Habertürk 01.08.2011

Yengeç burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Astrolog İrem Su bu ay yengeçlere, parasal konularda yeni gelişmeler olabileceğini söylüyor.

YENGEÇ

Yengeç burcu aylık yorumu (Ağustos 2011)

Yengeç Burcu-Ağustos Ayı Genel Değerlendirmesi

3 Ağustos tarihinde Başak burcunda geri hareketine başlayacak Merkür etkisi altında her durumu detaylı bir şekilde ele alarak gözden geçirmeniz yararlıdır. Yeni bir karar vermeden önce mantıklı düşünmek yararlıdır. 27 Ağustos tarihine kadar sürecek geri hareket, iletişim, haberleşme, iş ve sağlık konularında gecikmelere neden olabilir. Ancak algılama gücünüz oldukça yüksektir. Mars bu sırada burcunuzda ilerlediğinden eskiye ait meseleler üzerinde düşünme gereği duyabilirsiniz. 8 Ağustos tarihinde Merkür Aslan burcuna gerilediğinde bu sefer de maddi konular üzerinde dikkatli düşünmenizi sağlayıcıdır. Parasal mevzularda ani yeniliklerde bulunmamak, bütçenize göre hareket etmek yararlıdır. 22-23 Ağustos Venüs ve Güneş Başak burcunda seyrine başladığında yakın çevre, iş, ilişki ve sağlık konularında titiz bir gözlemde bulunmak şarttır. 27 Ağustos tarihinde Merkür geri hareketi sona erdiğinde parasal konularda yeni gelişmeler meydana gelebilir. Ayrıca geri hareket süresince düşündüklerinizi uygulama fırsatı bulabilirsiniz.

Tüm burçların 8-9-11-13-21-23-24-25-26 Ağustos tarihleri arasında bilinçli hareket etmeleri, aklı başında düşünmeleri, dolduruşlara gelmemeleri, gerçeklerin ışığı altında ve geçmişin tecrübelerini göz ardı etmeden önlerindeki durumu incelemeleri gerekiyor. Geri hareketin onarım süreci olduğunu unutmayalım. Eksiklerimizi net olarak tespit edelim, bunları tamamlamaya çalışalım ve hayatın bizlere sunulmuş bir armağan olduğunu unutmayalım. Aldığımız her nefesin kıymetini bilerek hayatımızı bilinçli bir şekilde gözden geçirelim.

Ağustos Ayı Astrolojik Takvimi

3 Ağustos Mars Yengeç burcuna girişi 12:22
3 Ağustos Merkür Geri Hareket Başlangıcı 06:50
5 Ağustos Neptün Kova burcuna geri dönüşü 05:53
8 Ağustos Merkür Aslan burcuna girişi 12:46
22 ağustos Venüs Başak burcuna girişi 01:11
23 Ağustos Güneş Başak burcuna girişi 14:21
27 Ağustos Merkür düz seyrine geçişi 01:03
30 Ağustos Jüpiter Geri Hareket Başlangıcı 12:17

AŞK VE İLİŞKİLER

3 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek aşk evinizin yöneticisi Mars-Yengeç burcu seyri, hayallerinizin güçlenmesini ve yaratıcı bir şekilde düşünmenizi sağlayıcıdır. İlgi duyduğunuz güzelliklerin veya kendinizce değerli bulduklarınızın peşinden gidebilmeniz açısından da kıymet taşıyor. İstekleriniz konusunda direkt davranmak yerine dolaylı yolları tercih etmeniz bu süreçte doğaldır. Söz gelimi ilişkinizde sorunlar varsa, bunları çözmek yerine sanki herşey yolundaymış gibi davranabilirsiniz. Ruh halinizin günü gününe uymaması bir başka olumsuz durum. Bazen aranızdaki problemleri aşırı hassasiyet içinde değerlendirerek kaprisli davranabilir, bazen de tam tersine kendinize eziyet eder, herşeyin düzelmesi adına özveride bulunabilirsiniz. Mars astrolojik olarak mücadele gücümüzün simgesidir. Fakat burcunuzda ilerlediği zamanlarda tüm burçlar açısından bu mücadele gücü yarı yarıya azalmakta. Başkalarının hareket ve sözlerinden etkileneceğiniz bu dönemde, isteklerinizi açıkça dile getiremeyebilirsiniz. Böyle bir durumda gelişen olayları ve durumunuzu negatif olarak ele almak ve şanssızlık olarak adlandırmak yerine, kendinizdeki eksikleri, ilişkinizi mercek altına alarak neler yapılması gerektiğini tespit edebilirsiniz.

Bir de unutmayalım ki, Mars burcunuzda ilerlerken, Merkür geri hareketini sürdürüyor olacak. O nedenle geçmiş konular üzerinde aşırı hassasiyet göstermek, çabucak etkilenmek, kendi kendinize acımak gibi olumsuz hallerden uzak durmaya çalışınız. En doğru davranış, gelişen olayları ve durumunuzu negatif olarak ele almak ve şanssızlık olarak adlandırmak yerine, kendinizdeki eksikleri, ilişkilerinizi mercek altına alarak neler yapılması gerektiğini tespit etmektir. Bu süreçte yeni bir aşk çıkması halinde hemen ani kararlar almamanız, incelemeniz, arkadaşlığınızı sürdürmeniz doğru olur. Eğer yaşadığınız ilişkide sorunlarınız varsa bunları gerçekçi bir şekilde ele almanız, yeri geldiğinde partnerinizle konuşmanız, kendi kendinize düşünüp kafanızın içinde kurmamanızdır. Yoksa hem kendinizi tedirgin eder hem de karşınızdaki kişiyi rahatsız edebilirsiniz. Ki bu durum duygusal yönden farkında bile olmadan baskı uygulamanız anlamına gelir ki, bunun kimseye en başta size faydası olmaz. Bu dönem eylemlerde bulunma, yeni kararlar alma zamanı değil, bilakis eski kararların gözden geçirilmesi, yapılacakların tespit edilmesi ve kendinizi yanlış veya doğrularınızla birlikte dürüstçe ele alınması vaktidir.

22 Ağustos-15 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, yakın çevrenizde bulunan insanlarla temasınızda huzurlu bir dönem geçirebilmek için, daha sakin ve ılımlı tarzda ilişki kurmaya çalışmanız gayet faydalıdır. Venüs gibi uzlaşma duygusuyla alakalı bir gezegeninin, Başak gibi oldukça seçici ve beğeni çıtası yüksek bir burcun yan yana oluşu doğaldır ki zordur. Siz bu etki altında kendinizi güvende hissetmek adına, etrafınızda bulunan insanlara daha farklı bir gözle bakabilir, eksikleri ve olması gerekenleri daha net saptayabilirsiniz. Bu durumda eğer, içinde bulunduğunuz koşullar ve birlikte olduğunuz insanlarda yanlışlar, hatalar varsa duygusal açıdan etkilenmeniz mümkündür. Neden bu böyle, neden şöyle değil gibi cümleler kurmanız son derece normaldir.

Bu durum Başak burcundaki Venüsün bir yansıması olup, diğer burç mensuplarının da yapmaları gereken düzenlemelerin işaretçisidir. Bu dönemi bu bakış açısıyla değerlendirirsek hiç bir sorun çıkmaz. Çevrenizde olan bitenleri ve aksaklıkları dikkatlice izleyin, gözlemleyin, ancak hayata pes etmiş gibi yanaşmayın. Aslında olumlu açıdan bakarsak, Venüsün Başak burcu seyir zamanlarındaki gözlemlemeler fazlasıyla işinize yarayabilir. Böylece daha önceden farkında olamadığınız, gözünüzü boyayan, fazla iyi niyetli baktığınız ve bu yüzden de göremediğiniz, aslında sizi üzmekte olan her şeyi daha iyi tespit edebilirsiniz. Zorlayıcı sandığımız şeyler aslında hayrımıza olabilir. Böylece hayata akılcı yanaşmanızı ve mantıklı düşünmenizi sağlayabilir.

İŞ VE KARİYER

3 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde etkili olacak Mars süreci, Merkürün geri hareketi nedeniyle atılımda bulunmanız anlamında güçleştirici olabilir. İş alanında zorlu koşullarla baş edebilmek için hırs ve azimle çalışmak, gerektiği zamanlarda mantıklı tepkilerde bulunarak hoşlanmadığınız konuları çözümlemeye çalışmak ve sorumluluklarınızın bilincinde olmak gayet önemli. Rekabete açık olmalı, kendinize olan güveninizi asla kaybetmemeli, hayalci yaklaşımlar ve düşünceler yerine gerçekçi olmaya çalışmalısınız. Bu süreçte özellikle ailenizi yakından ilgilendiren konular gündeme geleceğinden girişimlerinizde güvence konusu önemli bir yer tutabilir. Yarınlarınızı düşünerek planlı hareket etmelisiniz. Dışa karşı utangaçlık, sadece alıştığınız ortamlarda kendinizi ifade etmek size bir şey kazandırmayabilir. Hayatın içinde bizzat yer almalı, azimli davranarak hedefinizin üzerine gitmelisiniz. İşte o zaman Marsın burcunuzdaki enerjisini, olumlu yönde kullanmış olursunuz.

23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Güneş, henüz Merkür geri hareketi devam ettiği için tabii ki iş girişimleri, iletişim ve çevre ilişkilerinde dikkatli olmaya sevkediyor. Kimileriniz bu enerji altında Eylül ayında yürürlüğe koymayı düşündüğü işleri tekrar gözden geçirebilir, bazılarınız parasal konular üzerinde odaklanabilir. Malum Eylül ayı eğitim ve iş hayatının yoğunluğu artacak. Bu anlamda Ağustos ayı dinlenmek için uygun bir zaman olarak gözüküyor. Bu dönemde dışarıdan nasıl göründüğünüz veya kimlerle bağlantıya geçtiğiniz, hangi konularda kendinizi geliştirmeniz gerektiği gibi meseleler üzerinde fazlasıyla durabilir, eksiklerinizi gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla bağlantıya geçerken kalite anlayışınız fazlasıyla ön planda olabilir. Sıradan, hiçbir sürekliliği olmayan veya herhangi bir şekilde size faydası dokunmayacak konularda vakit harcamaktan hoşlanmadığınız gibi, böyle vasıfta olan kişileri de yargılamanız mümkündür. Birlikte çalıştığınız insanlar, yakın tanıdıklarınızla olan iletişiminizde dikkatli hareket etmeniz faydalıdır. Unutmayalım ki, hiç kimse mükemmel değil. Hepimizin hataları, eksik yanları bulunmakta. O nedenle insanları olduğu gibi kabul etmeniz yararlıdır.

PARA KONULARI

23 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında kazanç evinizde ilerlemeye başlayacak Güneş astrolojik anlamı itibariyle yaşam gücünüzün artışı, ışığınızın yükselişi, aktivite ve canlılığınızın artışı anlamındadır. Yaratıcı olduğunuzu yeteneklerinizin ön plana gelmesini sağlayan bu enerji sayesinde, kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebilir, amaçlarınız için girişimlerde bulunabilirsiniz. Tek cümle ile özetlersek bu güç sizin destekçiniz ve rehberinizdir. Bu tarihler arasında en büyük hedefiniz kendinizi ifade etmek ve daha fazla kazanabilmek için harekete geçmektir. Güneş sıcak ve özgüvenli bir şekilde hayata katılmanızı ve umutlarınızı asla kaybetmemenizi sağlayabilir. Sanatsal konular, yöneticilik, eğlence hayatıyla ilgili kazançların elde edildiği bu dönemde, sahnede olmak, dikkat çekmek için güçlü bir istek duyabilirsiniz. Bu da size artı gelir olarak geri dönebilir. Öncelikle maddi açıdan belli bir stratejiniz olması son derece önemlidir. Kendinizi ortaya koyarken, birilerinin pohpohlamasını beklemek yerine, var gücünüzle mücadele edebilirseniz, ekmeğinizi taştan bile çıkarmanız mümkündür.

Güneş, kendi özelliklerinize sahip çıkmanız ve doğuştan sahip olduklarınızı dünyada güvence ve huzur elde edebilmek adına seferber etmeniz anlamındadır. Benliğinizin ana gelişim temasında, değerleriniz konusu ön planda yer alabilir. Burada önemli olan, yönünüzü bilmek ve maddi açıdan rahat edebilmek için girişken davranmak ve yılmamaktır. Para kazanmada bencillik ve açgözlülük tabi ki iyi bir şey olmadığı gibi, kabuğunuza saklanmak, ürkmek, cesaretsiz durmak, kendinize güvenmemek de bir o kadar yanlıştır. Yapılması gereken kendinizi tanıtmak, yaratıcılığınızı ifade etmektir. Sosyal ortamlar, aktiviteler kendinizi gösterebilmenizi sağlayan yollardan bir tanesidir. Yayıncılık, politika, tanıtım, organize işler de aynı şekilde ifade kanallarınızdan bazılarıdır. Endişe duymanıza hiç gerek yoktur. Ne kadar cesur olursanız o denli başarılı olacağınızı biliniz. Zaman, ayağına fırsatların gelmesini bekleyenler açısından oldukça sıkıntılı geçebilir. Eğer kazanmak istiyorsanız, fırsatları kendiniz yaratmalısınız. İsminizi ışıklı bir panoda veya bir kartvizitin üstünde, bir tanıtım faaliyetinde görmek istiyorsanız hassasiyeti, alınganlığı bir yana koyarak cesur davranınız. İşte bu size daha çok kazandırabilir. Hak ettiğiniz şekilde yaşamak istiyorsanız, hakkınız olanı almak için savaşmalısınız. Bunun yolu ise kendinizi ifade etmekten geçer. Ekmeğinizi kazanmak için yetenekli olduğunuz alanlarda boy gösteriniz. Elinize geçenleri koruyunuz, çoğaltmak için çalışmalarınızı sürdürünüz. Ben bu yüksek enerjinin sizler açısından bereketli bir dönemin işareti olarak önemli görmekteyim.

28 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda ilerlemesi devam edecek Venüs kazancınız veya parasal konularda kendi benliğinizle uyum halinde olmanız, hangi durumda olursanız olun maddi açıdan içinde bulunduğunuz durumu olumsuz, karamsar bir şekilde ele almak yerine, bütçeniz koşullarının bilincinde olarak hareket etmenizdir. Kazancınız hakkında ne fazla iyimser ne de gereğinden fazla abartılı davranmamaya çalışınız. Kaldı ki Ağustos ayı içinde Merkür geri harekette olacağından henüz herşey yerine tam manasıyla oturmuş olmayabilir. Bir de şu önemli noktayı sizlerle paylaşmak isterim.

Bu enerji altında, kendini değerli hissetmek için dışarıdan bir maddi desteklenmeye göre hayatınızı düzenlememenizdir. Çünkü böyle birdurum, tam tersi şekilde gerçekleştiğinde veya devamı gelmediğinde kendinizi kötü hissetmeniz anlamına gelir. Ayrıca bütçe dışı harcamalarda bulunmamaya özen gösteriniz. Aşk hayatınız veya başka nedenlerle parasal harcamalarınızı belli bir limitte tutmaya özen gösteriniz. Yani kontrolünüzü kaybetmeyecek şekilde bir bütçe düzenlemesi özellikle Ağustos ayında önem arzediyor. Yatırım anlamında özellikle 8-26 Ağustos arası bilinçli gözden geçirmelerde bulunmak gayet faydalı olur.

Merkür Geri Hareketi Hakkında Tüm Burçlar için Genel Not:

3 Ağustos-7 Ağustos Başak burcunda ve 8 Ağustos-26 Ağustos tarihleri arasında Aslan burcunda olmak üzere iki ayrı yaşam alanında ve Merkürün yönettiği ev konularında etkili olacak geri hareket astrolojik olarak kısaca onarım süreci anlamı taşır. Yani durursunuz, şöyle ardınıza bir bakarsınız, neler aksamakta neler ters gitmekte, neleri tamamlamanız gerekiyor veya hangi konularda ve alanlarda temkinli olmanız lazım bunları akıllıca gözden geçirirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları iyi incelemek, hemen olur yanıtı vermemek, beklemede kalıp yakından üzerinde düşünmek faydalıdır. Ben geri hareketi, seyahat esnasında verilen kısa molalara benzetiyorum. Yani hedefe gitmeden önce durup eksikleri giderme zamanı. Fakat bilirsiniz insan egosu gereği sabırsızdır. İster ki bir an önce amacına erişsin, beklemeyi bilmez. Oysaki bazen durup dinlenmek gerekir. Fakat o bekleyiş süresi canımızı sıktığı için doğal olarak her geri hareket sözünü duyduğumuzda irkiliriz. Oysaki hayat durmuyor. Her burç mensubu aşağıdaki GERİ HAREKETİN ETKİLİ OLACAĞI ALANLARI dikkatlice gözden geçirmeli ve yukarıdaki uyarılar ışığında bu dönemi mercek altına alarak günlük hayatını düzenlemelidir.

Merkür Geri Hareketinin Siz Koçlar Açısından Etkili Olduğu Alanlar

3-7 Ağustos tarihleri arasında:

-Eğitim hayatınız
-Yakın çevrenizle alakalı her türlü aktivite ve kardeş, komşu, yakın akraba ilişkileri
-Bilgi toplama ve bilgiyi yayma(medya, yayıncılık, haberleşme, internet) konuları
-İfade gücünüz, iş yapma kapasiteniz, tüm fikirleriniz, ticaret, satış işlemleriniz
-Günlük temaslarınız ve deneyimleriniz, kültürel yetenekleriniz, rapor veya belgeleriniz
-Çevrenizdeki dedikodular, yayımcılıkla ilgili faaliyetleriniz, konuşma şekliniz, bilgi toplama ve paylaşımlarınızla ilgili konuları
-Yakın çevrenizle olan her türlü iletişiminiz, haberleşme (posta, gazete, yazım, internet, telefon yoluyla konuşma ve yazışmalar)
-Öğrenme ve öğretmeyle alakalı her türlü eğitim faaliyetiniz (öğrenme yeteneğiniz)
-Kısa yolculuklar, komşularınız, kardeşlerinizle olan ilişkiler, nakliye,
-Trafik, Ulaşım
-Ticaret (Alış-Satış)

8-26 Ağustos tarihleri arasında:

- Kişisel değerleriniz(maddi, manevi)
-Mali konular
- Yatırımlarınız
-Gelir ve giderleriniz
-Kazanma ve harcama biçiminiz
-Para kazanmanızı sağlayan yetenekleriniz
-Kazanç ve kayıplarınız
-Kendinizi maddi açıdan güvence altına alma isteğiniz.
-Parasal sorunlarla mücadele etme gücünüz

Merkür Geri Hareket süresince yukarıda belirtilen alanlarda:

- İletişimde hoşgörülü tarzda, birlik beraberlik ruhu içinde hareket etmeli.
- Durumunuzu riske atacak faaliyetlerde bulunmamalı, dikkatli olmalı.
-Bu süreç içinde yukarıdaki konularda baskılarla, gecikmelerle, tersliklerle karşılaşmanız halinde ani kararlar vermemeli, karar değişikliklerine gidilmemeli, elinizden geldiğince sakin olmaya çalışmalı.
-İletişim kurmakta zorlanacağınız için, olayları kendi akışı içinde değerlendirmeye çalışmalı.
-Unuttuğunuz, aklınızdan çıkmış düşünceler birdenbire yenilenmiş haliyle hatırınıza gelmeye başlar. Bunlar üzerinde gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz.
- Geri hareket esnasında gelen yeni bir teklifi, karşınıza çıkan bir kişiyi, durumu ve olayı dikkatlice gözden geçiriniz. Özellikle planlamanız dışında bir seçenek karşınıza çıksa bile durup bekleyiniz, hesabınızı yapınız, enine boyuna düşününüz. Bunları geri hareketin bitim tarihinden bir hafta sonra yani gölgeli günlerin sonunda 3 Eylül itibariyle uygulayabilir, işleme koyabilirsiniz.
-Geri hareketin başlama tarihinden bir hafta öncesi(gölgeli günlerin başlangıcı) yani 28 Temmuz tarihinden önce enine boyuna düşündüğünüz, planladığınız, her türlü şekilde gözden geçirmesini yaptığınız, sağlam olduğuna karar verdiğiniz konuları yürürlüğe koymanızda sakınca yoktur. Çünkü bunlar zaten planlarınız arasında yer almaktaydı.

Gölgeli Günler: Tedbirli olmak açısından geri hareketin başlangıç tarihinin bir hafta öncesi olan 28 Temmuz 2011 ve bitim tarihinin bir hafta sonrası 3 Eylül 2011 tarihine kadar göz önüne muhakkak alınmalıdır. Bunlar geri hareketin gölgeli günleri olarak bilinmekte ve etki alanı içinde olduğu düşünülmektedir.

DOLUNAY KOVA BURCUNDA

Sevgili Yengeçler 13 Ağustos saat 21:57 itibariyle Kova-Aslan burç düzlemi üzerinde meydana gelecek Dolunay başkalarıyla paylaşımda bulunduğunuz maddi ve manevi değerlerinizin bölüşümü açısından değerli. Yani ortak olabilmek adına ister özel ilişkiniz olsun isterse iş ortaklığınız olsun, eşit hak ve özgür bir bakış açısı içinde yeni düzenlemelerde bulunmanız gerektiğini göstermekte. Her ne kadar kendi kazanımlarınız konusunda son derece dikkatli bir insan olsanız da, yani tutumlu ve geleceğinizi düşünerek hareket etmeye çalışsanız da, şimdi size düşen kazandıklarınızı başkalarıyla paylaşarak biz olmayı başarmanızdır. Yine bu etki altında cinsel hayatınız açısından sıkıntı doğuran, birlikte olduğunuz insanla haz dolu bir ilişki yaşamınıza engel oluşturan konuları birlikte gözden geçirerek düzenlemeler yapmanız lazım. Kendi istekleriniz konusunda veya şöyle söyleyeyim, kendinize ait maddi ve manevi değerleri nasıl önemsiyor ve bunların bir tekine bile zarar gelmesini istemiyorsanız, şimdi diğer kişilerin de haklarına önem vermeniz ve ortak bir birlik duygusu içinde ayarlamalarda bulunmanız kesinlikle şart gözüküyor. Kimileriniz bu etki altında yeni bir yuva kurarak veya yeni biriyle tanışarak, eşiyle ortak olmayı, her konuda birlikte hareket etmeyi deneyimleyebilirler.

Yani sizin kazancınız onun, onunki sizin olabilecek. Eğer burada ben daha çok kazanıyorum sen daha az gibi bir bakış açısı içinde hareket ederseniz sonuç üzücü olabilir. Kimileriniz ise nafaka, miras, hisseli paralarla, kredi borçlarıyla ilgili konularda sorunlar yaşıyor olabilir. Bu durumda yapmanız gereken, taraf olduğunuz kişilerle ortak bir bilinç içinde, olgun bir şekilde anlaşmaya çalışmaktır. Bu kavgalar daha fazla kayıp vermenize neden olmamalı. Aranızdaki davaları bir şekilde çözüme bağlayacak yasal anlaşmalar yapmanız gerekebilir. Bazılarınız hala benim dediğim doğru, ben bunu böyle istiyorum, benim param veya benim sahip olduklarım önemli gibi yaklaşımlarda bulunmaya devam ederlerse, sağlıklı bir paylaşım ve bütünleşmenin olması mümkün olmadığı gibi kayıplar yaşamanıza da neden olabilir. Ayrıca bu etki altında bütçenizi aşabilecek borçlar altına girmemeye, kazanımlarınız konusunda dikkatli olmaya, daha sonra zor durumda kalacağınız kararlar vermemeye çalışmanız faydalıdır.

Ağustos Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-5-6-14-15-16-19-20-21-24-25-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 3-4-10-11-17-18-31

Aşkta En Şanslı Günler: 5-6

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 26-27-28

Yeniay: 24-25

(Ay gezegeninin Yengeç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 10-11

(Ay gezegeninin Oğlak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Ağustos ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER