilgili alanlarda sağlamlaştırma anlamına gelen Merkür-Akrep burcu seyri, kendinizi güvende hissetmek adına öncelikle durumunuzu kararlı bir şekilde gözden geçirerek çok yönlü bir şekilde düşünmeniz gerekecektir. Tutumluluk artabilir, parayı kazanmanın güçlüğünü düşünerek ekonomik düşünebilirsiniz. Maddi konularda sabit görüşlülüğünüz artabilir, hataları affetmek yerine dibine kadar sorgularsınız. Kimileriniz bu süreçte, kazanımlarını gizlemeyi, dış dünyada insanların bilmesini engellemeyi isteyebilir. Sakin ve kontrollü şekilde işlerinizi halletmek yanlısı olur, kaybetmekten korkabilirsiniz. Parayı bir güç aracı görürsünüz. İhtiyaçlarınızı bile temin ederken aşırı dikkat gösterebilirsiniz. Kimileri para sahibi olmayı mutlulukla eş değer görebilir ve ne kadar sahip olursam o denli huzurlu olurum şeklinde bir düşünce içine girebilirler. Bu süreçte yapılması gereken, kendi kaynaklarınıza sahip çıkmak ama yaşamınızı sadece parasal kazancın getireceği mutluluğa bağlamamak, gelirlerinizle alakalı konuları sağlamlaştırmak adına çalışmak ama hayatın zevklerinden kendinizi mahrum etmemek, becerikli olmak, kar ve zararlarınızı saptamak ve bundan sonrası adına daha dikkatli olmaktır.

Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 6, 9, 10, 16, 25, 26 Ekim. 6 Ekim tarihinde maddi konularda gizli bir görüşme yaparak, yeni bir işe adım atabilirsiniz. Ancak iyice araştırınız. Size verilen sözleri gerçekten tutabilecekler mi. 10 Ekim tarihinde bir yatırımda bulunmayı düşünebilirsiniz. Maddi konularda görüşleriniz bir hayli serttir. Ne olursa olsun kimseye eğilmek, uymak istemezsiniz.

28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında burcunuz üzerinde etkili olmaya başlayacak Venüs seyri tüm burçlar açısından son derece güçlü bir yansıma. Ancak sizler açısından tılsımlı bir ışık gibi. Dış görünümünüz üzerinde etkili olan bu ışık, güzelliğiniz ve çekiciliğinizin her zamankinden çok daha ön planda olmasını sağlayabilir. Bu size olmadık kısmet kapıları açabilir. Sözleriniz, tavırlarınız, davranışlarınız bu enerji altında her zamankinden çok daha nazik, uzlaşmadan yana ve inceliklerle doludur. Şımartılmış bir çocuk kadar şirin olacağınız bu dönemde, bağlanma arzunuz yoğundur lakin bu enerjinin etkisi altında derinleşemeyen duygular yüzeyde kalabilir.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.


Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım tarihinde gerçekleşecek.

Kasım aylık yorumunuzda işleyeceğim. Ancak 2 ve 3 Kasım gayet zorlayıcıdır.

İŞ VE KARİYER

7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Mars, temeli çoktan oluşturulmuş, uygun bir şekilde giden ilişkiler açısından birlikte yapılacak yolculuk, iletişim, bilgi toplam, yakın akrabalarınızla temas, yeni bir çevre değişimi gibi konuları gündeme getirebilir. Bu seyahatlerin çoğunluğu kısa sürelidir ve çoğunlukla hafta sonu yapılabilir. Kimi çiftler için yeni bir yer edinme gayesiyle veya kimi çiftler için şehrin gürültüsünden kaçabilmek adına zevkle yapılan yolculukların, yaşamınıza yeni bir çehre kazandırmak için olacağını söyleyebiliriz. Aranızdaki iletişim bu süre içinde gayet neşeli, pozitif, arkadaşça ve paylaşım içindedir. Eşiniz bu tarihler arasında, sizinle konuşmaya hevesli, özgür düşünceli ve tartışma ortamı olsa dahi, ortak bir nokta oluşturulması kolaydır. Bu dönemin ilişkinize renk katacağını düşünüyorum.İlişkisi olmayanlar için bu süreç özellikle yeni tanışmalar açısından etkileyicidir. Biraz önce sözünü ettiğim hafta sonu yapılan iş veya özel amaçlı geziler, aktivitelerde yeni biriyle karşılaşmanız veya daha önceden tanıdığınız bir kişiyle tesadüfen karşılaşmanız mümkündür. Mars Yay burcu süreci oldukça hızlı ve çabuk gelişen bir ilişkinin, değişimin göstergesi olabilir. Bu dönemde Terazilerin yeniliklere açık olduklarını görüyoruz. Ayrıca eğitim hayatında olanlarınız bu süreçte aynı mekanda olmanın avantajlarını kullanarak yeni arkadaşlıklar edinebilirler. Düşüncelerinizde gayet özgür olacağınız bu dönemde çevrenizdeki insanlarla hem aktivite hem de zihinsel açıdan bağlantı kurabilmeniz gayet kolaydır. Ancak diğer burçlara da belirttiğim gibi, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki, bilinçli bir şekilde hareket etmekte, düşünmekte, aceleci davranmamakta yarar görüyorum. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim.

23 Ekim tarihine kadar burcunuz üzerinde etkili olacak Güneş, hem dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz hem de ilişkinizle alakalı konularda dengenizi yeniden sağlayabilmeniz anlamında etkilidir. Bir yıl sonra Güneşin aynı noktaya teması, tüm Terazilerin bir yaş daha olgunlaşmaları anlamına gelmektedir. Bu süreçte içinizden geldiği gibi kendinizi ifade etmek isteğiniz yoğundur. Bu enerji altında uzlaşmaya açık olmak başlıca kriterdir. Etrafınızdaki dünyayla olduğu gibi, ilişkinizle alakalı konularda da dengenin sağlanması gerekliliği ön plana çıkacaktır. Kaldı ki sizin gibi toplumla birebir alakalı sosyal kişiler için bu durum çok daha önemlidir. Yine bu tarihlerde fiziksel açıdan gayet canlı ve etkileyici, girişimde bulunmaya hevesli olabilirsiniz. Güneşin size destek olacağı bu bir aylık zamanda ise, bunları uygulayabilir, arzu ettiğiniz her şeyi hayata geçirebilirsiniz. Karşılaşacağınız zorluklarla baş edebilmeniz ve amaçlarınızı gerçekleştirmeniz için tabi ki kararlılık son derece önemlidir. Bu yüzden de bu enerji altında yapılması gereken öncelikle hedeflerinizi kafanızın içinde belirlemeniz ve bunları dış dünyada ifade etmenizdir. Güneş Terazi burcunda ilerlediği zamanlarda, İnsanlar tarafından onaylanmak için, uyumu sağlamaya çalışan ve bunu da korumak adına bilhassa özveride bulunan bir kişi kendi gerçeğini nasıl yaratabilir ki. Ayrıca bu özveri gösterilmeye devam edildikçe, hedeflerinize ve arzularınıza tam olarak ulaşmanız mümkün olabilir mi? bu soruların cevaplarını iyi düşünmek lazım.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli tarihi: 9 Ekim. Güneş-Jüpiter olumlu görünümü bilgilenmek, kendinizi iyi hissetmek, moral toplamak, iş veya özel anlamda paylaşımlarda bulunmak anlamında gayet olumludur. Seyahatlere çıkabilir, iyimser ve güvenle hayata bakabilirsiniz. Yaratıcı, hevesli, hoşgörülü bir şekilde insanları kucaklayabilirsiniz. Eğitim hayatında başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz. Şanslı bir gün olarak ajandanıza işaretlemenizi tavsiye ediyorum.

PARA KONULARI

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş maddi-manevi meseleler, alacaklarınız, borçlarınız, kendinizi yeniden yapılandırmanız, bütçenizle alakalı konuların ön planda görüşülmesini, düşünülmesini gerektiren zaman dilimidir. Bu süreçte, gizemli davranabilirsin. Durumunuzu kimsenin bilmesinden hoşlanmazsınız. Kafanızın içinde kendinize göre planlar vardır. Bu planları gerçekleştirmek için mücadele verebilirsiniz. Paraya daha fazla düşkün olursunuz ancak kazanmak için daha fazla çaba sarfedersiniz. Araştırırsınız, soruşturursunuz, neler yapabilirim diye düşünürsünüz. Eğer bir borcunuz varsa bunu ödemeye, alacağınız varsa tahsil etmeye çalışırsınız. Şartlarınız değişebilir. Eğer tek başınıza geçinmekte zorlanıyorsanız birinin desteğine ihtiyaç duyabilirsiniz. Ortaklıklar gündeme gelebilir. Ancak bu ortaklarla aranızdaki paylaşımların çok dikkatli kontrolü şarttır. Önceden çalışmıyorsanız, işe başlayabilirsiniz. Farklı bir iş arayarak daha rahat yaşamak istersiniz. Diyelim işinizden memnun değilsiniz. Başka iş ararsınız. Ancak hemen cevap alamadığınız için mevcut geliriniz risk altına girmesin diye katlanırsınız. Bir iş ortaklığı veya bir evlilik sona erebilir veyahut evlenirsiniz. Bunlar bütçenizle ilgili yeni bir değişim olduğu için, bu yeni olana adapte olmanız gerekebilir. Biliyorsunuz Satürn, Kuzey düğüm-Akrep burcu süreçleri artık bu konularda etkili olacak ve Güneş önümüzdeki iki buçuk yıllık sürecin yukarıdaki bir kısmını izah ettiğim değişimlerin ilk işaretlerini görme anlamında etkili olabilir.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihinde Güneş-Satürn kavuşumu meydana geliyor. Bu kavuşum Akrep burcunda 29 yıl sonra oluşuyor. Her sene Güneş bu burçtan geçerken yine Satürn ile kavuşum yapacak. Tabii ki doğum tarihlerimize göre kimileri bu sene, bazıları önümüzdeki yıl ve sonraki yıl bu enerjiden etkilenecek. Bu kavuşum sorumlulukların, yeniden mali ve manevi konuların üzerinde bir planlama yapılması, ciddi bir şekilde kendinizi gösterme yönünde önemlidir. Otoritelerle, ailenizle, iş ortaklarınızla aranızda görüşmelerde bulunabilirsiniz. İşe başlarsınız veya başka bir iş için mücadele verebilirsiniz. Evlilik veya boşanma kararı, mal mülk taksiminde bulunabilirsiniz.

SATÜRN AKREP BURCUNDA- 5 Ekim saat 23.34

5 Ekim itibariyle maddi ve manevi kazanımlar, yetenekler evinizde etkili olacak Satürn-Akrep burcu seyri, bugüne dek fark etmediğiniz, aslında sizde var olan ilginç ve sıra dışı yetenekler yoluyla kazanç elde etmeyi öğrenmeniz yolunda test edicidir. Bu seyir sona erdiğinde siz parayı kazanmanın, kazandığınızla tatmin olmanın, yeri geldiğinde kaybettiğinizde sabırlı davranmanın ne demek olduğunu öğrenmiş olursunuz. Satürn-Akrep burcu süreçlerinde kaybetme korkusu, kazanma arzusuyla kardeş gibidir. Kişi, hayatını dönüştürecek ve kendisine kuvvet kazandıracak olanın peşine gider. Bazen kendinden şüphelere düşer, bazen de tam tersine izlediği yolun en doğrusu olduğunu düşünür. Değişik alanlardan gelir elde etmek, hatta bazen gizli olanın peşinden koşarak daha fazla kazanmak arzusu duyabilir. Başkalarıyla bütünleşmesi gerektiğinde taviz vermek istemediği için tek tabanca yola devam etmek isteyebilir. Başarmakta oldukça inatçısınızdır. Ne olursa olsun paranın dayanılmaz cazibesi sizi çeker. İşte bu çekme sırasında yanlış yollarla sapmamak için, gerçek ile sahteyi birbirinden çok iyi ayırmanız lazımdır. Karşınıza birçok engel çıkabilir. Siz bunlarla mücadele etmek zorunda olduğunuzu bilirsiniz. Hatta kimi zaman başkalarını devre dışı bırakarak sadece kendiniz adına kazanmayı düşünebilir, gizlilik içinde işlerinizi yürütebilirsiniz. Çünkü engelleri savuşturmak için güce ihtiyacınız olduğunu bilirsiniz. Borç-Alacak meselelerinde hakkınızın yenmesine asla izin vermezsiniz. Kişisel egonuz yıllar boyu verdiğiniz mücadele sonunda öylesine ön plandadır ki, ayağınızı birileri kaydırmasın diye, önlemler alabilirsiniz. Siz önlem aldıkça hayat önünüze başka dersler çıkartarak güçlü olmanız, kazanmanız adına sizden testten geçirmeye devam eder. Bu transit sonunda hem kendiniz tanımış hem kazanmanın kaybetmek kadar hayata dair olduğunu, aslında insanın kendi içindeki gücünün sınırlarının nereye kadar dayandığını anlamış olursunuz. Kazanmak adına verilen mücadeleler, yeteneklerinizi keşfetmenize yardımcıdır. Sizler bu yeteneklerinizi hangi alanlarda kullanmanız gerektiğini bu süreçte deneyimlemiş olursunuz.

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA. GÖZDEN GEÇİRMEKTE FAYDA VAR.

Sevgili Teraziler 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Teraziler bu süreçte, kazanç alanınızla alakalı konularda bir yenilenme ve değişim yaşayabilirsiniz. Başkalarıyla ortaklık ilişkisi kurabilirsiniz. Ancak bu konuda yarar ve zarar hesabınızı mutlaka iyi yapmalısınız. Dağılan bir iş ortaklığının alacak ve vereceklerini kanuni anlamda halletmeye çalışabilirsiniz. Paranızı banka veya farklı bir alanda çalıştırabilirsiniz. Mistik konulardan para kazanabilirsiniz ve bu alanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Emekliye ayrılabilirsiniz ve emekli maaşınızla geçinebilirsiniz. Miras, hisseli paralar yoluyla gelir elde edebilirsiniz. Evlenebilir, eşinizle ortaklaşa bir gelir ve bütçe düzenleyebilirsiniz. Boşanmış iseniz, nafaka konusunda kanuni işlemde bulunabilirsiniz. Maddi ve manevi çıkarlarınızı korumak amaçlı düşünmek durumundasınız. Bazı Teraziler bu dönemde, eski bir alacak verecek konusunda bir hayli mücadele yaşayabilirler. Bir ilişkiniz nedeniyle maddi kayba uğrama riskinizi unutmayınız. Paranıza sahip çıkmayı, geleceğinizi garanti altına almayı bütçenizde açık vermemeyi öğrenirsiniz. Sağlık sorununuzla alakalı bir parasal harcamanız olabilir. Birikmiş primlerinizi alabilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ekim Venüs Başak burcuna girişi

4 Ekim Jüpiter geri hareket başlangıcı

5 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi

5 Ekim Satürn Akrep burcuna girişi

7 Ekim Mars Yay burcuna girişi

23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi

28 Ekim Venüs Terazi burcuna girişi

29 Ekim Merkür Yay burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 5-6-10-11-14-15-18-19-22-23

Zayıf Enerjili Günler: 1-7-8-20-21-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 22-23

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 16-17

Yeniay: 14-15-16

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 1-26-27-28-29

(Ay-Koç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER