Mynet 03.06.2012

Yengeç burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

Haziran ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz.

AŞK VE İLİŞKİLER

Yengeç burcu aylık yorumu (Haziran 2012)

27 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda geri hareketini sürdürecek Venüs, dış dünya ile olan bağınızı zayıflatıcı etkisi devam ediyor. Sizin kendi dünyanızda hiç kimsenin bilmediği meseleler üzerinde çelişkiler yaşamanıza neden olabilir. Bu kimi zaman ilişkinizdir bazen ailevi konulardır veyahut sosyal hayatınızdır. Bunlar üzerinde pek sağlıklı kararlar vermek bu zamanda mümkün değildir. Gelgitler arasında doğal olarak yapılması gereken sizin kendi içinizdeki gölgelerinizin farkına varmak için biraz yüzleşmede bulunmaktır. Çalışma hayatınızla ilgili konulardan tutun da sağlığınızı ilgilendiren meselelere kadar sizi ikileme düşüren her ne varsa şöyle bir ele almak yararlı olabilir. Bu dönemde özellikle ilişki anlamında dikkatli olmak lazımdır. Çünkü doğru bir yön tayin etmek ve ben şundan zevk alıyorum diyerek netlik oluşturmak zordur. Venüs geri hareketi süresince önemli görünümler: 5-6-17-21 Haziranda gerçekleşiyor.

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda seyrine devam edecek aşk evinizin yöneticisi Mars, partnerinizle ilişkinizi veya ilişkiniz yoksa bundan sonrasında kuracağınız ilişiklerdeki tutumunuzu dikkatlice ele almanız yönündeki etkisi devam ediyor. Belki şu anki koşullar temelinizi sağlamlaştırmak ve yarınlarınızı kurabilmeniz anlamında sizi zorluyor. Ancak bu zorlayışın ardındaki gerçeği bulmak işte asıl mesele bu. Neden zorlanıyorsunuz bunu hiç düşündünüz mü? Belki de artık hayata farklı bir pencereden bakmanız gerekiyor. Ve siz bunu kabullenmediğiniz veya ürktüğünüz için acı çekmektesiniz. Geçmiş tecrübeleri gözden geçirme hem de durduğunuz noktayı anlamanızda uyarıcı olan Mars-Başak geçişi, düzenleyicisi Merkürün 7 Haziran tarihinde burcunuzda ilerlemeye başlamasıyla kendinizi rahatlamış hissedebilirsiniz. Ancak hassasiyetin dozunu iyi ayarlamakta yarar var. Endişeli tutumunuzdan lütfen vazgeçiniz. Biraz rahat olursanız, hem kendinizi üzmemiş hem de aşk hayatınızla ilgili meseleleri daha mantıklı bir şekilde ele alarak ilerlemiş olursunuz.

YENİAY İKİZLER BURCUNDA- 19 Haziran saat 18:02

Sevgili Yengeçler 19 Haziran saat 18:02 itibariyle İkizler burç düzlemi üzerinde oluşacak Yeniay, derinliklerinizle yüzleşerek, neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlamanızı sağlayan aydınlanmanın işaretidir. Bu oluşum altında, yaşamınızı yönlendirmek adına, kendinizi iki farklı oluşum içinde hissedebilirsiniz. Bir yanınızla mantıklı bir şekilde düşünür, yaşamınızdan söküp atmanız gerekenleri gerçekçi bir şekilde ayıklarsınız, bir yanınızla ise abartılı kararlar verdiğinizi düşünerek iyimser davranmanız gerektiğini hissedebilirsiniz. Ne düşünürseniz düşünün genel olarak hakim olan duygunun adı endişedir. Çevrenizdeki insanlardan kendinizi izole ederek, tek başına kalmak gibi bir eğiliminiz olabilir. İçinizdeki bir şeyler sizi öylesine baskı altına alır ki, ne yönde karar vermeniz gerektiğini anlamazsınız. Öncelikle sakin olunuz. Bu oluşum altında yapmanız gereken sakin bir şekilde, gerekli esnekliği göstererek ve ortalamayı tutturmaya çalışarak dengenizi muhafaza etmenizdir. Ne varsa sizi bunaltan veya sıkıntıya sokan, onu çerçeve içine alın. Asla başka bir şeyi bunun içine dahil etmeyin. Sakin düşünün ve sabır gösterin. Yüreğinizin sesini dinlerken kendinizi kandırmayın, mantığınız devredeyken ani ve sert tavırlar içinde olmayın. Sadece ne varsa onu görmeye çalışın. Gerekirse çok yakın bulduğunuz bir sırdaşınız veya sizden büyük tecrübeli bir kişiden yardım isteyin. Günlük iş temponuzu düzenlemeyi ve sağlık konularında dikkatli olmayı unutmayın.

21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında burcunuzda ilerleyecek Güneş, güvenliğiniz, aileniz, kendiniz adına güven içinde yaşama arzunuzun simgesidir. Bir yıl sonra aynı noktaya gelen Güneş size hem aradığınız huzur ve mutluluğu hem de arzuladığınız adımları atmanızda sıcaklık, ışık ve destek olacaktır. Yapmanız gereken sadece kendinize ve içinizdeki inanca güvenerek yol almaktır. Dışarıdaki imajınız ve kendi çevrenizdeki saygınlığınızın arttığı bu dönemde öncelikle yaşamınız adına en önemli ihtiyacın ne olduğunu saptamaya ve onun peşinden gitmeye hazır olunuz. Kabuğunuzdan çıkarak etrafınızdaki dünyaya ben buradayım ve tüm amaçlarımı gerçekleştirmek üzere harekete geçiyorum, önümdeki engeller, hüzünler ve ayrılıkları geçmişte bırakarak kendime yeni bir sayfa açıyorum diyebilmelisiniz.

Hatta bunu ajandanıza, masanızın üstüne bir yere, ara sıra hatırlatmak için cep telefonunuza not olarak ekleyin, ekleyin ki, artık sizi hiçbir şey etkilemesin. Bu süreçte dikkat etmeniz gereken en önemli konu ne olursa olsun hiç kimsenin tesiri altında kalmamak ve yaşamınızı elleriniz arasında bir hamur gibi şekillendirmektir. Tabi ki yaşamak kolay mesele değil. Kimileri için bir ömür boyu şans kimileri için bir ömür mücadele anlamı taşıyabilir. Bu yol üzerinde, karşınıza çıkacak yeni insanlar olduğu gibi, hayatınızdan çıkacak olanlar da sizin gerçeğinizin bir parçasıdır. Ama bir şey var ki o hep sizin yanı başınızda hep size rehber olacaktır. İşte onun adı inançtır. Bir yengeç daima güvenlik peşindedir. Zaten bu yüzdendir hep kaygısı ve bu yüzdendir yarınlarını garanti altına alma çabası. Sevgili Yengeçler madem ki amacınız budur. Bu amacı gerçekleştirmek ve istediğiniz herşeyi elde edebilmek için aradığınız destek size Güneş tarafından bugün itibariyle sunulmaya başlanacaktır. Size düşen sadece istemek, azmetmek, sabırlı olmak, girişimci davranmak ve önünüzdeki aydınlıkla buluşana dek durmamak olmalıdır. Güneş-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri: 24 ve 29 Haziran.

27 Haziran-7 Ağustos tarihleri arasında düz seyrine devam edecek Venüs, genel anlamıyla ilişkinizi mantıklı bir şekilde gözden geçirmeye çalışırken kendi içinizde ikileme düşmenize sebep olabilir. Bir yandan duygularınız yüreğinizin içinde sizi hapsetmekte ve bağımlılık yaratmaktadır, diğer yandan yenileşme, özgürleşme çabası içindesinizdir. İkizler burcunda ilerleyen Venüs sürecin sadakat olgusunda sorunlar yarattığı için doğal olarak ilişkinize sahip çıkmakla, çıkmamak arasında bir yerde olabilirsiniz. İlişkisi sağlam bir temel üzerine oturtabilen Yengeçler, Satürn geri hareketinin bitimiyle en azından biraz daha rahatlamaya başlıyorlar. Venüs İkizler burcu etkisi altında mantığınızı mutlaka önde tutmalısınız. Bu hem kafanızın karışmasına mani olur hem de sizi ikileme düşüren şartları daha iyi oturtmanızı sağlar. Eğer kendinizden emin değilseniz durup bekleyiniz, eminseniz tekrar düşününüz. Venüs İkizler burcunda ilerlerken, maddi ve manevi açıdan doğal olarak güvencenizi ön planda tutmak istersiniz. Bu en doğal hakkınız. İşte bu gözlem esnasında eğer yaşadığınız aşk tutarlı ve güvenilir değilse iyi düşünmek ve doğru karar almak lazım. Yanlışlarınız, eksikleriniz, sevaplarınız, günahlarınız, elinizde olanlar ve arzuladıklarınız üzerine eğilerek, yaşamınızda neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu saptayabilirsiniz. Kimi zaman umursamadığınız veya farkedemediğiniz, yaşamınızı yakından ilgilendiren birçok ayrıntıyı bu dönemde kolaylıkla algılayabilir ve düzenleyebilirsiniz. İlişkinizle birebir alakalı her noktayı, sağlığınızı, yardımseverliğinizi, sosyal hayatınızı yeniden düzene koymak için neler yapmanız gerekiyor, bütün bunları gayet başarılı bir şekilde saptayabilirsiniz. Bilinçaltınızın derinliklerinde gizli, belki de çocukluğunuzdan bu yana sizi etkileyen her önemli detayın farkına varabilir, bunları yüzeye çıkartarak özgüven duygunuzu perçinleyebilirsiniz. Ev ve ailevi konularda yeni değişimler gündem maddenizi oluşturabilir.

İŞ VE KARİYER

3 Temmuz tarihine kadar Başak burcunda seyrine devam edecek kariyer evinizin yöneticisi Mars, her durumu ince eleyip sık dokumaktan, gereksiz zaman kayıplarından, yoğunluklardan dolayı şöyle iştahla bir işin üstüne gitmemiz pek kolay olmaz. Biz de, garip bir şekilde endişeli tepkilerde bulunuruz. Sanki her şey bizim üzerimize geliyor gibi sanırız. Sizin gibi hassas bir kişi için bunlar tabii ki kolay değil. Ancak her enerjinin gölge yanları olduğu gibi olumlu yönü de vardır. Çevrenizle olan her türlü irtibatınız, iş girişimleri, aşk hayatınızla ilgili meselelerde ileride karşılaşmanız mümkün olan ayrıntıları keşfetmeniz kolaydır. Ancak bu ayrıntılar sizi endişeye sürüklememeli, bilakis uyarıcı olduğunu düşünmelisiniz. Böylece dönemi daha rahat geçirmeniz mümkün olur. Bu süreçte, amacınıza ulaşmak için enerjinizi gayet iyi kullanmanız gerekir. Ayrıntılar üzerinde titizlikle durduğunuz zaman göreceksiniz ki, siz ne kölesiniz ne de kurban. Siz kendi yaşamınızın efendisisiniz. Bunu başardığınızda kendiniz için ne kadar önemli olduğunuzu daha iyi anlayabilirsiniz.

YAY BURCUNDA KISMİ AY TUTULMASI…4 Haziran saat 14:12

Sevgili Yengeçler, 4 Haziran saat 14:12 itibariyle Yay burcunda meydana gelecek Kısmi Ay Tutulması, başta sağlık, iş ve genel yaşamınızla ilgili konularda geleceğiniz açısından gördüğünüz eksikleri veya şu anki durumunuz çerçevesinde yapılması gerekenleri saptama anlamında son derece önemlidir. Nerelerde yanlışlar var ve nelerin ele alınarak çözüme kavuşturulması gerekiyor? Bütün bunların tespit edilmesi anlamında son derece faydalı olarak görüyorum. Söz gelimi hayatınızdan memnun musunuz? Yoksa değişmesi gerektiğini düşünenlerden misiniz? İçinde bulunduğunuz şartların iyileştirilebilir veya zorlayıcı yanlarının farkında mısınız? Sizin için anlamı olmayan ancak mecbur olduğunuz için sürdürmek zorunda kaldığınız bir meslekte misiniz? Belki de sağlık veya bir başka neden yüzünden çalışamayacak durumdasınız. Hatta bazılarınız rutin bir hayatın içinde oldukça bezginsiniz. İşte bütün bunlar size zor gelebilir. Ancak zorluğu bir yana gelin bu Tutulmada, hangi alanda görev almak isterdiniz ve hangi konularda aktivitede bulunmak isterdiniz. Neler size kendinizi mutlu hissettirirdi bütün bunları gözden geçiriniz. Tutulma, problemlerin ardında yatan nedenleri tespit edebilmeniz açısından gayet yararlıdır. Kısmi Ay Tutulması ayrıca, parasal konularda dikkatli düşünmenin, çevrenizle alakalı meselelere önem vermenin, sizi gizliden gizliye üzmekte veya zorlamakta olan konulara bir daha bakmanın ve hepsinden önemlisi sağlığınızı düşünmenin, çalışma hayatınıza önem vermenin gerektiğini göstermektedir. Ayrıca tüm burçlar açısından ortak bir not olarak eklemek isterim. Doğum haritalarınızda, Kısmi Ay Tutulmasının gerçekleştiği alan tümüyle mercek altına alınmadan söylenecek, yazılacak her şey genel etkiler olmaktan öteye geçmez. Bunun bilinmesinden yarar görüyorum.

7 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda ilerleyecek Merkür, bilgi toplama, kendinizi gözden geçirme ve mantıklı kararlar alma doğrultusunda kendi içinizde bir çok olguyu gözden geçirerek bazı önemli kararları almanız ve planlamada bulunmanız ve bu planları yürürlüğe koymanız anlamında akıllı düşünme zamanıdır. Tabii ki bu süreci bu şekilde kullanmaya gönüllü iseniz. Tam tersine suskunluk içinde kendi kendinize dağılır, yüzeysel düşünür ve tutarsız davranırsanız Merkürün bu güçlü enerjisinden yararlanmanız mümkün olmayabilir Kendiniz için neyin gerekli olduğunu iyice saptamanız, kararlı olmanız, gerekli insanlarla görüşmelerde bulunmanız ve net sonuçlar almak adına hazır olmanız gerekiyor. Karşınıza aniden çıkabilecek bir teklifi kabul etmek yerine beklemede kalarak analiz etmek, iyice araştırmanız çok önemli. Ben genel olarak Yengeçlerin geriye çekilerek düşündüklerinde çok akıllı tespitlerde bulunduklarını biliyorum. Ancak ne zaman dışa kulak verseler, birilerinden etkileniyorlar. Onun için Merkür-İkizler dönemini mantıklı bir şekilde harika tespitlerde bulunarak değerlendireceğinizden kuşkum yok dostlarım.

7 Haziran-26 Haziran tarihleri arasında, Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Merkür etrafınızdaki dünya ile temasınız güçlenmeye başlıyor diyebiliriz. Şimdi düşünceleriniz, hisleriniz ve siz canlanmaya başlıyorsunuz. Kimsenin etki altında kalmadan kendiniz adına yeni kararlar alarak bunları uygulamaya çalışmak, eskiye yeni bir yüz geçirerek veya tümüyle değiştirerek hayatınızın kontrolünü ele geçirmektir. Her ne kadar bu enerji, hassasiyetin artışı anlamına da gelse size yabancı bir olgu olmadığından iyi bir planlama yaparak bundan yararlanabilirsiniz. Duygusal konularda yaşamınızı gözden geçirebilir, eskinin sizin üzerinizde yarattığı tüm izleri silmeye çalışabilirsiniz. Kimi zaman birileri veya bazı olaylar sizi bağımlı olduğunuz alanlara doğru sürükleyebilir. Fakat bunların tümünde aldığınız dersler ön plandadır. Yani nerden nereye geldim tarzı bir düşünce halidir. Aileniz, vatanınız, değerleriniz, sizi bugüne getiren olaylar, insanlar ne varsa hepsine sahip çıkabilir, hatalarınızın bile sizi olgunlaştırdığını düşünebilirsiniz. Yeni bir dünya için eskiyle alakalı yüzleşmelerin ön planda olacağı bu dönemde öncelikle her şeyi subjektif bir şekilde değil, gerçekçi bir bakış açısıyla değerlendirmeye çalışınız. Ne olursa olsun bundan sonrasında doğru ve net kararlar vermeye çalışınız. Eski hatalarınızı tekrarlamamak için tabii ki dikkatli olmayı da biliniz. Merkür-Yengeç burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümleri:9-11-12-20-21 Haziran.

JÜPİTER İKİZLER BURCUNDA….11 Haziran 2012-25 Haziran 2013

*LAFI, SÖZÜ BÜYÜTMEYELİM

11 Haziran-4 Ekim tarihleri arasında İkizler burcunda seyrini sürdürecek Jüpiter etkilerinin kesinlikle dikkatli bir şekilde incelenmesi gerekir. Önce olumlu yönlerinden söz etmek istiyorum. Özellikle işi yazıya dayalı kişiler için sözgelimi yazarlar, şairler, araştırmacılar için geri planda hızlı bir şekilde çalışma anlamında faydalıdır. Ancak mutlaka sistemli çalışmakta yarar vardır. Çünkü kafanızın içinde birçok proje belirir, hangisini uygulamak istediğinize karar vermeniz zaman alabilir. Hatta garip ama düşündüğünüz bir işi, birisi bir şekilde öğrenip sizden çalabilir. Onun için ne türden bir iş yapıyorsanız yapın, güvenmediğiniz insanlara bundan söz etmeyin. Genel olarak bu dönemde Yengeçlere tavsiyem hangi konuda olursa olsun hakikaten neyi kiminle veya ne konuştuğunuza mutlaka dikkat ediniz. İyi niyetinizi birilerinin suistimal etmesine asla izin vermeyin. Dedikodu, lafı sözü büyütme, her sözün altında ne var diye merak etme, gereksiz yere bazen aşırı derecede sinirlenme gibi ruh halleri görülebilir. Bazı insanlar sizi anlaşılması güç biri olarak görürken kimileri saman altından su yürüttüğünüzü düşünebilir. Genel olarak bu seyir esnasında benim size tavsiyem, ne yaptığınızı bilmenizdir. Sabırsızlıktan uzak durmalısınız. Eğer bir konuda kendinizi geliştirmek niyetindeyseniz mutlaka sebatkar çalışınız. Odaklanmanın pek kolay olmadığı Jüpiter-İkizler döneminde kendiniz için bir çalışma programı yapınız. Bu programa harfiyen uyunuz. Ruhunuzu sakinleştiren, dağılmaların önüne geçen ritüellere önem veriniz. Yoga, meditasyon gibi. Çalışma hayatınızla ilgili konularda yaşanabilecek sıkıntıları dünyanın sonu gibi algılamayınız. Eğer beğenmediğiniz, pek mutlu olmadığınız bir alanda görev alıyorsanız ani karar verip başka bir yere geçiş yapmadan önce iyice düşününüz. İşinizde ustalaşmak için size verilen fazladan görevler veya göreviniz icabı bir müddet geride çalışmanız gerekiyorsa bunun gelişiminiz için yararlı olup olmadığını düşününüz. Gizli saklı işlere buluşmaktan, garip insanlarla temasta bulunmaktan kaçınınız. Başkalarının sizi yönlendirip yanlışa sevk etmesine izin vermeyiniz.

SATÜRN DÜZ SEYRE GEÇİYOR…25 Haziran 2012

*AİLEVİ KONULARA AKILCI ÇÖZÜM VE DENGELİ PAYLAŞIMLAR

5 Ekim 2012 tarihine kadar etkili olacak Satürn-Terazi burcu seyri, huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Eviniz, ailevi ilişkileriniz bu dönemde yine testten geçmekte. Birçoğunuz alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kuracak veya şu andaki mevcut düzenin aksaklıklarını çözümlemeye çalışacaksınız. Tabii ki, bağlarına bu denli düşkün bir burcun mensubu olmanız çoğu zaman kendinizi baskı altında hissetmenize yol açsa da, son yedi yıldır öğrendiklerinizi uygulama vaktiniz gelmiştir. Aile büyüklerinizle alakalı konularda zorlu tecrübeler yaşanabilir. Fakat kendi ayaklarınızın üzerinde dimdik durmayı başarmanız lazımdır. Ev içinde yaşanan krizler bu zamanda ortaklaşa hareket edildiği takdirde çözüme kavuşabilir. Küs olduğunuz büyüklerinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Yuvanızla alakalı maddi ve manevi sorunlarınız bu dönemde güçlü işbirlikleri sayesinde son bulabilir. İş hayatınızdaki gelişmeler yeni bir düzen kurabilmeniz adına etkili olabilir. Bu süreçte benim size tavsiyem ne olursa olsun sabırlı olunuz ve yılgınlık göstermemenizdir. Unutmayalım ki, büyük başarılar ve hayattaki güçlü dönüşümler çalışarak, çaba sarf ederek ve azimle yol alarak gerçekleşir. Bu enerjinin etkinliği altında yaşınız küçükse büyüklerinizin tecrübelerinden yararlanmayı ve sorumluluk almayı, evliyseniz yuvanıza sahip çıkmayı, bekarsanız yeni bir yuva kurarak hayatınıza bir yön vermeyi deneyimleyeceksiniz. İlerlemiş yaşta olanlar evlatlarıyla bir arada yaşayabilir veya farklı bir düzen kurarak hayatlarını sürdürebilirler. Bu süreç ailevi veya ev yaşamınızla ilgili konularda bir bitiş, yeni bir başlangıç yapabilmenizi sağlayabilir.

PARA KONULARI

21 Haziran tarihine kadar İkizler burcunda seyrini sürdürecek kazanç evinizin yöneticisi Güneş, iki yönlü düşünebileceğinizi göstermektedir. Bu ikilik parasal yönden dışarıdaki imajınızı güçlü tutmak şeklinde tezahür ederken, aslında kendi içinizde bir hayli düşünceli olduğunuzu gösterir. Bilirsiniz Yengeçler dışa karşı durumlarını belli etmekten pek hoşlanmazlar. Kan içerler kızılcık şurubu içtim diyecek kadar onurludurlar. Belki sıkıntıları çoğu kişinin kaldıramayacağı kadar ağırdır ama yine de bunu birileriyle paylaşmaktan hoşlanmazlar. İşte bu dönemdeki enerjilerin yansıması da buna benzerdir. Bu ikilemli halin bir başka nedeni, bir yandan bazı insanlara bağımlı yaşamak zorunda oluşunuz diğer yandan ise, bağımsız olarak hareket etmek ihtiyacınızdandır. Aslında maddi güce ve desteklenmeye oldukça isteklisinizdir fakat bunun üzerinizde kontrol kurulmasına izin vermenizle eş değer olacağını düşündüğünüz için sıkıntılarınızı söylemekten çekiniyor olabilirsiniz. Aslında burada yapılması gereken, para konusunda kararlılık içinde olmak ve kazancınız adına neler yapılması gerektiğini derinlemesine ele almaktır. Güven duygusunun önemi burada da kendini göstermektedir. Eğer aşırı etkilenme şeklinde durumları ele alırsanız, kendinize olan güven duygunuzun düşmesine neden olabilirsiniz. Çelişkili bir şekilde düşündüğünüzde ise, asıl hedefinizden uzaklaşırsınız. Parasal kazanç konusunda her ne olursa olsun yeni düzenlemelerde bulunmaya çalışmanız, akıllı, uyanık olmanız gayet yararlıdır. Bu dönemde maddi konularda farklı yatırım araçlarını kullanarak gelir sahibi olmak gibi durumlar da yanabilir. Söz gelimi ticarete yatkın olan kişiler, geri planda oldukça iyi paralar kazanabilirler. Alım-satım işleri bunların başında gelebilir. Tek bir iş yerine bir çok alanda faaliyet göstererek, serbest çalışarak veya arka planda gizli saklı bazı işlerle uğraşarak da para kazanmanız mümkündür. Güneş-İkizler burcu seyrinin, Haziran ayındaki önemli görünümleri: 4-6-8-13 Haziran.

26 Haziran tarihinde Aslan burcunda seyrine başlayacak Merkür, 15 Temmuzda geri harekete geçecektir. Geri hareket tarihine kadar ki süreçte, yetenekli olduğunuz alanlarda mutlaka öne çıkmalısınız. Belki bu tarihler arasında iki ayrı konu üzerinde düşünüyor olabilirsiniz. Hangisi daha fazla kazandırabilir diye. Aslan burcunda ilerleyen Merkür döneminde güven olgusu kıymetlidir. Erken kalkar erken yol alır misali, sizlerin de kabuğunuzdan çıkıp şöyle kendinize inanarak adımlar atmanızda yarar vardır. Cesaret çok önemli. Çünkü emeğinizin hakkını alma konusunda bu dönem destekleyicidir. Zihinsel anlamda moralinizi yüksek tutmaya çalışmanız, gücünüzün farkında olmanız, yeteneklerinizi uygulamaya dönük bir şekilde ortaya koymanız, maddi açıdan rahatlamanızı sağlayabilir. Kısa bir dönem gibi gözükebilir. Ancak işini bilenler için kazandırıcıdır. Ailenizdeki büyükleriniz özellikle babanız, bayansanız eşiniz, otorite konumundaki bir yakınınızla maddi konularda görüşmeniz, moraliniz açısından etkili olabilir. Bu süreci olumlu anlamda geçirmenin yolu, sanatsal konular başta olmak üzere, spor, sanat, müzik, tiyatro, el sanatları, siyaset, hitabet gibi alanlarda başarılı olunabilir. Bazı kişilerle geri planda görüşmeleriniz olabilir. Merkür-Aslan burcu seyrinin Haziran ayındaki önemli görünümü: 29 Haziran.

2012 Haziran Ayı Astrolojik Takvimi

4 Haziran Kısmi Ay Tutulması
5 Haziran Neptün geri hareket başlangıcı
7 Haziran Merkür Yengeç burcuna girişi
11 Haziran Jüpiter İkizler burcuna girişi
12 Haziran Chiron geri hareket başlangıcı
21 Haziran Güneş Yengeç burcuna girişi
25 Haziran Satürn düz seyrine geçişi
26 Haziran Merkür Aslan burcuna girişi
27 Haziran Venüs düz seyrine geçişi

Pozitif Enerjili Günler: 2-10-11-15-16-20-21-25-26-29-30

Zayıf Enerjili Günler: 6-12-13-27-28

Aşkta En Şanslı Günler: 2-29-30

Parasal Açıdan Şanslı Günler: 22-23

Yeniay:19-20-21-22

(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay: 5-6-7

(Ay-Oğlak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Haziran ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER