Mynet 03.06.2012

Yay burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

Haziran ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Yay burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

7 Haziran tarihine kadar yöneticisi olduğu İkizler burcunda ilerleyecek Merkür aranızdaki iletişimin önemini vurgulamakta. Bunun güçlü bir şekilde sağlanması, ortaklaşa hareket edilmesi için gayet bilinçli olmak gerekiyor. Dinlemeyi bilmek lazım. Sadece konuştuklarımızı duyarsak, karşı tarafın ne dediğini anlamamız kolay değil. Burada en önemli görev sizlere düşüyor. Tabii ki, bu süreçte partnerinizin egosu ön planda olacağından kimi zaman sabır göstermeniz zor olabilir. Ayrıca sizin de kendinize göre istekleriniz vardır. Ve bunlar karşılanmadığı için doğal olarak keyfiniz kaçabilir. Yalnız şunu unutmayalım ki, astrolojik olarak karşıt burcumuzdan geçen her transit etkisi, eşimizle aramızdaki kutuplaşmanın, karşı karşıya gelmenin göstergesidir. Sanki birbirimize ayna tutmuş gibiyizdir. O yüzden konuşmalarımıza dikkat etmek ve ortak bir noktada buluşmak için aklımızı kullanmamız şart. Merkür-İkizler burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 1 ve 4 Haziran

27 Haziran tarihine kadar etkili olacak Venüs Geri Hareketi, evli olanlar veya uzun süredir birlikte olan çiftlerin ilişkileri konusunda mutlaka gerçekçi düşünmeleri ve bilinçli hareket etmeleri gereken bir süreçtir. Evlenmeye veya boşanmaya karar vermek ve bunu ani bir şekilde uygulamaya dökmek daha sonra pürüzlerle uğraşmanıza sebep olabilir. İş ortaklarınızla aranızdaki iletişim problemleri nedeniyle güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. İster iş ister duygusal ilişkilerinizi mutlaka gerçekçi bir şekilde gözden geçirmelisiniz. Ne kadar sadıksınız, yaşamsal hedefleriniz, İlişki kriterleriniz nedir? gibi sorulara cevap vermek için dürüst yüzleşmelerde bulunmalısınız. Evlenmek, iş ortaklığı kurmak, yeni bir sözleşmeye imza atmak bu dönemde kesinlikle önermediğim hususlardır. Venüs geri hareketi süresince önemli görünümler: 5-6-17-21 Haziranda gerçekleşiyor.

20 Mayıs-21 Haziran tarihleri arasında İkizler burcunda seyrini sürdürecek Güneş, eğer ilişkinizde mutluysanız, aranızda herhangi büyük bir sorun yoksa, sevginiz uzun yıllara dayanıyorsa, kısaca birbirinizle bir bütün oluşturduğunuzu düşünüyorsanız, bu dönemi gayet olumlu geçirebilirsiniz. Onun gözlerinde kendinizi görmek, her paylaşımınızda sanki ilk gün gibi zevk almak mümkündür. İlişkisinde sorun olanlar açısından bu dönemde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, sizin gibi davranmasını beklemek yerine, aranızdaki farklılığın zenginliğini keşfetmektir. Aralarında sevgi bulunan çiftler için bunu sağlamak gayet kolaydır. Çünkü enerjiler oldukça güçlüdür. Kişi, otomatik olarak partnerini her haliyle kabul eder. Problemli çiftlerde yani temeli güçlü olmayan ilişkilerde ise bu durum çatışma konusudur. Niye böyle söyledin, neden böyle yaptın gibi. Yani her cümlede birbirinizi yaralamak veya değiştirmeye kalkmak gibi. Oysaki bu enerjiler altında yapılması gereken sevgi birliğinin iki kişilik bir ittifak olduğu bilinciyle hareket etmek, saygı-sevgi-güven üçlüsünü hiçbir şeyin bozmasına izin vermemek. İşte bunu sağlamanın yolu ise, hatalarınızı birbirinize açık yüreklilikle söyleyip yeri geldiğinde özür dilemeyi bilmek veya bu hataları birbirinize üstünlük sağlamak için bir silah gibi kullanmak yerine, bilakis ilişkinize bir daha zarar vermemesi için, elbirliğiyle yok etmeye çalışmaktır. İşte o zaman bu dönemi gayet olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Güneş-İkizler burcu seyrinin, Haziran ayındaki önemli görünümleri: 4-6-8-13 Haziran.

JÜPİTER İKİZLER BURCUNDA….11 Haziran 2012-25 Haziran 2013

*ÖZGÜRÜM, ÖZGÜRSÜN

11 Haziran-4 Ekim tarihleri arasında İkizler burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter yaklaşık 12 yıl sonra ilişki ve ortaklık evinizi ziyaret edecek. Bu tabii ki gayet etkili bir sürecin göstergesi. Ben bu dönemi biraz temkinli bir şekilde karşılanması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü Jüpiter İkizler burcunda astrolojik olarak güçlü bir durumda değil. Dönemin olumlu yönde değerlendirilmesi öncelikle sizin ilişki kriterlerinizi kafanızın içinde oturtmuş olmanızdır. Çünkü karşınıza gerçekten özgür düşünen, özgürce ilişki yaşamaktan hoşlanan, partneriyle arkadaşlık yapmaktan zevk alan bir kişinin çıkması mümkündür. Bu süreç evlenme anlamında hızlı bir dönemmiş gibi durabilir. Ancak partnerin bu anlamda bir niyeti olmayabilir. Hayatınıza hızlı bir şekilde girebilir ve eğer zorlanıyorsa aynı şekilde çıkabilir. Meraklı, kültürlü kişilerdir ve genel olarak bu yapıda insanlarla birlikteliği tercih ederler. Partnerinizin sizden sürekli onun ilgisini çekmenizi bekler. Sıradanlaştığınızda, hele hele ciddiyet beklediğinizde, sorumluluk yüklediğinizde, ne olacak halimiz gibi sözler ettiğinizde beklenti içine girdiğinizde sizi anlamadığı gibi klasik biri olarak görebilir. İlişki özgürüm-özgürsün yaşam felsefesi üzerine kurulur. Çift kısmetlilik dediğimiz bu dönem bekar Yaylar açısından özellikle hızlı tanışmalara sahne olur. Hatta acil evlilik kararı bile alınabilir. Benim tavsiyem ne olursa olsun birlikteliğinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçirmenizdir. Cicim aylarının kısa sürmemesi için ilişkinin kökleşmesini mutlaka önemseyiniz. Bu ise ancak zaman faktörünün önemsenmesi ile mümkün olur. İlişkisi uzun süredir devam eden ve evlenmeye karar veren çiftler için uygun bir dönem gibi gözükse de yine de her şeyin tekrar bir gözden geçirilmesi uygun olur. Sorunlu ilişkilerde partnerin beraberliğe nasıl bir niyetle yanaştığını çok iyi anlamak lazımdır. 4 Ekim 2012sonrası Jüpiter geri hareketi başladığında beraberlik konusunda dikkatli bir gözden geçirilmede bulunulması gayet faydalı olur. Özellikle 7 Kasım-14 Kasım 2012 tarihleri bu açıdan yararlıdır.

YENİAY İKİZLER BURCUNDA- 19 Haziran saat 18:02

Sevgili Yaylar 19 Haziran saat 18:02 itibariyle İkizler burç düzlemi üzerinde oluşacak Yeniay, ciddi beraberlik, evlilik ve ortaklık konularında güçlü enerjiler altında hareket etmeniz anlamındadır. Bu oluşum, ilişkisi sağlam temellere oturmuş çiftler için ileriye dönük evlilik kararı anlamındadır. İlişkisi olmayanlar bu süreçte yeni bir kişiyle tanışarak gerçek bir ciddi beraberliğe adım atabilirler. İlişkisinde sorun olanlar ise daha mantıklı düşünerek, beraberlikleri üzerindeki kara bulutları dağıtabilirler. Bunlardan hangisi olursa olsun, bu enerji aslında sizden yanadır. Bir anda karşınıza gerçekten sizinle ilgilenen ve ciddi niyetle yaklaşan bir kişi çıkabilir ve siz tercih yapmak durumunda kalabilirsiniz. Bu enerjinin bir diğer etkisi işinizle ilgili konularda ortaklık kurmaya dönük düşünceleriniz varsa, bu tip görüşmeler için gayet uygun enerji altında olduğunuzu biliniz. Karşınıza sizinle iş yapmayı düşünen, mali durumu kuvvetli ve oldukça etkili kişiler çıkabilir. Bir noktayı özenle söylemek isterim ki, sizi hayal kırıklığına uğratarak hayatınızdan çıkan kişiler için sakın üzülmeyin. Çünkü Yeniay, size yepyeni bir aşkın müjdecisi olabilir. Yeter ki umudunuzu yitirmeyin.

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda düz olarak seyrine devam edecek Venüs, ilişkisi sağlam temellere oturmuş çiftler açısından olumludur. Bir elmanın yarısı misali bütünleştirici, partnerinizle bilgi alışverişinde bulunmanızı sağlayıcı, arkadaşlık olgusu içinde hareket etmenizi destekleyici, böylece dönemi gayet hoş bir şekilde geçirmenizi müjdeleyicidir. Bu süreçte dağınık olan parçalar yerine oturur, böylece ilişkinizdeki sağlamlık ve güvenlik olgusu kökleştirilir. Şimdi birlikte bu dönemi ilişki örneklerine göre inceleyelim.

İlişkisinde sorun olanlar açısından dönemin anlamı tabi ki dikkat edilmesi gereken noktalarıyla ele alınmalıdır. Hani bir söz vardır. Zıt kutuplar birbirini çeker, aynı olanlar iter diye. İşte Venüs gezegeninin İkizler burcu seyri, doğru manada kullanıldığında, birbirinize doğru yönelmenize, tam tersi durumda ise, birbirinizden uzaklaşmanıza neden olur. Çünkü karşıt burcunuzda oluşan tüm enerji hareketleri bir tahterevalliye benzer. Bir uçta siz varsınızdır, diğerinde partneriniz. İlişkiniz ortak sorumluluğunuzdur. Yani bu ilişkide inişler ve çıkışlar olması doğaldır. Siz gergin olduğunuzda o mantıklı yaklaşımlarla sizi sakinleştirirse, O, duygusallaştığında siz destek olursanız sorunlar ortadan kalkar. Bunu yapmak kolay mı? Eğer gerçekten aranızda sevgi varsa tabii ki kolay. Zorlamayla yürüyen bir ilişkiyse zaten hiçbir şekilde düzelmesi mümkün olmaz. Gücünüzü birbiriniz üzerinde deneyerek, lider benim demek yerine, gücünüzü, hayatın zorluklarıyla savaşmak adına birleştirmeniz çok daha faydalıdır. Unutmayalım ki, Kısmi Ay Tutulması burcunuz üzerinde etkilidir. Onun içindir ki, ilişki veya diğer alanlarda gerçekçi düşünmekten uzaklaşmayınız. İlişkisi olmayanlar için bu süreç tanışmalar açısından etkilidir. Bazılarınız bu tarihler arasında yeni bir beraberliğe başlarken, kimileriniz var olan bir arkadaşlığı, aşka dönüştürebilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

3 Temmuz tarihine kariyer evinizde Başak burcundaki etkiliği devam edecek olan Mars, 5-8-21 Haziran tarihlerinde üç tane önemli görünüm yapacak. İş ortaklığı, sözleşmeler, yasal konular, çalışma hayatınızla ilgili meselelerde hakkınız olanı almakta zorlanabilir, kararlarınızı uygulamaya dökme anlamında baskı altında kalabilirsiniz. Geçmişe ait sorunlar veya meseleler tekrar kendini hatırlatıcı olabilir. Bu arada düzenleyici Merkür, Yengeç burcunda ilerlediği için doğal olarak sorunların merkezinde güvence sorunları, duyarlılık, yanlış anlama, yanlış bilgilendirme gibi hususlar yer alabilir. bir hayli etkili olduğunu söylemek mümkün. Ticari ilişkilerde ve yatırımlarda sözleşme yapmadan veya yapılmış sözleşmelere uyulması anlamında dikkatli olunuz. İş başvurularında mutlaka bilinçli davranınız. Kimlerle iş birliği halindesiniz bunları mercek altına alınız. İş verimliliğiniz üzerinde baskı oluşturan şartları gözden geçiriniz.

YAY BURCUNDA KISMİ AY TUTULMASI…4 Haziran saat 14:12

Sevgili Yaylar, 4 Haziran saat 14:12 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması, Yaşamınızı yakından ilgilendiren tüm meseleler, motivasyon gücünüz, eğilimleriniz, öncelikleriniz, enerjiniz(canlılığınız), dış dünyada kendinizi ifade etme gücünüz(imajınız), amaçlarınız ve adım atmayı düşündüğünüz bütün konularda eksiklerinizi ve yanlışlarınızı ortaya koyarak hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Siz bir birey olarak, gerek mesleki pozisyonunuz gerekse özel yaşamınızla toplum içinde belirli bir yer işgal etmektesiniz. Amaçlarınızla, yeteneklerinizle, ileriye dönük plan ve projelerinizle tanınmak ve geleceğinizi kurmak niyetindesiniz. Bütün bu isteklerin tümü gayet doğaldır. Fakat sadece niyet aşamasında kalması hiçbir işe yaramaz. O nedenle bilinçli bir şekilde tekrar gözden geçirmeli ve artık bazı planları yürürlüğe koymaya başlamalısınız. Belki bugüne dek iyi bir ekiple çalışmadığınız için veya yükselmenizi, kariyer sahibi olmanızı sağlayacak temeli kuvvetli bir işte çalışmadınız. O zaman bundan sonrası adına hedeflerinizi büyütmeli ve özgüvenli bir şekilde yol almalısınız. Yani, dönüşüm için kendinizi zorlamalısınız. İnce eleyip sık dokumak kimi zaman iyidir ama eğer zaman kaybettiriyorsa bu aynı noktada kalmanız anlamına gelecektir. Eğer siz kendi içinizde bu yenilenmeyi başaramazsınız o zaman hayatı suçlamaya hakkınız yoktur. İstekli olduğunuz bir yaşamı kendinize kurabilmek adına öncelikle mevcut kimliğinizi gözden geçirmelisiniz. Bunlara inatla direnmeniz halinde biliniz ki, hayat şartları sizi zorlayacak ve ister istemez değişmek zorunda kalabilirsiniz. Kısmi Ay Tutulması, eğitim-akademik kariyer, kendinizi geliştirme, meslek hayatınız, evlilik konusuna bakış açınız, uzun süreli ilişkilerdeki paylaşımlar, partneriniz ile alakalı konular, parasal yatırımlar anlamında da önem taşımaktadır. Ayrıca tüm burçlar açısından ortak bir not olarak eklemek isterim. Doğum haritalarınızda, Kısmi Ay Tutulmasının gerçekleştiği alan tümüyle mercek altına alınmadan söylenecek, yazılacak her şey genel etkiler olmaktan öteye geçmez. Bunun bilinmesinden yarar görüyorum.

SATÜRN DÜZ SEYRE GEÇİYOR…25 Haziran 2012

*Takım çalışması, gerçekçi hedefler

5 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda sizleri etkilemeye devam edecek Satürn arkadaşlık, dostluk ilişkileri, çeşitli gruplarla temasınız, özgürlüğünüz, hedeflerinizi gerçekleştirmek amacıyla diğer insanlarla bir araya gelişiniz ve ortaklaşa iş konularında ekip halinde çalışabilmeniz açısından gayet olumlu bir yansımadır. Bu seyir süresince hem gelecek planlarınızı hem de amaçlarınızı gerçekleştirme gücünü kendinizde bulabilirsiniz. Kuracağınız ittifak ve dostluklar sayesinde geleceğiniz adına olumlu adımlar atabilirsiniz. Takım çalışmaları bu dönemin etkili faaliyetleri arasında yer almaktadır. Gerçekçi, belirli ve tutarlı bir hedef belirlemeniz halinde bu süreci gayet verimli bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Burada önemli olan ben diye düşünmek yerine başkalarıyla ortak çalışmaya hazır olmaktır. Bunu yapmanız halinde her türlü girişimde başarılı olabilirsiniz. Güçlü insanlardan destek görebileceğiniz bu dönemde, sizinle aynı hedefi paylaşan kişilerle tanışabilir, işbirliğinde bulunabilirsiniz. Sorumluluklarınız bu süreçte özellikle artabilir. Fakat bütün bunlar gelişiminiz, büyümeniz ve yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyabilmeniz açısından gayet önemlidir. Bugüne kadar sıkı çalışmış, her türlü görevin üstesinden gelmiş, kendiniz, yaşamınız ve hayatınızın farkında olmuşsanız, Satürn şimdi çevrenizi daha da genişletmeniz için destek vericidir. Yeter ki, ortaklaşa hareket etmeyi biliniz. Yani birlikte çalışmaktan güç doğar sözünü kendinize prensip ediniz. Yeni iş sözleşmeleri ve ortaklık teklifleri bu dönemin etkili yansımaları olarak göze çarpar. Bu süreçte gerçekçi olmayan hedeflerden uzak durunuz. Karmaşık ve kendi içinde gerçekleşebilir olmaktan uzak her türlü planlamadan kaçınınız. Sosyal ilişkilerinize mutlaka önem veriniz. Egonuza yenilmeyiniz. Başkalarıyla işbirliğine açık olunuz. Gerek özel gerekse iş ilişkilerinde dengeli paylaşımlarda bulunmaya gayret gösteriniz. Değişime açık olunuz fakat bunu yaparken planlarınızı gerçekçilik olgusu çerçevesinde düzenleyiniz. Bu sürecin bir diğer yansıması da, eşinizle ortak iş yapmanız, evleneceğiniz kişiyle grup faaliyetleri esnasında tanışmanız, eğer evliyseniz aranızdaki paylaşımı güçlendirmeniz şeklindedir.

26 Haziran-15 Temmuz(Merkür geri hareketine kadar) tarihleri arasında Aslan burcunda ilerleyecek Merkür hem zihinsel hem de fiziksel açıdan enerjik bir dönemdir. Aslan burcu kendini ifadeyle alakalı olduğundan, siz Yaylar bu süreçte eğitimden-ticari hayata-akademik kariyerinizle ilgili konulardan-farklı kültürlere kadar geniş bir alanda başarılı bir süreç geçirebilirsiniz. Hani alanda yetenekliyseniz onu gösterme fırsatı bulabilirsiniz. Farklı ülkeleri görmek, seyahatler yaparak kendinizi geliştirme, yabancı bir ülkede yerleşmek adına incelemelerde bulunmak, yarım kalan eğitiminizi tamamlamaya karar vermek bu dönemin yansımaları arasında yer alır. Sanat, müzik, tiyatro, yaratıcı çalışmalar, siyaset, spor gibi alanlarda da başarılı olabilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir, onlarla bazı aktivitelerde bir araya gelebilirsiniz. Kendinizi anlatmaktan, projelerinizden bahsetmekten, bilginizi, tecrübelerinizi göstermekten hoşlanabilirsiniz. Uzman kişilere ulaşarak bilmediklerinizi öğrenebilirsiniz. Bu dönemde başarılı olmak istediğiniz alanda sabırlı olunuz. Aceleci davranmayınız. Bu enerji siz kararlı olduğunuz sürece, kendiniz adına doğru yönde kararlar vermenizde rehberinizdir. İş-mesleki-özel hayatınızda tercihlerinizi yaparken iyi düşününüz. Bu tercihler ileride son derece önem kazanır. Var gücünüzle çalışınız. Emekleriniz mutlaka takdir görecektir. Merkür-Aslan burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümü: 29 Haziran.

PARA KONULARI

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Merkür, astrolojik olarak bu burçta güçlü değildir. Sizler gibi sabırsız, ateşli ve aktif kişiler için bu dönem iletişimsel anlamda yavaşlatıcı ve kimi zaman rahatsız edici olsa da, düşünülmeden verilen sonra da pişman olunan kararları engellemesi nedeniyle faydalı bir süreç anlamı taşır.Yaylar astrolojik olarak, dediğim dedik tiplerdir. Yani inandıkları değerler ve bakış açısı konusunda pek taviz vermezler. Bu dönemde, iş yaşamınızla ilgili konularda kendinize özgü düşünmeniz, dışarıdan uyarılar geldiğinde dinlememeniz mümkündür. Yani hatalı olduğunuz halde, bunu kabullenmeye pek yanaşmayabilirsiniz. Bilinçaltınızdaki bastırılmış, eskiye dair koşullanmalar, yaşanmışlıkların izi bu dönemde açığa çıkabilir. Bulunduğunuz konumda daha fazla ilerlemeniz mümkün olmadığı halde, inatla kalmaya devam edebilirsiniz. Otoritelerle olan görüşmelerde, kendinizi ifade etmekte zorlanabilir, karşı koymak yerine susmayı tercih edebilirsiniz. İlişki ve iş ortaklığı, ailevi meseleler, maddi ve manevi güvencenizle alakalı konularda bu süreçte lütfen dikkatli olunuz. Aklınızı karıştırabilecek, hislerinizle hareket etmenize neden olabilecek, problemlerinizi çözmekten sizi uzaklaştıracak ilişki veya meseleler yüzünden yanlış kararlar vermeyiniz. Güvenmediğiniz kişilerle parasal alışverişte bulunmayınız. Paranızı güvenli ve uzun vadeli alanlarda değerlendiriniz. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri:9-11-12-20-21 Haziran

21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Güneş, kimliğinizi dış dünyada güçlü kılabilmek için en öncelikle güvencenize vereceğiniz önemin göstergesidir. Gerek maddi ve gerekse manevi açıdan büyümek için bu düşünce size rehber olabilir. Yalnız bunun sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesi için, diğer insanlarla bir bütünlük oluşturmanız zorunludur. Yani ne kadar özgür düşünürseniz düşünün, bir şekilde kökleriniz, değerleriniz, sorumluluklarınız sizi kendisine doğru çekecektir. İşte tam bu noktada sizin isteklerinizle başkalarının sizden talep ettikleri noktada çatışmalar yaşanmaması için birleşmeye gönüllü olmanız ve gerekli çabayı göstermeniz gerekmektedir. Tabii ki Yengeç burcu süreçleri genel olarak eskiyle alakalı konuları gündeme getirdiği için doğal olarak geçmişten bu yana devam eden bazı sorunlarınızın çözüme kavuşturulması gerekmektedir. Bunlar maddi sorunlarınız olduğu gibi, iş veya özel dünyanızda ortaklık kurduğunuz kişilerle olan ilişkiniz de baş sırayı alabilir. Bazılarınız için bu durum, boşanmaya karar veren çiftlerin çocuklarının güvenliği ve huzuru adına vazgeçmeleri ve yuvalarını tekrar sahiplenmeleri olduğu gibi, tam tersine çoktan ayrılmış kişilerin nafaka problemleri için görüşmede bulundukları zaman anlamına da gelebilir. Kimileriniz bir aile şirketi kurmaya karar verebilir kimileriniz ise yüksek eğitim için bir burs girişimde bulunabilirler. Ev alma isteği, bir aile kurmak arzusu, güvenliğiniz için yeni bir girişimde bulunmak niyeti yine bu dönemin etkisidir fakat tüm bunların olumlu yönde gerçekleşmesi için en öncelikle eskinin yarattığı kaostan ve sizin üzerinizdeki etkisinden kurtulmak gerekmektedir. Oysaki bu dönem yeniden ziyade eskiyi gösterdiği için bunları tam olarak uygulamak için hem irade hem de azim şarttır. Evliliğinizdeki sorunları veya iş hayatınızdaki problemleri bu dönemde çözebilmeniz için size tavsiyem ne olursa olsun, ılımlı ve hoşgörülü düşünmenizdir. Fakat miladı çoktan bitmiş ve geçerliliğini yitirmiş sizi üzen ve tedirgin eden konuları da daha fazla uzatarak kendinizi üzmenin bir manası olmadığını da bilmenizi isterim. Güneş-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 24 ve 29 Haziran

2012 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi

4 Haziran Kısmi Ay Tutulması
5 Haziran Neptün geri hareket başlangıcı
7 Haziran Merkür Yengeç burcuna girişi
11 Haziran Jüpiter İkizler burcuna girişi
12 Haziran Chiron geri hareket başlangıcı
21 Haziran Güneş Yengeç burcuna girişi
25 Haziran Satürn düz seyrine geçişi
26 Haziran Merkür Aslan burcuna girişi
27 Haziran Venüs düz seyrine geçişi

Pozitif Enejili Günler: 4-8-9-12-13-22-23-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 10-11-17-18-19-25-26

Aşkta En Şanslı Günler: 12-13

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6

Yeniay: 3-4-5

(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 17-18-19

(Ay-İkizler burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER