Habertürk 02.07.2011

Terazi burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

Astrolog İrem Su bu ay terazilere, kendi değerlerinin farkına vararak hayatlarını garanti almaya çalışmalarını öneriyor.

Terazi Burcu-Temmuz Ayı Genel Değerlendirmesi

Terazi burcu aylık yorumu (Temmuz 2011)

1 Temmuz tarihinde Yengeç burcunda oluşan Parçalı Güneş Tutulması, mesleki ve toplumsal konularda manevi değerlerinizi önemseme, subjektif düşünme, güdüsel hareket etme şeklinde özetlense de, kişi kendi değerlerinin farkında olarak hayatını garanti altına almaya çalışmalıdır. Yani toplumsal ve mesleki konularda başarılı olmak için var gücüyle çalışmalıdır. 2 Temmuz Merkür- 23 Temmuz Güneş-28 Temmuz Aslan burcu seyirleri size yeni bir çevre ve yeni dostluklar kazandırdığı gibi, yaratıcı yeteneklerinizi gösterme imkanı tanır. Gayet olumlu enerjilerdir. Bu sayede parlamanız, ilgi uyandırmanız ve insanları kendinize çekmeniz kolaylaşır. Sahne ışıkları altında ışıldayan bir kişi gibisinizdir. 28 Temmuz Merkür yönettiği Başak burcunda ilerlemeye başladığında akıllı gözlemler, mantıklı bakış açısı ve geri planda yapılacak düzenlemeler oldukça işinize yarayabilir.

Temmuz Ayı Astrolojik Takvimi

1 Temmuz parçalı Güneş tutulması 11:37-Yengeç burcunda
2 Temmuz Merkür Aslan burcuna girişi 08:38
4 Temmuz Venüs Yengeç burcuna girişi 07:17
23 Temmuz Güneş Aslan burcuna girişi 07:12
28 Temmuz Venüs Aslan burcuna girişi 17:59
28 Temmuz Merkür Başak burcuna girişi 20:59

AŞK VE İLİŞKİLER

4 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında etkili olacak Venüs-Yengeç burcu seyri bu yıl Mars-İkizler geçişiyle aynı döneme denk geliyor. Bu durumda kişi bir yandan sosyalleşmek, yenilenmek, hayatın keyifli yanlarının tadına varmak isterken, diğer taraftan ihtiyaçlar, sorumluluklar, ev, aile, eğer varsa çocuklarıyla yakından ilgilenmek gereği duyabilir. Yani kozmik enerjiler bize, hayatın sadece eğlenmekten ibaret olmadığını bir şekilde hatırlatmaktadır. İşte bu hatırlayışı duymazlıktan gelmek, umursamamak mümkün değil tabii ki. Benim tavsiyem ise, tabii ki ruhunuzu ve bedeninizi dinlendirmeniz, uçlara kaymadan yaşamınızla ilgili sorumluluklarınızın da farkında olmanızdır. Sürece bu bakış açısıyla yanaştığımızda anlıyoruz ki, Terazilerin ilişki kurma biçimi biraz daha eğlence sınırında kalabilir. Yani aşk hızlı bir şekilde yüreğinizden içeri girse de, giren kişinin size güvence, şefkat, anlayış ve hayatınızla ilgili destek olması lazımdır. Canlanan beden ve ruh, yöneticiniz Venüsün Yengeç burcu seyri altında geçmişiyle hesaplaşmalı ve geleceğini düşünerek sorumluluklarının farkında olmalıdır.

10 Temmuz-10 Aralık tarihleri arasında Uranüs geri harekette olacak. Bu durum siz Teraziler açısından ilişki konularında çok önemli. Sözgelimi eş kaynaklı krizler gündeme gelebilir. Hayatınıza birdenbire giren ve aynı hızla çıkıp giden kişilerle karşılaşmanız mümkündür. Düzenli ve sağlıklı bir evlilik yaşamı veya beraberlik için hem kendiniz hem de partnerinizin, bilinçli bir yüzleşmede bulunması lazım. Yapı olarak hassas bir kişi iseniz, istikrarsız bir ilişkide bunalmanız kolaydır. Karşı tarafın talepleri veya içinde bulunduğu durum rahatsız edici olabilir. Aynı şekilde siz evliliğe sıcak bakmıyor olabilirsiniz. Sorunlu bir ilişkiniz varsa problemlerinizi geri hareket döneminde mutlaka gözden geçiriniz. Ani bir karar vermeyiniz. Ayrılma, evlilik veya uzun süreli bir ilişkiyi tekrar bilinçli bir şekilde ele alınız. İlişkilere bakış açınızı gözden geçiriniz. Kendi içinizde bir değerlendirmede bulununuz. Yani rutin ve düzenli bir beraberlik yaşamaktan yana iseniz biliniz ki bu düşünceniz tam anlamıyla gerçekleşmeyebilir. Karşınıza çıkan kişiler oldukça serbest, rahat, özgürlük yanlısı kişiler olabilir. Bir şeyler hatırına yürütülen evliliklerde krizlerin ardı arkası kesilmeyebilir. Doğum haritalarınızdaki etkiler nispetinde aynı durumlar sizin için de geçerli olabilir. Evlilik konusunda çekimser kalabilir, bağlanmaktan korkabilirsiniz. Dediğim gibi önümüzdeki yıllar boyunca Uranüsün ileri-geri devinimleri yine devam edecek. Şimdiden aklımızı başımıza toplayarak bilinçli seçimler yaparsak sonra gereksiz yere üzülmemiş oluruz.

Geri hareket süresince görülmesi muhtemel Etkiler ve Dikkat edilecek hususlar:

1-Kendinizi çaresiz, aynı noktada kısılıp kalmış, tam adım atmaya hazırken bekletiliyor gibi hissettiğinizde iş ortaklığınızı veya ilişkilerinizi gözden geçiriniz.

2-Geri hareket süresince acil kararlar, size uymayan kişilerle veya yaşamsal açıdan örtüşmediğiniz insanlarla ilişki yaşama konusunda dikkatli olunuz.

3-Geri hareket süresince eksikleriniz, zayıflıklarınız ortaya çıkabilir. Bunları düzenlemek, tamamlamak sizin elinizdedir.

5- Uranüs geri hareketinde partnerinizle veya iş ortaklığınız varsa ilgili aranızda sorunlar yaşanabilir. Mantıklı düşününüz. Bu sorunlar neden yaşanıyor. Bunları ele alarak gözden geçiriniz. Sizden kaynaklanıyorsa dürüstlükle yanlışınızı kabul ediniz. Karşı taraftan kaynaklanıyorsa oturup ılımlı bir şekilde konuşunuz. Temeli güçlü olan hiç bir şey kolay kolay yıkılmaz. Onarılacak hususları mutlaka göz önüne alınız.

6- Eğer istersek kendi senaryomuzun baş kahramanı olacağımızı unutmayalım.

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında yöneticisi olduğu Aslan burcunda ilerlemesini sürdürecek Güneş, başta sosyal hayatınız olmak üzere ileriye yönelik hedeflerinizi gerçekleştirmeniz konusunda aydınlık getirici güçlü bir destektir. Sıcakkanlı, özgüven dolu, güçlü ve enerjik çocukları gibi çevrenizle kolaylıkla iletişim kurabileceğiniz bu dönemde gerek arkadaşlarınızla gerekse yeni tanışacağınız kişilerle ortak aktivitelerde bulunabilirsiniz. Liderlik gücünüz, duruşunuz, güzelliğiniz veya karizmanız sizi başkalarından ayıran en önemli özelliklerinizdir. Bu süreç yaz tatiline geldiği için doğal olarak bir çoğunuz için yaz aşklarının göstergesidir. Teraziler zaten fiziksel olarak çekici ve oldukça beğenilen kişiler oldukları için, Güneşin Aslan burcundaki yansıması altında bu durum ikiye katlanır. Güneş yaz ortasında altın ışıklarlarıyla sizi aydınlatırken kimbilir ne kadar kişinin gönül kapısından içeri gireceksiniz.

Aslan burcu seyir günlerinde bireysel ego fazlasıyla ön plandadır. Kişi neyin ne olduğunu daha iyi algılayabilir. Kendine dönük düşünür ve seçimini ona göre yapabilir. Birlikteliğinizdeki sorunlar arkadaşça paylaşılarak çözülmeye çalışılır. Aşk bir ifade biçimi olarak bu dönemde sizin insanları kucaklama şeklinizdir. Bu ister yavrunuza, ister bir arkadaşınıza, ailenizden birine, bir can dostunuza olsun farketmez gayet sıcaklıkla sunduğunuz ve karşılığında ilgi görmekten, değerli bulunmaktan, sayılıp sevilmekten hoşlandığınız bir duruş ve hayatı ele alış şekliniz olabilir. Renkli bir dünyada yaşamak, aydınlık yarınlar için elele vermek bu dönemin hoş yansımaları arasındadır. Amaçlarınızı gerçekleştirme dürtünüzün yükseleceği bu dönemde, özgüven duygunuz, çevrenizdeki herkesin dikkatini çekecektir. Her zaman tarafsız bir bakış açısıyla hareket eden siz, bu dönemde ruhunuzdan yayılan ısı ve ışığı size ihtiyacı olan kişilerin sorunları adına yönlendirebilir ve onlara destek olabilirsiniz. Bir terazi genelde rahatına düşkündür. Canına tak etmedikçe sorunlarla yaşamayı becerebilir.

Fakat bu dönem kendinizi gösterme isteğiniz yükseleceği için doğal olarak bazı problemlerinizi yakın bulduğunuz insanlarla paylaşabilir, onların size sizin de onlara olan yardımlarınızla üstesinden gelebilir. Astrolojide Güneş yönetim gücünün simgesi olduğundan, bu dönemdeki girişimlerinizde ön planda yer almaya çalışırsanız hem görünümünüzle hem de popülerliğinizle yükselmeniz belirli bir seviye atlatmanız mümkündür. Tabi ki bütün bunlar genel enerjiniz olup haritalarınızdaki enerjiler nispetinde çok daha olumlu gelişmeler yaşatıcı olması mümkündür. Ayrıca bu etki altında imajınız dış dünyada güçleneceği için, fiziksel bir değişimde bulunmanız mümkündür.

İŞ VE KARİYER

23 Temmuz tarihine kadar etkisi devam edecek Güneş-Yengeç burcu seyrini tekrar hatırlamakta fayda var. Bu dönemde kariyer hayatınızla ilgili konular, sahiplik olgusu korunma ve kollanma duygusu, güvenlik, ailenizin geçimi kısaca sorumluluklarınız fazlasıyla ön plandadır. İş yaşamınızla ilgili mevzularda hassasiyet, kırılganlık ve duygusallık ön planda olabilir. Hedefinize direkt olarak gitmek yerine, henüz düşünme safhasında oluşunuzun ürkekliği veya belli olan hedefinizin etrafında dolaşmak gibi durumların yaşanması mümkündür. Çünkü içinde bulunduğunuz şartları kafanızın içinde oturtmaya çalışıyor olabilirsiniz. İşte bu düşünce şekli, doğal olarak ihtiyatlı hareket etmek, güvenli girişimler için sabırlı olmak anlamındadır. Eğer sonunu göremediğiniz ve adım atmanız halinde yanılabileceğiniz bir durum söz konusu ise, karşınıza çıkan teklif ne kadar olumlu olsa da, düşünmeyi tercih edebilirsiniz. Astrolojik anlamda Teraziler öncü karakteristiğe sahip burç mensuplarıdır. Bu nedenle liderlik özelliklerini içlerinde taşırlar. Bu özelliğiniz, Yengeç burcunda ilerleyen Güneşin güvence talebiyle karşılaşınca doğal olarak sizler, hem güvenlik hem de bulunduğunuz alanda iyi bir konumda olacağınız işleri tercih etmekten yana düşünebilirsiniz. Eğer isterseniz sadakat ve sorumluluk duygusuyla her başladığınız işin sonunu getirebilirsiniz demek mümkündür.

3 Ağustos tarihine kadar etkisi devam edecek Mars-İkizler burcu seyri, kısa veya uzun soluklu gezilerin, değişik insanlarla irtibatta bulunmanın, bilgi ve tecrübelerinizi ifade etmenin son derece etkili olacağının göstergesidir. Kendinize özgü yollarla, sizin için en gerekli olanı tespit edebileceğiniz bu enerji sayesinde, yabancılarla kuracağınız ilişkiler, size yeni kazanım alanları yaratabilir. Özellikle iletişim gücünüz, yabancı diliniz ve popülerliğiniz sayesinde, hem sınırlarınızı genişletebilir hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kültürel bilgi alışverişleri, yeni insanlarla yapılacak işbirlikleri, verimli kazanım alanları oluşturabilir. Kısa süreli fakat etkili olan bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmanın yolu, yüzeysel hareket etmemek, derinlemesine incelemelerde bulunmak, çıkarlarınızı koruyan ve sizi ön planda tutan girişimlerde bulunmaktır. Kimileriniz için bu enerjinin anlamı geçici bir süreliğine kurulan özel ilişkinin size maddi açıdan fayda getirici oluşudur. Bazılarınız için eşinizin bir seyahati yoluyla edinilecek bir paranın göstergesidir.

Tabii ki bütün bunların yazılan şekilde gerçekleşmesi için dengenizi iyi korumanız, ne yöne gitmek istediğiniz net olarak saptamanız lazımdır. Bu sürecin bir farklı yansıması ise ailenin kişiyi koruyucu bir şekilde sarmalaması, desteklemesi veya seçimlerinde baskı unsuru olmasıdır. İşte böyle bir durum oldukça sıkıcıdır. Fakat bu enerjinin olabilecek etkileri arasında yer aldığı için belirtmek durumundayım. Kimileriniz bu baskı karşısında ya eski işinizde kalmayı sürdürebilir veya çoktan ayrıldıysanız yine eski işinize dönebilirsiniz. Çünkü Yengeç geçmişin simgesidir. Yeni işe başlayacak olanlar açısından duruma baktığımızda, aşina gelen ortamları, tecrübe ve bilgi sahibi olduğunuz, uzmanlaştığınız alanları tercih edebileceğinizi söyleyebiliriz. Ayrıca bu süreç yaz mevsimine denk geldiğinden kimileriniz otelcilik sektöründe geçici bir süre çalışabilir, yiyecek ve içecek, gıda, emlakçılık, denizle alakalı meslekler, çocuk bakıcılığı, eğitmenlik(kurs) hemşirelik, doktorluk gibi alanlarda da hizmet vermek söz konusudur. Part-time işler, sezonluk aktiviteler de bu dönemin etkili yansımaları arasında yer almaktadır. Dönemin kısa özet cümlesi, olanı muhafaza et, güvenliğini düşün, kabuğunu özenle koru, temkinli hareket et şeklinde olabilir. Bu süreçte dikkat edeceğimiz tarih 22 Temmuz. Olumlu tarih ise, 6 Temmuz. Bu iki görünümün size olan yansımalarını günlük yorumlarınızda geniş bir şekilde açıklayacağım.

YENGEÇ BURCUNDA YENİAY VE PARÇALI GÜNEŞ TUTULMASI-

1 Temmuz Saat: 11:37

Sevgili Teraziler, 1 Temmuz saat 11:37 itibariyle Yengeç burcunda gerçekleşecek Yeniay ve hemen ardından meydana gelecek Parçalı Güneş Tutulmasını, aklı başında insanların, bilinçli seçimde bulunmaya kararlı yüreklerin, kendinin farkında olabilen, gittiği yolun doğru ve yanlış olduğunu geçmişte yaşanılan tecrübeler ışığında değerlendiren herkesin gayet olumlu şekilde değerlendireceği kanaatindeyim. Unutmayalım ki, insan denilen canlı kaderin elinde oyuncak olmadığı gibi, Astroloji kehanet aracı da asla değildir. Geçirilen süreç ve onun insan üzerindeki psikolojik yansımalarını öngörü şeklinde sunan bir rehberliktir. O nedenle ben tutulmanın korku değil, tam tersine gelişim aşaması olduğunu sizlere naçizane bildirmek isterim. Bu tutulma kimileriniz için, mesleki bir girişimin başarıyla sonuçlanması, yeni bir başlangıç yapabilmeniz için umut ışığıdır. Yeter ki, siz hangi seçeneğin kendiniz için daha olumlu olacağına enine boyuna düşünerek karar verin. Aile fertleriniz ve kadınlardan gelen şansın simgesi olan bu tutulma, istediğiniz hayat yolunu çizebilmeniz açısından durumunuzu tespit edebilmenizde size yol gösterici olabilir.

Toplumda saygın bir yer edinmeniz için sorumluluklarınıza sahip çıkmanız ve her türlü mücadeleye hazır bir yüreklilikle ilerlemeniz menfaatiniz icabıdır. Hedefleriniz gözden geçirip, bundan sonra ne yapmak istiyorsanız bu tarihi kendinize bir milat kabul ederek fikirlerinizi, amaçlarınızı ortaya koymaya çalışınız. Kendinize olan güveninizi ayakta tuttuğunuz sürece sizinle olacak bir yansımadır. Hayata nasıl bakıyorsak, olayları nasıl değerlendiriyorsak hayat bize onu sunar diye düşünürsek, gelin biz bu Tutulmayı olumlu manada ele alarak eksiklerimizi tekrar gözden geçirelim ve hayatımıza çeki düzen verelim. İyiliklerimizin, güzel düşüncelerimizin bize mutlaka olumlu yönde döneceğinden ümidimizi kesmeyelim. Mesleki konularda her şeyin umduğunuzdan çok daha olumlu şekilde gerçekleşmesini diliyorum. Duygularınızın esiri olmayacak kadar akıllı ve mantıklı kişiler olduğunuzu siz çok iyi biliyorsunuz. Ona göre mesleki konularda en doğru kararı vereceğinizden eminim.

OĞLAK BURCUNDA DOLUNAY-15 Temmuz saat 09:40

Sevgili Teraziler 15 Temmuz saat 09:40 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak Dolunay, ailevi ilişkileriniz, huzur ve güvence duygunuz ile dış dünyadaki konumunuz, mesleki durumunuz arasındaki kutuplaşmanın işaretidir. Bu tutulma, öncelikle ailevi ilişkilerinizde meydana gelebilecek bazı olayların yaratacağı keyifsizlik şeklinde özetlenebilir. Bugünlerde özellikle, yuvanız ve yerleşim alanınızla ilgili konularda ani ve fevri kararlar almayınız. Aile büyükleriyle veya eşinizle tartışmamaya, karşı karşıya gelmemeye dikkat ediniz. Yuvanız sınırları içinde olabilecek her türlü değişim, sorumluluk ve bağımlılıklarınız konusunda dikkatli olmaya çalışınız. Yerleşim alanınızda meydana gelebilecek sıkıntılar nedeniyle kendinize baskı uygulamayınız. Yuvanızı sağlam temeller üzerine inşa ediniz, herşeyi bir kez daha kontrol ediniz.

Eğer yaşadığınız ortamda kendinizi güvende ve rahat hissetmiyorsanız daha iyi koşullarda yaşamak için birlikte yaşadığınız kişi veya kişilerle ılımlı ve olgun bir şekilde düzenlemelerde bulununuz. Gelecek hedeflerinizle ilgili olabilecek beklenmedik durumlar ve değişimler karşısında bocalamayınız, mantıklı şekilde neler yapabilirsiniz bunların üzerinde düşününüz. Evinizle alakalı geçmişte yaşanan sorunların tekrar gündeme gelmesi halinde sinirli tepkiler vermeyiniz. Duygularınızı ifade etmeyi ve ihtiyaçlarınızı dile getirmeyi biliniz. Aile ile iş, ev ile sosyal yaşam, yakınlık ile mesafe, ruhsal deneyimlerinizle hayatın zorunlulukları arasındaki çelişkiyi çözmeye çalışınız. Yalnızlık duygunuzu ve ıssızlığınızı bir yana koyarak dış dünyada sorumluluk almaya hazır olunuz. İşinizle ilgili konularda bağımlılıklarınızın esiri olmayınız. Eğer gelişmek büyümek istiyorsanız seçimlerinizi doğru yapınız. Ailenizin işinizle alakalı konularda uygulayacakları baskılar karşısında kendi kimliğiniz ve isteklerinize sahip çıkınız. Fakat bunu sert tavırlarla ifade etmeye çalışmayınız.

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında yöneticisi olduğu Aslan burcunda seyrine başlayacak Güneş, sosyal hayatınızın canlanması, yaşamınızla ilgili hedefler belirlemeniz ve bunları gerçekleştirmek için var gücünüzle çalışmanız anlamı taşımaktadır. İnsanlarla ilişki kurmakta ve popülerlik anlamında her zaman söz sahibi olan sizler bu enerjinin etkisi altında çemberinizi daha da genişletebilir, yeni insanlarla tanışabilir ve sizi destekleyebilecek güçlü kişilerle iş ve dostluk birliği oluşturabilirsiniz. Sosyal ortamlarda görülmek ihtiyacınızın yoğunlaşacağı bu süreç, benliğinizdeki sevgi duygunuzu cömertçe insanlara sunabilir, tek bir kişiye değil çevrenizdeki tüm insanlara karşı iyi niyetli yaklaşımlarınıza devam edebilirsiniz. Kendinizi geliştirmek amacıyla gerek dostlarınızla gerekse iş çevrenizdeki yetkili kişilerle aranızdaki bağı kuvvetlendirebilir, yeni tanışacağınız kişilerle belirli bir amaç duygusu altında hareket edebilirsiniz.

Renkli bir dünyada yaşamak, aydınlık yarınlar için elele vermek bu dönemin hoş yansımaları arasındadır. Amaçlarınızı gerçekleştirme dürtünüzün yükseleceği bu dönemde, özgüven duygunuz, çevrenizdeki herkesin dikkatini çekecektir. Her zaman tarafsız bir bakış açısıyla hareket eden siz, bu dönemde ruhunuzdan yayılan ısı ve ışığı size ihtiyacı olan kişilerin sorunları adına yönlendirebilir ve onlara destek olabilirsiniz. Bir terazi genelde rahatına düşkündür. Canına tak etmedikçe sorunlarla yaşamayı becerebilir. Fakat bu dönem kendinizi gösterme isteğiniz yükseleceği için doğal olarak bazı problemlerinizi yakın bulduğunuz insanlarla paylaşabilir, onların size sizin de onlara olan yardımlarınızla üstesinden gelebilir. Astrolojide Güneş yönetim gücünün simgesi olduğundan, bu dönemdeki girişimlerinizde ön planda yer almaya çalışırsanız hem görünümünüzle hem de popülerliğinizle yükselmeniz belirli bir seviye atlatmanız mümkündür. Tabi ki bütün bunlar genel enerjiniz olup haritalarınızdaki enerjiler nispetinde çok daha olumlu gelişmeler yaşatıcı olması mümkündür. Ayrıca bu etki altında imajınız dış dünyada güçleneceği için, fiziksel bir değişimde bulunmanız mümkündür.

2 Temmuz-28 Temmuz tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Merkür kendinize dönük düşünmenin işaretçisi olduğu gibi sosyal faaliyetleriniz, sanatsal becerileriniz, bazı kişilerle karşı karşıya gelişiniz, liderlik gücünüzü sözel olarak ortaya koyuşunuz anlamında destekleyicidir. Kişi böyle bir enerjinin etkisi altında kafasının içindeki fikirleri sosyal hayatın her alanında kendi beceriniz oranında ortaya koymak isteyebilir. İnsanları kendi yönünüze çekmenizi sağlayacak buluşlarınız, sıra dışı düşünceleriniz ve sözlerinizle insanları kuvvetli bir şekilde etkileme biçiminiz göz doldurucudur. Ancak Merkür Aslan burcunda düşüncelerde bir miktar abartıya yol açabilir. Her şeyi bildiğinizi iddia etmek gibi. Tabi ki bir Terazi popüler kimliğe sahip olduğu için ve Venüs idaresinde olmanın ayrıcalığını sözlerine yazıya sanatına yaptığı işe yönelterek dikkat çekmeği düşünebilir. Teraziler öncü hava grubu oldukları için Merkürün mantıklı olan enerjisini gayet iyi kullanabilir ve hedeflerine varmak açısından bu dönemde faydalı girişimlerde bulunabilirler.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-30 Temmuz saat 09:17

Sevgili Teraziler, 30 Temmuz günü saat 09:40 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniay, siz Teraziler için, yaşamınızla ilgili konularda gerçekçi bir bakış, sabır ve azim göstererek ileriye doğru adım atmak anlamı taşımaktadır. Bu süreçte kendi başınıza sadece kendi gücünüzle başbaşa değilsiniz, sizi destekleyen çevreniz, dostlarınız, size inanan insanlar, sizin fikirlerinizi değerli bulan kişilerden yardım alabileceksiniz. Bu doğal olarak iki katı bir güçle donatılmak demektir. Herhangi bir projeniz mi var, bunu hayata uygulamak isterken çevrenizden yararlanabilirsiniz, çeşitli gruplarla veya aynı ülküye sahip insanlarla bir araya gelerek daha kısa yoldan ve daha az zaman harcayarak işlerinizi bitirebilirsiniz. Önceliğinizde olan herşeyi net bir şekilde ortaya koyabilirsiniz, amaçlarınızı gerçek kılmak için sizin gibi düşünen kişilerle ortak bir şekilde hareket edebilirsiniz. Sizden yaşça büyük kişilerin fikirlerini dinleyebilir, daha az hatayla fakat daha büyük bir güçle yol alabilirsiniz. Siyasi idealleriniz varsa, bunları hayata geçirmek adına bir partiye üye olabilirsiniz.

Amacınız yeni bir oluşum kurmak ise, sizinle aynı görüşte olan insanları bir araya toplayabilirsiniz, sosyal ilişkilerinizi güçlendirerek çevrenizi büyütebilirsiniz, size maddi açıdan destek olacak sponsorlar bulabilir, kendinizi reklam olarak tanıtabilir, ürününüzü veya neyi hedefliyorsanız onu marka haline dönüştürebilirsiniz.Yeniay enerjisinden yararlanarak amaçlarınız konusunda iyi bir strateji geliştirebilir, sistemli ve organize halde ilerleyebilir, hata payını en aza indirebilirsiniz. Burada önemli olan, sizin için en gerekli şeyin ne olduğunun altınının çizilmesidir. Kısaca siz nasıl bir seçimde bulunursanız, bundan sonrası için kendinizi huzurlu ve mutlu hissedebilirsiniz. Ayrıca doğru ve yerinde kararlar sizi hedefinize doğru götürdüğünde, hayatın tüm neşesi ve keyifli yanlarından da en güzel şekilde yararlanmaya başlayacaksınız. Bugünden itibaren yapacağınız girişimlerin sonuçlarını iki haftaki dolunay enerjisinde almaya başlayacağınızı biliniz.

PARA KONULARI

3 Ağustos tarihine kadar İkizler burcunda ilerleyecek Mars, kazanımlarınızda kısa veya uzun soluklu gezilerin, değişik insanlarla irtibatta bulunmanın, bilgi ve tecrübelerinizi ifade etmenin son derece etkili olacağının göstergesidir. Kendinize özgü yollarla, sizin için en gerekli olanı tespit edebileceğiniz bu enerji sayesinde, yabancılarla kuracağınız ilişkiler, size yeni kazanım alanları yaratabilir. Özellikle iletişim gücünüz, yabancı diliniz ve popülerliğiniz sayesinde, hem sınırlarınızı genişletebilir hem de kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kültürel bilgi alışverişleri, yeni insanlarla yapılacak işbirlikleri, verimli kazanım alanları oluşturabilir. Kısa süreli fakat etkili olan bu enerjiyi olumlu anlamda kullanmanın yolu, yüzeysel hareket etmemek, derinlemesine incelemelerde bulunmak, çıkarlarınızı koruyan ve sizi ön planda tutan girişimlerde bulunmaktır. Kimileriniz için bu enerjinin anlamı geçici bir süreliğine kurulan özel ilişkinin size maddi açıdan fayda getirici oluşudur. Bazılarınız için eşinizin bir seyahati yoluyla edinilecek bir paranın göstergesidir.

Temmuz Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-11-12-15-16-17-25-26-27-30-31

Zayıf Enerjili Günler: 1-2-13-14-20-21-22-28-29

Aşkta En Şanslı Günler: 15-16-17

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 9-10

Yeniay: 7-8

(Ay gezegeninin Terazi burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 20-21-22

(Ay gezegeninin Koç burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Temmuz ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER