Mynet 01.10.2012

Yengeç burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)

Ekim ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Yengeç burcu aylık burç yorumu (Ekim 2012)
3 Ekim-28 Ekim tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, yakın çevrenizde bulunan insanlarla temasınızda huzurlu bir dönem geçirebilmek için, daha sakin ve ılımlı tarzda ilişki kurmaya çalışmanız gayet faydalıdır. Böylece eksikleri ve olması gerekenleri daha net saptayabilirsiniz. Bulunduğunuz koşullar ve birlikte olduğunuz kişide yanlışlar, hatalar varsa duygusal açıdan etkilenmeniz mümkündür. Neden bu böyle, neden şöyle değil gibi cümleler kurmanız son derece normaldir. Bu süreçte çevrenizde olan bitenleri ve aksaklıkları dikkatlice izleyin, gözlemleyin, ancak hayata pes etmiş gibi yanaşmayın. Aslında olumlu açıdan bakarsak, Venüsün Başak burcu seyir zamanlarındaki gözlemler fazlasıyla işinize yarayabilir. Böylece daha önceden farkında olamadığınız, gözünüzü boyayan, fazla iyi niyetli baktığınız ve bu yüzden de göremediğiniz, aslında sizi üzmekte olan her şeyi daha iyi tespit edebilirsiniz. Zorlayıcı sandığımız şeyler aslında hayrımıza olabilir. Böylece hayata akılcı yanaşmanızı ve mantıklı düşünmenizi sağlayabilir. Venüs-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 4, 8, 9, 16, 17, 25, 26 Ekim. 4 Ekim tarihindeki enerjiler altında, düzenlenmesi gereken işlerinizi, yapılması gereken düzenlemeleri titiz bir şekilde yerli yerine koymak gerekiyor. Bazen her şey yolunda gitsin diye kendinizden çok fazla ödün verebilirsiniz. İyi niyetli insanlar fedakarlıklarınızı takdir ederler. Ancak dozunu ayarlamakta yarar var. 9 Ekim tarihinde, partnerinizle alakalı konulara çok daha fazla önem verirsiniz. İlişkisinde sorunlar varsa, mantıklı bir şekilde konuşulmasında yarar var. Güçlü birinden destek alabilirsiniz.

5 Ekim-29 Ekim tarihleri arasında Akrep burcunda ilerlemesi devam edecek Merkür genel olarak, aşk hayatınız, ciddi olmayan flörtler, aşk oyunu tarzı ilişkiler anlamında etkilidir. Her türlü eğlenceli aktiviteler, şans oyunları, yatırımlarınızı değerlendirdiğiniz borsa veya spekülasyon konuları, müzik, spor uğraşıları ve sanatla ilgili her konu, tiyatro, gösteri alanları, yaratıcılık faaliyetleriniz gibi geniş bir alana yayılan konulara önem vermeye başlıyorsunuz.

Aşk konusunda daha derin düşünebilir, karşınızdaki kişiyi daha dikkatlice gözden geçirebilir, varsa çocuklarınızla alakalı konular üzerinde tespitlerde bulunabilirsiniz. Olayları değerlendirirken fikirlerinizi net sözcüklerle ifade etmek yerine lafı döndürüp dolaştırabilmeniz mümkündür. Çünkü tam anlamıyla kendinizi ele vermekten hoşlanmayabilirsiniz. Oysaki tam tersine dürüst yaklaşımlarda bulunmak bilinmeyenlerin aydınlatılması yönünde yararlıdır. Böylece tedirginlik duymaz, şüphelere kapılmazsınız.

Merkür-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 6, 9, 10, 16, 25, 26 Ekim. 6 Ekim tarihi gayet olumlu. Hem aşk hayatınızla ilgili konularda akıllıca konuşmalar yaparsınız hem de karşı cins üzerinde bir hayli etkili olursunuz. Çocuk, aşk, dış dünyada arzu ettiğiniz güzel gelişmelerle karşılaşırsınız. 16 Ekim tarihi gayet olumludur. Duygularınızdan gayet emin bir şekilde iletişimde bulunarak, sevgilinizi veya yeni tanışacağınız kişiyi kolaylıkla etkileyebilirsiniz.

23 Ekim-21 Kasım tarihleri arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, hangi konuyu hayatımızda ön planda tutuyorsak onu elde etmek anlamındaki güçlü mücadelemizin işaretidir. Gayet anlamı ve derinlikli bir şekilde düşünebilmemizi, bir başka bedenle, ruhla, kişiyle ortaklaşa hareket ederek güçlenmemizi sağlar. Bu güçlenme beraberinde sorumluluk yükler ve bizi büyütür, geliştirir. Bu geçişte önümüzdeki bir ay boyunca sevdiğimiz, bağlılık duyduğumuz insanların üstüne titreriz. Onlara bir zarar gelmesin isteriz. Bildiğiniz gibi Satürn ve Kuzey düğüm, tutulmalar artık aşk evinizde etkili olacak. Bu da gösteriyor ki, bu konularda olgunlaşacağız, deneyim sahibi olacağız ve bu alanda hayatımızı yeniden restore edeceğiz. Kimileri için bu bir çocuğa sahip olmanın getirdiği yükümlülük, kimilerine göre yaşanan bir aşkın bizi derinlikli düşünmeye sevketmesi, bazılarınıza göre kendinizi ortaya koymak için verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak bunları olumsuz yönde düşünmeyiniz. Bunların hepsi sizi geliştiren, gücünüzü anlamanızda rehberlik eden, dikkatli olma gereği hissettiren meselelerdir. Bazen yükümüz artar bazen hissettiğimiz haz duygusu bizi keyiflendirir. Ancak her gülün bir dikeni olduğunu unutmazsak, dikenine rağmen gülü sevmeyi öğreniriz.

Güneş-Akrep burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 25, 28, 29, 30 Ekim. 25 Ekim tarihindeki Güneş-Satürn kavuşumunu Akrep burcunda yaklaşık 29 yıl sonra deneyimleyeceğiz. Bu önemli kavuşum henüz Akrepte ilerleyen Satürn geçişinin ilk önemli yapılanma dersidir. Sorumluluk verici, dikkatli olmamızı gerektiricidir. Ancak bütün bunlar köklü bir değişim ve dönüşüm için gereklidir. Bizi güçlendirecektir.

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA. GÖZDEN GEÇİRMEKTE FAYDA VAR.

Sevgili Yengeçler 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Yengeçler bu süreçte, aşk hayatınız ve aşkın meyvesi olan gördüğünüz çocuklarınızla alakalı her konuyu fazlasıyla önemsersiniz. Aşk sizin için bir yenilenme, yeniden doğum ve tazelenmek kadar önemlidir. Cinsel yaşamınızı ilgilendiren konularda tutkulu davranırsınız. Kaybetmek, ayrılmak size göre değildir. İlişkilerinizde baskın bir rol oynamayı tercih edersiniz. Hayatın keyifli ve zevk veren olgularına bir hayli önem verirsiniz. Çekiciliğiniz bir hayli yükselir ve karşı cins üzerinde gayet etkili olursunuz. Fakat kıskançlık, sahip olma arzunuz nedeniyle aşkta zorlanmanız mümkündür. Kontrol etmeye eğilimli davranırsınız. Cinsel açıdan erotizm gücünüz bir hayli yükselir. Aşkın büyüsü, birleşmenin zevki, doyuma ulaşmanın hazzını yaşamak sizin için gayet kıymetlidir. Bazen duygusal aşırılıklarınız, anlaşılması güç halleriniz aşkta sizi zorlayabilir. Mistik konulara meyilli olur hobi anlamında ilgilenirsiniz. Size ait olan ne varsa onun üzerinde baskın davranırsınız. Bu ister sevgiliniz, ister çocuğunuz isterse ilgilendiğiniz bir konu olsun fark etmez. Sevildiğinizi hissetmek ve bilmek istersiniz. Sanatsal konularda başkalarıyla ortaklaşa faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Borsa ve şans oyunlarına düşkün olursunuz. Kazanmak için birilerinden destek görebilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT: 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

SATÜRN AKREP BURCUNDA- 5 Ekim saat 23.34


5 Ekim 2012 tarihi itibariyle yaklaşık 2,5 yıl sürecek Satürn-Akrep burcu geçişini, siz Yengeçlerin derin ve tutkulu bir aşkın girdabında yol almanıza benzetiyorum. Bu öyle bir dönem ki, kararlar keskin bir şekilde alınırken, duygular derinden derine bir oya gibi insanın ruhuna işlenmekte. Kişi hayatın tadına, özüne varabilmek için önce kendi karanlığıyla özüyle yüzleşmesi gerekiyor. Nasıl bir aşk arıyorum, nasıl bir aşk beni benle, beni bir başkasıyla bütünleştirebilir, bütünleşmek iyi midir yoksa değil midir gibi derin sorular cevaplamayı bekliyor. Size göre aradığınız bütün cevaplar sizin istediğiniz şekilde verilmeli. Belki de doğru cevabı bulsanız bile, ses bile etmeden aşkı bir kalemde bitireceksiniz. Ancak yine de hakimiyet ve kontrol sizin elinizdeyken bitmeli. Tutkularınız sizi çepeçevre sarıp sarmalarken, karşınıza çıkan engeller sizi daha fazla aşka tutsak edebilir. Yani ne kadar baskı o kadar delice arzu. Belki size bu yazdıklarım karışık gelebilir. Ancak gerçek bir yengeç derinlemesine düşünmeyi bildiği için, dönemin ne anlam ifade ettiğini şu anda durup düşündüğünde gözünde canlandırabilir. Bu dönemi size yorumlamaya çalışan benim ve yansımalarıyla karşılaştığınızda sizin için, ruhumuzun en gizli en mahrem kıvrımlarına ulaştıran bu süreç 2012 için belki o kadar değil ancak 2013 yılında epeyce etkili olacağını düşünüyorum.

İŞ VE KARİYER
7 Ekim-17 Kasım tarihleri arasında Mars-Yay burcunda ilerleyecek. Bu enerjinin niteliği, iyimserlik ve pozitif hareket etmeye yönelik olduğu için, dağılmamak için, ne yaptığınızı iyi biliyor olmanız şarttır. Unutmayalım ki, Jüpiter 4 Ekim tarihinde gerileyecek. Aynı şekilde Merkür de, önümüzdeki 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki, bilinçli bir şekilde bir planlamada bulunmak gerekiyor. Nelere dikkat etmemiz lazım bir bakalım. Her şeyden önemlisi iş hayatınız, patronlarınızla ilişkinize dikkat etmek lazım. Amacınızı iyi belirlemek ve bu amaca uygun davranmak gerekiyor. Ufkunuzu geniş tutmak lazım. Yani sırf alıştığınız için veya çekiniyorsunuz diye, size ve yeteneklerinize hiç uymayan bir ortamda çalışmak zorunda değilsiniz. Tabi ki düşünmeden hareket edin demek istemiyorum. Sadece araştırın, daha iyi şartlarda, kendinizi gösterebileceğiniz işlerle ilgili bilgi toplayın. Bir yandan işinize devam ederken, diğer yandan başka iş olanakları var mı diye keşifte bulunun. Ancak dediğim gibi bilinçli olun. Herhangi bir terslikte veya olumsuzlukta pes etmeyin. Bazı fırsatlar karşınıza çıktığında öyle hemen kabul etmeyin ancak redde etmeyin. İnceleyin. Gerçekten istediğiniz gibi bir şey mi, size gelecek vaat ediyor mu, kalıcılığı nedir diye incelemeyi unutmayın. Mars-Yay burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 8, 14, 15, 28 Ekim.

23 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Güneş evinizin giderleri nedeniyle paranızın keyfini sürememek olabileceği gibi bazılarınız için anlamı ise, bir yuva kurarak en azından bazı yüklerden kurtulmak arzunuzu da ifade edebilir. Yani bu dönemde sorumluluklarınızın ağırlığı nedeniyle parasal açıdan bir başka insana ihtiyaç duymanız, onunla ortaklık kurmanız, ödemeleriniz veya yatırımlarınız nedeniyle kemerlerinizi sıkma zamanınızdır. Yani düşünmeden fevri davranmamalı, para konusunda özellikle dikkat etmeli, öfke patlamalarından uzak durmalı, kendinizi güvensiz, bağımlı, geleceğinizi garantisiz, yalnız ve zorluklar içinde yaşayıp gidecekmişsiniz gibi düşünmemelisiniz. İşinizde patronunuz, evinizde aileniz veya sorumluluklarınız bu süreçte size böylesi duygular hissettirebilir. Sizin yapmanız gerekense, 23 Ekime kadar devam edecek bu enerji nedeniyle masraflarınızı biraz kısmak ve dengeli bir bütçe düzenlemektir. Bazen böyle zamanlar herkesin yaşayabileceği zorluk günleri olabilir. Fakat sabırlı olur ve kendinize olan güveninizi kaybetmezseniz kolayca gelir geçer. Tabi siz Yengeçler için güvence son derece önemli olduğundan fazlasıyla hassas olacağınız açıktır.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli tarihi 9 Ekimdir. Bu tarihte Güneş-Jüpiter arasında oluşan faydalı görünüm, ev içindeki düzenlemelerin işaretçisi olduğu gibi, hem iç dünyanızda hem de yuvanız sınırları içindeki iletişimin önemini göstermektedir. Adil, hakkaniyet içinde davranılır ve dağılmadan aklı başında düşünülürse her şey yerli yerine oturtulmuş olur.

28 Ekim-22 Kasım tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda seyrini sürdürecek olan Venüs, yuvanızda ve iç dünyanızdaki hassas dengeleri yerine oturtabilmeniz açısından gayet önemli. Kimlik duygunuz ve özgürlük ihtiyacınızın ön planda olduğu bu dönemde, huzur, uyum, dinginlik arayışınız yükselebilir. İlişkinizde her şeyin eşit haklar çerçevesi içinde olmasını bekleyebilirsiniz. Bilinçli veya bilinçsiz olsa da, sakinleşmek aruzunuz yüksektir. Geriliminizi atmak, ortayı bulmak, sinirlerinizi yatıştırmak için yüreğinizdeki ikilemlere karşı yüksek tolerans gösterebilirsiniz. Yani bazı şeyler dış dünyada zorlayıcı olsa da, eviniz sınırları içinde kendinizi rahatlatma ihtiyacınız yükselebilir. Eviniz huzur bulduğunuz bir alan olmalıdır. İlişkinizde onaylanmak, kabul edilmek isteğiniz yükselir. Bu yüzden bedel ödemek istemiyorsanız, dengeyi iyi tutturmakta fayda var. İlişki kurma tarzınız, uyum ve paylaşma, sevgi alışverişinin en fazla görüldüğü alan, evinizdir. Evinizi sevgi dolu bir yer haline getirmek için elinizden gelen çabayı gösterebilirsiniz. Tarafsız ve adil bir bakış açısı altında hareket etmek ve karar vermek en doğrusudur.

Venüs-Terazi burcu seyri Ekim sonuna kadar önemli bir görünüm yapmıyor.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri:
2, 3, 9 Kasım tarihinde gerçekleşecek. Kasım aylık yorumunuzda işleyeceğim. Ancak 2 ve 3 Kasım gayet zorlayıcıdır.

PARA KONULARI
23 Ekim tarihine kadar Terazi burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Güneş evinizin giderleri nedeniyle paranızın keyfini sürememek olabileceği gibi bazılarınız için anlamı ise, bir yuva kurarak en azından bazı yüklerden kurtulmak arzunuzu da ifade edebilir. Yani bu dönemde sorumluluklarınızın ağırlığı nedeniyle parasal açıdan bir başka insana ihtiyaç duymanız, onunla ortaklık kurmanız, ödemeleriniz veya yatırımlarınız nedeniyle kemerlerinizi sıkma zamanınızdır. Yani düşünmeden fevri davranmamalı, para konusunda özellikle dikkat etmeli, öfke patlamalarından uzak durmalı, kendinizi güvensiz, bağımlı, geleceğinizi garantisiz, yalnız ve zorluklar içinde yaşayıp gidecekmişsiniz gibi düşünmemelisiniz. İşinizde patronunuz, evinizde aileniz veya sorumluluklarınız bu süreçte size böylesi duygular hissettirebilir. Sizin yapmanız gerekense, 23 Ekime kadar devam edecek bu enerji nedeniyle masraflarınızı biraz kısmak ve dengeli bir bütçe düzenlemektir. Bazen böyle zamanlar herkesin yaşayabileceği zorluk günleri olabilir. Fakat sabırlı olur ve kendinize olan güveninizi kaybetmezseniz kolayca gelir geçer. Tabi siz Yengeçler için güvence son derece önemli olduğundan fazlasıyla hassas olacağınız açıktır.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli tarihi 9 Ekimdir. Bu tarihte Güneş-Jüpiter arasında oluşan faydalı görünüm, ev içindeki düzenlemelerin işaretçisi olduğu gibi, hem iç dünyanızda hem de yuvanız sınırları içindeki iletişimin önemini göstermektedir. Adil, hakkaniyet içinde davranılır ve dağılmadan aklı başında düşünülürse her şey yerli yerine oturtulmuş olur.

2012 Ekim Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ekim Venüs Başak burcuna girişi

4 Ekim Jüpiter geri hareket başlangıcı

5 Ekim Merkür Akrep burcuna girişi

5 Ekim Satürn Akrep burcuna girişi

7 Ekim Mars Yay burcuna girişi

23 Ekim Güneş Akrep burcuna girişi

28 Ekim Venüs Terazi burcuna girişi

29 Ekim Merkür Yay burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-3-7-8-12-13-16-17-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 1-14-15-20-21-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 16-17

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 10-11

Yeniay: 7-8-9

(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 20-21-22

(Ay-Oğlak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ekim ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER