Mynet 03.09.2012

Yengeç burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)

Eylül ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Yengeç burcu aylık burç yorumu (Eylül 2012)
7 Ekim tarihine kadar Akrep burcunda seyredecek Mars, tutkularınızın oldukça derin, duygularınız bir o kadar etkileyici ve ön planda olacağını söyleyebiliriz. Aşk konusunda yenilenme ihtiyacınız nedeniyle, devam eden ilişkinizi sorgulamanız mümkündür. Bu sorgulamanın altında yatan duygu, daha güçlü bir beraberlik yaşama, karşılıklı olarak paylaşımların dengeye kavuşturulması, sorunların halledilmesi şeklindedir. Kısaca yapıcı bir şekilde değişimde bulunmak, durgunluğa sebep olan her şeyden uzaklaşmak, tutkularınızı gönlünüzce yaşamak ve her şeyden önemlisi, güç birliğinde bulunmak. Eğer devam eden ilişkinizde bu noktalarda aksamalar varsa, doğal olarak bu enerjiler altında çatışma yaşanması mümkündür.

Fakat bütün bunlar karşılıklı olarak konuşularak veya bir şekilde çözüme kavuşturulabilir. Yani geçmişte verilen kararlar veya bugüne dek yaşananlar gözden geçirilerek neler yapılması gerektiği saptanabilir. Bu enerjiler altında tutkularınız gayet ön planda olduğundan, cinselliğinizin keyfini çıkarma, arzularınızın sizi götürdüğü yere gitme ve partnerinizle hazzın doruklarına varma arzunuz kamçılanabilir. Bu öylesine sıradan bir haz duygusu değildir. Bunun içinde, bütünleşme, kaynaşma, bir olma ve güçlenme ihtiyacı yoğundur. Hatta bu yoğunluk, birbirinizin en özeline kadar girme ve derinliklerine ulaşma tarzında olabileceği gibi, hayatın türlü zorluklarında birbirinizin yanında olmayı isteyecek kadar da yükselebilir. Bunların sağlanması halinde ilişkinizin kalitesi daha da yükselir, sorunlar azalmaya başlar, beraberliğinizin anlamı derinleşir ve aşk sınırsız bir şekilde yaşanabilir. Tabii ki bütün bunları her iki kişinin de gönüllü olarak hatta içgüdüsel olarak kabullenmesi gerekmektedir. Yalnız bu seyir oldukça kısa süreceğinden, bunu öylesine sağlamlaştırmalısınız ki, bir daha aranızda problemler oluşmasın veya kısa süre sürsün. Bebek sahibi olmayı düşünen Yengeçler için bu dönem gayet olumludur. Özellikle erkek bebek sahibi olmada bir hayli etkilidir.

Mars-Akrep burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili tarihi: 3, 5, 27 Eylül. 5 Eylül tarihinde, aşk hayatınızla ilgili konularda yapılacak aklı başında konuşmalarla aranızdaki sorunları çözüme kavuşturabilirsiniz. İlişkisi olmayanlar, yeni biriyle tanışma fırsatı bulabilirler. 27 Eylül tarihinde aşkta baskın tavırlarınızla sahip olduğunuz her şeyi korumak istersiniz. Tutkulu, hırslı ve elde etmeye yönelik davranırsınız.

KARMİK DÜĞÜMLER AKREP-BOĞA BURCUNDA SEYRİNE BAŞLADI

Sevgili Yengeçler 2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksına geçecek olan Ay düğümlerinin etkileri, dikkate alınması gereken yönlerini birlikte gözden geçirelim.

Siz Yengeçler bu süreçte, aşk hayatınız ve aşkın meyvesi olan gördüğünüz çocuklarınızla alakalı her konuyu fazlasıyla önemsersiniz. Aşk sizin için bir yenilenme, yeniden doğum ve tazelenmek kadar önemlidir. Cinsel yaşamınızı ilgilendiren konularda tutkulu davranırsınız. Kaybetmek, ayrılmak size göre değildir. İlişkilerinizde baskın bir rol oynamayı tercih edersiniz. Hayatın keyifli ve zevk veren olgularına bir hayli önem verirsiniz. Çekiciliğiniz bir hayli yükselir ve karşı cins üzerinde gayet etkili olursunuz. Fakat kıskançlık, sahip olma arzunuz nedeniyle aşkta zorlanmanız mümkündür. Kontrol etmeye eğilimli davranırsınız. Cinsel açıdan erotizm gücünüz bir hayli yükselir. Aşkın büyüsü, birleşmenin zevki, doyuma ulaşmanın hazzını yaşamak sizin için gayet kıymetlidir. Bazen duygusal aşırılıklarınız, anlaşılması güç halleriniz aşkta sizi zorlayabilir. Mistik konulara meyilli olur hobi anlamında ilgilenirsiniz. Size ait olan ne varsa onun üzerinde baskın davranırsınız. Bu ister sevgiliniz, ister çocuğunuz isterse ilgilendiğiniz bir konu olsun fark etmez. Sevildiğinizi hissetmek ve bilmek istersiniz. Sanatsal konularda başkalarıyla ortaklaşa faaliyetlerde bulunabilirsiniz. Borsa ve şans oyunlarına düşkün olursunuz. Kazanmak için birilerinden destek görebilirsiniz.

TÜM BURÇLAR İÇİN NOT:
2 Eylül 2012-22 Mart 2014 tarihleri arasında Akrep-Boğa burç aksı üzerinde etkili olacak Kuzey ve Güney Ay düğümü geçişleri tüm burçların, farklı yaşam alanlarındaki davranış biçimlerini, kültürel ve sosyal durumunu belli eden gelişim noktalarıdır. Birbirinden 180 derece mesafede konumlanan düğümler aslında birbirini tamamlayıcı nitelikte olup, geçiş yaptıkları burç ve yaşam evine göre anlam kazanırlar.

17 Eylül-5 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerlemesini sürdürecek Merkür eviniz ve ailenizle alakalı konuların zihninizi meşgul etmesi anlamındadır. İşbirliğine açık olacak tarzda düşünmeye yol açabilir. Karşıt görüşte olduğunuz kişi veya kişilerle ev veya iş ortamında eşitlikçi görüş birliği çerçevesinde iletişimde bulunmayı sağlar. Ancak bu durumda dikkatli olmak gerekir. Neden? Çünkü sırf anlaşmak ve orta yol bulabilmek için kendi düşüncelerinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu kesinlikle yapılmamalıdır. Eğer bir konu sizi rahatsız ediyorsa, birilerine uymak için kendinizden taviz vermemeniz lazımdır. İnsanın kendini birilerine uydurmak için, inanmadığı görüşlerin esiri olmamalıdır. Ancak şu var ki, kibarlık ve ılımlılıkla anlaşma zemini yaratmak yararlıdır. Merkür-Terazi burcu seyir döneminde, kimileriniz ailelerine evlilik meselelerini açabilir veya evli olanlar iş ortaklığından söz edebilir. Yuvanızda paylaşım ve huzur ön planda olacak şekilde ayarlamalar yapılabilir. Başkalarının fikirlerini sormak nezaket icabıdır. İsteğiniz dışı olabilecek parasal giderler konusunda dikkatli olmanız gerekebilir veya bu mevzular sizi düşündürebilir. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizdeki kişilerin bazı özel durumları veya işleriyle ilgilenme, evinizi düzene koyma veya evinizde çalışmalarınızı sürdüreceğiniz bir ortam yaratma, birlikte kafaca anlaştığınız bir kişiyle bir müddet aynı mekanı paylaşma veya yakın arkadaşlarınıza ev sahipliği yapma, kira veya satın alma işlemleri, evlilik sözleşmesi gibi geniş bir yelpazeye dağılabilen konular gündeme gelebilir.

Merkür-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 21, 26 Eylül. 21 Eylül Merkür-Uranüs karşıtlık etkisi altında aileniz, ev yaşamınız, iç dünyanız ve sizinle alakalı özel konularda işbirliğine açıksınız. Çünkü sizin en önemli ihtiyacınız huzurlu bir yaşam ve nazik paylaşımlarda bulunmak. Ancak bugünkü karşıtlık, iş hayatınız ve toplumsal yaşamınızı ilgilendiren konularda, büyükleriniz ve patron konumundaki kişilerle aranızdaki yaşanması muhtemel yeni gelişmelerin işaretçisi olarak uyarıdır. Kişi huzur bulmak isterken, dışarıdan gelen tepkiler, değişimler, ani gelişmeler nedeniyle başka bir yola kayabilir. İşte bu durumda öncelikle sakin ve gerçekçi bir şekilde önünüzde açılan kapının size ne söylemeye çalıştığını incelemelisiniz. Eğer bir şeyler sizi bir yöne çekiyorsa, buna karşılık ne yapılması gerektiğini anlamaya gayret göstermelisiniz.

İŞ VE KARİYER
22 Eylül tarihine kadar Başak burcunda seyrini sürdürecek Güneş etkisi altında, yürürlüğe koymayı düşündüğü işleri tekrar gözden geçirebilir, eğitim ve iş hayatı yavaş yavaş yoğunlaşacağı için, hazırlıklara başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizle alakalı sağlık, iş veya yardımlaşma konuları gündeme gelebilir. Kimlerle bağlantıya geçtiğiniz, hangi konularda kendinizi geliştirmeniz gerektiğini saptayabilirsiniz. Titiz düşünürsünüz. Mükemmeli arzularsınız. Sağlığınızı önemsersiniz. İş ortamındaki paylaşımlar, iş hayatının kendi içindeki sıkıntıları, gelişmeleri sizin için önemli hale gelir. Eğer mevcut işinizde sorunlarınız varsa, yeni bir başvuruda bulunabilir veya yetkili kişilerle görüşebilirsiniz. Eviniz veya çalışma ortamınızla ilgili düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Kardeş, akraba, anne veya babanızla ilgilenebilirsiniz.

Güneş-Başak burcu seyrinin Eylül ayındaki etkili görünümleri: 7,10,21 Eylül. 7 Eylül tarihinde gayet mantıklı bir şekilde, enine boyuna düşünmeden karar vermeyiniz. Baktınız ki, bir şeyler yerli yerine oturmuyor. 10 Eylül tarihini bekleyin. O tarihte Güneş-Merkür kavuşumu size yardımcıdır. İş-eğitim-çevreniz-iletişim anlamında doğru bir analizde bulunarak ilerlemenizi sağlar.

7 Ekim tarihine kadar Akrep burcunda seyrini sürdürecek kariyer evinizin yöneticisi Mars, iş hayatınızla alakalı konularda da etkilidir. Kendinizi ifade gücünüzün son derece önemli olduğunu göstermektedir. Bugüne dek edindiğiniz tecrübe ve bilgi birikiminizi ortaya koyma arzunuz belirgin bir şekilde artabilir. Kim olduğunuzu ve ne gibi yeteneklere sahip olduğunuzu şimdi herkesin görmesini arzu edebilirsiniz. Bu dürtü doğal olarak sizi hedefinize kilitleyeceği gibi, disiplinli bir şekilde ilerlemenizi de sağlayabilir. Yine bu dönemde iş hayatınızla ilgili konularda da yapıcı bir değişimde bulunma arzunuz yüksektir. Kimileriniz yüksek okulu bitirmiş, iş arayışında olabilir, kimileriniz farklı bir iş arayışındadır. İç dünyanızda güvenlik arzunuz daima ön planda olduğundan, bulacağınız işin, geleceğiniz açısından önemi büyüktür. Bu doğal bir istektir. Dünyayı fethetmeye hazır gibisinizdir. Bu enerji aslında mücadele gücü ve ele geçirme arzusu açısından etkilidir. Fakat dikkatli kullanmayı da bilmek lazımdır. Dediğim gibi iş arayışında olan genç kardeşlerimizin bu süreçte, öncelikle ihtisas ve yeteneklerine uygun, fırsatlar ve parasal açıdan destekleyici bir alanı tercih etmeleri faydalıdır. Yani isteklerinizin, gereksinimlerinizin ve içgüdülerinizin sizi doyuracağı işlerde görev almanız faydalıdır.

1 Eylül-17 Eylül tarihleri arasında yönettiği Başak burcunda seyrini sürdürecek olan Merkür, çevre değişimi-eğitim-öğretim-yakınlarınız-çocuklarınızla ilgili konular üzerinde düşünülmesi, kararların gözden geçirilmesi, incelemelerde bulunulması yönünde etkilidir. Hem pratik düşünmenizi sağlar hem de zihinsel anlamda odaklanarak doğru kararların alınmasında faydalıdır. İletişimsel anlamda az ve öz konuşma ön plandadır. Ancak karşınızdaki kişiyi aklınız ve bilginiz ile ikna edebilmeniz kolaylaşır. Çevrenizdeki yakınlarınız veya bazı kişiler, sizin yapmak istedikleriniz hususunda zaman zaman akıl vermeye çalışabilirler. Siz de bu kişileri dinliyormuş gibi yapabilirsiniz. Fakat son kararı yine siz verebilirsiniz. Hesap kafanız gayet iyi çalışır. Hangi konuda karar alacaksanız, onu en akıllı yoldan halledebilirsiniz. Zihniniz dağılmaz ancak çok detaylı düşündüğünüz için zaman kaybetme riskiniz vardır. Böyle durumlarda bütüne bakmakta yarar var.

Merkür-Başak burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 1, 2, 4, 5, 9, 10, 16 Eylül. 2 Eylül tarihinde karalarınızı alırken iyi bir gözlemde bulunmanızı tavsiye ediyorum. Gelişmeleri yakından takip edip, araştırmakta, hislerinizden ziyade gerçekçi düşünmekte fayda var. 5 Eylül tarihinde aşk hayatınızı, çocuklarınızı, işinizi ve yakınlarınızla ilgili yapılacak olumlu konuşmalar sayesinde bir hayli rahatlarsınız. 16 Eylül tarihindeki Yeniay ve aynı gün gerçekleşen Merkür-Kuzey düğüm görünümü geleceğinizi ilgilendiren her konuda önünüzü görmenizi sağlar.

22 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Güneş evinizin giderleri nedeniyle paranızın keyfini sürememek olabileceği gibi bazılarınız için anlamı ise, bir yuva kurarak en azından bazı yüklerden kurtulmak arzunuzu da ifade edebilir. Yani bu dönemde sorumluluklarınızın ağırlığı nedeniyle parasal açıdan bir başka insana ihtiyaç duymanız, onunla ortaklık kurmanız, ödemeleriniz veya yatırımlarınız nedeniyle kemerlerinizi sıkma zamanınızdır. Yani düşünmeden fevri davranmamalı, para konusunda özellikle dikkat etmeli, öfke patlamalarından uzak durmalı, kendinizi güvensiz, bağımlı, geleceğinizi garantisiz, yalnız ve zorluklar içinde yaşayıp gidecekmişsiniz gibi düşünmemelisiniz. İşinizde patronunuz, evinizde aileniz veya sorumluluklarınız bu süreçte size böylesi duygular hissettirebilir. Sizin yapmanız gerekense, 23 Ekime kadar devam edecek bu enerji nedeniyle masraflarınızı biraz kısmak ve dengeli bir bütçe düzenlemektir. Bazen böyle zamanlar herkesin yaşayabileceği zorluk günleri olabilir. Fakat sabırlı olur ve kendinize olan güveninizi kaybetmezseniz kolayca gelir geçer. Tabi siz Yengeçler için güvence son derece önemli olduğundan fazlasıyla hassas olacağınız açıktır.

Güneş-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 29, 30 Eylül. 29 Eylül tarihindeki Güneş-Pluto mücadeleci görünümü, bir taraftan ailevi konular, yuvanızla alakalı paylaşımlar ve sorumluluklarınızı işaret etmekte, diğer yandan evlilik hayatınız, partneriniz veya genel olarak ilişki anlamında yaşanan krizlerin üstesinden gelmeniz için sizi uyarmaktadır. Buradaki krizden kastım, karşınıza çıkan bir takım insanlar veya beraberlikler yoluyla sınanma anlamındadır. İlişki kanalıyla veya partner aracılığıyla yaşanan bu sınanmalar kimi zaman oldukça zorlayıcı ve rendeleyici olmuştur. Duygularınızın, evliliğe bakış açınızın değişmesine, hatta kimi zaman bastırdığınız ileri sürmekten çekindiğiniz yanlarınızın ortaya çıkmasına neden olmuştur. Hani derler ya, üzüm üzüme baka baka kararır diye. Yaşanan ilişkiler de doğal olarak gölge benliğinize ayna olmuş, karakterinizin bilinmedik yanlarını ortaya çıkmasına neden olmuştur. Bazen, -Ben kendimi bu kadar sabırlı bilmezdim veya ben kendimi bu denli hırçın zannetmezdim demişseniz, biliniz ki bu, Plutonun ilişki yoluyla sizde yarattığı derin dönüşümün işaretidir. Bu görünümün etkisi altında, bazı kişilerin de sizi çileden çıkarması mümkündür. Ancak insan yaşanan zorlu tecrübeleri sayesinde büyür ve gelişir. Siz hiç mutlu iken, oturup neden mutluyum diyen insan gördünüz mü?

PARA KONULARI
6 Eylül-3 Ekim tarihleri arasında kazanç evinizde etkili olacak Venüs-Aslan burcu seyrini mercek altına aldığımızda görüyoruz ki, maddi açıdan güven içinde yaşama, kendinizi güçlü bir kişi olarak görme ve gösterme anlamında etkili bir dönem. Eğer kazancımız yeterli değilse, bu bizi oldukça rahatsız eder. Evimiz ve ailemizin gereksinimleri için daha fazla kazanmak, onları rahat ettirmek isteriz. Yengeçler genel olarak güvence konusunda bir hayli hassastırlar. Birilerine bağlı yaşamaktan veya muhtaç olmaktan son derece çekinirler. O nedenle bu süreçte sıkıntılarını her zaman olduğu gibi paylaşmazlar. Güvenli bir iş, uzun vadeli bir yatırım için neler yapılması gerektiğini düşünürler. Aslan burcunda ilerleyen Venüs eğer hesabını bilmeyen bir kişiyseniz, fazladan para harcamanıza sebep olabilir. Sosyal hayatınız, ilişkiniz, aileniz veya bizzat siz gereksinimleriniz veya lüks harcamalar nedeniyle bütçeniz dışına taşabilirsiniz. Her şeyin en iyisini istemek tabii ki hakkınız. Ancak ben sizin her zaman olduğu gibi tasarruf için bir kenara mutlaka para ayırmanızdan yanayım. Böylece daha sonraki ihtiyaçlarınızı karşılamak adına sıkılmazsınız. Gelelim Venüs-Aslan geçişinin Eylül ayındaki önemli görünümlerine.

Venüs-Aslan burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 13, 21, 27 Eylül. 13 Eylül tarihindeki Venüs-Uranüs olumlu görünümü, daha fazla kazanmak, rahat içinde yaşamak adına yeni bir işe başlamak, özgür çalışmak yönünde itekleyicidir. Eğer işinizden elde ettiğiniz gelir yetersiz ise, doğal olarak sabırlı olmanız pek mümkün değildir. Ancak ben iyi düşünmenizi tavsiye ediyorum. Bu görünüm mali durumu iyi olan biriyle evliliği veya ilişkiye girmeyi düşünmenin de göstergesi olabilir.


2012 Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

1 Eylül Merkür Başak burcuna girişi

6 Eylül Venüs Aslan burcuna girişi

17 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi

18 Eylül Pluto düz seyrine geçişi

22 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 1-5-6-10-11-15-19-20-27-28

Zayıf Enerjili Günler: 2-3-17-23-24-30

Aşkta En Şanslı Günler: 19-20

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 12-13

Yeniay: 9-10-11-12

(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 22-23-24-25

(Ay-Oğlak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER