Mynet 03.09.2012

Terazi burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Terazi burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)
22 Eylül tarihine kadar etkili olacak Güneş-Başak burcu seyri, içinde bulunduğunuz durumu net olarak saptamanız yönünde yardımcıdır. Başak burcu zamanları, analiz yönünden oldukça etkilidir tabii ki kendinize yüklenmeden, mantıklı bir şekilde durumu ele almakta yarar var. Öncelikle kendinizi, isteklerinizi, planlarınızı, hedefinizi gözden geçiriniz. Bu dönemi bir mola gibi düşününüz. İşlerinizi belirli bir sistem içinde düzenli yapınız. Eksiklerinizi tamamlamak için uğraşınız. Abartılı davranmadan, kendinizi yetersiz görmeden düşününüz. Sabır gerektiren konular bu dönemde karşınıza çıkabilir. Bazı yüklerinizden kurtulmak ihtiyacı duyabilirsiniz. Sizi tedirgin eden bazı durumlar gözünüzde büyüyebilir ama unutmayınız ki, bilinçli düşünen her zaman kazanır. Kaldı ki, Terazi burcu mensubu olmak, mantıklı hareket eden, tarafsız düşünebilen demektir. Güneş-Başak burcu sürecinde hedefinizle ilgili olarak dikkatli düşüneceğinize eminim. Bazen insan öyle bir süreçten geçer ki, kafasında bir sürü hayalleri vardır, hayatına bir yön çizmek ister ve durur düşünür. Bugüne dek yaşadığı deneyimleri, içinde yer aldığı şartları ve sorumluluklarını. Şöyle bir etrafına bakar ve yalnız olduğu gerçeğiyle karşılaşır, hüzünlenir. Oysaki yalnız değildir. Sadece bir parça geri planda kalmasını gerektiren durumlar içindedir.

Güneş-Başak burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili görünümleri: 7,10,21 Eylül. 7 Eylül tarihinde kimsenin etkisi altında kalmadan, durumunuzu ve yapmak istediğiniz yenilikleri iyice gözden geçiriniz. Acele etmeyiniz. 10 Eylül tarihinde birileri tarafından istismar edilmemek için akıllı olmakta yarar var. Körü körüne her şeye inanmayınız. Aslı astarı var mı bir kontrol ediniz. Detayları, olasılıkları incelerseniz varabileceğiniz sonucu tahmin etmek zor olmasa gerek.

17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Merkür, düşüncelerinizi, planlarınızı, kafanızın içindekileri insanlara gösterme vaktinizdir. Fikir alışverişlerinde bulunarak, projelerinizi hayata geçirebilir, politik iletişim gücünüzü devreye sokarak olumlu ilişkiler ağı kurabilirsiniz. Bu süreçte insanların sizi bilgi birikiminizle tanımasını sağlayın. Uzun süredir üstünde düşündüğünüz konularda hiçbir yanılgıya düşmeden girişimde bulunun.Sözel ifadenizi güçlendirin konuşmalarınızda tutukluk yapmadan, söyleyeceğinizi net olarak belirtin. Başka kişilerinin görüşlerine değer vermeye çalışın ama bu, huzurunuz kaçmasın diye yanlışa bile göz yummak şeklinde olmasın, gerektiği yerde gereken tavrı gösterebilirsiniz. Fakat bu tavır, davranışlarla belli etmek yerine, bilginizle ders vermek anlamında olursa fazlasıyla etkili olacaktır. İkili ilişkiler bakımından da, karşınızdaki insana söz hakkı vermeyi, adil kararlar almayı ihmal etmeyiniz. Karşıt görüşleri değerlendirmeyi kesinlikle unutmayınız.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 21 Eylül Merkür-Uranüs karşıtlık etkisi altında, kişi gayet ılımlı, hoş bir tavırla, adil bir bakış açısı ve tarafsız bir şekilde ilişkisini, iş ortaklığını veya kendisine karşı görünen her durumu inceleme altına alıyor. Zaten son iki buçuk yıldır, aman dengeler alt üst olmasın, aman birileriyle anlaşmazlığa düşmeyeyim, ayaklarımı sağlam yere basayım diyerek özen gösteriyor. Ancak bu görünüm, bir takım insanların veya partnerin sanki inadına üstüne geldiğini bir kez daha farkına vardırıyor. İşte yaşanan bu kutuplaşma sonucu Terazi doğal olarak dengesini kaybedebilir, gerginleşebilir. Bu karşıtlığı bir de karşımızdaki diğer kişi tarafından ele alalım. Partneriniz veya iş yaptığınız kişi, kendi yoluna gitmek isteyebilir. Siz ılımlı konuştukça o, tam tersine buna itiraz edebilir. Her iki örnek de doğaldır ki, yaşanabilecek bir stresin işaretçisidir. Peki böyle bir durumda ne yapılmalıdır? Öncelikle beraberlik veya ilişkilere bakış açımızı gözden geçirmek, birbirimizin farklılıklara saygı duymak ve ne istediğinizi de iyi anlamak lazımdır. Sizi hangi nedenlerin veya arzuların karşı karşıya getirdiğini iyice anlamak gerekiyor.

İŞ VE KARİYER
1-17 Eylül tarihleri arasında yöneticisi olduğu Başak burcunda ilerleyecek Merkür özel yaşamınız ve iş hayatınızla ilgili düşüncelerinizi kendinize sakladığınız, kararlarınızı kimsenin bilmesinden hoşlanmadığınız bir süreçtir. Sözgelimi iş konusunda nasıl bir yön belirlemek gerektiğini bilemeyebilirsiniz. Aslında düşünceleriniz gayet zekicedir. Hatta proje veya planlarınız uygulanabilir niteliktedir. Ancak şartlar elverişli değildir ve zaman yetersizdir. Görüştüğünüz insanlar türlü bahaneler çıkararak sizi beklemeye alırlar. Bu süreçte en iyi yapılacak iş, yarım kalan çalışmaların tamamlanması, uygulamak istediklerinizin üzerinde düşünülmesidir. Akıl ve hisler bir hayli yüksektir. Okumak, bilgilenmek, tasarlamak, ön hazırlık, incelemek, araştırmak yönünde enerjiniz gayet olumludur. Gizli faaliyetler, bir meselenin inceden inceye tetkiki bu dönemin etkili yansımaları arasında yer alır. İçe dönerek şöyle bir hayatınızı gözden geçirme, insanlardan biraz uzak kalarak zihninizi dinlendirme, canınızı sıkan meseleleri aslı astarı var mı diyerek anlamaya çalışmak yönünde bu süreci önemli görüyorum.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihinde işiniz veya sizi ilgilendiren bir mesele üzerinde lütfen hayalci düşünmeden, akıllıca bütün olasılıkları gözden geçiriniz. Artı ve eksilerini hesap etmeden karar vermeyin. 5 Eylül tarihinde mali konularda bütçenize göre hareket etmekte yarar var. 16 Eylül tarihinde bir yolculuk gündeme gelebilir. Ancak bu yolculuk hakkında en yakınlarınıza dahi bir şey söylemezsiniz. Bilgilenmek, araştırmak anlamındaki bu seyahat bazı meselelerin anlaşılmasında yararlı olabilir.

6 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Venüs, genel anlamıyla sosyal hayatın canlanması, ilişkide bulunma, yeni arkadaşlar edinme, kendinizle gurur duyma, elit ortamlarda bulunma arzunuzun simgesidir. Yeni tanışmalar, dostluk ilişkilerinizin güçlenmesi, arkadaşlıkla başlayan ve daha sonra aşka dönüşen ilişkiler, sizinle aynı doğrultuda düşünen kişilerle ortak bir birlik oluşturmak bu dönemin yansımaları arasında sayılabilir. Bu süreçte isteklerinizin mutlak kabulünü istersiniz. Gerek toplumsal hayatta gerekse özel yaşamınızda reddedilmek, beğenilmemek, takdir edilmemek gibi durumlara pek tahammülünüz yoktur. Bu süreçte hedeflerinizi ve ilişkilerinizi, ileriye yönelik planlarınızı gözden geçiriniz. Eğer yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız, bunun artı ve eksilerini iyice hesap ediniz. Sakın ola ki bu söylediklerim olumsuz anlaşılmasın. Sadece tedbirli olmanın faydalı olacağı kanaatindeyim. Yine bu etki altında beğeni dereceniz oldukça yükseleceğinden etrafınızda bulunan insanları yeterli bulmamanız, iyinin daha iyisi vardır diyerek arayışa geçmeniz, daha önce verdiğiniz kararlarda değişiklik yapmanız yanlış olabilir. Karşınıza çıkan yeni birini iyice inceleyiniz. Önce arkadaş olmayı deneyiniz, onu tanıyınız. Gizli, saklı veya karmaşık davranan kişilere ne iş ne de ilişki konusunda güvenmeden önce iyi düşününüz.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül Venüs-Uranüs olumlu görünümü, hayatınıza birdenbire girecek bir kişinin işaretçisi olabilir. Bu kişi gayet etkileyici ve yenilikçi görüştedir. Sizi bir hayli etkileyeceğini söylemek mümkün. İlişkisi olanlar bu tarihte arkadaşça paylaşımı öne alarak birbirinizin farklı yönlerinin keyfine varabilirsiniz. İlişkisinde sorun olanlar sizler birbirinizden beklentilerinizi gayet açık bir dille ifade etmelisiniz. Siz ne talep ediyorsunuz, partneriniz ne bekliyor? Aşırı gururlu ve fazla beklentili mi davranıyorsunuz bunları mutlaka ele alınız. 21 Eylül Venüs-Jüpiter görünümü, coşkulu paylaşımların, birlikte yolculuk etmenin, öğrenmenin, keşfin, eğlenmenin işaretçisi. Bu görünüm altında bekar Terazilerin kısmetleri açık diyebiliriz. Ancak ben karşınızdaki kişiyi önce iyice bir tanımanızdan yanayım. Bu iki görünüm hedeflerinizi gerçekleştirme, iş ortaklığı ve yeniliklerde bulunma yönünde de son derece olumludur.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında burcunuz üzerinde etkili olacak Güneş, hem dış dünyada kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmeniz hem de ilişkinizle alakalı konularda dengenizi yeniden sağlayabilmeniz anlamında etkilidir. Bir yıl sonra Güneşin aynı noktaya teması, tüm Terazilerin bir yaş daha olgunlaşmaları anlamına gelmektedir. Bu süreçte içinizden geldiği gibi kendinizi ifade etmek isteğiniz yoğundur. Bu enerji altında uzlaşmaya açık olmak başlıca kriterdir. Etrafınızdaki dünyayla olduğu gibi, ilişkinizle alakalı konularda da dengenin sağlanması gerekliliği ön plana çıkacaktır. Kaldı ki sizin gibi toplumla birebir alakalı sosyal kişiler için bu durum çok daha önemlidir. Yine bu tarihlerde fiziksel açıdan gayet canlı ve etkileyici, girişimde bulunmaya hevesli olabilirsiniz. Güneşin size destek olacağı bu bir aylık zamanda ise, bunları uygulayabilir, arzu ettiğiniz her şeyi hayata geçirebilirsiniz. Karşılaşacağınız zorluklarla baş edebilmeniz ve amaçlarınızı gerçekleştirmeniz için tabi ki kararlılık son derece önemlidir. Bu yüzden de bu enerji altında yapılması gereken öncelikle hedeflerinizi kafanızın içinde belirlemeniz ve bunları dış dünyada ifade etmenizdir. Güneş Terazi burcunda ilerlediği zamanlarda, İnsanlar tarafından onaylanmak için, uyumu sağlamaya çalışan ve bunu da korumak adına bilhassa özveride bulunan bir kişi kendi gerçeğini nasıl yaratabilir ki. Ayrıca bu özveri gösterilmeye devam edildikçe, hedeflerinize ve arzularınıza tam olarak ulaşmanız mümkün olabilir mi? bu soruların cevaplarını iyi düşünmek lazım.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül. 29 Eylül Merkür-Pluto zorlu görünüm etkisi altında, çevrenizle iyi, uyumlu ve ılımlı ilişkiler kurmak durumundasınız. Köklü bir dönüşüm için önce kendi içimize, geçmişimize, bugüne dek yaşadıklarımızdan edindiğimiz derslere kadar her şeyi tarafsız bir şekilde ele almalısınız. Kendinizi çaresiz biri olarak görmeyiniz. Bazen partneriniz, kimi zaman evladınız, aileniz, iş hayatınızla ilgili konularda mücadele etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu bir mücadele sürecidir. Ortayı bulmak, insanlarla iyi geçinmek durumunda olan bireyin diğer yandan kendi içinde bir dönüşüm ve yenilik yaşamak adına verdiği mücadele. Her zaman söylediğim gibi imkansız diye bir şey yok. Yeter ki bu iki isteği, samimi ve dürüst bir şekilde dengeli olarak gerçekleştirelim. Çünkü tam tersi durumda, dışa karşı nezaket maskesi takmış,,kendine yabancılaşmış bir kişi haline geliriz. Benim tavsiyem ne yapmak istiyorsanız ona yoğunlaşmanız, ilişkinizi, partnerinizi, hayatınızı, geleceğinizi yeniden gözden geçirmek. Bugünkü görünüm sizi zorlayabilir. Uyumlu olmanız, ortayı bulmanız gerekebilir. Bu sizi üzmesin, yormasın. Bütün bunların gelişiminiz yolunda etkili olduğunu düşününüz ve özgüven duygunuzu kaybetmeyiniz.

PARA KONULARI

7 Ekim tarihine kadar etkili olacak Mars-Akrep burcu seyri, maddi ve manevi kazanç evinizle alakalı yaşam alanınızdan geçeceği için görüyoruz ki, disiplinli bir şekilde ilerlemeniz hayatınızı belirli bir düzene koymanız gerekliliği oldukça fazla. Sahip olmak ve sahip olduklarımızı uzun süreli kendimiz kılabilmek için planlı hareket etmek, hedef belirlemek ve bu hedefe uygun yatırım, kazanç, bütçe düzenlemesinde bulunmak çok önemli. Mars-Akrep burcunda güçlüdür. Bu güçlü olma hali, size hem fiziksel hem de amaca odaklanma yolunda kuvvet kazandırıcıdır. Bu dönemde kazanma motivasyonunuz yüksektir. Kazançlı çıkabileceğiniz alanları tespit ederek, o alan üzerinde girişimde bulunabilirsiniz. Bu girişimler size gelir olarak yansır. Ayrıca, haklarınızı çiğnetmezsiniz. Alacak-verecek hesabınızı gayet iyi yapabilirsiniz. Deyim yerindeyse, burnunuz iyi koku alır. Kendinizle yüzleşmeniz anlamında da bu dönem iyidir. Paranızı nereye harcıyorsunuz, neden kayıplar yaşıyorsunuz, gereksinimleriniz nedir, gelir-gider anlamında bütçeniz dengeli midir? Bu sorulara cevap bulabilirsiniz.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül. 5 Eylül tarihi iş hayatınız, sağlığınız, bazı düzenlemeler için paraya olan ihtiyacın göstergesidir. Kazancınızı akıllı bir şekilde yönlendirmeniz, olasılıkları iyi hesap ederek değerlendirmenizde yarar var. 27 Eylül tarihinde ileriye dönük düşünmekte, elde edeceğiniz miktara göre karar vermekte yarar var. Kazanç anlamında bir hayli hırslanırsınız. Ya hep Ya hiç tarzında düşünürsünüz.

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili Teraziler 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Teraziler bu süreçte, kazanç alanınızla alakalı konularda bir yenilenme ve değişim yaşayabilirsiniz. Başkalarıyla ortaklık ilişkisi kurabilirsiniz. Ancak bu konuda yarar ve zarar hesabınızı mutlaka iyi yapmalısınız. Dağılan bir iş ortaklığının alacak ve vereceklerini kanuni anlamda halletmeye çalışabilirsiniz. Paranızı banka veya farklı bir alanda çalıştırabilirsiniz. Mistik konulardan para kazanabilirsiniz ve bu alanda kendinizi geliştirebilirsiniz. Emekliye ayrılabilirsiniz ve emekli maaşınızla geçinebilirsiniz. Miras, hisseli paralar yoluyla gelir elde edebilirsiniz. Evlenebilir, eşinizle ortaklaşa bir gelir ve bütçe düzenleyebilirsiniz. Boşanmış iseniz, nafaka konusunda kanuni işlemde bulunabilirsiniz. Maddi ve manevi çıkarlarınızı korumak amaçlı düşünmek durumundasınız.

Bazı Teraziler bu dönemde, eski bir alacak verecek konusunda bir hayli mücadele yaşayabilirler. Bir ilişkiniz nedeniyle maddi kayba uğrama riskinizi unutmayınız. Paranıza sahip çıkmayı, geleceğinizi garanti altına almayı bütçenizde açık vermemeyi öğrenirsiniz. Sağlık sorununuzla alakalı bir parasal harcamanız olabilir. Birikmiş primlerinizi alabilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 7-8-12-13-17-21-22-25-26

Zayıf Enerjili Günler: 2-3-10-11-23-24-30

Aşkta En Şanslı Günler: 25-26

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 19

Yeniay: 16-17-18

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 2-3-4-29-30

(Ay-Koç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER