Mynet 01.11.2012

Yengeç burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

Kasım ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Yengeç burcu aylık burç yorumu (Kasım 2012)

21 Kasım tarihine kadar Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, hangi konuyu hayatımızda ön planda tutuyorsak onu elde etmek anlamındaki güçlü mücadelemizin işaretidir. Gayet anlamı ve derinlikli bir şekilde düşünebilmemizi, bir başka bedenle, ruhla, kişiyle ortaklaşa hareket ederek güçlenmemizi sağlar. Bu güçlenme beraberinde sorumluluk yükler ve bizi büyütür, geliştirir. Bu geçişte önümüzdeki bir ay boyunca sevdiğimiz, bağlılık duyduğumuz insanların üstüne titreriz. Onlara bir zarar gelmesin isteriz. Bildiğiniz gibi Satürn ve Kuzey düğüm, tutulmalar artık aşk evinizde etkili olacak. Bu da gösteriyor ki, bu konularda olgunlaşacağız, deneyim sahibi olacağız ve bu alanda hayatımızı yeniden restore edeceğiz. Kimileri için bu bir çocuğa sahip olmanın getirdiği yükümlülük, kimilerine göre yaşanan bir aşkın bizi derinlikli düşünmeye sevketmesi, bazılarınıza göre kendinizi ortaya koymak için verilen mücadelenin göstergesidir. Ancak bunları olumsuz yönde düşünmeyiniz. Bunların hepsi sizi geliştiren, gücünüzü anlamanızda rehberlik eden, dikkatli olma gereği hissettiren meselelerdir. Bazen yükümüz artar bazen hissettiğimiz haz duygusu bizi keyiflendirir. Ancak her gülün bir dikeni olduğunu unutmazsak, dikenine rağmen gülü sevmeyi öğreniriz.

Güneş-Akrep burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 14, 17 Kasım.

AKREP BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

14 Kasım(saat 09.42)-27 Kasım(saat 00.47) tarihleri arasında Merkür, Akrep burcunda gerileyecek. Bu dönemde önce aşk hayatınızla ilgili konular üzerinde derinlikli bir şekilde gözden geçirmede bulunmalısınız. Yanlış anlaşılmalara, inatlaşmalara karşı tedbirli olunuz. Eğer aranızda bir sorun varsa, geri hareket boyunca birbirinizle itişmemeye çalışınız. Karşınızdaki kişiyi sizin gibi düşünmesi için zorlamayınız. Eğer hayatınızda kimse yoksa olur da karşınıza biri çıkarsa, onu gözlemleyiniz. İlişkiden ziyade onu arkadaşça tanıyınız. 27 Kasım sonrası karar verirsiniz. Eğer geri hareketten önce ilişkiniz başladıysa yine aynı şekilde birbirinizi her konuda keşfetmeye çalışınız. Eğer geri hareketten önce ayrıldıysanız, tekrar bir araya gelebilirsiniz. Ancak oldu bittiye getirmeyin. Neden ayrılmıştınız, sorun neydi, düzelme var mı diye iyice kontrol ediniz. 27 Kasım sonrası duruma göre devam edebilir veya bitirebilirsiniz. Keskin sözler sarfetmekten kaçınınız. Ağzımızdan çıkanı kulağımızın duyması gereken bir dönemdeyiz. Hoş Akrep burcunda ilerlerken iletişimsel olarak pek konuşmayı tercih etmeyiz. Hamile kalmayı düşünenler önce bir sağlık muayenesinden geçiniz. Bebeğiniz olacaksa tedirgin olmayınız. Çünkü hamilelik geri hareketten öncesine rastladığı için olsa olsa çocuğunuz derinlikli düşünmesini bilen, yerinde konuşan bir çocuk olacaktır. Merak etmeyiniz. Eğer doğumunuz 27 Kasım sonrası ise, geri hareket döneminde doğum yapacağınız hastaneyi tekrar kontrol ediniz, doktorunuzla devamlı irtibatta bulunuz. Önemli bir proje üzerinde çalışmak için geri hareket döneminin faydalı olduğunu bilin. Ancak aniden karşınıza çıkabilecek teklifleri kabul etmeden önce lütfen enine boyuna düşünün.

AKREP BURCUNDA YENİ AY saat 00.08 ve TAM GÜNEŞ TUTULMASI saat 00.12

Sevgili Yengeçler 14 Kasım saat 00.08 itibariyle Akrep burcunda oluşan Yeniay ve ardından saat 00:12 de meydana gelecek TAM GÜNEŞ TUTULMASI, aşk hayatınız, çocuklar, yaşama zevk katan uğraşılar, hayattan memnuniyetiniz, para, sosyal ilişkileriniz gibi konularda etkilidir. Tutulmanın gerçekleştiği gün, düzene kavuşturmak için uğraştığınız, incelediğiniz, verimli ve sağlıklı bir sonuç almak istediğiniz konularda belli bir tedirginlik ve sıkıntı duyabilirsiniz. Acaba diyerek, olan biteni izleyebilirsiniz. Ancak bu denli karamsar düşünmeniz gerekmiyor. Sadece yeni gelişmeler sayesinde yepyeni bir sayfa açmaya hazırlanıyorsunuz. Belki bugüne dek olumsuz düşünmüş, hatta son günlerde bir hayli kafanız karışmıştı. Şimdi ilişkinize-çocuğunuza-yeni uğraşılarınıza ve bundan sonra yapılacak olanlara odaklanmalısınız. İşte bu tutulma odaklanacağınız alanı gösteriyor. Aşkın bir üst boyutuna geçmenizi, aşk sayesinde derinlikli düşünmenizi sağlıyor. Yıllardır aile evinizde baskı yaratan belki de sizi toprağınızdan, evinizden, ailenizden uzaklaştıran olaylar yüzünden aşktan uzaklaşmıştınız. Belki de aşkı çoktan unutmuştunuz. İşte şimdi bu tutulma kimileri için bir evlada kavuşma ve çocuğunuzun sorumluluğunu üstlenme, tutkulu bir aşkla yenilenme, eskiyi geride bırakmak ve yeniye yer açmak için kökten dönüşüme hazırlıyor. Sosyal ilişkileriniz, ikili ilişki haline geliyor. Sadece size ait olanı isteyecek, dışarıda bu denli aktif olmayacaksınız. Ama, aşkın ne olduğunu şimdi anlayacaksınız. İster bir partner, ister çocuğunuz, ister sürpriz bir hamilelik, ister bir hobi, isterse farklı bir nedenle olsun. Bunlara hazırım diyorsanız, o zaman bu tutulma sizi tedirgin etmesin.

17 Kasım-26 Aralık tarihleri arasındaki Oğlak burcunda ilerleyecek Mars ilişkiniz, iş ortaklığınızla, partnerinizle ilgili konularda sabır, direnç ve soğukkanlı olunması gereken zaman dilimidir. Oğlak burcundaki Mars, duygularını gizleyen, taviz vermez ancak sorumluluk sahibi bir partneri işaret edebilir. İlişkinizin niteliğine göre üzerinizde hakimiyet kurabilir. Eğer bir ilişkiniz yoksa bu kişilikte olan birisini kendinize çekersiniz. Bu süreçte, birlikte olduğunuz kişi veya olacağınız kişinin, seçkin ve statü meraklısı olduğunu söyleyebiliriz. Doğal olarak sizin üzerinizde liderlik kurmaya çalışması, verdiği kararlardan dönmemesi mümkündür. Mars Oğlak burcunda güçlü olduğu için, bu durumda hem ona kızabilir hem de ondan uzak duramazsınız. Eğer bu davranışlar sizi rahatsız ediyorsa bu durumdan memnun olmadığınızı ifade edebilirsiniz. Eğer siz Yükseleni Oğlak olan bir Yengeç iseniz, o zaman sizin partneriniz üzerinde baskı kurmanız mümkündür. Mars karşıt burcunuzda olduğuna göre, bu dönemde enerjiniz düşer. Sorumluluklarınız artar. Mücadele alanınız ilişkinizdir. Bir şeylerin sağlamlaştırılması için sabırlı olmak durumundasınız. Mars-Oğlak burcu geçişinin önemli görünüm tarihleri: 17, 23, 25, 27 Kasım.

İŞ VE KARİYER

17 Kasım tarihine kadar Yay burcunda ilerleyecek Mars, iyimserlik ve pozitif hareket etmeye yönelik bir geçiştir. Ancak dağılmamak için, ne yaptığınızı iyi biliyor olmanız şarttır. Unutmayalım ki, Jüpiter 4 Ekim tarihinde geri hareketine başladı. Merkür de, 7 Kasım tarihinde gerileyecek. Bu iki geri hareketi göz önüne alınca, tabii ki, bilinçli bir şekilde bir planlamada bulunmak gerekiyor. Nelere dikkat etmemiz lazım bir bakalım. Her şeyden önemlisi iş hayatınız, patronlarınızla ilişkinize dikkat etmek lazım. Amacınızı iyi belirlemek ve bu amaca uygun davranmak gerekiyor. Ufkunuzu geniş tutmak lazım. Yani sırf alıştığınız için veya çekiniyorsunuz diye, size ve yeteneklerinize hiç uymayan bir ortamda çalışmak zorunda değilsiniz. Tabi ki düşünmeden hareket edin demek istemiyorum. Sadece araştırın, daha iyi şartlarda, kendinizi gösterebileceğiniz işlerle ilgili bilgi toplayın. Bir yandan işinize devam ederken, diğer yandan başka iş olanakları var mı diye keşifte bulunun. Ancak dediğim gibi bilinçli olun. Herhangi bir terslikte veya olumsuzlukta pes etmeyin. Bazı fırsatlar karşınıza çıktığında öyle hemen kabul etmeyin ancak redde etmeyin. İnceleyin. Gerçekten istediğiniz gibi bir şey mi, size gelecek vaat ediyor mu, kalıcılığı nedir diye incelemeyi unutmayın. Mars 17 Kasım tarihine kadar önemli bir görünüm yapmayacak. Bu paragrafta ele alınan konular üzerinde etkili olacaktır.

28 Ekim saat 15.04 - 22 Kasım saat 03.20 tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda seyrini sürdürecek olan Venüs, yuvanızda ve iç dünyanızdaki hassas dengeleri yerine oturtabilmeniz açısından gayet önemli. Kimlik duygunuz ve özgürlük ihtiyacınızın ön planda olduğu bu dönemde, huzur, uyum, dinginlik arayışınız yükselebilir. İlişkinizde her şeyin eşit haklar çerçevesi içinde olmasını bekleyebilirsiniz. Bilinçli veya bilinçsiz olsa da, sakinleşmek aruzunuz yüksektir. Geriliminizi atmak, ortayı bulmak, sinirlerinizi yatıştırmak için yüreğinizdeki ikilemlere karşı yüksek tolerans gösterebilirsiniz. Yani bazı şeyler dış dünyada zorlayıcı olsa da, eviniz sınırları içinde kendinizi rahatlatma ihtiyacınız yükselebilir. Eviniz huzur bulduğunuz bir alan olmalıdır. İlişkinizde onaylanmak, kabul edilmek isteğiniz yükselir. Bu yüzden bedel ödemek istemiyorsanız, dengeyi iyi tutturmakta fayda var. İlişki kurma tarzınız, uyum ve paylaşma, sevgi alışverişinin en fazla görüldüğü alan, evinizdir. Evinizi sevgi dolu bir yer haline getirmek için elinizden gelen çabayı gösterebilirsiniz. Tarafsız ve adil bir bakış açısı altında hareket etmek ve karar vermek en doğrusudur.

Venüs-Terazi burcu seyrinin önemli görünüm tarihleri: 2, 3, 9 Kasım. 2 Kasım Venüs-Uranüs karşıtlık etkisini açıklamada önce bir bilgi vermek isterim. Uranüs ise Koç burcu üzerinde geri hareketini sürdürmekte. Bu nedenle 13 Aralık 2012 tarihine kadar yeniliklerde sabırlı olmakta fayda var. Venüs-Terazi burcu geçişi ise, yuva alanınızda sizi diğerleriyle işbirliğinde bulunmaya çağırıyor. Yani tek başınıza isteklerinizin peşinden gitmeden önce başkalarına karşı sorumluluğunuz olduğunu söylüyor. Huzurlu, uyumlu bir ev yaşamı için elbirliği içinde hareket etmenin önemini gösteriyor. Bu karşıtlık özgür hareket edemeyen bireyin kendi sınırları içinde dengeli bir şekilde hareket etmek ve bu düzene uymak zorunda kalışının yarattığı bir sıkıntı hali. Bu durumda kimileriniz iş-ev arasında, bazılarınız idealleriyle sorumlulukları arasında bir tercih yapmaya zorlanıyor. Ancak şu anda yapılması gereken, bildiği düzeni sürdürmesi ve yenilik konusunda acele etmemesi. Madem ki daha henüz bazı şeyler yerine oturmamış, o zaman oturana kadar hoşgörülü davranmaya acil kararlar vermemeye çalışmamız yararlıdır.

29 Ekim-7 Kasım tarihleri arasında Merkür-Yay burcunda ilerleyecek. Ancak bu yıl ki geçiş, geri hareket dönemine rastladığı için, 1-7 Kasım tarihleri gölgeli günler olarak dikkatli olmamızı gerektiriyor.
Önce 29 Ekim-1 Kasım arasında neler yapabiliriz? Bunları inceleyelim. Sağlığımızı ilgilendiren acil olarak yapılması gereken ameliyat, tedavi gibi durumları 1 Kasıma kadar halledelim veya halledilmesi için start verelim. Diyete başlayacaksak doktor kontrollerimizi yaptıralım. Sinirlilik, panik, abartı gibi olumsuz duygulardan elden geldiğince uzak duralım. İşlerimizi bilinçli bir şekilde yoluna koyalım. Ayrıntıları gözden kaçırmayalım. İşe giriş veya çıkış anlamındaki işleri halledelim. Ödemelerimizi yapalım. Kendimizi geliştirme, yeteneklerimizi değerlendirme anlamında girişimlerde bulunalım. Hukuki haklarımızı gözetelim. 1-7 Kasım tarihleri arasındaki gölgeli günlerde temkinli olalım. Emin olmadığımız işlere girişmeyelim. Tartışmalardan kaçınalım.

YAY BURCUNDA GERİ HAREKET ve ETKİLERİ

7 Kasım(saat 01.04)-14 Kasım(saat 09.42) tarihleri arasında etkili olacak Merkür geri hareketi, çalışma hayatınızla ilgili meseleler, çalışma yöntemleriniz, iş ve iş ortamınızla alakalı konularda değişime gitmek, staj ve kurs kararı, evcil hayvan alımı, acil olmayan operasyonlar, konusunda deneyim sahibi olmayan kişilerle bir işe kalkışmak, iş kurmak, acil bir operasyonu ertelemek, bilmediğiniz usullerde tedavi olmak, tedaviniz devam ederken vazgeçmek, diyetinizi sona erdirmek, işçi alımı ve işten çıkarmalar, toplumsal hizmetler, sigortasız çalışmak gibi konularda aşağıdaki paragraftaki uyarıları gözden geçirmekte yarar var. Acil bir durum söz konusu olursa geri hareket dönemindeyiz diye ihmal etmeyiniz. Mutlaka doktorunuza danışınız. Doğum yapacağınız hastaneyi, doktorunuzu mutlaka tetkik ediniz.

DİKKAT

Yorumunuzda söz edilen konularda: Yeni bir karar almamalı, dikkatli olmalısınız. Hedeflerinizi gözden geçirmelisiniz. Durumunuzu risk altına almayınız. Burcunuzun yorumunda belirtilen alanlarda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemelisiniz ve karar değişikliğinde bulunmamalısınız, bilinçli davranmalısınız. Abartılı düşünmemeli, sabırsız olmamalısınız. Yukarıdaki konularda çok önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve karar vermek için süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. O zaman yapmanız gereken dikkatli incelemek, analiz etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket etmekte yarar var. Rutin işlerinizi, hayatınızı, görevlerinizi yapmanızda sakınca yok. Bu süreçte, her meseleyi kendi içinizde ele alarak, durumunuzu gözden geçirebilirsiniz. Daha önce verilmiş bir kararı tekrar ele alabilirsiniz.

PARA KONULARI

MERKÜR AKREP BURCUNDA DÜZ SEYİR VE ETKİLERİ

27 Kasım(saat 00.47)-11 Aralık(saat 03.40) tarihleri arasında, aşk hayatınız(ciddi olmayan flörtler, aşk oyunu tarzı ilişkiler), her türlü eğlenceli aktiviteler, şans oyunları, yatırımlarınızı değerlendirdiğiniz borsa veya spekülasyon konuları, müzik, spor uğraşıları, çocuk sahibi olma ve sanatla ilgili her konu, tiyatro, gösteri alanları, yaratıcılık faaliyetlerinizle ilgili konularda geri hareket süresince gözden geçirdiklerinizi uygulayabilirsiniz. Öncelikle bu süreçte aşkı derinlikli, hayatın güzelliklerini tutkulu ibr şekilde ele alırsınız. Gözlem gücünüz, sezgileriniz, odaklanma gücünüz bir hayli yükselir. Bu dönemde Merkürün siz Yengeçlerin doğum haritanızdaki Güneş konumunuzla olan olumlu görünümü, algı gücünüzü yükseltici, ifade ettiklerinizin arkasında durmanızı, canınızı sıkan meseleleri tekrar bir ele almanızı sağlar. Eğer geri hareket döneminde sevgilinizle bir ayrılık yaşadıysanız şimdi bunu toparlamanız, en azından tekrar bir araya gelerek konuşmanız mümkündür. Ayrıca çözümsüz kalan bir mesele, bu dönemde aydınlığa kavuşabilir. İlişkiniz yoksa, sizi derinlikli bir şekilde etkileyen, tutkulu bir ilişki başlayabilir. Bu ilişki sizi bir hayli düşündürebilir.

Merkür-Akrep düz seyrinin Kasım sonuna kadar önemli bir görünümü yok.

Aralık ayında etkili tarih: 7 Aralık

2012 Kasım Ayı Astrolojik Takvimi

7 Kasım Merkür geri hareket başlangıcı

11 Kasım Neptün düz seyrine geçişi

14 Kasım Tam Güneş Tutulması

14 Kasım Merkür Akrep burcuna girişi

14 Kasım Chiron düz seyrine geçişi

17 Kasım Mars Oğlak burcuna girişi

21 Kasım Güneş Yay burcuna girişi

22 Kasım Venüs Akrep burcuna girişi

27 Kasım Merkür düz seyrine geçişi

28 Kasım Halkalı Ay Tutulması

Pozitif Enerjili Günler : 3-4-5-8-9-13-21-22-26-27

Zayıf Enerjili Günler: 11-17-23-24

Aşkta En Şanslı Günler: 13

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 6-7

Yeniay: 3-4-5-30

(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 16-17-18

(Ay-Oğlak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER