Habertürk 01.09.2011

Yengeç burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Astrolog İrem Su bu ay yengeçlere, iç dünyalarındaki huzur duygusunun artacağını, ferahlayacaklarını söylüyor.

YENGEÇ

Yengeç burcu aylık yorumu (Eylül 2011)

Yengeç Burcu-Eylül Ayı Genel Değerlendirmesi

9 Eylül Merkür düz seyirle Başak burcunda ilerlemesiyle hem iş hayatınız hem araştırma konularınız hem de başarılı çalışmalarda bulunmanız anlamında güç kazanırsınız. 15 Eylül Venüs yöneticisi olduğu Terazi burcunda seyrine başladığında ev içinde huzurunuz yükseldiği gibi, yeni bir yere taşınma, güzellikleri sevdiklerinizle birlikte paylaşım anlamında güçlenirsiniz. 19 Eylül Mars Aslan burcu seyri parasal konularda güven duygunuzu yoğunlaştırıcıdır. Harcamalarınız artabilir. Aynı şekilde 23-26 Eylül tarihlerindeki Güneş ve Merkür Terazi burcu etkinliği de sizler açısından gayet olumlu bir günlerdir. İç dünyanızdaki huzur duygusu artar, moraliniz yükselir ve ferahlarsınız.

Eylül Ayı Astrolojik Takvimi

9 Eylül Merkür Başak burcuna girişi 08:58
15 Eylül Venüs Terazi burcuna girişi 05:40
16 Eylül Pluto düz seyrine geçişi 21:24
19 Eylül Mars Aslan burcuna girişi 04:51
23 Eylül Güneş Terazi burcuna girişi 12:05
26 Eylül Merkür Terazi burcuna girişi 00:09

AŞK VE İLİŞKİLER

15 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda ilerleyecek Venüs, yakın çevrenizde bulunan insanlarla temasınızda huzurlu bir dönem geçirebilmek için, daha sakin ve ılımlı tarzda ilişki kurmaya çalışmanız gayet faydalıdır. Venüs gibi uzlaşma duygusuyla alakalı bir gezegeninin, Başak gibi oldukça seçici ve beğeni çıtası yüksek bir burcun yan yana oluşu doğaldır ki zordur. Siz bu etki altında kendinizi güvende hissetmek adına, etrafınızda bulunan insanlara daha farklı bir gözle bakabilir, eksikleri ve olması gerekenleri daha net saptayabilirsiniz.

Bu durumda eğer, içinde bulunduğunuz koşullar ve birlikte olduğunuz insanlarda yanlışlar, hatalar varsa duygusal açıdan etkilenmeniz mümkündür. Neden bu böyle, neden şöyle değil gibi cümleler kurmanız son derece normaldir. Bu durum Başak burcundaki Venüsün bir yansıması olup gerekli düzenlemelerin yapılması gerektiğini işaret eder. Bu dönemi bu bakış açısıyla değerlendirirsek hiç bir sorun çıkmaz. Kaldı ki, Merkürün geri hareketinin bitişi ve 9 Eylül tarihinde düz olarak seyrine devam etmesi geçtiğimiz Ağustos ayına göre durumunuzu mantıklı bir şekilde ele alabilmenizde destekleyicidir. Ancak yine de tedbirli olmak her zaman faydalıdır.

19 Eylül tarihine kadar burcunuz üzerinde etkili olacak, aşk evinizin yöneticisi Mars-Yengeç burcu seyri, hayallerinizin güçlenmesini ve yaratıcı bir şekilde düşünmenizi sağlayıcıdır. İlgi duyduğunuz güzelliklerin veya kendinizce değerli bulduklarınızın peşinden gidebilmeniz açısından da kıymet taşıyor. İstekleriniz konusunda açık ve net bir şekilde hareket etmek yerine dolaylı yolları tercih etmeyiniz. Söz gelimi ilişkinizde sorunlar varsa, bunları çözmek yerine sanki herşey yolundaymış gibi davranabilirsiniz. Ruh halinizin günü gününe uymaması bir başka olumsuz durum. Bazen aranızdaki problemleri aşırı hassasiyet içinde değerlendirerek kaprisli davranabilir, bazen de tam tersine kendinize eziyet eder, herşeyin düzelmesi adına özveride bulunabilirsiniz.

Mars astrolojik olarak mücadele gücümüzün simgesidir. Fakat burcunuzda ilerlediği zamanlarda tüm burçlar açısından bu mücadele gücü yarı yarıya azalmakta. Başkalarının hareket ve sözlerinden etkileneceğiniz bu dönemde, isteklerinizi açıkça dile getiremeyebilirsiniz. Böyle bir durumda gelişen olayları ve durumunuzu negatif olarak ele almak ve şanssızlık olarak adlandırmak yerine, kendinizdeki eksikleri, ilişkinizi mercek altına alarak neler yapılması gerektiğini tespit edebilirsiniz. Eğer ilişkinizde sorunlarınız varsa bunları gerçekçi bir şekilde ele almanız, yeri geldiğinde partnerinizle konuşmanız, kendi kendinize düşünüp kafanızın içinde kurmamanızdır. Yoksa hem kendinizi tedirgin eder hem de karşınızdaki kişiyi rahatsız edebilirsiniz. Ki bu durum duygusal yönden farkında bile olmadan baskı uygulamanız anlamına gelir ki, bunun kimseye en başta size faydası olmaz.

15 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında yönettiği Terazi burcunda seyrini sürdürecek olan Venüs, yuvanızda ve iç dünyanızdaki hassas dengeleri yerine oturtabilmeniz açısından gayet önemli. Kimlik duygunuz ve özgürlük ihtiyacınızın ön planda olduğu bu dönemde, huzur, uyum, dinginlik arayışınız yükselebilir. İlişkinizde her şeyin eşit haklar çerçevesi içinde olmasını bekleyebilirsiniz. Bilinçli veya bilinçsiz olsa da, sakinleşmek aruzunuz yüksektir. Geriliminizi atmak, ortayı bulmak, sinirlerinizi yatıştırmak için yüreğinizdeki ikilemlere karşı yüksek tolerans gösterebilirsiniz. Yani bazı şeyler dış dünyada zorlayıcı olsa da, eviniz sınırları içinde kendinizi rahatlatma ihtiyacınız yükselebilir. Eviniz huzur bulduğunuz bir alan olmalıdır. Karşıt görüşler veya karşıt seçeneklerin çoğunu, sırf huzur bulmak adına kabul edebilirsiniz. Duygusal ilişkinizde onaylanmak, kabul edilmek isteğiniz yükselir. Bu yüzden bedel ödemek istemiyorsanız, dengeyi iyi tutturmakta fayda var. İlişki kurma tarzınız, uyum ve paylaşma, sevgi alışverişinin en fazla görüldüğü alan, evinizdir. Evinizi sevgi dolu bir yer haline getirmek için elinizden gelen çabayı gösterebilirsiniz. Ay ortasına kadar zihinsel olarak ilişkinizi tümüyle gözden geçirerek kafanızda bir yere oturtmaya çalışabilirsiniz. Yakınlarınızla olan paylaşımınızda da, aşk hayatınızla ilgili mevzularda da bu ön plandadır. Kimileriniz bu süreçte evlenmiş veya evlilik hazırlığı yapıyor olabilir. Yeni yuvasına alışmaya çalışıyordur. Bazılarınız yeni bir eve taşınmıştır düzenlemelerde bulunuyordur. Kimileriniz iç dünyasına çekilmiş ilişkisini gözden geçiriyordur. Hangi durum olursa olsun, tarafsız ve adil bir bakış açısı altında hareket etmek ve karar vermek en doğrusudur. Sosyal ilişkilerinizi önemsemeli, karamsarlığa kapılmamalı, ilişkiyi kaybetmemek için aşırı özveride bulunmamalısınız. Düzgün bir ilişki yaşamak için önemli olan öncelikle kendinizi sevmeniz ve değerli bulmanız gerekir. Siz sürekli taviz gösterirseniz, karşınızdaki kişinin sizin için bir şeyler yapmasına gerek kalmaz. Oysaki sizler özel ve sevmesini bilen kişilersiniz. Yeri geldiğinde sesinizi çıkarmayı bilmelisiniz. Fakat bunu alınganlık veya kaprislilik şeklinde ifade etmeniz yanlıştır.

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında Aslan burcunda etkili olacak aşk evinizin yöneticisi Mars, aşk hayatınızla ilgili meselelerde kazançlı çıkma arzunuzun göstergesidir.Çünkü aşkta başarılı ve mutlu olduğunuz takdirde hayata seyirci kalmaktan ziyade katılımcı olacağınızın farkındasınız. Aşk sihirli bir güce sahiptir. Bunu kimse inkar etmez. İlişkinin kalitesi ve birlikte olduğumuz insanla aramızdaki uyum, hayatın lezzetini, keyfini hissetmemizi sağlar. Tam tersi bir durum keyifsizlik verebilir. Bu durumda isteklerinizi zorla da olsa elde etmek isteyebilirsiniz. Eğer kafanızın içinde çizdiğiniz, şekillendirdiğiniz gibi bir aşk yaşıyorsanız gayet tutkulu bir dönem geçirir, cinselliğin üst boyutlarında birlikte dolaşabilirsiniz. Sorunlu bir beraberliğiniz varsa, tümüyle kendinizi korumaktan yana olursunuz. Benim bu süreçte sizlere tavsiyem, 23 Eylül tarihine kadar duygularınızdan ziyade mantığınızı öne alarak ilişkinizi gözden geçirmeniz. Enerjiler gösteriyor ki, birbirinizle konuşarak her türlü sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Bir kısım Yengeçler bu süreçte, yakın çevrelerinde bulunan bir kişiyle tanışabilirler. Aslında bu kişiyi önceden tanıyorsunuzdur fakat hiç alıcı gözüyle pek bakmamışsınızdır. Özellikle 9-15 Eylül tarihleri arasında karşınıza çıkan kişiye mutlaka iyi bakın, tanımaya çalışın. 23 Eylül sonrası ilişkinizdeki paylaşımın özüne önem veriniz. Sevgi alışverişiniz ne durumda ve huzurlu bir beraberlik yaşıyor musunuz? Bunları mutlaka ılımlı, nazik bir şekilde partnerinizle konuşunuz. Bazı Yengeçler bu tarihte sözlenebilir veya nişanlanabilirler.

25 Eylül-13 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerlemesini sürdürecek Merkür eviniz ve ailenizle alakalı konuların zihninizi meşgul etmesi anlamındadır. İşbirliğine açık olacak tarzda düşünmeye yol açabilir. Karşıt görüşte olduğunuz kişi veya kişilerle ev veya iş ortamında eşitlikçi görüş birliği çerçevesinde iletişimde bulunmayı sağlar. Ancak bu durumda dikkatli olmak gerekir. Neden? Çünkü sırf anlaşmak ve orta yol bulabilmek için kendi düşüncelerinizden uzaklaşabilirsiniz. Bu kesinlikle yapılmamalıdır. Eğer bir konu sizi rahatsız ediyorsa, birilerine uymak için kendinizden taviz vermemeniz lazımdır. İnsanın kendini birilerine uydurmak için, inanmadığı görüşlerin esiri olmamalıdır. Ancak şu var ki, kibarlık ve ılımlılıkla anlaşma zemini yaratmak yararlıdır. Merkür-Terazi burcu seyir döneminde, kimileriniz ailelerine evlilik meselelerini açabilir veya evli olanlar iş ortaklığından söz edebilir. Yuvanızda paylaşım ve huzur ön planda olacak şekilde ayarlamalar yapılabilir. Başkalarının fikirlerini sormak nezaket icabıdır. İsteğiniz dışı olabilecek parasal giderler konusunda dikkatli olmanız gerekebilir veya bu mevzular sizi düşündürebilir. Kardeşleriniz veya yakın çevrenizdeki kişilerin bazı özel durumları veya işleriyle ilgilenme, evinizi düzene koyma veya evinizde çalışmalarınızı sürdüreceğiniz bir ortam yaratma, birlikte kafaca anlaştığınız bir kişiyle bir müddet aynı mekanı paylaşma veya yakın arkadaşlarınıza ev sahipliği yapma, kira veya satın alma işlemleri, evlilik sözleşmesi gibi geniş bir yelpazeye dağılabilen konular gündeme gelebilir.

YENİAY TERAZİ BURCUNDA-27 Eylül

Saat 14:10 itibariyle ailenizi, yuvanızı, ebeveynlerle olan ilişkinizi ilgilendiren konularda, yenilenmek ve tazelenmek anlamına geliyor. Ayrıca emlak alım satım kiralama konuları, iç dünyanız, duygusal güvence sağlayan değerlerinizle ilgili mevzularda da, yeniliklerde bulunmanızı sağlıyor. Kimileriniz için, uzun bir süredir düşündüğünüz taşınma işlemi olabileceği gibi, kimileriniz içinse bir ev satın almak anlamı taşıyabilir. Toprakla alakalı konuları da kapsayan bu yeniay enerjisi altında ileride bir ev yaptırabilmek amaçlı arsa alımını da işaret edebilir. Aile işinde çalışanlar yeni düzenlemelerde bulunabilir, toprakla ilgili mesleği olanlar gelişim kaydedebilirler. Ailenizde aranızdaki problemleri yeni bir bakış açısı altında ele alabilir, bilinçaltınızda sizi rahatsız eden konularda biraraya gelerek yenileştirmelerde bulunabilirsiniz. Bazılarınız bu enerji altında, yaşamlarının başka alanlarındaki sorunları için, en azından psikolojik olarak bir içsel güç elde edebilirler. Çocukluk yaşantınız veya ailenizdeki bireylerle ilgili sorunlar varsa, bu taze enerji altında birbirinizle daha fazla güç birliğinde bulunabilir eski problemleri halletmek için kararlı davranabilirsiniz.

İŞ VE KARİYER

3 Ağustos-19 Eylül tarihleri arasında burcunuz üzerinde etkili olacak Mars etkisi altında, rekabete açık olmalı, güven duygunuzu duruşunuzla dışa yansıtmalı, hayali projeler yerine gerçekçi bir şekilde planlarınızı yaparak harekete geçmelisiniz. Bu süreçte yarınlarınızı garanti altına alabilmek için güvenliğinizi ilgilendiren mevzularda daha dikkatli olmak lazımdır. Dışa karşı utangaçlık, sadece alıştığınız ortamlarda kendinizi ifade etmek size bir şey kazandırmayabilir. Hayatın içinde bizzat yer almalı, azimli davranarak hedefinizin üzerine gitmelisiniz. İşte o zaman Marsın burcunuzdaki enerjisini, olumlu yönde kullanmış olursunuz. Ayrıca Ağustos ayına göre şansınız gayet yüksek. Merkürün geri hareketinin bitişi ve yöneticisi olduğu Başak burcunda düz olarak seyrine başlaması kendinizi gayet güçlü bir şekilde ifade edebilmenizde size yardımcıdır.

23 Ağustos-23 Eylül tarihleri arasında Başak burcunda seyrini sürdürecek Güneş etkisi altında, dışarıdan nasıl göründüğünüz veya kimlerle bağlantıya geçtiğiniz, hangi konularda kendinizi geliştirmeniz gerektiği gibi meseleler üzerinde fazlasıyla durabilir, eksiklerinizi gözden geçirme gereği duyabilirsiniz. Çevrenizdeki insanlarla bağlantıya geçerken kalite anlayışınız fazlasıyla ön planda olabilir. Sıradan ve hiç bir sürekliliği olmayan veya herhangi bir şekilde size faydası dokunmayacak konularda vakit harcamaktan hoşlanmadığınız gibi, böyle vasıfta olan kişileri de yargılamanız mümkündür. Birlikte çalıştığınız insanlar, yakın tanıdıklarınızla olan iletişiminizde dikkatli hareket etmeniz faydalıdır. Unutmayalım ki, hiç kimse mükemmel değil. Hepimizin hataları, eksik yanları bulunmakta. O nedenle insanları olduğu gibi kabul etmeniz yararlıdır. Geçtiğimiz Ağustos ayına göre Güneşin dispozitör güç olan Merkürün geri hareketinin bitmiş olması sizler açısından gayet yararlıdır. Özellikle eğitim hayatınızla ilgili kararlar vermek, yeni bir çevreye dahil olmak, iş girişimlerinde bulunmak veya yeni dönemde yapılacakların düzenlenmesi anlamında özellikle 9 Eylül sonrası enerjiniz gayet yüksek.

YENİAY BAŞAK BURCUNDA-29 Ağustos

29 Ağustos saat 06:04 itibariyle Başak burcunda oluşacak Yeniay, iki konuda gayet etkilidir. Dispozitör güç Merkürün geri hareketinin sona erişi en başta parasal konularda kendinizi daha rahat ifade etmenizi, sanatsal açıdan yeteneklerinizi ortaya koyarak para kazanmanızı sağlayıcıdır. Ayrıca borsa, spekülasyon, altın gibi yatırım araçları konusunda tiyolar almanızı destekleyicidir. 9 Eylül tarihine kadar bahsettiğim bu alanlarda şansınız yükselmeye başlıyor. Özellikle 3-9 Eylül arasını gayet olumlu buluyorum.

9 Eylül sonrası Merkür yönettiği Başak burcunda seyrine başladığında, Yeniayın taze enerjileri çok daha olumlu şekilde sizlerle beraber. Yakın çevrenizle olan temaslarınız, iş görüşmeleriniz olumlu yönde gelişebilir. İşlerinizi pratik bir şekilde yaparak zaman kazanabilirsiniz. Yeni çevre değişikliği bu enerjinin güçlü yansıması altında size gayet iyi gelebilir. Çevresel sorunlarınızı ılımlı bir şekilde çözebilirsiniz. Kafanızın karışmasına yol açan pürüzleri yok ederek, sizin için en gerekli olanı tespit ederek, belirli bir sistem içinde hedefinizin üstüne giderseniz verimli sonuçlar elde etmeniz mümkündür. Bu enerji sayesinde eğitim, iş, iletişim, haberleşme, yolculuklar, bilgi edinme, bilgiyi öğretme, yeni bir yere tayin olma anlamında şansınız yüksektir. Kişisel gelişim kitapları okumak bu devrede hakikaten faydalıdır. Kısaca çalışkan, üretken, dürüst, şefkatli ve tevazu içinde bu yeniayın bize sunacağı yeniliklerden yararlanmak gördüğünüz gibi kolaylaşıyor. Eğer parasal konularda yeni bir girişim yapacaksanız ilk paragrafta tavsiye ettiğim tarihi, eğer bir çevre değişikliği veya iş girişimi düşünüyorsunuz 9 Eylül sonrasını tercih etmenizi öneriyorum.

JÜPİTER GERİ HAREKETİ

Sevgili Yengeçler 30 Ağustos-26 Aralık tarihleri arasında geri hareketini sürdürecek Jüpiter, hem maddi hem de manevi anlamda değerlerinizi gözden geçirmeniz, hedeflerinizi ciddi anlamda ele almanız gerektiğinin işaretidir. Elinizdekine sahip çıkmalı, sadece şansınıza güvenmemeli, sağlam adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Planlı ve programlı bir şekilde hayatınızı düzenlerseniz, ilişkilerinize dikkat ederseniz, abartılı hareket etmezseniz tabii ki bir şey olmaz.Bu süreçte yeteneklerinizi kazanca dönüştürebilecek alanları araştırınız. Kendi değerinizi, öz kaynaklarınızı ve sahip olduklarınızı korumaya çalışınız. Nasıl gelişebilirim, büyüyebilirim sorusunu kendinize mutlaka sorunuz. Bu etki altında piyasanın durumu veya hangi konularda ilerlemenin doğru olacağı yönünde tahmin yeteneğiniz yükselebilir. Ancak sadece tahminle, risk altına girmek yanlış olabilir.

19 Eylül tarihine kadar burcunuz üzerinde etkili olacak Mars, yaşamsal güvencenizle ilgili konularda kimi zaman hassas, genellikle eskiye ait bir takım durumlarla mücadele ettiğinizin göstergesi. Kısaca yeni bir sayfa açabilmek adına çaba sarfediyorsunuz. Mars burcunuzda oldukça düşük enerjili olmasına rağmen, sizin kendinize olan güven duygunuzla öne atılmaya istekli olmanız halinde iki yıl sürecek bir dönem anlamı taşımaktaydı. Bu süreçte girişimde bulunduğunuz konular hem yaşamsal hedefleriniz açısından etkiliydi hem de geçmişten bugüne getirdiğiniz tecrübe ve bilgi birikimini sergileyeceğiniz yeni alanlarda görev almaktı. Yengeçler genel anlamda öncü bir grupta yer almalarına karşın duygusal insanlardır ve öyle hırsla öne atılarak bir şeylere ele geçirme konusunda ihtiraslı değillerdir. Bu yüzden umarım Mars yengeç seyrinde gerekli olan atılımları gerçekleştirecek güven duygunuzu içinizde sağlamışsınızdır. Siz bu satırları okurken büyük bir ihtimalle Mars burcunuzdaki son günlerini sürdürmekte olacak. Yani bir haftadan uzun bir süre daha gelişiminiz adına atakta bulunma şansına sahipsiniz. Bu enerji özel ilişkinizle ilgili konularda da sizin güvenlik ihtiyacınız ile karşınızdaki kişinin ilişkiye bakış açısına göre vereceğiniz bir kararı da göstermektedir.

PARA KONULARI

19 Eylül-11 Kasım tarihleri arasında kazanç evinizde ilerleyecek Mars sürecinde en başta dikkat edilmesi gereken nokta: Girişimci olmak. Bu son derece önemli. Çünkü girişimci olmak hem cesaretinizi gösterebilmeniz açısından hem de hakkınız olana sahip çıkmanız açısından önem arzediyor. Eğer susarak, her şeye razı olarak ve alıştığınız, bağımlı olduğunuz çerçeve içinde kalarak yaşamayı sürdürürseniz, diğer insanların sizi korumasını, kollamasını ve sahiplenmesini beklemek zor olabilir. Burada önemli olan sizin neye ihtiyacınız olduğudur. Tabi bir yengeç için savunmasız kalmak oldukça sıkıntılı bir durumdur. Durum böyle olunca, şu anda bulunduğunuz mesleki konumun zorlukları, yetersizlikleri ne olursa olsun, yeniye yer açtığınızda bir süre savunmasız kalacağınızı düşündüğünüz için çekingen davranabilir, hatta uzun yıllar boyu aynı yapı içinde kalmaya razı olabilirsiniz. İşte tam bu noktada Mars Aslan burcu seyrini değerlendirmek adına cesur bir şekilde hareket etmeniz faydalıdır.

23 Eylül-23 Ekim tarihleri arasında Terazi burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Güneş astrolojide benlik duygumuz ve ifade gücümüzdür. Yani egomuzun göstergesi ve bilinçli isteklerimizi elde etmek üzere odaklandığımız noktaları ifade etmektedir. Tamamen kendimize dönük hallerimizdir. Güneş her yıl Terazi burcunda ilerlemeye başladığında ise, bu benlik duygusu ortadan kalkmak zorundadır. Çünkü Terazi burcundaki Güneş bizim, bir başka insanla bütünleşmemizi, onun da ihtiyaçlarını göz önüne alarak hareket etmemizi söylemektedir. Bu durumda Terazi burcundaki Güneş nedeniyle egomuz devre dışı kalır ve biz doğal olarak ifade gücümüzde özgür davranamaz, karşımızdaki kişi veya başka nedenlere uymak zorunda kalırız. Şimdi böyle bir durumun siz Yengeçler için parasal açıdan etkisi ise, doğal olarak ailevi, kişisel, duygusal veya başka nedenlerle parasal konularda kendinizi güçsüz hissetmeniz anlamına gelebilir.

Yani kazancınızı bireysel anlamda yönlendirmeniz mümkün olmadığı gibi, yukarıdaki konular nedeniyle ihtiyacınız da bir o kadar fazladır. Kimileri için bu enerjinin anlamı evinizin giderleri nedeniyle paranızın keyfini sürememek olabileceği gibi bazılarınız için anlamı ise, bir yuva kurarak en azından bazı yüklerden kurtulmak arzunuzu da ifade edebilir. Yani bu dönemde sorumluluklarınızın ağırlığı nedeniyle parasal açıdan bir başka insana ihtiyaç duymanız, onunla ortaklık kurmanız, ödemeleriniz veya yatırımlarınız nedeniyle kemerlerinizi sıkma zamanınızdır. Yani düşünmeden fevri davranmamalı, para konusunda özellikle dikkat etmeli, öfke patlamalarından uzak durmalı, kendinizi güvensiz, bağımlı, geleceğinizi garantisiz, yalnız ve zorluklar içinde yaşayıp gidecekmişsiniz gibi düşünmemelisiniz. İşinizde patronunuz, evinizde aileniz veya sorumluluklarınız bu süreçte size böylesi duygular hissettirebilir. Sizin yapmanız gerekense, 23 Ekime kadar devam edecek bu enerji nedeniyle masraflarınızı biraz kısmak ve dengeli bir bütçe düzenlemektir. Bazen böyle zamanlar herkesin yaşayabileceği zorluk günleri olabilir. Fakat sabırlı olur ve kendinize olan güveninizi kaybetmezseniz kolayca gelir geçer. Tabi siz Yengeçler için güvence son derece önemli olduğundan fazlasıyla hassas olacağınız açıktır. Fakat ben öncü gücünüzle para mevzularındaki bu sıkıntıyı aşabileceğinizi düşünüyorum.

Eylül Ayı Astrolojik Takviminiz

Pozitif Enerjili Günler: 1-2-3-10-11-12-15-16-17-20-21-22-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler:6-7-13-14- 20-21-22-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 1-2-3-29-30

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 23-24

Yeniay: 20-21-22

(Ay gezegeninin Yengeç burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 6-7

(Ay gezegeninin Oğlak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Eylül ayı boyunca her şey gönlünüzden geçtiği gibi gerçekleşsin. Yüreğinizin ferahlık bulması ve bereket, mutluluk dileklerimle,

iremSU
Haberturk.com Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER