Mynet 01.02.2012

Yay burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Yay burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Sevgili Yaylar 27 Ocak-14 Şubat 2012 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu seyri, sosyal ilişkilerinizi canlandırıcı, grup halinde çalışmaları teşvik edici, hedeflerinizin peşinde gidebilmenizi sağlayıcı bir yansımadır ve oldukça kuvvetlidir. Yeni insanlarla tanışma, işinizi tanıtma, sıra dışı yöntemler geliştirme ve bunları uygulamaya dökme konusunda enerjiniz oldukça yüksektir. Gerek organize işler gerekse ekip halinde yapılan işlerde yaratıcı yeteneklerinizi yeni bir bakış açısı çerçevesinde ortaya koyabilirsiniz. Özellikle sosyal hayatın içinde yer almaya olan istekliliğiniz, herkesin gözleri önünde olmanız anlamı taşıyacağından doğal olarak karşı cins üzerinde fazlasıyla etkili olursunuz. İlişki evinizin yöneticisi olan Merkürün Kova burcu geçişinde, çiftlerin arkadaşça paylaşımı merkez alarak, ortak ilgi alanları yaratarak ve birbirinizin bakış açısına saygı göstererek süreci olumlu yönde değerlendirmeniz mümkündür. Böylece ilişkinizi yeniden canlandırabilirsiniz. Kova burcunda ilerleyen Merkür, yenilikçi düşünmenin ve özgürce fikirlerinizi açıklamanın işaretidir. Bu dönemde, Yaylar ilişkide bulunacakları kişinin kafa dengi birisi olmasına son derece önem verirler. Birlikte hobilerini paylaşmak, aynı amaç için bir araya gelmekten zevk duyarlar. 3 ve 13 Şubat tarihleri Merkür-Kova burcu geçişinde önem taşıyor. 13 Şubat ileriye yönelik hedefleriniz, iş ortaklığınız, yeteneklerinizi dış ortamlarda sergilemeniz, birileriyle iş anlamında görüşmede bulunmanız yönünde etkilidir.

*GERÇEKLERİN IŞIĞI ALTINDA İLERLEMEK

3 Şubat itibariyle Balık burcunda ilerlemeye başlayacak Neptün, ev-aile-güvence konularında ideallerinize sahip çıkmanız ve hayallerinize uygun bir dünya yaratmak arzunuzu pekiştirir. Özellikle yatırım konusunda kişi kendi kafasının içinde belli şeyler tasarlayabilir. Ancak bunu yaparken lütfen gerçekçi düşününüz. Sizin gayet olumlu gördüğünüz bir tercihin daha sonra hiç de öyle olmadığı anlaşılabilir. Geçtiğimiz yıla göre 2012 senesi Neptün etkisini güçlendirici görünümlere ev sahipliği yapıyor. Venüs-Balık ve Venüs-Boğa geçişleri oldukça destekleyici. Ancak yine de bastığımız yeri bilmekte yarar görüyorum. Böylece hem kafanızın içinde neyi istediğinize daha iyi karar verirsiniz hem de boşuna risk almamış olursunuz. Neptün aile bağları kuvvetlendirici bir yansıma yaratabilir. Ailenize sahip çıkabilir, hatta bir yakın akrabanıza destek olabilirsiniz. Bu dönemde eviniz huzur bulduğunuz alan olacaktır. Elinizden geldiğince yuvanızda vakit geçirebilirsiniz. Bu bazı kişiler için emekliliğe alışma dönemi veya emekliliği düşünme anlamında etkili olabilir.

8 Şubat-5 Mart tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Venüs enerjisi size yabancı değil. Astrolojik niteliğiniz olan Ateş, Venüs-Koç burcu enerjisiyle uyumlu. Ancak dispozitör güç Mars geri harekette olduğu için tabii ki aşk konusunda seçici olmamızda fayda var. üyesi Bu dönemde genel olarak şte aşk hayatınız aktif hale gelir. Hayatın eğlenceli ve lezzetli yanlarının tadına varma isteğiniz, sizi sabırsız kılabilir. O denli coşkulu ve neşeli haliniz vardır ki, sizinle birlikte olan kişinin mutsuz ve keyifsiz olması mümkün değildir. Yalnız bu enerjinin etkisi altında dikkat etmeniz gereken konu, yaşanan aşkların uzun sürmesi için birbirinizi tanımak için zaman ayırmanızdır. Tamam eğlenmek, aşk, macera güzeldir. Ancak daha sonra neden ciddiyete dönüşmüyor diye düşünüyorsanız, o zaman seçiminizi yaparken iyi düşünmelisiniz. Venüs Koç burcunda egonuz yüksektir. İlişkinin sizi sınırlamasına veya baskı altına almasına pek tahammül etmezsiniz. Çünkü Venüs-Koç burcu geçişlerinde sabır olgusu yoktur. Kişi ister ve dilediğini ele geçirmek ister. Dönemi olumlu yönde değerlendirmek, sizin aşktan ne anladığınıza bağlı olarak belirlenir. Ben zevk yaşamak istiyorum, biraz da eğlenmek derseniz buna sözüm yok. Ancak ben doğru bir aşk istiyorum diyorsanız. O zaman önce doğru ilişki tanımlamasını kafanızın içinde belirlemeniz gerekiyor. Venüs-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri 10-15-17 Şubat olarak öne çıkıyor.10 Şubat sürpriz bir aşkı işaret ediyor. Bu tarih tüm burçlar için hakikaten etkili. Yaşanan hızlı gelişme, yenilenmenizi sağlıyor. Özgürce ilişki yaşamaktan yanayız. Değişim arzusu iliklerimize kadar işlemiş durumda. Ancak 15 Şubat tarihinde arzularımızın bizi sürüklemesine izin vermeden, yarar-zarar hesabını iyi yapmakta yarar var.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında etkili olacak, Güneş- Balık burcu seyri ilişkiler konusunda genel anlamıyla önem taşıyor. Güneş bildiğiniz gibi kendinizi ifade gücünüz ve bilinçli istekleriniz kişisel canlılığınız anlamına geliyor. Bu tarihler arasında, başta büyükleriniz olmak üzere, özel ilişkiniz, evinizle alakalı tüm gelişmeleri, belirli bir yaşta iseniz yaşlılığınızı geçirmeyi düşündüğünüz yeri, içsel emniyet duygunuzu kısaca toplumsal hayatın neresinde yer aldığınızı belirlemeniz ve güvenliğinizi ele almanız gerektiğini iyi düşünmeniz ve saptamalarda bulunmanız lazım. Balık burcunda ilerleyen Güneş, değişkenlik yaratıcı ve sınırsızlık özlemi duymamıza neden olacağından, yaşamınızı ilgilendiren konularda gerçeklerin ışığı altında hareket etmek, karar vermek durumundasınız. Dışarıdan gayet hoş gelse de, eğer kararlarınızın sonuçlarını kestiremiyorsanız dikkatli olmanız gerekir. Aslında mantıklı düşündüğünüzde ve sağduyulu davrandığınızda bunların gerçekle pek ilgisi yoktur. O yüzden lütfen akıntıya uyarak yol almayınız. Güneş-Balık burcu seyir etkinliği süresince etkili tarihler: 19-24-25-28-29 Şubat. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek her zaman güzeldir. Ama bu hayallerin yaşadığınız dünya veya içinde yer aldığınız koşullarla uygunluğu yoksa, o zaman hamlede bulunmayınız. En başından bu yana ne amaçladıysanız, hedef olarak neyi koyduysanız buna uygun şartlar karşınıza çıkarsa değerlendiriniz. Peşinden gittiğiniz kişi veya durumlar sizi bilinmeze sürüklüyorsa iradenize sahip çıkarak yine amacınız olan yolda ilerleyiniz.

YENİAY BALIK BURCUNDA

Sevgili Yaylar, 22 Şubat saat 00:35 itibariyle Balık burcunda oluşacak Yeniay, yuvanızdaki huzurun sağlanmasında, ailenizle muhabbetinizin artmasında, eşinizle sevgi bağınızın güçlenmesinde son derece faydalıdır. Her ay farklı bir burçta oluşan bu etki, Mart ayı boyunca sizlerin yanınızda ve destekleyicidir. Bu enerjinin gücünden yararlanarak, evinizle alakalı yapmayı düşündüklerinizi hayallerinizi gerçekleştirebilir veya yeni adımlar atabilirsiniz. Evinde zaman geçirmekten hoşlanan kişiler bu etki altında, yeni hobiler edinerek ev alanı içinde bunları uygulamaya başlayabilirler. Normalde kolayca dağılan, aynı anda birçok şeyle uğraştığı için zaman kaybeden Yaylar, bu enerji sayesinde daha az vakit harcayarak daha yararlı işler yapabilirler. Ruhsal konularda da etkili olan bu yeniay, ibadet, zikir, yoga, meditasyonla ferahlamanızı, içsel manada arınmanızı ve Yüce Yaradana yaşadığınız her nefes için şükretmenizi sağlayabilir. Dileklerinizin kabulü için çevrenizde ihtiyaç duyduğunuz insanlara el uzatabilir ve onlara destek olabilirsiniz. Mistik konular dikkatinizi çekebilir ve bilhassa bu mevzularda bilgi edinmeye çalışabilirsiniz. Farkındalığınızın artmasını ve özünüzü yeniden keşfetmenizi sağlayan bu enerjiyi kendinize güç eyleyerek sorunlarınızı aşabilmeniz mümkündür. Yeniay, hayallerinizi zenginleştiricidir. İdeallerinizi ön plana getirir ve siz farkında olmadan kozmik enerjiler sizin için en gerekli olanı karşınıza çıkarır. Başkalarıyla alakalı konular eviniz sınırları içinde konuşulur. Özel ve iş hayatınızla ilgili konuların fazlasıyla görüşüleceği, ilişkinizle ilgili meselelerin tekrar ele alınacağı bu yeniay gerçekleştirmeyi düşündüğünüz yenilikleri nasıl bir yöntemle hayata geçirmeniz gerektiğini anlamanızı sağlayıcıdır. Yakın çevrenizde bulunan akrabalarınızla ilişkinize özellikle dikkat ediniz. Akıllı hareket etmeniz size çok şey kazandırabilir. Küçük molalar vermeyi, kendinizi dinlendirmeyi ihmal etmeyiniz.

İŞ VE KARİYER

20 Ocak-19 Şubat tarihleri arasında Kova burcunda seyrini sürdürecek Güneş, bilgi sahibi olmanın ve elde ettiğiniz tüm bilgileri diğer insanlarla paylaşmanın, teknolojinin tüm nimetlerinden yararlanmanın, ekip halinde hareket etmenin önemini ortaya çıkarıyor. Yeni fikirlere açık bir yüreklilikle yanaşarak, bilimsel gerçeklerin farkında olarak işlerinizi yoluna koyabilirsiniz. Zihniniz yaratıcılık konularında hevesli ve kendinize olan güven duygunuz bu dönemde gayet yüksektir. Ayrıca kısa seyahatler, yabancı dil öğrenme, bilgi işlem konusunda kendinizi geliştirme, part-time işler, değişik insanlarla tanışma, grup faaliyetlerinde bulunma, organize işler bu dönemin etkili yansımaları arasında yer alır. Güzel konuşma ve yazma yeteneğiniz de aynı şekilde gelişir. İletişim kurmak sizin için gayet önemli hale gelir. İletişim ön planda yer aldığından, çevrenizdekilerle sürekli irtibatta bulunabilirsiniz. Yeni yerler keşfetmek ve öğrenmek peşinde olursunuz. Çevrenizdeki dünya ile ilgili ne varsa takip etmeye ve uygulamaya çalışabilirsiniz. Okumayı ve düşüncelerinizi başkalarıyla paylaşmayı arzularsınız. Sosyal bir kişi olarak aktivitelerde bulunabilirsiniz. Zeki, esprili ve hazırcevap haliniz gözlerden kaçmaz, iyi bir öğretici ve konuşmacı olarak da çevrenizi kolayca etkiniz altına alabilirsiniz. Yalnız bu dönemde kendi fikirlerinizi zorla kabul ettirmemeye, lütfedici, her şeyi ben bilirim tavırlarınıza hakim olmaya çalışmanız yararlıdır. Güneş-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 7 ve 18 Şubat olarak öne çıkmakta. 18 Şubat tarihinde hedeflerinizi bir daha gözden geçiriniz. Dün halledilmeyen meselelerin yarın yine karşımıza çıkabileceğini düşünerek aklı başında hareket etmekte yarar var. Amacınız ne ise, ona göre eksiklerinizi ve yapmak istediklerinizi ele alınız. Acele karar vermeyiniz. Geçmiş tecrübelerinizi düşününüz. Yeniye yer açmak için sabırlı olunuz.

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri Hareketi: İş koşullarının yoğunluğu, detayların fazlasıyla sizi meşgul etmesi sonucu gecikmeler, gerginlikler yaşanabilir. Bir işi düzgün şekilde ve zamanında bitirmek için iki misli efor harcanabilir. Karşınıza çıkabilecek fırsatlar düşünülmeden değerlendirme altına alınmamalıdır. Patronlarınızın sizden daha fazla randıman beklemesi, işiniz gereği yoğunluğunuzun artması iş ilişkilerinizde sorunlara yol açabilir. Mücadele verdiğiniz konularda kendinizi ispatlamanız, sağlıklı bir şekilde ilerlemeniz pek kolay olmayabilir. Sorumluluklarınızı yerine getirirken esnek düşünmeniz, akılcı olmanız, soğukkanlı hareket etmeniz en doğrusudur. Çok iyi bildiğiniz bir işi bile yaparken lütfen not almayı, ajandanızı kontrol etmeyi, hedef değişikliklerine gitmemeyi, sinirlenmemeyi biliniz. 2 Şubat tarihinde geri harekette olan Mars, Venüsle bir karşıtlık oluşturacak. Bu zıtlaşma etkisi mesleki alandaki gelişmelerin iç dünyanızda yarattığı bir gerilim. Fedakarlık nereye kadar sorusunu gündeme getiriyor. Hedefim ve beklentilerim neler? Buna karşılık elde ettiklerim yeterli mi diye düşünebilirsiniz. Bu bir içsel bir hesaplaşmadır.

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Parasal meseleler
27 Ocak-14 Şubat: İletişim, çevre ilişkileri
14 Şubat-2 Mart: Ailevi ilişkiler
2 Mart-24 Mart: Aşk hayatı, çocuklar
24 Mart-14 Nisan: Ev ve güvenlik konuları, Aile

SATÜRN GERİ HAREKETİ

Sevgili Yaylar, 7 Şubat-24 Haziran tarihleri arasında Satürn geri harekette olacaktır. Bu süreçte girişimler gözden geçirilir, ani karar ve yeniliklerden uzak durulur, elinizdeki işlere odaklanarak eksikler tamamlanır. Ayrıca planlamalarda bulunabilir fakat uygulama aşamasında durup düşünmek artı ve eksileri iyice hesap etmek yararlıdır. Böylece geri hareketin bitiminde adım atacağınız konularda başarılı olmanız kolaylaşır. Bu süreçte iç hesaplaşmalar fazlalaşır. Uyumlu ve ılımlı paylaşımlarda bulunmak güçlendiricidir. Geri hareket süresince ileriye yönelik hedeflerinizi, plan ve projelerinizi yeniden gözden geçirebilir, aksaklık yaratan noktaları düzeltmeye çalışabilirsiniz. Uzun süredir incelediğiniz ve sizin açınızdan gayet olumlu olacağına kanaat getirdiğiniz işleri, mali getirilerini göz önüne alarak düşünmeniz faydalıdır.

Yalnız dikkat etmeniz gereken konu, aklınızda olmayan, birdenbire karşınıza çıkan iş teklifi veya önerilerini olumlu gözükse dahi, hemen kabul etmemek, girişimde bulunmamaktır. Yeni bir planı uygulamak, değerlendirmek daha sonra pişman olacağınız durumlara yol açabilir. Maddi, zihinsel, duygusal anlamda güvence sağlayan işler üzerinde özellikle bu tarihe kadar yavaşlamalar meydana gelebilir. Kendi değerinizi sahip olduklarınızla eş tutabilir, eğer durumunuz iyi değilse, başarısız olduğunuzu düşünebilirsiniz. Oysaki güven duygunuzu yitirmemeniz ve moralinizi yüksek tutmanız lazımdır. Bu tarihe kadar dikkat edilmesi gereken bir başka konu, iş ilişkilerinizdir. Çalışma arkadaşlarınızla ve otoritelerle olan paylaşımınızı ılımlı bir şekilde sürdürmeli, iş ortaklığı veya işinizle alakalı mevzularda mali yönden risk altına girmenize neden olabilecek kararlar vermemelisiniz.

Satürn Geri Hareket Sürecinde Tüm Burçlar olarak:

-Kendinizden kuşku duymamalısınız.
-Kendinizi eleştirip, küçük görmemelisiniz.
-Olumsuz düşünerek vakit kaybetmek yerine, akıllı hareket ederek eksiklerinizi tamamlamalısınız.
-Yeteneklerinizi hafife almayınız.
-Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olunuz, iyi geçinmeye çalışınız. --Bazen köprüyü geçene kadar sabırlı olmak lazım, yani söz gümüşse sukut altın diyerek sorumluluklarımızı düzgün bir biçimde yerine getirmeliyiz.
-Kendimizi ne aşırı derecede savunalım ne de pes ederek geri çekilelim.
-Yalnızlığımızı sevelim, ancak hayattan uzaklaşmayalım.

Satürn Geri Hareket Sürecinin Olumlu Yönleri:

-İçe yönelmeler görülebilir. Yani dışarı hayattan kendinizi uzaklaştırıp, önünüzdeki gerçeğe odaklanabilirsiniz. Bu sayede neler yapmanız gerektiğini ve gerekmediğini tespit etmeniz kolaylaşır.
-Değişime direnebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Kişi bazı konularda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilse kendini geliştirme fırsatı bulabilir.
-Kendinizi kontrol altında tutabilir ve hatta kendinizle olan savaşınızda galip gelebilirsiniz.
-Kendi kendini motive edebilirsiniz. Azimli olmayı öğrenirsiniz. Bu duruma kaç kişi olumsuz diyebilir ki.
-Bazen molalar iyidir. Uzun yolculukları düşünün, durup ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve yola devam etmiyor muyuz? O zaman gelin bu molada neyimiz eksik ve neleri tamamlamamız gerekiyor diye bir düşünelim. Beklemede kalarak kendimize şöyle bir gerçekçi açıdan bakalım. Geri hareketten sonraki döneme(Satürn Terazi) güçlenmiş olarak adım atalım.
-Bazen küçük hataları görmezden geliriz, atlarız. Daha sonra bunlarla gereğinden çok uğraşmak zorunda kalırız. İşte Satürn geri hareketi size bu küçük hataları görmenizi ve düzeltmek için çaba sarfetmenizi sağlıyor. Sizce bu olumsuz bir durum olabilir mi?
-Sistemler kolaylıkla bozulabilir bazen. Tamir etmek gerekir. İşte Satürn geri hareketi size tamirat için gerekli olan zamanı tanır.
-Satürn geri hareketinde insan zorluklarla baş etmesini sağlayan muazzam bir içsel güce sahip olur. İşte bu sayede insan düştüğünde kalkmayı öğrenir, bir yeri acıdığında kendini korumayı, canı yandığında bağırmayı. Satürn geri hareketi ona kalkmayı, hakkı olan için savaşmayı, sesini duyurmayı, açlığına çare bulmayı, kendine inanmayı öğretir. Şimdi hala olumsuz bir zaman diyebilir miyiz dostlarım.

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

Sevgili Yaylar 7 Şubat saat 23:54 de, Aslan-Kova burç düzlemi üzerinde oluşacak Dolunay başta yüksek eğitim hayatınız olmak üzere, dini inancınız, hukuk ve yasalarla alakalı sorunlarınız, yabancı ülkelerle bağlantılı işleriniz, meslek hayatınız, hayata bakış açınızı belirleyecek konularda son derece aktif bir şekilde kendinizi ifade etmenizi sağlayıcıdır. Sesinizi daha geniş alanlarda duyurabilmenizi, hedef olarak belirlediğiniz zirveye çıkabilmenizi destekleyicidir. Keşif ve araştırma arzunuzu yoğunlaştıran bu etki altında yeni kararlar alarak yaşamınıza yön vermeye çalışabilirsiniz. Bu güçlü ifade arzunuz sizi öylesine itekleyici bir titreşim yaratır ki, iletişim, eğitim, haberleşme, girişim ve yakın çevrenizle alakalı konularda da ani kararlar almaya kalkışabilirsiniz. Öylesine hararetli ve öylesine ateşlisinizdir ki, üzerinizde kimsenin hakimiyet kurması ve sizi yönlendirmesi mümkün değildir. Tabii ki bu ruh hali bir Yay burcu mensubu için olağandır. Ancak benim tavsiyem, hangi alanda ve nasıl yönlendirmenin daha doğru olacağına iyice düşünerek karar vermenizdir. Lütfen araştırın, soruşturun, ama hayati bir değişimde aceleci hareket etmeyin, şartları iyice gözden geçirin.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerlemesini sürdürecek kariyer evinizin yöneticisi Merkür, iş hayatınızla alakalı konuların eviniz alanı içinde görüşülmesi, tarafsız ve gerçekçi bir şekilde ele alınması mutlaka lazım. Yani iş güvenceniz varsa, doğal olarak evinizdeki huzur da o denli yüksek demektir. Kimileriniz bu dönemde iş yaşamınızla alakalı konularda hayalci bir bakış açısı içinde olabilirsiniz. Durduğunuz nokta ve geleceğinizle alakalı olarak elinizde somut bir şey olmamasına rağmen, varmış gibi hareket etmek sakınca doğurabilir. Ayrıca işin eve taşınması ve ev sınırları içinde sürdürülmesi veya evden yürütülmesi de olabilecek yansımalar arasındadır. Kimileriniz bu nedenle kendinizi kurban gibi hissedebilirsiniz. Sürekli çalışmak zorunda olmanız ve evinizde dahi dinlenememeniz sizi rahatsız edebilir. Hatta sırf bu yüzden bazılarınız ara sıra da olsa işten izin almak ihtiyacı duyabilirsiniz. Yani vaktinizi evin sınırları içinde geçirmeniz mümkün olabilir. Böyle durumlarda cesaretinizden sakın bir şey kaybetmeyin. Beklemede kalırken iş başvurusunda bulunmayı ihmal etmeyin ve girişimcilikten vazgeçmeyin. Her ne kadar etkili bir enerji olmasa da siz yine de araştırmaktan geri durmayın. Bilirsiniz Yaylar genelde kendi bildiklerini uygulamaktan hoşlanan kişilerdir. Kim ne derse desin, kendi bildiklerinin en doğrusu olduğunu düşünürler. Hatta bu konuda oldukça abartılı davranabilirler. Oysaki zaman bu tarz ilerlemek yerine, yeri geldiğinde esnek düşünmenin zamanı. Yani karşınıza çıkabilecek teklif veya sizin bizzat girişimlerinizde, ülkenin içinde bulunduğu durumu ve gereksinimlerinizi düşünerek hareket etmeniz faydalıdır. Bu seyirde önemli olan öncelikle zihninizi arındırmak ve yeteneklerinizi hayata geçirebileceğiniz bir iş sahibi olmaktır. Eğer işinizde ilerlemek istiyorsanız yine aynı sözlerim geçerlidir. Ayrıca kendinizi unuturcasına çalışmak da, tabi ki sakıncalıdır. Özellikle haritasında toprak burçlarında(Oğlak, Başak, Boğa)etkinliği olan kişiler bu tarihler arasında kimliklerini iş hayatında göstermek için var güçleriyle mücadele edebilir, bu enerjinin hayalleri güçlendiren yanını, ideallerini hayata geçirmek üzere kullanabilirler. Benim bu dönemde size tavsiyem, içinde bulunduğunuz değişken koşulların farkında olmak ve bilinçli bir şekilde hedefinize kilitlenmektir. Merkür Balık burcu geçişinin etkili tarihleri 14-16-19-23 Şubat.

PARA KONULARI

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Balık burcunda seyredecek olan Merkür gezegeninin seyri süresince, finansal konularda gerçekçi düşünmek ve hareket etmek son derece önemli. Hassasiyetiniz bu zaman diliminde yoğun olabilir. Yani tam anlamıyla gelir durumunuz istikrara kavuşmadığı için, dışarıdan söylenen bir söz bile sizi kırmaya yetebilir. Bu cümlelerim özellikle maddi sıkıntısı olanlar içindir. Çalışan kesimde bulunan Yaylar ise bu tarihler arasında, aileleriyle olan ilişkileri, paylaşımları konusunda daha verici ve cömert davranmaları söz konusu olabilir. Onlarla ortak kararlar alarak geleceklerini garanti altına almak için yuva sahibi olmayı düşünebilirler. Fakat bunun için öncelikle gelir durumunuzu çok iyi saptamanız gerekir. Yani tam anlamıyla bir düzen söz konusu değilse, böyle bir borcun altına girmek sakıncalı olabilir. Yine bu tarihler arasında paranızı çarçur etmemeye çalışın. Kendi kazancı özellikle yeterli olmayan kişilerin eşleri veya dışarıdan elde edecekleri gelirleri dikkatli bir şekilde harcamaları lazımdır.

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 7-11-12-15-16-20-24-25
Zayıf Enerjili Günler: 2-3-9-10-22-23-29
Aşkta En Şanslı Günler: 24-25
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 17-18
Yeniay: 15-16-17
(Ay-Yay burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 1-2-3-4-29
(Ay-İkizler burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER