Mynet 03.06.2012

Terazi burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

Haziran ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Terazi burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda seyrine devam edecek ilişki evinizin yöneticisi Mars genel anlamıyla, beraberliğinizi ilgilendiren konularda hem fiziksel hem de ruhsal açıdan durumunuzu gözden geçirmeniz ve bu ilişkide aksayan noktaları tespit etmeniz yönündeki etkisi devam ediyor. Mars Başak burcunda astrolojik olarak güçlü bir enerji olmadığından ve bulunduğu alan siz Teraziler açısından zorlu bir konum olduğu için, her bir detay, bu beraberlikte sorun teşkil edicidir. Partneriniz durumu bazen öylesine ince eleyip sık dokur ki, haddini aştığını bile düşünebilirsiniz. Bu davranışları veya hareketleri sizin için uzun bir koşuda atlanması gereken engellere benzer. Birini aşarsınız hemen ardından diğeri karşınıza çıkar. Mars-Başak burcu seyrinin etkili tarihleri: 5-8-21 Haziran. 5 ve 8 Haziran tarihinde geçmiş meseleler üzerinde görüşülür. Ancak her iki taraf da yapıcı tarzda olmaktan ziyade birbirinin eksiklerini daha fazla öne alabilir. Oysaki ilişkiniz hakkında bilinçli bir şekilde düşünmek, aylar öncesi yaşanmış olan durumları bir daha gözden geçirmek ve gerçekçi bir şekilde analizde bulunmak çok daha yararlıdır. En azından beraberliğinizin selameti açısından bu gereklidir.

JÜPİTER İKİZLER BURCUNDA….11 Haziran 2012-25 Haziran 2013

*YOLCULUKLAR-YENİLİK HEVESİ-HIZLI ÖĞRENME

11 Haziran tarihi itibariyle Jüpiter İkizler burcunda seyrine başlayacak. Hani kelimenin tam anlamıyla sizin için kıpır kıpır bir dönem başlamış olur. Haberleşmeden eğitim hayatına, seyahatten yeni yerler keşfetmeye kadar her alanda sizi görmek mümkündür. Başka bir şehre yerleşme anlamında açıkçası ben düşünmenizi istiyorum. Çünkü bu enerji altında yerleşim anlamındaki kalıcı işlerin çok iyi düşünülmesi gerekir. Ancak gidip gelme tarzında, iki farklı yerde ikamet etme anlamında, hafta sonları dinlenme, aktivitede bulunma yönünde yapılan geziler etkili olabilir. Bu süreçte medya ve yayın faaliyetleri internet aracılığıyla rahatlıkla gerçekleştirebilir. Farklı ülkeleri tanıma, onların kültürlerini araştırma, yabancı bir dil öğrenme anlamında gelişmeler yaşanabilir. Günü birlik geziler, spor faaliyetleri, Kültürel aktiviteler, eski veya yeni kurulacak arkadaşlıklar bu dönemin pırıltıları arasında yer alır. Genel olarak bu süreçte kişinin meraklılığını oldukça yüksektir. Yenilik hevesiniz, bir çok alanda aktivitede bulunmanız, öğrenmeniz anlamında etkilidir. Ancak Jüpiter İkizler burcunda fazla yayılma anlamında dikkatli kullanılması gereken bir enerjidir. Her şeye atlanılır ancak bir o kadar çabuk sıkılır insan. O yüzden edindiğiniz bilgileri, gittiğiniz yerler hakkındaki izlenimlerinizi, tanıştığınız insanlar hakkındaki düşüncelerinizi, planlarınızı projelerinizi, fikirlerinizi belli bir kitapta, ajandada, bilgisayarınızda derleyip toparlayarak saklamanız yerinde olur. Pazarlama, satış, gazetecilik, rehberlik, avukatlık, konuşmaya ve elle yapılan işlere olan isteklilik bu dönemde yükselişe geçer. Eğitim hayatında özellikle bu dönemde şu noktalara dikkat etmek faydalı olur. Ne yapmak istediğinizi ve hangi alanda ilerlemeyi arzu ettiğinizi mutlaka kafanızın içinde gerçekçi bir şekilde oluşturmanızda yarar görüyorum. Bölüm tercihlerinizi mutlaka iyi yapınız. Bölüm değiştirmeyi düşünebilirsiniz. Böyle bir durumda sizin için gelecek vaat ediyor mu bu noktalara dikkat ediniz. 17 Eylül-5 Ekim tarihleri sizler açısından yenilikleri uygulama anlamında yararlıdır. Böylece Jüpiterin geri hareketi başlamadan uygulamak istediklerinizi yürürlüğe koyabilirsiniz. 4 Ekim sonrası ise acele kararlar vermeyiniz gözden geçirmelerde bulununuz, deyim yerindeyse bilmediğiniz sularda yüzmeyiniz.

YENİAY İKİZLER BURCUNDA- 19 Haziran saat 18:02

Sevgili Teraziler 19 Haziran saat 18:02 itibariyle İkizler burç düzlemi üzerinde meydana gelecek Yeniay, yaşam felsefeniz, kişisel gelişiminiz, başkalarıyla olan bilgi paylaşımınız, kendinizi yetiştirmeniz ve olgun fikirlerle besleyerek yaşamınızı yönlendirmeniz konularında etkilidir. Bu enerji sayesinde, yabancı bir ülkeye yerleşme, uzun seyahatler yaparak değişik kültürleri tanıma, yüksek eğitiminizle ilgili yeni bir aşamaya geçme, önemli bir gönül macerası yaşama ve yabancı dil konusunda eğitim almak gibi konular ön plana gelebilir. Hızlı hareket ederek fırsatları değerlendirebilir, duygusal olmaktan ziyade daha mantıklı davranabilirseniz yaşamınıza yeni bir sayfa açabilirsiniz. Çok fazla konuda dağılmamaya veya herhangi bir konuda uzmanlaşmaya özen göstermeniz faydalıdır . Bu enerji altında diğer bir etki ise, çevrenizin oldukça kalabalıklaşması ve sizin de seçicilikten uzak herkesle samimiyet içinde olmaya çalışmanızdır. Fazlasıyla iyimser ve aşırı güvenle hareket etmeniz dolayısıyla insanları gerçek yüzleriyle tanımakta gecikebilirsiniz. Daha dikkatli ve kontrollü olmaya çalışmanız yerinde olacaktır. Herkesle her şeyinizi paylaşmak yerine gerçekten dost olduğunuz kişilere anlatmanız daha yerinde olur. Kardeşlik ve komşuluk ilişkileriniz bu enerji sayesinde güçlenebilir, yeni çevrelere girerek yepyeni insanlarla tanışabilirsiniz.

27 Haziran-7 Ağustos tarihileri arasında İkizler burcunda düz olarak seyrini sürdürecek Venüs, genel anlamıyla sizden farklı düşünen kişilerle sağlıklı bir iletişim kurabileceğiniz, kendinize özgü yollarla doğruyu bulabileceğiniz, karşınıza çıkan kişiler aracılığıyla hoşgörü geliştireceğiniz, hayatın anlamı hakkında doğru ve akıllıca tespitlerde bulunacağınız bir dönemdir. Kendiniz dışındaki dünyayı algılama ihtiyacınız ve bu dünyayla bağlantı kurma gücünüz oldukça yükselebilir. Bir çok alanda aynı anda yer almaktan hoşlanan ruhunuz, değişik insanlar tanımaktan da oldukça zevk duyacaktır. Şimdi bir de ilişki örneklerine göre bu dönemi inceleyelim.

1-İlişkisi düzgün seyirde gidenler açısından bu dönemin anlamı, uzun veya kısa seyahatlerin göstergesi olarak göze çarpıyor. Birlikte çıkacağınız yeni keşiflerde bulunabileceğiniz bu süreçte, hayatı farklı açılardan birlikte görebilmeniz, tespitlerde bulunmanız mümkündür. Bir durum üzerinde düşünmek, neden ve niçin sorularına birlikte cevaplar bulmak, dışarıdaki hayatın güzelliklerinin tadını beraberce çıkarmak bu enerjilerin size sağlayabileceği olanakların en başında gelmektedir. Akıl, gerçek ve ruh sanki bütünlük oluşturmuş ve sizin bedeninizde hayat bulmuş gibidir. Bavulunuz kapınızın arkasında hazır bir çift olarak, bütçeniz çerçevesinde değişik ve ilginç yerlere seyahatler yapabilir, eğer bu olanağınız yoksa hafta sonları kısa gezilerle stresinizi üzerinizden kolayca atabilirsiniz.

2-İlişkisinde sorun olanlar açısından dönemin enerjilerini değerlendirirsek, her ikinizin de tarafsız ve mantıklı olmanız gerektiğini, yeri geldiğinde birbirinizin sınırlarına sert bir şekilde dayandığınızda, sevgi ve şefkat hislerinizi devreye sokarak durumu dengeye kavuşturmanızın gayet olumlu olacağını söyleyebilirim. Bu süreç özgürlük olgusunu ve sorunlardan kaçış isteğinizi gösterdiği için bir bakıma zor bir zaman dilimidir. Fakat bunun da çaresi, güçlü bir iletişimden geçer.

3- ilişkisi olmayanlar açısından, sosyal hayatın içinde birçok yeni insanla temas etmenizde ve ilişkiler kurmanızdaki kolaylaştırıcı etkisidir. Bir Terazi olarak her zaman yenilikte bulunmaktan, hoşa gitmekten, aşk konusunda titizlenmeden bağlantı kurmaktan yanasınızdır. Şimdi sizler için biçilmiş kaftan olacak bu dönemde yabancılarla temasınız kolaylaşabilir, ilginç insanlarla tanışabilir, maceralar yaşayabilirsiniz. Özellikle yakın çevreniz, başka bir şehir veya ülkede bulunan bir kişiyle yakınlaşmanız mümkündür. Bu durumda yolculuklar fazlasıyla gündeme gelebilir. Fakat şunu da belirteyim ki, bu etki altında başlayan bir ilişki çok uzun soluklu olmaktan ziyade, yüzeysel ve çabucak geçmeye adaydır. O nedenle gönül ilişkilerinde mantıklı düşünmeyi de elden bırakmayınız.

İŞ VE KARİYER

7 Haziran tarihine kadar yöneticisi olduğu İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, iletişim, zihinsel faaliyetler ve haberleşme açısından yoğun bir gündem geçirmenizi sağlayıcıdır. Bu süreçte kendinize olan inancınızı yeniden oluşturmanız ve sözel olarak ta etrafınızdaki insanlarla paylaşmanız olasıdır. Mantıklı bakış açınızı devrede tutarak size ait fikirleri karşınızdaki insanlara açıklamaya çalışır ve egonuzun başkaları tarafından yönetim altına alınmasına izin vermeyecek şekilde ayarlayabilirsiniz. Yaşam karşısındaki görüşleriniz doğrultusunda hayatınızı kendi isteklerinize göre düzenlemek istersiniz. Başkalarının size yönlendirmesine izin vermeden ve kimseye hesap vermeyecek şekilde hayatınızı geçirme isteğiniz vardır. Bu durumda ilişkiniz veya başka sebeplerle size ayak bağı olacak her şeyden uzaklaşma meyli gösterebilirsiniz. Bu süreçte iletişim ve haberleşme özellikle yabancı ülke bağlantılı işlerde daha fazla görülebilir. Uzun seyahatlere çıkabilir ve birçok insanla tanışma olanağı bulursunuz. Özellikle genç ruha sahip insanlarla bir arada olmak size keyif katacaktır. Zekanız kıvrak ve sözel olarak kendinizi ifade edişiniz kolay olacaktır. Merkür-İkizler burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 1 ve 4 Hazirandır.

21 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda ilerleyecek Güneş, yaşamsal enerjinizin yükselişe geçmesi anlamında oldukça yararlıdır. Dışa dönüklüğünüz ve sözel gücünüzle hem yakın hem de yeni tanışacağınız insanlar üzerinde etkili olabilirsiniz. Size ait fikirleri net olarak ortaya koyduğunuz takdirde güven duygunuzun ne kadar yükseldiğini siz de fark edebilirsiniz. Bu dönemde zekanız son derece parlak, bilmek ve öğrenmek isteğiniz güçlü, yabancı kişilerle iletişiminiz yerinde ve araştırma kabiliyetiniz de yüksek olur. Basın, yayın, edebiyat, felsefe, medya dünyası, yüksek eğitim, yabancılarla iş-özel ve ticari bağlar kurabilirsiniz. Kendinizi ilgilendiğiniz her konuda geliştirebilir ve girdiğiniz ortamlarda ne kadar kültürlü bir insan olduğunuzu gösterebilirsiniz. Yolculuklar konusunda da çok istekli olacağınız için gücünüzü toparlamanız açısından gezilere katılabilir, tatile çıkabilir veya hafta sonları turlara katılabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışmak ve onları yakından incelemek size keyif verecektir. Enerjinizden doğru bir şekilde istifade edebilmek için bazı hususlara dikkat etmeyi unutmayınız. Bunların başında sizi eleştiren kişiler nedeniyle sinirlenmemeniz, farklı fikirlere karşı tahammül etmenizdir. Ben bu dönemi sizler açısından son derece aktif bulmaktayım. Güneş-İkizler burcu seyrinin, Haziran ayındaki önemli görünümleri: 4-6-8-13 Haziran.

27 Haziran tarihine kadar etkili olacak Venüs Geri Hareketi: Özellikle dünya görüşünüz, insanlarla olan ilişkiniz, paylaşımlarınız anlamında gözden geçirmelerde bulunulması gereken zamanı işaret ediyor. Toplumsal konular, insani olgular gibi geniş bir yelpaze üzerindeki yerinizi sorgulama zamanınız. Birileri sizin gibi düşünmediğinde siz nasıl bir tavır takınmaktasınız. Geniş bir açıdan hayata bakabiliyor musunuz? Hoşgörülü müsünüz? Bütün bunları dürüstçe ele almak gerekiyor. Yolculuklar, yeni tanışmalar, ortaklaşa paylaşımlarda dikkatli olmakta yarar görüyorum. Özellikle yabancılarla bağlantı kurarken ölçülü davranmalısınız. Din, felsefe, hukuk ve yüksek eğitim gibi konularda hem maddi hem de olanaklarınız çerçevesinde düşünmelisiniz. Seyahatler bilgilenmek anlamında yapılsa da, bu bilginin size olan yararını iyi hesap etmelisiniz. İnandıklarınızı diğer insanlarla paylaşırken tartışmalardan uzak durunuz. Uzak akrabalarınızla olan ilişkiniz, yasal davalar, ticari faaliyetlerde hukuk kurallarını önemsemeli, yenilik anlamında olan her şeyi mercek altına almalısınız. Venüs geri hareketi süresince önemli görünümler: 5-6-17-21 Haziranda gerçekleşiyor.

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında meslek evinizde etkili olacak Merkür Yengeç burcu seyri hassasiyeti arttırıcı ve subjektif düşünmeye yöneltici olduğundan, hedeflerinizin bilincinde olmanız, tembellikten uzak durmanız mutlaka mantıklı ve ileriye yönelik düşünmeye çalışmalısınız. Bu dönemde dikkatleri üzerinizde toplamaktan pek hoşlanmasanız da, eskiyle alakalı her türlü girişiminizi tekrar gözden geçirerek sorumluluklarınızın farkında olarak hareket etmeniz gayet faydalıdır. Yaşadığınız tecrübeler size rehber olabilir. Eğer aynı hataları yinelerseniz o zaman eskiye bağımlı kalabilir, gelişemezsiniz. Kazançlı yatırımlarda bulunmak için her şeyden önce geçmişin acı deneyimlerini göz önüne almak, ileriye doğru adım atarken daha fazla dikkatli olmak gereğiniz vardır. Bu süreçte pasif davranmamalı, yarınlarınızı düşünmeli, yeteneklerinizi sergileyeceğiniz alanlarda boy göstermelisiniz. Aşırı hassasiyet göstermemeli, değişken tavırlar içinde olmamalı, alınganlıklardan uzak durmalısınız. İş hayatı içinde kimi zaman oldukça kırıcı sözler veya ters durumlar oluşması normaldir. Siz bu durumdan fazlasıyla etkilenerek tepkisel davranır veya tümüyle içinize kapanarak kendinizi ezdirirseniz bu dönemin zor geçmesi mümkündür. Her ne olursa olsun subjektif düşünmek yerine gerçekçi olmaya çalışmalı, kendi kabuğunuz içine saklanmamalı, öncelikle ihtiyaçlarınıza göre bir yön çizmeli ve o yön üzerinde ilerlemeye çalışılmalıdır. Sizi rahatsız eden konuları es geçmemeli, bu mevzular üzerinde durmayı ihmal etmemeli fakat ılımlı bir tarzda bunları izah ederek hakkınız olanı almaya çalışmalısınız. Aile işlerinden gelir elde etmeniz veya ailevi ilişkiler aracılığıyla yeni bir iş sahibi olmanız bu dönemde mümkündür. Kimileriniz aile ocağından ilk kez uzaklaşarak yeni bir işe girebilir, kimileriniz evde üretken olarak kendinize geçim kaynakları yaratabilirsiniz. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri:9-11-12-20-21 Haziran.

YAY BURCUNDA DOLUNAY VE AY TUTULMASI-15 Haziran saat 14:12

Sevgili Teraziler, 4 Haziran saat 14:12 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması, başta eğitim, iletişimle alakalı her konu, kısa yolculuklar (iş,özel), düşünmek, okumak ve araştırmak, yakın çevreniz, kardeşleriniz, anlaşmalar, kontratlar, halkla ilişkiler, teklifler(iş), ulaşım, nakliye ve yakın çevreniz gibi geniş bir yelpazeye dağılan konularla bizzat ilgilenmek zorunda kalışınız anlamına gelebilir. Yaşamınızı yeniden düzenlemek, eksiklerinizi ve neler yapabileceğinizi ele almalı ve içinde bulunduğunuz şartları yapılandırmak adına sorumluluk üstlenmelisiniz. Yüksek eğitimine devam edenler veya etmeyi düşününler bilgilerini tekrar gözden geçirmelidirler. Kimileri ise yakın çevresini veya kardeşleri, komşularıyla alakalı sorunları veya yapmayı düşündüklerini ele alabilir. Belki bulunduğunuz çevrede mutlu değilsiniz ve yenilik yapmak arzusu duyuyorsunuz. O zaman bugün neler yapabileceğinizi gözden geçirebilirsiniz. Kariyer hayatınızı etkileyecek yeni bir iş sözleşmesi arifesinde olanlarınız varsa Ay Tutulmasının yansımaları altında önünüzdeki koşulları ayrıntılı bir şekilde ele alabilirsiniz. Burada önemli olan değişim ve yeni bir yaşam için mücadeleye kendinizi hazırlamaktır. Eğer siz buna razı olmazsanız, yaşadığınız olaylar bütün bunları size hatırlatıcı olabilir. Kısmi Ay tutulması, sosyal ilişkileriniz ve hedeflerinizin gözden geçirilmesi, duygusal ve fiziksel sağlığınıza önem verilmesi, eğitim, akademik konulardan yabancı ülkelerle alakalı işlere kadar geniş bir alanda bilinçli kararlar verilmesi, meslek hayatınız veya sorumluluklarınızın farkında olarak hareket edilmesi anlamında da etkilidir. Ayrıca tüm burçlar açısından ortak bir not olarak eklemek isterim. Doğum haritalarınızda, Kısmi Ay Tutulmasının gerçekleştiği alan tümüyle mercek altına alınmadan söylenecek, yazılacak her şey genel etkiler olmaktan öteye geçmez. Bunun bilinmesinden yarar görüyorum.

21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş, mesleki her konuda veya toplum içindeki yeriniz açısından belirleyici bir faktör olabilir. Kimileriniz için bu dönem baba mesleğiyle uğraşmak olduğu gibi kimileriniz için baba olma mutluluğuna eriştiğiniz bir dönem de olabilir. Ne olursa olsun bir yanınızla ailevi değerlerinizi ön plana alarak hareket etmek isteğinizi yükseltici olacaktır. Sizin isteğiniz, parasal güce kavuşmanızı sağlayacak bir iş sahibi olmaktır. İşinizde başarılı olmak arzunuz yoğundur. Doğal olarak kimileriniz için bu süreç eski işine yeniden dönme isteği yaratabilir. Çünkü o iş size aşina ve o ortam bildiğiniz yerdir. Bu aşinalık arzusu yaşamınızla ilgili her konuda geçerli olabilir. Bunun en önemli nedeni, kendinizi güvende hissetmek isteğinizdir. Yabancı ortamlar ve yabancı insanlar yerine daha önceden bildiğiniz her yer ve tanıdığınız her kişi sizin için önemli hale gelebilir. Bu süreçte bazılarınız mesleki olarak kendi ülkeniz sınırları içinde kalmaya özen gösterirken, bazılarınız bir başka ülkede olsanız da kendi anayurdunuzla temasta olmaya özen gösterebilirsiniz. Kimi Teraziler içinse bu dönemin anlamı, yeni ailenizle ilgili sorumluluklarınızın yoğunlaşması sonucu istesiniz de hayatın keyifli yanlarının tadını çıkaramamanız anlamına gelebilir. Dikkat etmeniz gereken en önemli konu dar düşünmemek, dışarıdan gelebilecek olumsuz tesirlerde yılgınlık göstermemek, geçmişe bağımlı kalarak aynı yerde aynı konumda kalmayı kabul etmemektir. Gelişmeniz için atak ve cesur olmanız lazımdır. Bunu gerçekleştirmenin yolu ise, ancak çaba sarfetmek ve kendinize güvenmekle olabilir. Patron konumundaki insanlarla olan iletişiminize dikkat etmeniz gereken bu dönemde girişimcilikten vazgeçmemeli, eğer maddi ve manevi yönden güçlü olmak istiyorsanız risk almaya gönüllü olursanız bu risk size sorumluluk duygusu vereceğinden faydalı olabilir.

SATÜRN DÜZ SEYRE GEÇİYOR…25 Haziran 2012

5 Ekim 2012 tarihine kadar burcunuz üzerinde etkili olmayı sürdürecek Satürn, dış dünya ile olan her türlü paylaşımınızı güçlendirici, iş hayatınızla ilgili konularda dengelerin yerine oturmasını sağlayıcı ve birebir ilişkilerinizi yeniden düzenlemeniz adına ders vericidir. Olgunlaşmanın işaretçisi olan Satürn gezegeni, sorumlulukları yükseltici yönüyle bir Terazi için kimi zaman rahatsız edici olabilir. Kişi bugüne dek nasıl bir sistemde yaşadıysa, şimdi bu sistemin aksayan yönleriyle karşılaşarak bunları düzenlemeye çalışacaktır. Satürn bir öğretmen gibidir. Hayatınızın düzgün şekilde yerine oturması için sizi seçimlerinizle, bakış açınızla ve yaklaşımlarınızla imtihana tabi tutar. Eğer evliyseniz ve bazı sorunlarınız varsa bunları yok saymak yerine düzene kavuşturmanız adına sizi uyarır. İş hayatında problemleriniz varsa geleceğinizi kurabilmeniz için baskıda bulunur. Bütün bunları gönüllü bir şekilde kabul edip, düzenlemelerde bulunduğunuzda sizi ödüllendirir, hayatınızı düzene koymanız için destekler. Şimdi üzerinize düşen, hayatınızı sağlam bir temel üzerine inşa etmektir. Bu tarihler arasında hayatınızda her anlamda değişimler meydana gelmeye başlar. Bekar Terazilerin büyük bir çoğunluğu bu süreçte evlenebilir, evli olanlar yuvalarının huzur ve dengesini yeniden gözden geçirmeye başlar. Ortaklaşa hareket etmek, elbirliğinde bulunmak, sen ve ben demek yerine biz olmak için çaba sarf edilir. Bu konuda sorunlarınız varsa bunlar gözden geçirilerek tamir edilir. Kendi yolunuzu mücadele ederek çizebilmenizi sağlar. Kişiliğinizin zayıf ve işlemeyen, size faydası dokunmayan kısımlarını onardığınızda bireysel açıdan güçlendiğinizi fark etmeniz mümkündür. Sorumluluklar bu dönemde fazlasıyla artabilir. Bunları göz ardı etmek artık mümkün değildir. Kısaca bu dönem bittiğinde artık olgunlaşmış, hayatı kavramış, yaşadıklarınızla değişime uğramış fakat eski yıllara göre ciddileşmiş olacaksınız. Size tavsiyem sabırsız olmanız, kişisel gelişiminizi önemsemeniz, hayatın bir oyun olmadığını anlamanız ve kendinizi tümüyle gözden geçirmenizdir.

26 Haziran-15 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Merkür kendinize dönük düşünmenin işaretçisi olduğu gibi sosyal faaliyetleriniz, sanatsal becerileriniz, bazı kişilerle karşı karşıya gelişiniz, liderlik gücünüzü sözel olarak ortaya koyuşunuz anlamında destekleyicidir. Kişi böyle bir enerjinin etkisi altında kafasının içindeki fikirleri, becerilerini sosyal hayatın içinde birebir ifade edebilir. İnsanları kendi yönünüze çekmenizi sağlayacak buluşlarınız, sıra dışı düşünceleriniz ve sözlerinizle insanları kuvvetli bir şekilde etkileme biçiminiz göz doldurucudur. Ancak Merkür Aslan burcunda düşüncelerde bir miktar abartıya yol açabilir. Her şeyi bildiğinizi iddia etmek gibi. Tabi ki bir Terazi popüler kimliğe sahip olduğu için ve Venüs idaresinde olmanın ayrıcalığını sözlerine yazıya sanatına yaptığı işe yönelterek dikkat çekmeği düşünebilir. Teraziler öncü hava grubu oldukları için Merkürün mantıklı olan enerjisini gayet iyi kullanabilir ve hedeflerine varmak açısından bu dönemde faydalı girişimlerde bulunabilirler. Bu dönemde sosyal faaliyetleriniz artacaktır. Sözel açıdan kendinizi en yararlı şekilde ifade ettiğiniz bir zamandır. Etrafınızdaki insanlarla bağlantılar kurabilir ve sizi takip etmelerinden zevk alırsınız. Yüreklendirilmek istersiniz. Takdir görmek, birileri tarafından değerli bulunmak sizi mutlu eder. Ancak bazen bunları göremediğinizde biraz sitemkar konuşabilir veya sabırsız olabilirsiniz. Grup liderliği, spor, siyaset, tiyatro, sinema alanlarında başarılı olabilirsiniz.

PARA KONULARI

3 Temmuz tarihine kadar etkisi devam edecek, kazanç evinizin yöneticisi Mars, Başak burcundaki seyrine devam ediyor. Birazdan size sunacağım görünümleri ve bu görünümlerin yansımaları Haziran ayında bir hayli önem taşıyor. Bu günleri lütfen ajandanıza kaydediniz. Böylece o günlerde nelere dikkat etmeniz gerektiğini bilerek hareket edebilirsiniz. Mars-Başak burcu seyrinin etkili tarihleri: 5-8-21 Haziran. 5 Haziran tarihinde Venüs henüz geri hareketini bitirmediği için özellikle parasal ve iş ilişkiniz olan insanlarla yapılacak görüşmelerde ani kararlar vermeyiniz. Durumunuzu gözden geçirmeden yenilik anlamındaki bir uygulamadan kaçınmakta yarar var. Israrcı olmak, sabırsızlık göstermek, özellikle olumsuz düşünmek yanlıştır. Kafanızın içinde yenilikte bulunmak arzunuz yoğundur ve doğal olarak bazı kişilerle bağlantıya geçtiğinizde arzu etmediğiniz cevaplar veya mücadeleler söz konusu olabilir. Burada yapılması gereken her şeyin enine boyuna titizlikle hesap edilmesidir. 8 Haziran tarihinin biraz önce yazdıklarımdan pek bir farkı yok. Ancak şu var ki, iletişim gücünüz yükselir. Plan ve projelerinizi sunum yaparken çok daha aktifsinizdir. Fakat önünüze bir takım engeller yine çıkabilir. Beklemeniz veya eksiklerinizi tamamlamanız gerekir. 21 Haziran tarihinde yenilikler yönünde hızlı bir gelişme meydana gelir. Bu gelişme hem ilginç çıkış yolları bulmanızda hem de ilerisi adına umut verici olabilir.

2012 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi

4 Haziran Kısmi Ay Tutulması
5 Haziran Neptün geri hareket başlangıcı
7 Haziran Merkür Yengeç burcuna girişi
11 Haziran Jüpiter İkizler burcuna girişi
12 Haziran Chiron geri hareket başlangıcı
21 Haziran Güneş Yengeç burcuna girişi
25 Haziran Satürn düz seyrine geçişi
26 Haziran Merkür Aslan burcuna girişi
27 Haziran Venüs düz seyrine geçişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-8-9-17-18-19-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 6-12-13-20-21

Aşkta En Şanslı Günler: 8-9

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 2-29-30

Yeniay: 26-27-28

(Ay-Terazi burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 12-13-14

(Ay-Koç burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Haziran ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER