Mynet 01.08.2012

Yengeç burcu aylık buç yorumu (Ağustos 2012)

Ağustos ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Yengeç burcu aylık buç yorumu (Ağustos 2012)

23 Ağustos tarihine kadar Terazi burcunda ilerleyecek Mars genel olarak, yuvanızı ilgilendiren konularda uzlaşı içinde hareket etmenin önemi büyüktür. Sorunlar olsa dahi, tarafsız bir gözlemle ele alınması, uyumlu bir şekilde halledilmeye çalışılmasında yarar vardır. Mars doğası gereği savaşçı yönümüzdür. Ancak içinde yer aldığı burca göre bazen bu niteliğinden kaybeder. Terazi burcunda ilerlemesi pek olumlu değildir. Çünkü yönettiği burcun(Koç) karşıtında yer alır. Kişi bu durumda mecburen uyum sağlamak zorunda kalır. Bu tabii ki rahatsız edicidir. Ancak Yengeçler yuvalarının huzuru ve güvenliği için zaten çok fazla çatışmacı kimlikte değillerdir. Doğal olarak bu geçiş dönemindeki iş birliğinden şikayetçi olmazsınız. İdare etmeniz gerektiğinin farkındasınızdır. Ancak iş hayatı, yuvanızla ilgili sorunlarınız varsa, insan bir yere kadar sabır gösterecektir. Ailenizin de anlayışlı ve çatışmaya izin vermeyecek derecede hareket etmelerinde, el birliğiyle dönemi geçirmekte yarar görüyorum. Hiç kimse, kimsenin sabır sınırlarını zorlamamalıdır.

Mars-Terazi burcu seyrinin önemli tarihleri: 15, 21, 26 Ağustos. Yuvamız, ailemiz, iç dünyamız, geleceğimizle alakalı mevzularda kendimizi gözden geçirmemiz adına baskıda bulunmakta. Şimdi ne yönde gitmeliyiz sorusuna cevap arıyoruz. Bir yandan dış dünyanın kurallarına boyun eğmeden kendimiz adına bir gelecek planlıyoruz diğer yandan kendi limanımızda mahsur kalmış durumdayız. Kime güveneceğiz ve nasıl bir yolda ilerleyeceğiz. Öncelikle ayrılmayı düşünenler veya evden ayrılıp yeni bir yere taşınmak isteyenler, gurbet ellerden ana yurduna dönmeyi arzulayanlar, ev sınırları içinde huzur arayıp da bunu bulamayanlar, yeniden bir yuva kurmayı düşünenler lütfen acele etmeyiniz. Sakin ve akıllıca planlarınızı gözden geçiriniz. Gerçekten amacınız nedir ve bu amacı gerçekleştirme yolunda önünüze ne gibi engeller çıkabilir bunları hesap ediniz. Artık zamana, zemine ve içinde bulunduğumuz şartlara göre ilerlemek zorundayız. Yani elimizdeki taşları doğru hamlelerde bulunarak oynamamız şart. Bunun yolu ne istediğimizi tam olarak kafamızda oturtmaktan geçiyor. Çünkü bunu yaptığımızda daha sonra pişmanlık duymamış oluruz kanaatindeyim.

7 Ağustos-6 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde geçişini sürdürecek Venüs, ilişkisi sağlam temeline oturtmuş kişi ve çiftler açısından olumludur. Birbirinizi sevgiyle kucaklayarak, sahiplenir, korur ve kollarsınız. Birbirinize yol gösterir, zorlukları birlikte göğüs gererek aşmaya çalışırsınız. Yuvanızın dirlik ve düzeni, aşkınızın sürekliliği için çaba sarfeder umutlarınızı her dem taze tutarsınız. Bu enerji hayatı güzel yanlarıyla görebilmenizi ve birbirinizin gözlerinden izlemenizi sağlayıcıdır. Belki de bir çift olarak bir bebek sahibi olmayı düşünmek ve ailenizi genişletmek anlamındadır.Yani her halükarda bu dönemde, sevginizi ellerinizle büyütmeniz kolaydır.

İlişkisi sorunlu olan Yengeçler için bu enerji, şifacı bir el gibidir. Venüs burcunuzda ilerlerken, aşk konusunda öncelikle kendinizi ve iç aleminizi şöyle bir gözden geçirerek, ihtiyaçlarınızın ne olduğunu saptamaya çalışabilirsiniz. Bu dönemde sizin için en önemli şey, ne kadar güvende olduğunuzu bilmektir. Venüsün burcunuzda ilerlemesi, kalbinizin sevgiyle dolmasını, barış duygusu içinde hareket etmenizi sağlayıcıdır. Her şeyden önce sevilmek ve sevmenin tadının hiçbir şeyle ölçülemeyeceğini yaşanan sıkıntıların bu duyguyla çözüme kavuşabileceğini biliniz. Seven ve şefkatli davranan bir insan olarak, cana yakın davranmak, alınganlık göstermemek gerekir. Bu enerji eskinin canlanmasını ve anıların gözler önüne gelmesini sağlayıcıdır. Eğer ilişkiniz çok eskiye dayanıyorsa doğal olarak güçlendirici bir yansımadır. Bu ise pürüzlerin giderilmesini sağlayabilir. Öncelikle kendinizi ardından partnerinizi ve ilişkinizi düşününüz. Sizin için beraberliğinizin önemi büyükse, bu dönemde ayrı iseniz, enerjilerin sizden yana olduğu bu tarihler arasında onunla konuşmaya çalışınız. Bir araya gelerek çözüm yolları aramaya çalışınız. Mutlaka bulursunuz.

İlişki olmayanlar için yeni bir şans anlamındadır. Bu tarihler arasında, uyumlu ve manevi değerlerinize sahip çıkan bir kişi olarak karşı cins üzerinde etkili olmanız gayet kolaydır. Yeni bir ilişkinin kapınızı çalması anlamı taşıyan bu enerji, çok önceden bitmiş bir beraberliğin yeniden ele alınarak düzenlenmesi ve devamı için her şeyin tekrar gözden geçirilmesi anlamı da taşımaktadır. Yeniden aşık olsanız bile yaşadığınız tecrübelerden dersleri unutmamanızı tavsiye ediyorum. İster şu anki beraberliğiniz sürüyor olsun isterseniz eskiye dönün veya yeni bir aşk kapınızı çaldığında buyur edin ama şunu kesinlikle unutmayın. Bu süreçte eksiklerinizi tamamlayın ve bir daha yanılmamak için en baştan önleminizi almaya çalışın. Ne kadar değerli ve özel bir kişi olduğunuzu siz de biliyorsunuz. Bu zamanda hiç kimse sizin kadar manevi değerlerine sahip çıkmaz. Sizin kadar hiç kimse sevdiği insanı sahiplenmez, korumaz ve kollamaz o zaman bu özelliklerinize uygun seçimlerde bulunun. Size sizin kadar önem verecek, ailenize saygı gösterecek, sorunlarınızda yanınızda olacak ve size destek verecek bir insanı hayatınıza katmaya çalışın. Venüs astrolojik olarak, evleneceğiniz veya kaderinizde olan kişiyle karşılaşacağınız zaman diliminin işareti olarak önemlidir. Bu süreçte burcunuzda geçiyor oluşu, kadersel bir tesadüfün işareti olabilir. O nedenle lütfen güzel şeyler düşününüz. Kendiniz adına her şeyin en güzelini isteyiniz. Bir bakarsınız hayatınızın kadını ve erkeğine rastlamışsınız. Doğan her gün, her sene yenilenen enerjilerimiz bize umut ışığıdır. Evren, her yıl her gün her saat bizlere yeni şanslar sunmakta. O zaman gelin güzel bir niyetle bu döneme adım atalım. Venüs-Yengeç burcu seyrinin önemli tarihi: 10, 15, 16 Ağustos.

23 Ağustos-7 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda seyrine başlayacak Mars, tutkularınızın oldukça derin, duygularınız bir o kadar etkileyici ve ön planda olacağını söyleyebiliriz. Aşk konusunda yenilenme ihtiyacınız nedeniyle, devam eden ilişkinizi sorgulamanız mümkündür. Bu sorgulamanın altında yatan duygu, daha güçlü bir beraberlik yaşama, karşılıklı olarak paylaşımların dengeye kavuşturulması, sorunların halledilmesi şeklindedir. Kısaca yapıcı bir şekilde değişimde bulunmak, durgunluğa sebep olan her şeyden uzaklaşmak, tutkularınızı gönlünüzce yaşamak ve her şeyden önemlisi, güç birliğinde bulunmak. Eğer devam eden ilişkinizde bu noktalarda aksamalar varsa, doğal olarak bu enerjiler altında çatışma yaşanması mümkündür.

Fakat bütün bunlar karşılıklı olarak konuşularak veya bir şekilde çözüme kavuşturulabilir. Yani geçmişte verilen kararlar veya bugüne dek yaşananlar gözden geçirilerek neler yapılması gerektiği saptanabilir. Bu enerjiler altında tutkularınız gayet ön planda olduğundan, cinselliğinizin keyfini çıkarma, arzularınızın sizi götürdüğü yere gitme ve partnerinizle hazzın doruklarına varma arzunuz kamçılanabilir. Bu öylesine sıradan bir haz duygusu değildir. Bunun içinde, bütünleşme, kaynaşma, bir olma ve güçlenme ihtiyacı yoğundur. Hatta bu yoğunluk, birbirinizin en özeline kadar girme ve derinliklerine ulaşma tarzında olabileceği gibi, hayatın türlü zorluklarında birbirinizin yanında olmayı isteyecek kadar da yükselebilir. Bunların sağlanması halinde ilişkinizin kalitesi daha da yükselir, sorunlar azalmaya başlar, beraberliğinizin anlamı derinleşir ve aşk sınırsız bir şekilde yaşanabilir. Tabii ki bütün bunları her iki kişinin de gönüllü olarak hatta içgüdüsel olarak kabullenmesi gerekmektedir. Yalnız bu seyir oldukça kısa süreceğinden, bunu öylesine sağlamlaştırmalısınız ki, bir daha aranızda problemler oluşmasın veya kısa süre sürsün. Mars-Akrep burcu seyrinin önemli tarihi: 26 Ağustos.

İŞ VE KARİYER

23 Ağustos tarihine kadar Terazi burcunda seyredecek kariyer evinizin yöneticisi Mars, bu burçta kendi doğasından uzak olduğu için etrafınızla iş birliğine açık, suya sabuna dokunmadan, olan bitene kanaat getirerek ilerlemekten yana olduğunuzun göstergesidir. Bazılarınız şöyle düşünebilir. Kendimi yorgun hissediyorum şimdi durup mücadele etmeye ne gerek var, biraz köşeme çekilip huzur bulayım diyenleriniz olabilir. Oysaki mesleki alanda her geçen gün rakipler çoğalmakta, hayat zorlaşmakta ve başka insanlar gerek yaşı gerek çevresi veya bilgisiyle öne geçmeğe çalışmaktalar. Bu durumu göz önüne alarak, lütfen aklı başında davranınız. Kafanızın fazlasıyla dolu olduğunu düşünüyorum. Sorunsuz olanlarınız bile bir şeyleri gözden geçirme gereği duyabilirler. Kaldı ki, hem geri hareket hem de bahsettiğim karşıtlık bize soğukkanlı olmanın gerekli olduğunu hatırlatıyor. Mars-Terazi geçişinin etkili tarihleri: 9-17-19-22 Temmuz.

22 Ağustos-22 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Güneş etkisi altında, yürürlüğe koymayı düşündüğü işleri tekrar gözden geçirebilir, eğitim ve iş hayatı yavaş yavaş yoğunlaşacağı için, hazırlıklara başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle alakalı sağlık, iş veya yardımlaşma konuları gündeme gelebilir. Kimlerle bağlantıya geçtiğiniz, hangi konularda kendinizi geliştirmeniz gerektiğini saptayabilirsiniz. Titiz düşünürsünüz. Mükemmeli arzularsınız. Sağlığınızı önemsersiniz. İş ortamındaki paylaşımlar, iş hayatının kendi içindeki sıkıntıları, gelişmeleri sizin için önemli hale gelir. Eğer mevcut işinizde sorunlarınız varsa, yeni bir başvuruda bulunabilir veya yetkili kişilerle görüşebilirsiniz. Eviniz veya çalışma ortamınızla ilgili düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Kardeş, akraba, anne veya babanızla ilgilenebilirsiniz. Güneş-Başak burcu seyrinin önemli tarihleri: 23, 24, 30, 31 Ağustos.

23 Ağustos-7 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda seyrini sürdürecek kariyer evinizin yöneticisi Mars, iş hayatınızla alakalı konularda da etkilidir. Kendinizi ifade gücünüzün son derece önemli olduğunu göstermektedir. Bugüne dek edindiğiniz tecrübe ve bilgi birikiminizi ortaya koyma arzunuz belirgin bir şekilde artabilir. Kim olduğunuzu ve ne gibi yeteneklere sahip olduğunuzu şimdi herkesin görmesini arzu edebilirsiniz. Bu dürtü doğal olarak sizi hedeflerinize kitleyeceği gibi, disiplinli bir şekilde ilerlemenizi de sağlayabilir. Yine bu dönemde iş hayatınızla ilgili konularda da yapıcı bir değişimde bulunma arzunuz yüksektir. Kimileriniz yüksek okulu bitirmiş, iş arayışında olabilir, kimileriniz farklı bir iş arayışındadır. İç dünyanızda güvenlik arzunuz daima ön planda olduğundan, bulacağınız işin, geleceğiniz açısından önemi büyüktür. Bu doğal bir istektir. Dünyayı fethetmeye hazır gibisinizdir. Bu enerji aslında mücadele gücü ve ele geçirme arzusu açısından etkilidir. Fakat dikkatli kullanmayı da bilmek lazımdır. Dediğim gibi iş arayışında olan genç kardeşlerimizin bu süreçte, öncelikle ihtisas ve yeteneklerine uygun, fırsatlar ve parasal açıdan destekleyici bir alanı tercih etmeleri faydalıdır. Yani isteklerinizin, gereksinimlerinizin ve içgüdülerinizin sizi doyuracağı işlerde görev almanız faydalıdır.

BALIK BURCUNDA DOLUNAY-31 Ağustos saat 16.58

Sevgili Yengeçler 31 Ağustos saat 16:58 Balık-Başak burcu aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, yakın çevrenizle olan ilişkiniz, eğitim hayatınız, çevre değişikliği ve iletişimle ilgili konularında etkili olup, önyargısız ve tarafsız bir biçimde kendinizi gözden geçirmeniz anlamındadır. Eğer gelişmek ve büyümek istiyorsanız, kendinizi geliştirmek, başkalarıyla temas içinde olmak gerekir. Çevrenizin ne dediğini umursamama, kaderi suçlama, geçmişin etkisi altında kalma, yanlış ilişkiler kurma konularında kendinizi gözden geçirmeniz gayet faydalıdır. Fikirlerinizle davranışlarınız arasındaki çelişki doğal olarak en başta yakınlarınızla aranızda uçurum oluşturabileceğinden, hedeflerinizi iyi belirlemelisiniz. Yüksek öğrenim konusundaki bireysel kararlılığınız ve özgür iradenizle seçimde bulunmayı ve hayatınıza yön vermeyi istemeniz doğaldır. Çünkü bu sizin yaşamınız. Fakat bunu gerçekleştirmeye çalışırken zamanı boş yere harcar, dağınık bir halde hareket eder, karar verdiğiniz bir konuda daha sonra vazgeçer ve bundan da başkalarını sorumlu tutmaya çalışırsanız doğal olarak aşırı derecede yayılmanın getirdiği dağınıklıkla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Zihinsel ifadeniz ve birlikte yaşamak zorunda olduğunuz kişilerle olan ilişkinizde lütfen sakin ve ılımlı bir şekilde hareket etmeye çalışınız. Olabilecek anlaşmazlıklara karşı şimdiden önlem almaya çalışınız. Böylece Dolunayın zorlu enerjisini güce dönüştürebilirsiniz.

PARA KONULARI

8 Ağustos tarihine kadar Aslan burcunda devam edecek Merkür Geri Hareketi, gölgeli günleri de hesaba katarsak 15 Ağustosa kadar dikkatli olmamızı gerektiriyor. Alışverişlerinizin bilinçli bir şekilde yapılması yararlı olur. Borç-Alacaklar anlamında bütçenizi şöyle bir gözlem altına alınız. Nerelerden kazanç sağlamaktasınız ve nelere para harcamaktasınız. Bunları bilinçli şekilde gözden geçiriniz. Mantıklı kararlar verebilmek için en azından bu dönemde kendinizle yüzleşmede bulunmanız menfaatlerinizi daha iyi koruma altına almanızda size ışık olabilir. Geri hareket süresince parasal meselelerde yavaşlama, kaynakların kullanılması yönünde bazen sınırları aşma söz konusu olabilir. Özellikle gelir getirir düşüncesiyle bilmediğiniz işlere girişmemenizde yarar görüyorum. Geri hareketten önce yaşanan bir sorun tekrar karşınıza çıkabilir. Şimdi bilinçli bir şekilde bunu tekrar gözden geçirmeniz mümkündür. Uygulama anlamında işler veya maddiyatla alakalı imzalar atmaktan çekinilmelidir.


8 Ağustos-1 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda düz seyre geçecek Merkür etkisi altında kazanmak ve kendinizi güçlü göstermek istersiniz. Harcamalar yine belirgin şekilde artabilir. Emeğinizin hakkının verilmesini beklersiniz. Zihinsel anlamda moralinizi yüksek tutmaya çalışmanız, gücünüzün farkında olmanız, yeteneklerinizi uygulamaya dönük hale getirmek, maddi açıdan kazandırıcı olabilir. Kısa bir dönem gibi gözükebilir. Ancak işini bilenler için kazandırıcıdır. Ailenizdeki büyüklerinizle bağlantınız, babalık, annelik hissiyatınız yükselir. Çünkü Aslan burcundaki Merkür babalık kavramının işaretçisidir. Maddi konularda görüşmelerde bulunabilirsiniz. Bu moraliniz açısından etkili olur. Bu süreci olumlu anlamda geçirmenin yolu, sanatsal konular başta olmak üzere, spor, sanat, müzik, tiyatro, el sanatları, siyaset, hitabet, politika bir hayli etkilidir. Bazı kişilerle görüşmeleriniz olabilir.

Merkür-Aslan burcu seyrinin önemli tarihi: 19 Ağustos.


KOVA BURCUNDA DOLUNAY-2 Ağustos saat 06.28


Sevgili Yengeçler 2 Ağustos saat 06:28 itibariyle Kova-Aslan burç düzlemi üzerinde meydana gelecek Dolunay başkalarıyla paylaşımda bulunduğunuz maddi ve manevi değerlerinizin bölüşümü açısından değerli. Yani ortak olabilmek adına ister özel ilişkiniz olsun isterse iş ortaklığınız olsun, eşit hak ve özgür bir bakış açısı içinde yeni düzenlemelerde bulunmanız gerektiğini göstermekte. Her ne kadar kendi kazanımlarınız konusunda son derece dikkatli bir insan olsanız da, yani tutumlu ve geleceğinizi düşünerek hareket etmeye çalışsanız da, şimdi size düşen kazandıklarınızı başkalarıyla paylaşarak biz olmayı başarmanızdır. Yine bu etki altında cinsel hayatınız açısından sıkıntı doğuran, birlikte olduğunuz insanla haz dolu bir ilişki yaşamınıza engel oluşturan konuları birlikte gözden geçirerek düzenlemeler yapmanız lazım. Kendi istekleriniz konusunda veya şöyle söyleyeyim, kendinize ait maddi ve manevi değerleri nasıl önemsiyor ve bunların bir tekine bile zarar gelmesini istemiyorsanız, şimdi diğer kişilerin de haklarına önem vermeniz ve ortak bir birlik duygusu içinde ayarlamalarda bulunmanız kesinlikle şart gözüküyor. Kimileriniz bu etki altında yeni bir yuva kurarak veya yeni biriyle tanışarak, eşiyle ortak olmayı, her konuda birlikte hareket etmek gibi deneyimler yaşayabilirsiniz.

Yani sizin kazancınız onun, onunki sizin olabilecek. Eğer burada ben daha çok kazanıyorum sen daha az gibi bir bakış açısı içinde hareket ederseniz sonuç üzücü olabilir. Kimileriniz ise nafaka, miras, hisseli paralarla, kredi borçlarıyla ilgili sorunlar yaşıyor olabilir. Bu durumda yapmanız gereken, taraf olduğunuz kişilerle ortak bir bilinç içinde, olgun bir şekilde anlaşmaya çalışmaktır. Bu kavgalar daha fazla kayıp vermenize neden olmamalı. Aranızdaki davaları bir şekilde çözüme bağlayacak yasal anlaşmalar yapmanız gerekebilir. Bazılarınız hala benim dediğim doğru, ben bunu böyle istiyorum, benim param veya benim sahip olduklarım önemli gibi yaklaşımlarda bulunmaya devam ederlerse, sağlıklı bir paylaşım ve bütünleşmenin olması mümkün olmadığı gibi kayıplar yaşamanıza da neden olabilir. Ayrıca bu etki altında bütçenizi aşabilecek borçlar altına girmemeye, kazanımlarınız konusunda dikkatli olmaya, daha sonra zor durumda kalacağınız kararlar vermemeye çalışmanız faydalıdır.

YENİAY ASLAN BURCUNDA-17 Ağustos saat 18.55


Sevgili Yengeçler, 17 Ağustos saat 18:55 itibariyle Aslan burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında, kişisel değerlerinize olan ilginiz yoğunlaşır, maddi ve manevi konularda kendinizden emin olmaya başlarsınız. Güvenlik ihtiyacınızı birilerine bağımlı kalmadan, ayaklarınız yere sağlam basacak şekilde sağlayabilirsiniz. Kimileriniz için bu enerji, ilk kazancınız anlamına gelirken, bazılarınız için uzun bir aradan sonra elinize geçecek para anlamına gelebilir. Maaşınız zamlanabilir veya ikinci bir gelir şansı elde edebilirsiniz. Fiziksel bedeninizle yakından ilgilenir, değişimlerde bulunabilirsiniz. Doğal yeteneklerinizi hayata geçirebilir, bunlar aracılığıyla kazanç elde edebilirsiniz. Sanatsal yollardan gelir sahibi olabilirsiniz. Mali konularda içinde bulunduğunuz durumda düzelmeler oluşabilir, moraliniz tekrar yerine gelir. Umutlarınız artar, daha iyi duruma geleceğiniz hakkında iç görü sahibi olabilirsiniz. Sahip olduklarınızı korur, olmadıklarınız için kaygılanmak yerine ne yapmanız gerektiği hususunda planlamalarda bulunabilirsiniz. Tüm taşınır mallarınızı güvence altına alabilirsiniz. Herhangi bir konuda yatırım yapmaya karar verebilirsiniz. Borçlarınızı daha kolay öder veya alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz. Yeniay, evrensel enerjiler o ay ne kadar zorluk içerse de, insana sunulmuş bir armağan gibidir. Sanki gökyüzü, zorlanan insana yeni bir çıkış bulabilmesi için ışık tutuyor gibidir.

22 Ağustos tarihine kadar kazanç evinizde etkili olacak Güneş, yetenekleriniz doğrultusunda iş arama veya işlerinizi yaparak hakkınız olan paraya ve güce kavuşma anlamında önemlidir. Güneşin parlak ışıkları, sıcak ve özgüvenli bir şekilde hayata katılmanızı sağlar. Sanatsal konular, yöneticilik, eğlence hayatıyla ilgili kazançların elde edildiği bu dönemde, sahnede olmak, dikkat çekmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Bu da size artı gelir olarak geri dönebilir. Ancak kazanç evinizde gölgeli günleri dahil olmak üzere 15 Ağustos tarihine kadar etkili olacak Merkür geri hareketi tedbirli olmayı ihmal etmememizi gerektiriyor.

Yakın çevrenizle alakalı paylaşımlarda ve genel anlamıyla, açgözlülük, kibir, ben bilirimcilik tarzında yaklaşımlardan kaçınmakta yarar var. Ayrıca gösteriş yapacağım diye bütçenizi aşan harcamalardan uzak durunuz. Sosyal ortamlar, aktiviteler, yayıncılık, politika, tanıtım, organize işler, sanat, çocuklarla alakalı alanlardan gelir elde etmek mümkündür. İsminizi ışıklı bir panoda veya bir kartvizitin üstünde veya bir tanıtım faaliyetinde ön sırada görürseniz şaşırmayın. Ekmeğinizi kazanmak için yetenekli olduğunuz alanlarda boy gösteriniz. Elinize geçenleri koruyunuz, çoğaltmak için çalışmalarınızı sürdürünüz. Parasal alacak veya finansal görüşmelerde 15 Ağustos tarihine kadar tedbirli olunuz. Neyin altına imza attığınızı, para yatırdığınızı, ilişkide bulunduğunuz insanları iyi tanıyınız.

Güneş-Aslan burcu seyrinin önemli tarihleri: 2, 17, 21, 23, 24, 30, 31 Ağustos.

2012 Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi


7 Ağustos Venüs Yengeç burcuna girişi

8 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi

22 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi

23 Ağustos Mars Akrep burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-8-9-10-14-15-18-19-22-23-31

Zayıf Enerjili Günler: 6-7-20-21-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 22-23

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 16-17

Yeniay: 13-14-15

(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 26-27-28


(Ay-Oğlak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER