Mynet 01.03.2012

Yengeç burcu aylık yorumu (Mart 2012)

Mart ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Yengeç burcu aylık yorumu (Mart 2012)

5 Mart-3 Nisan tarihileri arasında Boğa burcunda ilerleyecek Venüs, ortak bir şeyler üretmek, ilişkinizin olumlu şekilde yürümesi için sorumluluk üstlenmek, gerçekçi bir yön duygusu içinde, birbirinizin önceliklerine değer vermek, kısaca dış dünyanın karmaşalarında, tersliklerinde el ele yürümek anlamında önem taşır. Benim bu enerjiler altında problemli çiftlere önerim, ne olursa olsun yaşadığınız ilişkiye önem vermeniz, sosyalleşmeniz, birbirinizin hayatında olmanın önemini kavramanız, kötü ve iyi günlerde herkese ve her şeye karşı ittifak oluşturmanızdır. Böylece güçlü bir çift olmanın hazzını yaşayabilir, emek verdiğiniz ilişkinizi dış etkenlerden koruyabilirsiniz. Olayları büyütmeden tatlılıkla halledebilir, saygı, sevgi ve güven üçgeni içinde ilişkinizin tadını çıkarabilirsiniz.

Bu enerjileri ilişki bazında genel olarak incelediğimizde, bu dönemin arzularınızı güçlendirici, rastlantısal birliktelikler(ilişkisi olmayanlar açısından) açısından verimli, doğru arkadaşlık merkezli ilişkiler yaşamak açısından olumlu olduğunu söyleyebiliriz. Görülebilecek bir ilginç durum da, aşk duygusuyla başlayan beraberliklerin dostluğa dönüşmesidir. Yani birini görür beğenirsiniz, fakat bu süreçte aşk geri planda kalır ve aranızdaki bağ, dostluğa dönüşür. Böyle bir durumun yaşanması da, böyle enerjiler altında mümkündür. Ayrıca bu süreçte sosyal faaliyetleriniz açısından etkili bir dönem yaşayabilirsiniz. Kendinden emin, kendi alanında güçlü, maddi ve manevi açıdan size çok şey kazandırabilecek kişilerle de tanışabilirsiniz. Hani şu yol arkadaşlığı diye tanımlanan dostluklardan söz ediyorum. Yani ortak bir hedef için bir araya geldiğiniz ve güç birliğinde bulunduğunuz kişilerle tanışmanız bu enerjiler altında gayet kolaydır. Bu dönemi daha da olumlu geçirmenin sırrı, bireysel düşünmek yerine, el birliğinde bulunarak daha fazla kazanmaktır. Ayrıca bu süreçte konfor duygusu fazlasıyla ön plandadır.

Elit ortamlarda ve güçlü kişilerle bir arada olmak size zevk verebilir. Kabuğunuzdan çıkma vaktinizdir. Fakat bu kendinizi dağıtmanız anlamında değil, bilakis bilinçli hareket etmek, amaçlarınızın farkında olarak ilerlemek için sosyal hayatın içine karışmak demektir. Gayet olumlu bir süreçtir. Ciddi ve kendinizden emin olmanız halinde çok şey kazanabilir, kendinizi güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Gruplar, organize faaliyetler, belli bir birliğin içinde yer alarak sesinizi duyurmak yine bu enerjiler altında mümkündür. Barış duygusu, huzur ve güven ihtiyacı dönemin size hissettirdiği duygular olarak ön plandadır. Sanatsal ve kültürel çevrelerde bulunmak yeteneklerinizi değerlendirmeniz açısından yararlı olabilir. Benim önerim kabuğunuzdan çıkarak hayata karışmanız fakat bunu yaparken gelip geçici heveslerinizi tatmin etmekten ziyade, geleceğinizi düşünerek bilinçli yol almanızdır. Böyle yapmanız halinde geçmişte yaşanan zorlu deneyimleri da geride bırakmış olursunuz. Bu enerji, önünüze bakmanız gerektiğini söylemektedir. Yere sağlam basmak ve düzgün ilişkiler yaşamak için deyim yerindeyse yumurta kapıya dayanmadan sorunları çözmeniz, kararlı olmanız, huzurunuzu ve değerlerinizi oluşturmanız gerekiyor. Venüs-Boğa burcu geçişinin etkili tarihleri: 6-11-14 Mart olarak öne çıkıyor. İlk iki tarihi gayet olumlu buluyorum. 14 Mart tarihinde Venüs, geri hareketini sürdürmekte olan Mars ile olumlu bir görünüm yapacak. Mars aşk evinizin yöneticisi olduğu için, ilişkinizi alakalı konularda geriye dönük gözden geçirmelerde bulunmanız yararlıdır. Yeni başlayan ilişkilerde ise inceleyici olmamızda yarar var.

İŞ VE KARİYER

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi: Yakın çevre ilişkilerinde mükemmellik ölçünüze uymayan durum ve kişilerle karşılaştığınızda eleştiri oklarınızı çıkartmak yerine esnek olmaya çalışmakta yarar görüyorum. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında sabırsız davranabilirsiniz. Yakınlarınızın iş veya sağlık durumlarıyla ilgili koşuşturabilirsiniz. Kardeşlerinizin size her zamankinden daha fazla ihtiyacı olabilir. Enerjinizde düşüş meydana gelebilir. Bu yüzden de iki misli yorulmanız söz konusudur. Her şeye bir kulp bulduğunuz için, etrafınızdaki insanların sizi sinirlendirdiğini, gereksiz yere yorduğunu düşünürsünüz. İletişim-haberleşme-yolculuk gibi konularda yaşanan gelişmelerle başa çıkmak için iki misli yorulabilirsiniz. Çevrenizde gelişen her olayı aşırı detaylı bir şekilde gözden geçirdiğiniz gereksiz bir sürü şeyi kafanıza takabilirsiniz. Yolculuklarda biletinizi kontrol etmekte, gideceğiniz yeri araştırmakta, bilhassa kendi arabanızla gidiyorsanız evraklarınızı, arabanızın bakımını, sigortasını, vergisini tümüyle gözden geçirmekte yarar vardır. Eğitim-iş-komşular-kardeşler-girişimlerinizle ilgili mevzuları gözden geçirmeniz, geri hareket sonrası enerjinizi fazla harcamadan işlerinizi yapmanız anlamında yararlı olur.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyen Güneş etkisi altında idealleriniz ve hayata bakış açınız farklı nüanslar taşımaya başlar. Yine sahiplenici koruyucu ve kollayıcı enerjiler altında hareket etmeye başlarsınız. Çok uzak görüşlü bir ruh hali sizi sarabilir. Merkezinizde artık sadece kendiniz olmazsınız. Etrafınızdaki insanlara karşı cömert, verici ve onların ihtiyaçları konusunda hassas davranışlar görülmeye başlar. Kendinizi geliştirmek, deneyim sahibi olmak, dünya görüşünüze yenilikler katmak gibi girişimler söz konusu olmaya başlar. Kimi zaman insan biraz geriye çekilmek, dinlenmek, yoğunluk veya sorunlardan uzaklaşmak ister ya, işte bu enerji bu anlamda yararlıdır. Mistik uğraşılar, ritüellerle uğraşmak bu zamanda oldukça rahatlatıcıdır. Hasta büyükleriniz veya uzak akrabalarınızla yakından ilgilenmek, yoksullara yardımcı olmak, sorunları olanları dinlemek ruhsal anlamda size güç kazandırır. Şifa bulmak veya zindelik kazanmak için yapılan seyahatler gayet yararlıdır. Evli olanlar eşlerinin aileleriyle olan ilişkilerini güçlendirebilirler. Görünmeyenin arkasındaki sırları öğrenme hevesiniz size hayatı farklı bakış açıları kazandırabilir. Anlayış ve sevecenliğiniz belirgin olarak artabilir. Yüce Allaha ve onun sunduklarına olan inancınız yükselir. Ve dünyaya gelişinize daha farklı bir şekilde bakarak insanın aslında ne kadar mükemmel yaratıldığını ve yalnız olmadığını düşünebilirsiniz.

2 Mart tarihi itibariyle Koç burcunda ilerlemeye başlayacak Merkür, meslek hayatınızla ilgili konularda ne olursa olsun sakinliğinizi korumak, gerginliklerden uzak durmak, keyfi düşünmemek ve hepsinden önemlisi sabırlı olmaktır. Çünkü Merkür koç burcu süreçleri sizin tahammül gücünüzün sınandığı zamanlardır. Hani kelime yerindeyse yoğunluk haddinden fazladır, her kafadan ses çıkmaktadır ve sizi bütün bunlarla mücadele ederek işlerinizi yapmak zorundasınızdır. Kararsızlık, aşırı duyarlılık ve alınganlıktan uzak kalmanız gereken bir zamandır. Genç insanlarla çatışmaya yatkınsınızdır. Hele patronunuz hızlı düşünen genç ruhlu birisi ise, dikkatli olma durumunuz ikiye katlanır, çünkü sürekli olarak aktif olmanızı bekleyebilir. İş seyahatleri gündeme gelebilir fakat bütün bunlar sizin için gerginlik kaynağıdır. Benim size tavsiyem Merkürün 12 Mart tarihinde başlayacak geri hareketine kadar işlerinizi yoluna koymanızdır. Hatta gölgeli günleri de hesaba katarsak 5 Mart tarihinden sonra acil kararlar vermemeli, yenilik anlamındaki işleri beklemede kalarak gözden geçirmelisiniz.

DOLUNAY BAŞAK BURCUNDA

Sevgili Yengeçler 8 Mart saat 11:40 da Başak burcunda meydana gelecek Dolunay, yakın aile bireylerinizle alakalı önemli gelişmelerin göstergesi olabilir. Bu gelişmeler size fazladan sorumluluk yükleyici olabilir, üzerinizde baskılar oluşturabilir. Bu baskılarla mücadele etmeniz gerekebilir. Eğitimini sürdürenler veya iş başvurularında bulunanlar açısından da bu dolunayın anlamı oldukça büyüktür. Yaşanabilecek gelişmeler hayatınızın bundan sonrası adına önem taşıyabilir. Dolunay hasat zamanı gibidir. Yani önceden planlanan, üzerinde çalışılan, mücadele verilen konuların son halini görmek açısından değerlidir. Hafta boyunca etkisi devam edecek bu Dolunay birçok durumu aydınlatıcıdır. Bilinçli hareket ederseniz, her şey kendiliğinden çabucak yoluna girebilir. Fakat fevri davranır, olayları mantıklı bir şekilde ele almaz, saplantılı ve endişeli reaksiyonlar gösterirseniz her şey bir dağ gibi önünüzde yığılabilir.

Oysaki ölçülü ve ılımlı yaklaşımlar altında detaylar çok daha kolay görülür ve yaşamınıza daha olumlu bir yön çizebilmeniz kolaylaşır. Yapmanız gereken çevrenizle olan ilişkinizi güçlü tutmak, gelişime açık olmak, inancınızı yüksek tutmaktır. Yaşamınızı ilgilendiren her konuda lütfen pozitif düşünmeye çalışın. Sizin adınıza güzel gelişmeler olacağına dair inancınızı kaybetmeyin. Çıkacağınız bir seyahat, veya alacağınız bir haber yaşamınıza yeni bir yön çizmenizi sağlayabilir. Oturduğunuz çevrenizde değişimler meydana gelebilir. Bu arada yazılı belgeler veya kontratlar konusunda dikkatli olmanızı, iyice incelemenizi öneriyorum.

MERKÜR GERİ HAREKETİ

12 Mart-23 Mart (saat 15:22 olana dek) Koç burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Mesleki konularda özellikle bu dönemde yapılan görüşmelerde sinirli tepkilerde bulunmaktan kaçınınız. Riskli işlere girişmeyiniz. İş girişimlerinde sabırlı olmaya çalışınız. Patron konumundaki kişilerle ilişkinize dikkat ediniz. İşlerinizi çabuk halletmekte zorlandığınızda etrafınızdaki insanlarla çatışmayınız. Toplum içinde kendinizi ifade ederken ve bir mesele için hakkınızı ararken kimi zaman gerilimli davranabilirsiniz. İşlerinizi takip ederken, bencil tavırlar içine girebilirsiniz. Bunlardan lütfen sakınınız.

23 Mart(saat 15:22)-4 Nisan arasında Balık burcundaki Geri Hareket Hangi Konularda Etkili?

Balık burcuna gerileyen Merkür, sezgisel düşünmenin, kimi zaman bağımlılıklarımızın etkisi altında kalmanın, ne yaptığımızı, gittiğimiz yolu bilmiyorsak dağılmanın işareti olabilir. Geri hareket süresince, düşüncelerimizi yeniden ele almakta, gerçekçi düşünmekte, özverinizin sınırlarını iyi çizmekte yarar vardır. Elde olmayan bazı gecikmeler beklemenizi gerektirebilir. Eğitimden iş hayatınıza kadar her alanda, yolculuklar, uzak akraba ilişkilerinde, yasal davalarınız ve gizli düşmanlıklar konusunda dikkatli bir gözden geçirmede bulunmanız yerinde olur.

GERİ HAREKET SÜRESİNCE TÜM BURÇLARIN DİKKAT ETMELERİ GEREKEN NOKTALAR

Diyelim ki, önemli bir gelişmeyle karşılaştınız ve verilen süre ne yazık ki az ve şöyle bir düşündüğünüzde bir daha böyle bir fırsatın önünüze çıkması neredeyse imkansız. Bu her ne olursa olsun herhangi bir konu için de geçerli olabilir. O zaman yapmanız gereken çok dikkatli incelemek, analiz etmek ve güvenliğinizi kesinlikle sağlayacak tarzda hareket etmektir. Görünenlerle yetinmeden, her şeyi detaylı bir şekilde ele alarak, tek bir açık nokta bırakmadan veya tek bir parça eksik kalmadan hareket edebiliyorsanız geri hareketin bitmesini beklemenize gerek yoktur. Ama dediğim gibi herşey kılı kırk yaracak derecede incelenmelidir. Bunun dışında yaşamınızla ilgili önemli konularda, örneğin bir ilişki, iş veya her ne ise, bir mesele üzerinde düşünme, etüt etme anlamında yararlıdır. Ayrıntıları, aksaklıkları gayet net bir şekilde tespit edebilirsiniz.

Ancak geleceğinizi yakından ilgilendiren meselelerde düşünmeden, üzerinde inceleme yapmadan, yeni bir girişimde bulunmamak gerekir. Diyelim ki değerlendirdiniz. Aksamalar ve gecikmeler oluşmasını doğal karşılayınız. Birdenbire karşınıza çıkacak bir teklifi kabul etmek veya yeni bir teklifte bulunmak, hiç düşünmediğiniz halde ev kiralamak, satın almak veya başka bir şehre yerleşmek daha sonra problemler yaşanmasına sebep olabilir. Yapılması gereken, araştırarak, soruşturarak, net bilgi sahibi olmaya çalışmaktır. Yani neyin üzerinde yürüdüğünüzü mutlaka iyi biliniz. Tedbirli olmalı, işi şansa bırakmamalısınız.

Merkürün gölgeli günleri(başlama tarihinden bir hafta öncesi) 5 Mart tarihinden başlamak üzere, planlarınızı, projelerinizi gözden geçirmeli, eksikler var mı kontrol etmelisiniz. Rutin hayatınızı sürdürünüz. Geri hareketi dünyanın sonu gibi düşünmeyiniz. Sadece biraz yavaşlayacağız. Bunu bir onarım süreci gibi görünüz. Uygulamak istediğiniz yenilikleri, gölgeli günlerinin bitim tarihi (bitiş tarihinin bir hafta sonrası) 11 Nisan tarihinden itibaren yürürlüğe koymalısınız. 5 Mart öncesi üzerinde düşünülmüş her yönüyle ele alınarak olumlu olacağına karar verilmiş konular varsa, bunları uygulamanızda bir sakınca yoktur.

20 Mart-19 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Güneş, kariyer hayatınız, mesleki faaliyetleriniz, toplum içindeki konumunuzu belirleme aşamasındaki tüm girişimlerinizde destekleyici ve son derece kuvvetlendirici bir enerjidir. Koç burcunda ilerleyen bir Güneş, öncü davranmak, ileriye atılarak kendinizi ifade etmek anlamı taşır. Sert bir enerji gibi gözükse de, eğer belirli bir alanda odaklanarak olumlu girişimleriniz için veya şu ana kadar bir türlü cesaret bulamayıp beklemede bıraktığınız işler için kullanmanız halinde son derece yararlıdır. Yalnız bu enerjiyi değerlendirirken ben bilirim tarzı tepkilerde bulunmak ne kadar yanlışsa, düşünmeden, incelemeden kararlar almak, önünüze çıkan teklifi enine boyuna incelemeden olur yanıtı vermek de bir o kadar yanlıştır. Güneş Koç burcunda ilerlerken güçlü enerjinizi en verimli şekilde kullanmak, iş alanında zorlu koşullarla baş edebilmek için hırs ve azimle çalışmak, sorumluluklarınızın bilincinde olmak gerekir. Güneş-Koç burcu seyrinin Mart ayındaki etkili tarihleri: 21-24-29-29 Mart

YENİAY KOÇ BURCUNDA

Sevgili Yengeçler, yöneticiniz Ay, 22 Mart saat 16:37 itibariyle Koç burcunda seyrini sürdüren Güneşle kavuşacak. Ancak Yeniayın Merkür geri hareketine denk gelmesi ve aynı gün Mars-Uranüs kavuşumunun gerçekleşecek oluşu tedbirli olmamızı gerektiriyor. Peki hangi konularda dikkatli olmalı ve hangi noktalar üzerinde durmalıyız. Aileniz, otoritelerle olan ilişkiniz, meslek seçiminiz gibi konuları tekrar bir gözden geçirmelisiniz. Sizi kendinizle çelişkiye sürükleyen ve zorlayan meslek ve aile ilişkileri gibi konularda gerilime düşmeden neler yapabilirsiniz bunlar üzerinde bilinçli bir şekilde düşünmelisiniz. Bu güçlü oluşumlar nedeniyle dış dünyaya gösterdiğiniz yüzünüz, bastırdığınız veya inkar ettiğiniz yönlerinizin bir kez daha farkına varabilirsiniz. Kariyer hayatınıza olan yaklaşımınız, işinizi ele alış ve sunuş biçiminiz, hayattaki öncelikleriniz, bundan sonrası adına düşündüğünüz yaşamsal hedefleriniz, kararlarınız, beklentilerinizi şöyle sakin bir şekilde düşününüz.

Bütün bu noktalara dikkat ettiğinizde kendinizi yeniden keşfedebilir, kaderinizi ellerinizle şekillendirmeyi öğrenebilirsiniz. Potansiyel gücünüzü açığa çıkaran güven duygunuzu tazeleyebilirsiniz.Sizi baskı altına alan ve kimlik duygunuzu ezen her türlü kişi ve olayla mücadele edebilirsiniz.Görmezlikten geldiğiniz veya kendinizden fedakarlık ederek sineye çektiğiniz sıkıntılarınızla başedebilirsiniz. Hayatın sadece olumsuzluk ve negatif durumlardan ibaret olmadığını, insanın çok güçlü bir varlık olduğunu ruhunuzun derinliklerinde hissedebilirsiniz. Yeter ki fevri davranmayın ve Yeniayı olumlu bir şekilde değerlendirmeye çalışın. Gerisi gayet kolay.

PARA KONULARI

20 Mart-19 Nisan tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek olan para evinizin yöneticisi Güneş kariyerinizle ilgili gelişmelerde sizi mücadeleci kıldığı gibi kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Sizler dikkatli bir şekilde parasal konular üzerinde enine boyuna düşünerek güvendiğiniz alanlarda girişimde bulunabilirsiniz. Bu süreçte bir yandan meslek hayatınızı sürdürürken diğer yandan ek işler vasıtasıyla para kazanabilirsiniz. Burada önemli şimdiye dek ortaya çıkmamış kimi zaman hobi olarak yaptığınız işleri bir düşünün. Bunları iyi bir şekilde pazarlamanız veya belirli kişilerle görüşerek anlattığınızda satabilmeniz mümkündür. Gelelim dikkat edilecek noktalara. Bildiğiniz gibi geri hareket dönemindeyiz. Özellikle parasal konularda aceleci kararlar vermeyiniz. Kimlerle görüştüğünüze dikkat ediniz. Savurganlıktan ve etrafınızdaki insanlarla çatışmaktan uzak durunuz.

2012 Mart Ayı Astrolojik Takvimi

2 Mart Merkür Koç burcuna girişi
5 Mart Venüs Boğa burcuna girişi
12 Mart Merkür geri hareket başlangıcı
20 Mart Güneş Koç burcuna girişi
23 Mart Merkür Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 3-4-7-8-11-12-20-21-25-26-30-31
Zayıf Enerjili Günler: 9-10-16-17-23-24
Aşkta En Şanslı Günler: 11-12
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 5-6
Yeniay: 2-3-4-5-30-31
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 15-16-17
(Ay-Oğlak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Mart ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER