Mynet 03.12.2012

Yengeç burcu aylık burç yorumu (Aralık 2012)

Aralık ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Yengeç burcu aylık burç yorumu (Aralık 2012)
26 Aralık tarihine kadar Oğlak burcunda ilerleyecek Mars ilişkiniz, iş ortaklığınızla, partnerinizle ilgili konularda sabır, direnç ve soğukkanlı olunması gereken zaman dilimidir. Oğlak burcundaki Mars, duygularını gizleyen, taviz vermez ancak sorumluluk sahibi bir partneri işaret edebilir. İlişkinizin niteliğine göre üzerinizde hakimiyet kurabilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa bu kişilikte olan birisini kendinize çekersiniz. Bu süreçte, birlikte olduğunuz kişi veya olacağınız kişinin, seçkin ve statü meraklısı olduğunu söyleyebiliriz. Doğal olarak sizin üzerinizde liderlik kurmaya çalışması, verdiği kararlardan dönmemesi mümkündür. Mars Oğlak burcunda güçlü olduğu için, bu durumda hem ona kızabilir hem de ondan uzak duramazsınız. Eğer bu davranışlar sizi rahatsız ediyorsa bu durumdan memnun olmadığınızı ifade edebilirsiniz. Eğer siz Yükseleni Oğlak olan bir Yengeç iseniz, o zaman sizin partneriniz üzerinde baskı kurmanız mümkündür. Mars karşıt burcunuzda olduğuna göre, bu dönemde enerjiniz düşer. Sorumluluklarınız artar. Mücadele alanınız ilişkinizdir. Bir şeylerin sağlamlaştırılması için sabırlı olmak durumundasınız. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

16 Aralık saat 06.38 olana dek Akrep burcunda seyredecek Venüsün, önce genel astrolojik ifadesinden söz edeceğim. İkinci paragrafta bu yıl ki geçişin sizler için anlamını ele alacağım. Venüs-Akrep burcunda gölge(zorlu) yönleri ön planda olan bir konumdur. Ancak Yengeçlerin doğasında zaten tutkulu sevmek, sevdiklerine aşırı düşkünlük, onlarsız bir yaşamı düşünememek, ayrılamamak, kopamamak vardır. Bu yüzden de bu geçiş Yengeç için pek zorlayıcı olmaz. Ancak tabii ki dikkat edilmesi gereken noktalar da vardır. Şu sıralar ailevi durumunuz, evliliğiniz, ilişkiniz yolunda gidiyorsa, amacınıza uygun şekilde hedef belirlemişseniz, bu geçiş sizler için gerçekten olumlu bir süreci işaret eder. Tabii ki sevdiklerinize aşırı düşkünlük yine ön planda olacaktır. Hatta belki çok daha fazla tutkulu seveceksiniz. Fakat tam tersi bir durum söz konusuysa dikkat etmek lazım. Sözgelimi yalnızsanız, ailevi konularda zorlanıyorsanız, istemediğiniz şartlarda yaşıyorsanız, evlilikte-ilişkide kopma noktasına geldiyseniz ve bir de hedef tutturamıyorsanız, hayata kin ve nefret duygularıyla yanaşabilir. Hatta bazen kendinizi fırtınalar ortasında boğuşuyor gibi hissedebilirsiniz.

Şimdi gelelim Venüs-Akrep geçişinin bu yıl ki etkilerine. Yuvanızdaki huzur ve emniyet son derece önemli. Siz bu süreçte ailenizle aranızdaki ilişkiyi sağlam bir temel üzerine inşa etmelisiniz. Hedefinizi gerçekleştirme yönünde mutlaka kararlı olmalısınız. Ne yaşamış olursanız olun, hayata dört elle sarılmayı ihmal etmeyiniz. Düzgün ve hakikaten dürüst kişilere yöneliniz. Bir boşanma veya ayrılık yaşadıysanız bu durumun, bütün hayatınızı olumsuz yönde sirayet etmesine izin vermeyiniz. Diyelim ki siz, eşinizle veya sevgilinizle anlaşamıyorsanız ve bu ilişki çoktan bitmişse, artık yolunuzu çiziniz. Diyelim ki siz evlenmeye karar veren bir Yengeçsiniz. O zaman birbirinize sarılınız ve aşkla birbirinize tutununuz. Diyelim ki siz çok mutlu bir Yengeçsiniz ve bir çocuk sahibi olmayı düşünüyorsunuz. O zaman hem mali, hem sağlık hem de geleceğiniz açısından düşünmeyi unutmayınız. Venüs-Akrep burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 7, 11 Aralık.

21 Aralık saat 13.12-19 Ocak 2013 saat 23.52 arasında Oğlak burcunda seyrini sürdürecek Güneş dönemini önce astrolojik açıdan genel anlamıyla ifade etmek istiyorum. Bu dönem ilişkinizle alakalı konularda, kendi öz kimliğiniz ile partneriniz arasındaki farklılıkların belirgin hale geldiği zamanlardır. İlişkideki yerinizi oluşturabilmek için bir takım yenilgiler, belirsizlikler yaşanması ihtimali her zaman vardır. Her iki kişi de bu dönemde birbirine karşı açık ve dürüst şeklide yanaşabilirse, dış veya iç baskılarla el ele verilerek sorunlar çözülürse gayet faydalı olur. Genelde Oğlak süreçlerinde çok fazla duygusallık yoktur. Kararlar verilir, bir amaç üzerinde sağlam bir şekilde yürünüp yürünmediği hususları dikkate alınır. İlişkide sabırlılık esastır. Yani her iki tarafın da, bu beraberliğe duyduğu saygı ve sorumluluk hissiyatı kıymetlidir. Bir de dikkat edilmesi gereken husus, bu beraberliğin her iki kişi için de gerçekçi ilkelere dayanmasıdır. Yani birlikte olunur ama bu geçici bir heves veya sadece hayali bir takım durumlara bağlı olmamalıdır. Gerçekleşebilir ve ciddiyete dönüşebilir bir ilişki olması gerekir. Bu dönem, ilişkisi sağlam temele oturmuş çiftlerin, ortak sorumluluklarının farkında olarak değerlendirmede bulundukları süreçtir. İlişkisi sorunlu olanlar, hem kendilerine hem de partnerlerine karşı saygılı davranmalarında yarar vardır. Gerektiğinde her iki kişi de oturup düşünmeli, kendine doğru geleni yapmak isterken, partnerin de kendine göre doğruları olduğunu hesaba katmalıdır. Karamsar düşünmemeli, ancak ilişkide güven ve istikrar mutlaka ön planda tutulmalıdır. İlişkisi olmayanlar bu süreçte genel olarak mesleki statüsü ve geleceği olan, dürüst ve güvenilir kişilere yönelirler veya bu nitelikte kişileri kendilerine doğru çekerler. Bu bir test dönemidir demiştik. Güneşin karşıt burcunuzda ilerleyişi, çiftler arasındaki ilişkinin niteliğini gözden geçirme anlamında, gayet kıymetli bir dönem diyebiliriz. Sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Güneş-Oğlak burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 22, 26, 27, 28, 30 Aralık.

İŞ VE KARİYER
21 Aralık saat 13.12 olana dek, Yay burcunda seyrini sürdürecek Güneş etkisini öncelikle genel açıdan ele alacağım. Ardından bu yıl ki geçişin önemine değineceğim. Bu süreç özellikle kişisel ve ailevi sağlığınızla ilgili konulara kendinizi adamanızı, yardımcı olmanızı, gayet vicdanlı bir şekilde insanlara destek olmanızı gerektiriyor. Hayatın kendi akışı içindeki sorunları hem psikolojik hem de fiziksel anlamda kuvvetli şekilde karşılamak için tabii ki sağlığımız çok önemli. İşimizle alakalı konularda da bu dönemde, hem içinde bulunduğumuz duruma bakacağız hem de eğer bir yenilik düşünüyorsak tüm olasılıkları ileriye dönük bir şekilde gözden geçirerek karar vereceğiz. Öyle aman iş olsun da, demek yok. Verimli çalışmak, kafa huzuru her şeyden önemli. Bu seyir gündelik hayatta kendinizi hedefinize ne kadar adadığınızla yakından ilgili. Eğer huzurlu bir hayat sürüyorsanız, size gere her şey yolunda ise, bir sözümüz yok. Fakat bir de huzursuz olan, bir takım nedenlerle kendini pek iyi hissetmeyen Yengeçler var. İşte onların bu dönemde iş ve sağlık anlamında kendilerine dikkat etmelerinde yarar var. Yay geçişlerinde kişi sürekli bir şeyleri yargılar. Özellikle de geçmişi sorgular. Kimi zaman hayatın akışına kendini bırakır ama çoğu zaman abartmaya meyillidir. En ufak bir iş sorununda ayrılmaya kalkabilir. En ufak bir sağlık probleminde endişelenir. Bunlara dikkat edelim. Sorunları büyütmeyelim, çözüme odaklı olalım.

Şimdi gelelim Güneş-Yay burcu seyrini bu yıl ki geçişinin önemine. Bugünlerde çocuklarınız, aileniz, aşk hayatınız ve genel olarak sizin için değeri olan her meseleye zihinsel olarak odaklanmış durumdasınız. Şüphecisiniz. Çünkü meseleleri derinlikli olarak anlamadan rahat edemiyorsunuz. Bazen bir araştırmacı bazen bir hafiye gibi herşeyi takip ediyorsunuz. Ancak bir hayli de yoruldunuz. Aşkta geçmiş meseleleri gözden geçiriyorsunuz. Çünkü bugünü halletmek için önce eski sorunları derleyip toparlamak lazım. Şu sıralarda karşınıza yeni biri çıksa bile, onu mercek altına alarak, karar vermemekte yarar var. Eğer eski bir sevgiliye dönülecekse yine düşünülmeli. Çocuklarınızla ilgili konularda gözden geçirmelerde bulunmalı. İhtiyaçları nedir, neler sorun yaratabilir, problemlerin altı çizilmeli ve yapacaklarınızı kafanızın içinde oluşturmalısınız. Şu ana kadar bahsettiğim bu konular 3 Aralık tarihine kadar bizi bir hayli ilgilendirecek ve hatta yoracak. 3-11 Aralık tarihlerinde rahatlarsınız. 11-21 Aralık tarihleri arasında iş hayatınız veya genel olarak o tarihlerde önem arzeden konularda hızlanmalar yaşanır. Pratik düşünürsünüz ve canla başla çabalarsınız.

Güneş-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihleri: 3, 4, 6, 13, 20.


16 Aralık saat 06.38- 9 Ocak 2013 saat 06.11 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Venüs, her ne kadar çalışma hayatımızı ilgilendiren konularda etkili olsa da, aile sağlığımız, güvencemiz, hedeflerimiz anlamında da önem taşır. Venüs bir başkasıyla ilişki kurmamızda, hayatın güzelliklerini hissetmemizde, astrolojik açıdan çok kıymetli bir gezegendir. Yay burcunda ilerlediği zamanlarda kişi, rutin çalışma hayatının kendi içindeki sıkıntılarına tahammül etmekte zorlanır. İşinden fırsat bulduğunda günlük hayatını biraz daha eğlenceli hale getirecek uğraşılara yönelir. Bunlar bazen hobi anlamında aktivitelerdir bazen ailenizle ortaklaşa zevk aldığınız konulara yönelmektir. Bazılarınız bu dönemde yeni iş araştırmalarında bulunabilirsiniz veya yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Bütün isteğiniz, uyumlu, neşeli, gelişime açık bir ortamda görev almaktır. Bağlayıcı, zorlayıcı, baskı altına alıcı hiç bir şeyden hoşlanmazsınız. Projeler genel olarak bu dönemde, farklı kişilerin bir araya gelerek çalışması şeklindedir. Araştırma, keşfetme, birden fazla işle uğraşma ve kendini oyalama arzusu ön plandadır. Genelde iştah bir hayli artar. Bazılarınız bu süreçte bir hayli kilo alabilir. Çünkü doyum arzunuz yüksektir. Sporla uğraşmak, bir diyetisyene başvurmak yararlı olabilir. Yeteneklerinizi uygulamalı bir iş alanında, insanlarla temas ederek, sosyal paylaşımlarda bulunarak geliştirebilirsiniz. Farklı görüşte ve zevkte olan insanlarla bir araya gelerek işinizde kendinizi geliştirebilirsiniz. Benim bu dönemde size bir tavsiyem var. İş bulmadan aslı işinizi bırakıp, bir maceraya girişmeyiniz. Karşınıza bir fırsat çıktığında, lütfen üzerinde iyice düşünüp taşınmadan kararlar almayınız. Venüs-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 16, 19, 20, 23 Aralık.

PARA KONULARI
11 Aralık(saat 03.40) olana dek, aşk hayatınız(ciddi olmayan flörtler, aşk oyunu tarzı ilişkiler), her türlü eğlenceli aktiviteler, şans oyunları, yatırımlarınızı değerlendirdiğiniz borsa veya spekülasyon konuları, müzik, spor uğraşıları, çocuk sahibi olma ve sanatla ilgili her konu, tiyatro, gösteri alanları, yaratıcılık faaliyetlerinizle ilgili konularda geri hareket süresince gözden geçirdiklerinizi uygulayabilirsiniz. Öncelikle bu süreçte aşkı derinlikli, hayatın güzelliklerini tutkulu ibr şekilde ele alırsınız. Gözlem gücünüz, sezgileriniz, odaklanma gücünüz bir hayli yükselir. Bu dönemde Merkürün siz Yengeçlerin doğum haritanızdaki Güneş konumunuzla olan olumlu görünümü, algı gücünüzü yükseltici, ifade ettiklerinizin arkasında durmanızı, canınızı sıkan meseleleri tekrar bir ele almanızı sağlar. Eğer geri hareket döneminde sevgilinizle bir ayrılık yaşadıysanız şimdi bunu toparlamanız, en azından tekrar bir araya gelerek konuşmanız mümkündür. Ayrıca çözümsüz kalan bir mesele, bu dönemde aydınlığa kavuşabilir. İlişkiniz yoksa, sizi derinlikli bir şekilde etkileyen, tutkulu bir ilişki başlayabilir. Bu ilişki sizi bir hayli düşündürebilir. Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık.

11 Aralık saat 03.40-31 Aralık saat 16.03 tarihleri arasında Yay burcunda ilerleyecek Merkür, kişinin çalışma hayatıyla ilgili konularda ve genel anlamıyla fiziksel ve duygusal yaşamında problemlerden uzak kalmak isteğini gösterir. Ancak gariptir ki, ne kadar iş güç ve gereksiz şeyler varsa onlarla uğraşmak zorunda kalır. İdeallerine hiç uymadığı bir işte çalışan kişi aslında tatminkar bir ücret alsa bile, bu dönemde pek memnun kalmaz. İşlerini savsaklamaya başlayabilir. Kolayca dağılabilir. Zihnini bir iş üzerinde odaklamadığı için doğal olarak verimsiz çalışır. Her şeyi kendince bildiğini sanır. Hatta iddialaşabilir. Çözmeye çalıştıkça bir çok şeyin karıştığını fark edebilir. Uzun vadeli düşünmesi gerektiğini bilmelidir. İşler umduğu gibi gitmediğinde geçmişi yargılamak yerine ayrıntıların üzerinde durarak sorunların köküne inebilir. İş arayışları bu dönemde bir hayli yoğundur. Görüşmelerde bulunulur. Kişi aceleci davranmamalıdır. Bütün olasılıkları hesaba katarak kararlarını vermesi gerekir. Ancak hızlı düşünüp bir an önce karar vermek yanlışlara neden olabilir. İş hayatında herkes kendince konuşur durur. Bu kadar lafın sözün arasında doğru bilgiye ulaşmanın yolu, kişinin hayatı ele alış şekline ve gerçek bilgiye ne kadar değer verdiğine bağlı olarak değişir. Bilgi korkuyu yener diyoruz. O zaman biz de boş laflarla gereksiz yere zaman kaybetmeyelim. Yeteneklerimizin farkında olalım. Ancak pire için yorgan yakmayalım. Merkür-Yay burcu geçişinin Aralık ayındaki etkili tarihi: 11, 14, 15, 17 Aralık.

2012 Aralık Ayı Astrolojik Takvimi

11 Aralık Merkür Yay burcuna girişi

13 Aralık Uranüs düz seyrine geçişi

16 Aralık Venüs Yay burcuna girişi

21 Aralık Güneş Oğlak burcuna girişi

26 Aralık Mars Kova burcuna girişi

31 Aralık Merkür Oğlak burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-6-7-10-11-18-19-23-24-28-29

Zayıf Enerjili Günler: 8-9-14-15-20-21

Aşkta En Şanslı Günler: 10-11

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 3-4-30-31

Yeniay: 1-2-3-27-28-29-30

(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 13-14-15

(Ay-Oğlak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER