Habertürk 01.08.2011

Terazi burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Astrolog İrem Su bu ay terazilere, hedef değişikliği yapmak isterlerse çok iyi düşünmelerini öneriyor.

TERAZİ

Terazi burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Terazi Burcu-Ağustos Ayı Genel Değerlendirmesi

3 Ağustos tarihinde Başak burcunda geri hareketine başlayan Merkür, 8 Ağustos tarihinde Aslan burcuna gerileyerek hedeflerinizi tekrar ele almanız ve neler yapmayı düşünüyorsanız bu konularda incelemede bulunmanız adına önem taşır. Hedef değişikliğinde bulunma gibi durumlar oluştuğunda lütfen çok iyi düşününüz. Amaçlarınız için kararlılık göstererek ve olasılıkları iyi değerlendirerek sonuca ulaşmanız gayet kolay. 22-23 Ağustos Venüs ve Güneş Başak burcu seyirleri iş hayatınız veya genel olarak belli bir huzursuzluk yaşanmasına sebep olabilir. Detaylı düşünme, organize işler ve araştırmalar zaman alıcı olabilir. Değişime adapte olma sürecinde olanlar için zorluklar mevcuttur ancak bu devrede yapılan akıllıca işlerin sonucu daha sonra olumlu size dönebilir. Burada dikkat edeceğiniz husus, dispozitör güç Merkürün geri hareketini sürdürdüğünü unutmamak ve acil kararlar almaktan ziyade çalışmalarınıza devam etmektir. 27 Ağustos tarihinde geri hareketi sona erip Aslan burcunda düz olarak ilerleyecek Merkür, isteklerinizi grup veya bulunduğunuz alanda kolayca ifade edebilmenizi sağlayıcıdır.

Tüm burçların 8-9-11-13-21-23-24-25-26 Ağustos tarihleri arasında bilinçli hareket etmeleri, aklı başında düşünmeleri, dolduruşlara gelmemeleri, gerçeklerin ışığı altında ve geçmişin tecrübelerini göz ardı etmeden önlerindeki durumu incelemeleri gerekiyor. Geri hareketin onarım süreci olduğunu unutmayalım. Eksiklerimizi net olarak tespit edelim, bunları tamamlamaya çalışalım ve hayatın bizlere sunulmuş bir armağan olduğunu unutmayalım. Aldığımız her nefesin kıymetini bilerek hayatımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirelim.

Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ağustos Mars Yengeç burcuna girişi 12:22
3 Ağustos Merkür Geri Hareket Başlangıcı 06:50
5 Ağustos Neptün Kova burcuna geri dönüşü 05:53
8 Ağustos Merkür Aslan burcuna girişi 12:46
22 ağustos Venüs Başak burcuna girişi 01:11
23 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi 14:21
27 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi 01:03
30 Ağustos Jüpiter Geri Hareket Başlangıcı 12:17

AŞK VE İLİŞKİLER

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında yöneticisi olduğu Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, başta sosyal hayatınız olmak üzere ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmeniz konusunda aydınlık getirici güçlü bir destektir. Sıcakkanlı, özgüven dolu, güçlü ve enerjik çocukları gibi çevrenizle kolaylıkla iletişim kurabileceğiniz bu dönemde gerek arkadaşlarınızla gerekse yeni tanışacağınız kişilerle ortak aktivitelerde bulunabilirsiniz. Liderlik gücünüz, duruşunuz, güzelliğiniz veya karizmanız sizi başkalarından ayıran en önemli özelliklerinizdir. Bu süreç yaz tatiline geldiği için doğal olarak bir çoğunuz için yaz aşklarının göstergesidir. Teraziler zaten fiziksel olarak çekici ve oldukça beğenilen kişiler oldukları için, Güneşin Aslan burcundaki yansıması altında bu durum ikiye katlanır. Güneş yaz ortasında altın ışıklarlarıyla sizi aydınlatırken kimbilir ne kadar kişinin gönül kapısından içeri gireceksiniz.

Aslan burcu seyir günlerinde bireysel ego fazlasıyla ön plandadır. Kişi neyin ne olduğunu daha iyi algılayabilir. Kendine dönük düşünür ve seçimini ona göre yapabilir. Birlikteliğinizdeki sorunlar arkadaşça paylaşılarak çözülmeye çalışılır. Aşk bir ifade biçimi olarak bu dönemde sizin insanları kucaklama şeklinizdir. Bu ister yavrunuza, ister bir arkadaşınıza, ailenizden birine, bir can dostunuza olsun farketmez gayet sıcaklıkla sunduğunuz ve karşılığında ilgi görmekten, değerli bulunmaktan, sayılıp sevilmekten hoşlandığınız bir duruş ve hayatı ele alış şekliniz olabilir. Renkli bir dünyada yaşamak, aydınlık yarınlar için elele vermek bu dönemin hoş yansımaları arasındadır. Amaçlarınızı gerçekleştirme dürtünüzün yükseleceği bu dönemde, özgüven duygunuz, çevrenizdeki herkesin dikkatini çekecektir. Her zaman tarafsız bir bakış açısıyla hareket eden siz, bu dönemde ruhunuzdan yayılan ısı ve ışığı size ihtiyacı olan kişilerin sorunları adına yönlendirebilir ve onlara destek olabilirsiniz. Bir terazi genelde rahatına düşkündür. Canına tak etmedikçe sorunlarla yaşamayı becerebilir.

Fakat bu dönem kendinizi gösterme isteğiniz yükseleceği için doğal olarak bazı problemlerinizi yakın bulduğunuz insanlarla paylaşabilir, onların size sizin de onlara olan yardımlarınızla üstesinden gelebilir. Astrolojide Güneş yönetim gücünün simgesi olduğundan, bu dönemdeki girişimlerinizde ön planda yer almaya çalışırsanız hem görünümünüzle hem de popülerliğinizle yükselmeniz belirli bir seviye atlatmanız mümkündür. Tabi ki bütün bunlar genel enerjiniz olup haritalarınızdaki enerjiler nispetinde çok daha olumlu gelişmeler yaşatıcı olması mümkündür. Ayrıca bu etki altında imajınız dış dünyada güçleneceği için, fiziksel bir değişimde bulunmanız mümkündür.

28 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda seyrini sürdürecek yönetici gezegeniniz Venüs, sosyal hayatınızın canlanması, ilişkide bulunma arzunuzun yoğunlaşması ve ifade gücünüzün yükselmesi anlamında genel olarak olumlu bir zaman dilimidir. Yeni tanışmalar, dostluk ilişkilerinizin güçlenmesi, arkadaşlıkla başlayan ve daha sonra aşka dönüşen ilişkiler, sizinle aynı doğrultuda düşünen kişilerle ortak bir birlik oluşturmak bu dönemin yansımaları arasında sayılabilir. Yalnız dikkat edeceğiniz husus, ister özel isterse dostluk anlamında olsun her türlü beraberliğinizi mantıklı bir şekilde gözden geçirmenizdir. Çünkü gerek Merkürün geri hareketinin burcunuz üzerindeki 8 Ağustos sonrası etkisi ve gerekse Venüsün Aslan burcu geçişi, isteklerinizin mutlak kabulünden yana olmanız nedeniyle sabırsız hareketlere, yanlış kararlara, bozulan ilişkilere, hedeflerinize adım adım ulaşmak yerine aceleci davranmanıza yol açabilir. Deyim yerindeyse bir çuval inciri berbat etmemize gerek yok.

Yapılması gereken, Ağustos ayı boyunca, hedeflerinizi ve ilişkilerinizi, ileriye yönelik planlarınızı tekrar ele almaktır. Eğer yeni bir girişimde bulunmak istiyorsanız, bunun artı ve eksilerini iyice hesap ediniz. Sakın ola ki bu söylediklerim olumsuz anlaşılmasın. Sadece tedbirli olmanın faydalı olacağı kanaatindeyim. Yine bu etki altında beğeni dereceniz oldukça yükseleceğinden etrafınızda bulunan insanları yeterli bulmamanız, iyinin daha iyisi vardır diyerek arayışa geçmeniz, daha önce verdiğiniz kararlarda değişiklik yapmanız yanlış olabilir. Karşınıza çıkan yeni birini iyice inceleyiniz. Önce arkadaş olmayı deneyiniz, onu tanıyınız. Gizli, saklı veya karmaşık davranan kişilere ne iş ne de ilişki konusunda güvenmeden önce iyi düşününüz.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA

Sevgili Teraziler 13 Ağustos saat 21:57 itibariyle Kova-Aslan burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay sizler açısından aşk hayatınızla alakalı konularda yaşanabilecek değişimlerin göstergesi olarak önem taşımakta. Öncelikle bu Dolunay, aşk hayatınız ve yaratıcı ifade gerektiren konularda objektif düşünmeniz ve eşit paylaşımlar içinde hareket etmeye özen göstermeniz gerektiğinin işaretidir. Yani sizin bireysel arzularınız ile karşınızdaki kişinin bakış açısı aynı doğrultuda değilse, gerekli esnekliği göstermek durumundasınız. Yani hayatın keyifli ve güzel yanlarını hissedebilmek için, bilinçli aklınızın isteklerini başka bir insanla bütünleşmek adına dengeye kavuşturmanız gerekmekte.

Bu etki şu açıdan da değerli. Dış dünyada amaçlarınız konusunda yani yarınlarınız adına bağımsız hareket etmek isterken, çevrenizdeki kişilerin sizi desteklemesini beklerken objektif olmak durumundasınız. Yani içinde bulunduğunuz durumu net olarak görmeniz önemli. Yaşadığınız ilişki sizin gerçeklerinizle örtüşüyor mu? Bu son derece önemli. Sizinle aynı amacı paylaşmayan veya aynı doğrultuda hareket etmeyen bir partnere sahip olmanız halinde karşılıklı olarak inatlaşmadan ayarlamayı yapmanız lazım. Aşırı tutkulu davranmak, kendi istekleriniz konusunda inatlaşmak size kayıplar getirebilir. Kaldı ki sizler burçlar kuşağının tarafsız ve adil bakış açısıyla hareket eden mensuplarısınız. Bu dengelemeyi yapabilecek güce sahipsiniz. Çocuklarınızla alakalı konularda da etkili olacak bu enerji, onları kendi seçimleri konusunda serbest bırakmanız ve tercihlerini desteklemeniz gerektiğinin göstergesidir. Bütün bunlara psikolojik açıdan kendinizi hazırladığınızda yaşanabilecek zorlukların da üstesinden gelebilmeniz mümkündür.

22 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerlemesini sürdürecek Venüs ciddi ilişki yaşayan Terazilerin ilişkilerini gözden geçirmeleri anlamında kıymetlidir. Siz Terazilerin doğanıza pek uygun olmayan bu enerjiyi olumlu yönde değerlendirmeniz için, titizlikle düşünmelisiniz. Beraberliğin verimli bir şekilde yaşanması, sorunların gerek sağlığınızı gerekse genel hayatınızı olumsuz yönde etkilemesinin önüne geçmek için, gerçeklerin farkında olmak, ilişkide aksayan noktaları saptamak, analiz etmek ve gerekirse iç dünyanızda bu sorunları belli şekilde çerçeveleyerek nasıl daha huzurlu bir dönem geçirilir veya nasıl daha olumlu bir ilişki yaşanır bunu belirlemek lazımdır. Merkür geri hareket yaptığı için doğal olarak temkinli ve akıllı olmakta fayda var. Bu süreçte ilişki konusunda kimi zaman bağımlılıklar etkili olurken bazen de önceden verdiğiniz kararları değiştirmeye kalkışmanız mümkündür. İnişli çıkışlı bir ruh hali üzerinizde hakim olabilir.

Bilirsiniz Teraziler hem siyahı hem de beyazı aynı anda fark edebildiği için hangisinin tercih edilmesi konusunda kimi zaman zorluklar yaşarlar. İşte Venüs Başak süresince böyle gelgitler yaşanması doğaldır. Ancak Satürn burcunuz üzerinde ilerlediğinden size doğru yönü mutlaka gösterecektir. Tarafsız ve adil bir şekilde ilişkinizi ele almanızı sağlayabilir. Sevgi birliği, tam ise sorunlar bir şekilde çözüme kavuşur. Taraflar bir araya gelerek bundan sonrası adına bir yol çizebilirler. Yeter ki, insan ne yaptığını bilsin ve yüreği kafasıyla uyum içinde olsun. Gerisi inanın kolay. Bir ilişkiden ne beklediğinizi, partnerinizle aranızdaki farklılıkları mutlaka ele alınız. Olayları geriye dönüşle tekrar gözden geçiriniz. Ne fazla iyimser ve sorunlarınızın üstünü örtücü davranın ne de fazla inceleyici, sert, taviz vermez bir şekilde davranın. Sakin ve mantıklı olun bu inanın yeterli.

23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Güneş etkisi altında, bilhassa çalışan kesim, iş hayatıyla ilgili yoğunluk nedeniyle gerilim duyabilirler. Sanki kaçacak yer yok gibidir. Düşünceler ince elenip sıkça sorgulandığı için, insan ikilemler altında ne yönde ve nasıl davranması gerektiğini bilemeyebilir. Oysaki bu dönemi daha iyi geçirebilmenin yolu öncelikle gerçeklerin ışığında hareket etmektir. İlişki tüm detaylarıyla ve bugüne dek yaşananlarla bir çerçeve içine alınarak iyice analiz edilmelidir. Partnerinizle uyumunuz, onun içinde bulunduğu durum, sizin istekleriniz, onun verebilecekleri. Eğer bütün bunlar dengeye oturmayacak kadar birbirinden kopuksa durum vahimdir. O zaman yapılması gereken geri hareket boyunca ani tepkilerde bulunmamak, gerginliği iyice körüklememek sakin bir şekilde strateji belirlemektir. Bu strateji sahte bir uyum maskesi takmanıza neden olabilir. Yani sanki her şey yolundaymış gibi davranma şeklinde. Fakat bu geri hareketin tümüyle bitimine kadardır. Bu tarihler arasında kararlarınızı tekrar tekrar gözden geçirerek emin olmaya çalışırsınız. Eğer bir karar verirseniz bunu gölgeli günleri de hesaba katarak Eylül ayına kadar bekletmenizdir.

İŞ VE KARİYER

3 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında kariyer evinizde ilerlemesini sürdürecek Mars, mesleki konularda öncelikle içinde bulunduğunuz durumun farkında olarak düşünmeniz ve bağımlılık duyduğunuz konular üzerinde kendinizi gözden geçirmeniz anlamındadır. Bağımlılık derken, hani sorunlar karşısında çoğu zaman çatışmaya düşmek yerine başka insanların görüşlerine uyum sağlamaya çalışırsınız ya, işte ondan bahsediyorum. Böyle bir enerji altında Mars gibi savaşçı bir gezegen dolaylı hareket etmenize, hayalci davranmanıza, isteklerinizin peşinden gitmek yerine, kendinize eziyet etmenize neden olabilir. Merkür gibi iletişimle birebir alakalı bir gezegeninin ay boyunca etkili olacak geri hareketini de hesaba katarsak hayata havlu atmanız, sorunlarını kafanızın içinde büyütmeniz mümkündür.

Herşeyden önce, duygusal düşünmeyiniz. Çünkü böyle bir düşünce şekli, yaşadığınız sıkıntıları kimi zaman abartılı kimi zaman da boş verici tarzda ele almanız demektir. Bu ise gelişiminize vurduğunuz büyük bir darbedir. Sanki herşey sizin aleyhinizeymiş ve artık bir umudunuz kalmamış gibi pes etmek sizin gibi Venüsün özel çocuklarına yakışır mı? Hayır sevgili dostlarım bilakis bu süreçte hem Merkür geri hareketini hem de diğer enerjileri gelişiminiz adına kullanabilmek için yapılması gereken, kendinizi dış dünyada daha güçlü ifade edebilmek için gerçekçi saptamalarda bulunmaktır. Hayatın zorlukları karşısında mücadele edecek olan sizsiniz. Onun için önce kendinizi gözden geçirmelisiniz.

Dış etkenler ne kadar üzerimize gelse de, eğer biz bastığımız yerin farkındaysak kimsenin bize zararı dokunmaz. Neler yaşamış olursak olalım, önemli olan her zaman ileriye adım atabilecek şekilde akıllı olmaktır. Hayatımızı başkalarının iki dudağı arasından çıkacak kelimelere hapsedemeyiz. Kapıları direkt olarak çalmayı, bugüne dek öğrendiklerimizi ifade etmeyi mutlaka bilmemiz gerekiyor. Mars Yengeç burcu seyir zamanlarında araştırmalarınızı sürdürmeniz, ailenize bağımlı veya başkalarına dayalı bir yaşam sürmek yerine bilakis kendi ekmeğinizi kendiniz kazanmak adına neler yapabilirsiniz bunları düşününüz.

Eğer çalışan bir kişi iseniz fakat iş yerinizle sorunlarınız varsa bunları bir çember içine alarak neler yapmanız gerektiğini hesaplayınız. Eğer sorun sizi aşan bir durumsa, söz gelimi iş yerinizdeki büyük bir değişim veya işten çıkarılma, yeni bir oluşum nedeniyle bekleme gibi bir durum varsa, acele etmeyiniz. Verilen sürenin sonunda çıkacak karara kadar sabırla yolunuza devam ediniz. Çünkü bu arada yapacağınız bir yanlış seçim daha sonra pişman olmanız anlamına gelebilir. Diyelim ki sadece bireysel anlamda sizi ilgilendiren bir sorun içindesiniz. O zaman otoritelerle konuşmak için hazırlıklarınızı yapınız. Bunu yaparken kendinize çeki düzen vermeyi ve politik davranmayı unutmayınız. Onlara önce duymak istediklerini ardından da kendi beklentilerinizi söylerseniz size hak vermeleri mümkündür. Tabi ki bu konuşmaları geri hareket sonrası yapmanızda fayda var. Diyelim ki, geri harekette onlardan size konuşma teklifi geldi. Tabi ki hayır demek mümkün değil. O zaman biraz önce söylediğim gibi nezaket ve ılımlılık içinde onlarla gayet düzgün bir şekilde konuşmaya çalışınız.

Söz gelimi iş arıyorsunuz ve size önünüze bir teklif geldi. Mars-Yengeç burcu seyri ve bir de Merkür geri hareketini hesaba katarsak bu durumda yapmanız gereken, gelen öneriyi mercek altına almanızdır. Yani artı ve eksileriyle değerlendirmenizdir. Lütfen acele etmeyiniz. Biliyorum işe ihtiyacınız var. Fakat ne olursa olsun görüşmede her şeyi açık ve net bir şekilde konuşunuz. Fırsat düşkünlüğü yapmalarına izin vermeyiniz. Parasal görüşmeler, iş şartları, size ait bir işyeriniz varsa durgunluklar yaşanmasını normal karşılayışınız.

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında yöneticisi olduğu Aslan burcunda seyrine başlayacak Güneş, sosyal hayatınızın canlanması, yaşamınızla ilgili hedefler belirlemeniz ve bunları gerçekleştirmek için var gücünüzle çalışmanız anlamı taşımaktadır. İnsanlarla ilişki kurmakta ve popülerlik anlamında her zaman söz sahibi olan sizler bu enerjinin etkisi altında çemberinizi daha da genişletebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve sizi destekleyebilecek güçlü kişilerle iş ve dostluk birliği oluşturabilirsiniz. Sosyal ortamlarda görülmek ihtiyacınızın yoğunlaşacağı bu süreç, benliğinizdeki sevgi duygunuzu cömertçe insanlara sunabilir, tek bir kişiye değil çevrenizdeki tüm insanlara karşı iyi niyetli yaklaşımlarınıza devam edebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek amacıyla gerek dostlarınızla gerekse iş çevrenizdeki yetkili kişilerle aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir, yeni tanışacağınız kişilerle belirli bir amaç duygusu altında hareket edebilirsiniz.

Renkli bir dünyada yaşamak, aydınlık yarınlar için elele vermek bu dönemin hoş yansımaları arasındadır. Amaçlarınızı gerçekleştirme dürtünüzün yükseleceği bu dönemde, özgüven duygunuz, çevrenizdeki herkesin dikkatini çekecektir. Her zaman tarafsız bir bakış açısıyla hareket eden siz, bu dönemde ruhunuzdan yayılan ısı ve ışığı size ihtiyacı olan kişilerin sorunları adına yönlendirebilir ve onlara destek olabilirsiniz. Bir terazi genelde rahatına düşkündür. Canına tak etmedikçe sorunlarla yaşamayı becerebilir. Fakat bu dönem kendinizi gösterme isteğiniz yükseleceği için doğal olarak bazı problemlerinizi yakın bulduğunuz insanlarla paylaşabilir, onların size sizin de onlara olan yardımlarınızla üstesinden gelebilir. Astrolojide Güneş yönetim gücünün simgesi olduğundan, bu dönemdeki girişimlerinizde ön planda yer almaya çalışırsanız hem görünümünüzle hem de popülerliğinizle yükselmeniz belirli bir seviye atlatmanız mümkündür. Tabi ki bütün bunlar genel enerjiniz olup haritalarınızdaki enerjiler nispetinde çok daha olumlu gelişmeler yaşatıcı olması mümkündür. Ayrıca bu etki altında imajınız dış dünyada güçleneceği için, fiziksel bir değişimde bulunmanız mümkündür.

Merkür Geri Hareketi Hakkında Tüm Burçlar için Genel Not:

3 Ağustos-7 Ağustos Başak burcunda ve 8 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda olmak üzere iki ayrı yaşam alanında ve Merkürün yönettiği ev konularında etkili olacak geri hareket astrolojik olarak kısaca onarım süreci anlamı taşır. Yani durursunuz, şöyle ardınıza bir bakarsınız, neler aksamakta neler ters gitmekte, neleri tamamlamanız gerekiyor veya hangi konularda ve alanlarda temkinli olmanız lazım bunları akıllıca gözden geçirirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları iyi incelemek, hemen olur yanıtı vermemek, beklemede kalıp yakından üzerinde düşünmek faydalıdır. Ben geri hareketi, seyahat esnasında verilen kısa molalara benzetiyorum. Yani hedefe gitmeden önce durup eksikleri giderme zamanı. Fakat bilirsiniz insan egosu gereği sabırsızdır. İster ki bir an önce amacına erişsin, beklemeyi bilmez. Oysaki bazen durup dinlenmek gerekir. Fakat o bekleyiş süresi canımızı sıktığı için doğal olarak her geri hareket sözünü duyduğumuzda irkiliriz. Oysaki hayat durmuyor. Her burç mensubu aşağıdaki GERİ HAREKETİN ETKİLİ OLACAĞI ALANLARI dikkatlice gözden geçirmeli ve yukarıdaki uyarılar ışığında bu dönemi mercek altına alarak günlük hayatını düzenlemelidir.

Merkür Geri Hareketinin Siz Koçlar Açısından Etkili Olduğu Alanlar

3-7 Ağustos tarihleri arasında:

1-Gizli ilişkiniz, kaçamaklarınız
2-Geçmişe ait deneyimleriniz, bilinçaltınızdaki tüm meseleler
3-Dünyadan uzaklaşma isteğiniz(inziva), kaçışlarınız,
4-Gizli işleriniz, gizli düşmanlarınız, yüzleşmekten kaçındığınız konular,
5- İlaç bağımlılığı, sürekli bilgisayar başında olma hali, sürekli uyumak gibi)
6-iyileşme ve tedavi yeteneğiniz(nekahet dönemi)
7-zorunluluklarınız, yaşamdaki yönünüzü etkileyen güdüleriniz,
8-şefkat ve merhametiniz, gizlilik içinde yaptığınız iyilikleriniz,
9- Sağlık durumunuz. Gizli görüşmeleriniz,
10-Sırlarınız

8-26 Ağustos tarihleri arasında:

-Arkadaşlık ilişkileriniz (paylaşımlar)tanıdığınız tüm kişiler
-Aynı amacı paylaştığınız insanlar,
-Grup faaliyetleriniz, size yardımcı olanlar
-Siyasi görüşleriniz
-Birlik ve beraberlik duygunuz,
-Sosyal ilişkileriniz, insancıl davranışlarınız,
-Projeleriniz, toplumsal hareketleriniz, öncelikleriniz,
-Stratejik ortaklıklarınız, arzularınız, geleceğe dönük beklentileriniz
-Organizasyonlar, özgürlük duygunuz, tanıtım çalışmaları,
-Toplumsal hizmetlerimiz, sosyal girişimleriniz,
-Karşı cinsle olan arkadaşlık ilişkiniz (arkadaşlıkla başlayan ilişkiler),
-Yenilikler yapma isteğimiz,
-İşvereninizin mali durumu, üvey çocuklarınız,
-Güven ve rahatlık duyduğunuz ortamlar, temyiz davalarınız, acenteler, aracı kurumlar

Merkür Geri Hareket süresince yukarıda belirtilen alanlarda:

- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
-Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
-İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları geri hareketin bitim tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 3 Eylül itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi(gölgeli günlerin başlangıcı) yani 28 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi olan 28 Temmuz 2011 ve bitim tarihinin bir hafta sonrası 3 Eylül 2011 tarihine kadar göz önüne muhakkak alınmalıdır. Bunlar geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

PARA KONULARI

3 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında sadece kariyerinizle ilgili değil, para evinizin yöneticisi olması sebebiyle maddi konularda da Mars-Yengeç burcu seyri önem taşımakta. Mali konularda iş durumunuzun ne kadar önemli olduğunun göstergesidir. Yani sıkışık durumda olan bütçenizin feraha ulaşması için doğal olarak uzun soluklu bir iyileştirmeye ihtiyaç vardır. Yukarıdaki paragrafta da değindiğim gibi, bu durum sizi aşan bir şeyse, yani otorite konumunda bulunan kişiler maaş artışı konusunda herhangi bir gelişmeye açık değillerse, doğal olarak sabırlı olmanız ve idareli yaşamaya çalışmanız gerekmektedir. Çünkü bu süreçte gereksiz çıkışlarda bulunur veya elinizdekilerle idare etmeyip yanlış kararlar alırsanız, bunun acısını tabi ki çekecek kişi sizsiniz.

Yaşınız ve konumunuz ne olursa olsun. Mars-Yengeç burcu seyir zamanlarında, maddi konularda duygusal düşünmek, ruh halinizden kaynaklanan ani kararlar vermek veya dikkatsiz davranmak gayet kolaydır. İnsan farkında bile olmadan aile, patron veya ülkenin genel şartları nedeniyle kendini baskı altında hissedebilir. Oysaki hani bir söz vardır. Doğru zaman doğru yer doğru insan diye…işte bu üçleme Ağustos ayında tam olarak yerine oturmadığından atacağınız yanlış bir adım veya söyleyeceğiniz yanlış bir söz size zarar olarak geri döner. Benim önerim sabırlı olmayı sürdürmeniz, şartlarınıza göre yaşamaya çalışmanızdır. Şunu biliniz ki, Merkür geri hareket dönemleri veya başka zorlu enerjiler sadece size özel problemli zamanlar değildir. Evrendeki enerjiler herkesi çok veya az etkilemekte olduğundan biz insanoğluna düşen aklıselim düşünmek ve sağduyulu davranmaktır.

Ağustos Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-9-12-13-22-23-26-27-28-31

Zayıf Enerjili Günler: 10-11-17-18-24-25

Aşkta En Şanslı Günler: 12-13

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 5-6

Yeniay: 3-4-31

(Ay gezegeninin Terazi burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 17-18

(Ay gezegeninin Koç burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER