Mynet 05.04.2012

Yengeç burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

Nisan ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Yengeç burcu aylık yorumu (Nisan 2012)

3 Nisan-15 Mayıs tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Venüs, 17 Nisan tarihine kadar olan ilk bölümünde yüreğinizin içinde fedakarlık temasının, empatide bulunmanın önemini vurguluyor. Her ne kadar hızlı ve aktif bir seyir gibi görülse de, Venüsün düzenleyicisi Merkür Balık burcunda olduğu için tabii ki iki yönlü bir ilişki söz konusu olabilir. Bazen hislerinizden eminsinizdir kimi zaman kuşkular yüreğinizin içinde sizi rahat bırakmaz. İnançlı ve sevgiye gönülden bağlı iseniz nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini kolayca bulursunuz. Ancak beraberliğinden şüpheniz varsa, ilişkide kurban durumuna düşmek istemezsiniz. Özellikle 6 Nisan tarihindeki Venüs-Neptün görünümü hayal kırıklığı yaşadığınız konular üzerinde yoğunlaşmanıza sebep olabilir. 8 Nisan tarihinde geçmiş meseleleri tekrar bir ele almanız mutlaka iyi olur. Zaten bu meseleler ortaya gelerek çözüm bulmanız ister. 9 Nisan tarihinde belki işiniz veyahut bir takım konular yüzünden sürpriz gelişmeler karşısında mutlaka düşünmek gerekebilir. 12 Nisan ilişki konusunda kadersel durumları göz önüne getiricidir. Özellikle gizli ilişki veya yaşanılan beraberliğin sorunları konusunda çok dikkatli olunması gerekiyor. Gelecek vaat etmeyen beraberlikler bir yol ayrımına gelebilir. 13 Nisan tarihi de çok önemli. Sorunlar veya halledilmeyen meseleler hassasiyet yaratabilir. 17 Nisan sonrası Venüsün düzenleyicisi Merkür Koç burcunda ilerlemeye başladığında hızlı ve sürpriz gelişmeler yaşanabilir. İlişkide iletişimi çok güçlü tutmak ve ılımlı bir şekilde konuşmak, irtibatta bulunmak yararlıdır.

DOLUNAY TERAZİ BURCUNDA-6 Nisan saat 22:19

Sevgili Yengeçler 6 Nisan saat 22:19 itibariyle Terazi burcunda meydana gelecek Dolunay, hem 22 Mart tarihindeki Yeniaydan bu yana gelişen durumları gözden geçirme hem de gelinen noktayı daha iyi idrak etmek anlamında önemli. Dolunayın gerçekleştiği gün, Venüs-Neptün ve Ay-Pluto arasındaki zorlayıcı görünümleri hesaba katarsak mesleki konulardaki durumunuzu ve geleceğiniz adına verdiğiniz kararları son derece akıllı bir şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor. Bu gözden geçirme kendinizden veya başkalarından uzaklaşmanız veyahut da tepkisel davranmanız anlamına gelmemeli. Bu Dolunay ailenizle aranızda veya işinizle eviniz arasındaki sorunları belirginleştirici ve sizi huzursuz edici olabilir.

Böyle durumda olayları körüklemenin hiçbir anlamı yoktur. Dolunayın gerçekleştiği günkü enerjiler nedeniyle işinizdeki sorumluluklarınız ev yaşamınızı etkileyecek hale gelebilir. Bu durumda birlikte yaşadığınız insanlara bunu gayet ılımlı bir şekilde izah etmeniz gerekiyor. Bu Dolunayı sorumluluklarınızın ve geleceğinizin farkında olarak gözden geçirmelerde bulunma anlamında kullanabilirsiniz. Ayrıca evinizle ilgili değişimler için karar vermeden önce, iş hayatınızdaki kazançlarınız konusunda gerçekçi düşünmeniz şart. İşinizi sağlamlaştırmadan yapacağınız bir değişiklik daha sonra problemler yaşamanıza neden olabilir. Bütün bu noktaları bilinçli bir şekilde gözden geçirmeniz halinde Dolunay etkisini olumlu yönde değerlendirmeniz mümkündür. Dolunay iş ilişkilerinize önem vermenizin işareti olduğu kadar iş hayatınızla ilgili yeni değişimlerin yerli yerine oturtulması adına sabırlı olmanız gerektiğinin de göstergesidir.

14 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz seyre geçecek aşk evinizin yöneticisi Mars, partnerinizle ilişkinizi veya ilişkiniz yoksa bundan sonrasında kuracağınız ilişiklerdeki tutumunuzu dikkatlice ele almanızı sağlıyor. Belki şu anki koşullar temelinizi sağlamlaştırmak ve yarınlarınızı kurabilmeniz anlamında sizi zorluyor. Ancak bu zorlayışın ardındaki gerçeği bulmak işte asıl mesele bu. Neden zorlanıyorsunuz bunu hiç düşündünüz mü? Belki de artık hayata farklı bir pencereden bakmanız gerekiyor. Ve siz bunu kabullenmediğiniz veya ürktüğünüz için acı çekmektesiniz. Aylardır bu enerji sizleri aşk konusunda hem geçmiş tecrübeleri gözden geçirme hem de durduğunuz noktayı anlamanızda uyarıcı olmuştu. Şimdi düz seyir boyunca bazı meseleler, halledilmemiş işler düzenlenmiş haliyle karşınıza çıkabilir. Bu sefer müdahalede bulunarak çözüme kavuşturmanız kolay olur. Sadece şu endişeli tutumunuzdan lütfen vazgeçiniz. Biraz rahat olursanız, hem kendinizi üzmemiş hem de aşk hayatınızla ilgili meseleleri daha mantıklı bir şekilde ele alarak ilerlemiş olursunuz.

İŞ VE KARİYER

14 Nisan tarihine kadar etkili olacak Mars geri hareketi, Yakın çevre ilişkilerinde mükemmellik ölçünüze uymayan durum ve kişilerle karşılaştığınızda eleştiri oklarınızı çıkartmak yerine esnek olmaya çalışmakta yarar görüyorum. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında sabırsız davranabilirsiniz. Yakınlarınızın iş veya sağlık durumlarıyla ilgili koşuşturabilirsiniz. Kardeşlerinizin size her zamankinden daha fazla ihtiyacı olabilir. Enerjinizde düşüş meydana gelebilir. Bu yüzden de iki misli yorulmanız söz konusudur. Her şeye bir kulp bulduğunuz için, etrafınızdaki insanların sizi sinirlendirdiğini, gereksiz yere yorduğunu düşünürsünüz. İletişim-haberleşme-yolculuk gibi konularda yaşanan gelişmelerle başa çıkmak için iki misli yorulabilirsiniz. Çevrenizde gelişen her olayı aşırı detaylı bir şekilde gözden geçirdiğiniz gereksiz bir sürü şeyi kafanıza takabilirsiniz. Yolculuklarda biletinizi kontrol etmekte, gideceğiniz yeri araştırmakta, bilhassa kendi arabanızla gidiyorsanız evraklarınızı, arabanızın bakımını, sigortasını, vergisini tümüyle gözden geçirmekte yarar vardır. Eğitim-iş-komşular-kardeşler-girişimlerinizle ilgili mevzuları gözden geçirmeniz, geri hareket sonrası enerjinizi fazla harcamadan işlerinizi yapmanız anlamında yararlı olur.

19 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerlemesi devam edecek Güneş, 15 Nisan tarihinde R hareketi devam etmekte olan Satürn ile bir karşıtlık yapacak. Mesleki ve Aile hayatınız, duygularınız ve hırslarınız, sorumluluklar ve istekleriniz arasındaki dengenin yerli yerine oturtulması yönünde uyarıcı olan bu karşıtlık, eğer istenirse gayet olumlu bir şekilde düzenlenebilir. Tam tersi davranılması halinde, işinizle eviniz arasındaki sorunları belirginleştirici ve sizi huzursuz edici olabilir. Böyle durumda olayları körüklemek yerine soğukkanlılıkla gözden geçirmek en doğrusudur. Eğer evinizle ilgili değişimler düşünüyorsanız, karar vermeden önce, iş durumunuzu mutlaka gözden geçirmelisiniz. Büyükleriyle arasında sorunları olanlar, bunları ılımlı bir şekilde tatlıya bağlamalısınız. Mesleki konularda hırslandırıcı olan bu karşıtlık, ailevi sorumluluklarınızı es geçmemeniz gerektiğinin işaretidir. Üst düzey insanların bireysel tavırları ile yorulan siz, bir de evin içinde ilgilenmeniz gereken meselelerle uğraşıyorsanız bu sağlığınızı zorlar. Bazılarınız için bu karşıtlık, sıkı çalışmanın hırsın işaretidir. Ancak bu hırsın ölçüsü ayarlanmazsa kişinin yerleşik bir düzen kurması mümkün olmayabilir. Dış dünyada Ben diyen kişi eğer ev alanı içinde Biz olmayı başaramıyorsa tatmin olmayabilir. 15 Ağustos 2012 tarihinde Mars, Satürn ile kavuşum yapacak. Ben derim ki, bu Güneş-Satürn karşıtlığını iyi değerlendirin. Toplum içindeki yeriniz ile ailevi sorumluluklarınız arasındaki dengeyi iyi kurmaya çalışın. Bunu yapın ki, Ağustos ayında hem dış dünyada hedefinizi belirlemiş hem de kendi dünyanızda dengeleri yerine oturtmuş olursunuz.

4 Nisan-17 Nisan tarihleri arasında geri hareketi sona eren ve Balık burcunda düz seyre geçecek Merkür hem geri hareket döneminde gözden geçirilenlerin bir toparlanması hem de genel olarak düşünceleriniz ve her türlü iletişim konularında ideallerinizi gerçekleştirme isteğinizin işareti olarak kıymetlidir. Ruhsal yanınız ve sezgi gücünüz her zamankinden çok daha fazla artabilir. Sempatiksinizdir. Diplomasi konusunda yetenekli olursunuz. Ama aynı zamanda duygularınızı olumlu anlamda dengelemeyi de bilirsiniz. Hayatın geriliminden, stresten uzak kalmak gerektiğini bilirsiniz. Duygusal güvencenize yeni anlamlar getirebilirsiniz. Tez canlı davranabilirsiniz. Sizinle aynı duyguları paylaşan insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Yeni insanlar tanımanın amacı, değişik bakış açıları kazanmanızı sağlar. Empati gücünüz yükselir. Bir olay olmadan çok önce hissetmeye başlarsınız. Ailenizle ilgili yurtdışı seyahatleri konusu gündeme gelebilir veya ailesinden uzakta olanlar onları ziyarete gidebilirler. Bilimsel ve teknik olmaktan çok daha edebi veya şairane etkiler altına girebilirsiniz. Duygularınızı romantik bir şekilde kaleme almak gibi girişimleriniz olabilir. Bazı zamanlarda dalgın, yorgunluk, dinlenme arzusu yoğunlaşır.

Merkür-Balık burcu geçişinin 12 Nisan tarihinde Satürn ile olan görünümü eğitim hayatında olanlar, toplu iş görüşmeleri, tayin, terfi veya yurtdışı bağlantılı konular ile ailevi hayatınız, evinizle alakalı konularda yaşanan belirsizlikleri tekrar hatırlatıcıdır. Sakin oluyoruz ve önümüzdeki duruma bilinçli bir şekilde bakıyoruz. Bu seyir, geçtiğimiz 26 Şubat-2 Mart tarihleri arasındaki gelişmelerin tekrar karşımıza çıkması anlamına da gelir. Bir kez daha duruma bakalım, seçenekleri gözden geçirelim, sağlamlığını kontrol edelim.

14 Nisan-3 Temmuz tarihleri arasında Başak burcunda düz olarak seyrine devam edecek Mars, hem geri hareket döneminde olan biteni, karşılaştığınız olayları toparlamanızda hem de mevcut durumu gözden geçirmenizde önemini koruyor. İletişim ve haberleşme evinde ilerleyen Mars, geri hareketinde bir çoğumuz için yakın çevre ilişkilerinde zorlayıcı olmuştu. Sussak bir türlü, susmasak bir türlü. Şimdi düz seyirde biraz daha rahatız. Fakat yine de Mars astrolojik olarak Başak burcunda hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında insanı yorucudur. Her durumu ince eleyip sık dokumaktan, gereksiz zaman kayıplarından, yoğunluklardan dolayı şöyle iştahla bir işin üstüne gitmemiz pek kolay olmaz. Biz de, garip bir şekilde endişeli tepkilerde bulunuruz. Sanki her şey bizim üzerimize geliyor gibi sanırız. Sizin gibi hassas bir kişi için bunlar tabii ki kolay değil. Ancak her enerjinin gölge yanları olduğu gibi olumlu yönü de vardır. Çevrenizle olan her türlü irtibatınız, iş girişimleri, aşk hayatınızla ilgili meselelerde ileride karşılaşmanız mümkün olan ayrıntıları keşfetmeniz kolaydır. Ancak bu ayrıntılar sizi endişeye sürüklememeli, bilakis uyarıcı olduğunu düşünmelisiniz. Böylece dönemi daha rahat geçirmeniz mümkün olur. Bu süreçte, amacınıza ulaşmak için enerjinizi gayet iyi kullanmanız gerekir. Ayrıntılar üzerinde titizlikle durduğunuz zaman göreceksiniz ki, siz ne kölesiniz ne de kurban. Siz kendi yaşamınızın efendisisiniz. Bunu başardığınızda kendiniz için ne kadar önemli olduğunuzu daha iyi anlayabilirsiniz.

17 Nisan-9 Mayıs tarihleri arasında Koç burcunda düz olarak seyrine devam edecek Merkür, meslek hayatınızla ilgili konularda ne olursa olsun sakinliğinizi korumak, gerginliklerden uzak durmak, keyfi düşünmemek ve hepsinden önemlisi sabırlı olmaktır. Çünkü Merkür koç burcu süreçleri sizin tahammül gücünüzün sınandığı zamanlardır. Hani kelime yerindeyse yoğunluk haddinden fazladır, her kafadan ses çıkmaktadır ve sizi bütün bunlarla mücadele ederek işlerinizi yapmak zorundasınızdır. Kararsızlık, aşırı duyarlılık ve alınganlıktan uzak kalmanız gereken bir zamandır. Herhangi bir konuda ikinci bir şansınız yokmuşçasına işlerinizi halletmeniz gerekmektedir. Genç insanlarla çatışmaya yatkınsınızdır. Hele patronunuz hızlı düşünen genç ruhlu birisi ise, dikkatli olma durumunuz ikiye katlanır, çünkü sürekli olarak aktif olmanızı bekleyebilir. İş seyahatleri gündeme gelebilir fakat bütün bunlar sizin için gerginlik kaynağı olabilir. Merkür-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri: 22-23-25 Nisan.

YENİAY BOĞA BURCUNDA-21 Nisan saat 10:18

Sevgili Yengeçler 21 Nisan saat 10:18itibariyle Boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay ve gün boyu etkili olacak Ay-Mars ve Ay-Neptün olumlu görünümleri siz Yengeçlerin gerçekçi ve belirli sınırlar içinde kendiniz ve yaşamınız adına bir yön çizmenizi, kendinizi tanımlama konusunda güvensizlik duymamanızı ve sizi amaçlarınıza götürecek olan yolda kararlılık göstermenizi ve her şeyden önemlisi kişisel hedeflerinizi destekleyen ilişkilerinize daha fazla önem vermenizi sağlayan deneyimler yaşatabilir. Gelip geçici hedefler peşinde koşmadan, yaşamınız adına olumlu kararlar almaya çalışmalısınız. Bu güçlü oluşum altında dikkat etmeniz gereken konu, boş ve amaçsız şeyler uğruna zaman kaybetmemek, kararsızlık göstererek fırsatları kaçırmamak olmalıdır.

Hedef çizmeden, çekingenlik göstererek, içinizdeki güven duygusunu başka şeylerde bulmaya çalışarak yaşamamalısınız. Size gerçekten dost olan kişilerle elbirliği yapmalı, kabuğunuzdan çıkarak yaşama katılmalı ve duygusal güvencenizi öncelikle kendi içinizde sağlamaya devam etmelisiniz. Eğer bunları bugüne dek uygulamadıysanız en azından şimdi denemeye kesinlikle kararlı olmalısınız. Arkadaşlarınızı iyi seçmeli, sizi yanlış yola götürebilecek insanlardan uzak durmalısınız.

PARA KONULARI

19 Nisan tarihine kadar Koç burcunda ilerleyecek olan para evinizin yöneticisi Güneş kariyerinizle ilgili gelişmelerde sizi mücadeleci kıldığı gibi kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmenizi sağlayıcıdır. Sizler dikkatli bir şekilde parasal konular üzerinde enine boyuna düşünerek güvendiğiniz alanlarda girişimde bulunabilirsiniz. Bu süreçte bir yandan meslek hayatınızı sürdürürken diğer yandan ek işler vasıtasıyla para kazanabilirsiniz. Burada önemli şimdiye dek ortaya çıkmamış kimi zaman hobi olarak yaptığınız işleri bir düşünün. Bunları iyi bir şekilde pazarlamanız veya belirli kişilerle görüşerek anlattığınızda satabilmeniz mümkündür. Gelelim dikkat edilecek noktalara. Bildiğiniz gibi geri hareket dönemindeyiz. Özellikle parasal konularda aceleci kararlar vermeyiniz. Kimlerle görüştüğünüze dikkat ediniz. Savurganlıktan ve etrafınızdaki insanlarla çatışmaktan uzak durunuz. Güneş-Koç burcu geçişinin etkili tarihi 15 Nisan.

19 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında, burcunuzla uyumlu bir görünüm yapacak, finans evinizin yönetici gezegeni Güneş-Boğa burcundaki seyri gayet olumlu. Hani hep önemsediğiniz güvence olgusu var ya, işte bu enerji sayesinde, bunu yüreğinizde hissetmeniz gayet mümkün. Bu enerjinin yansımalarını birlikte inceleyim. İleriye yönelik hedefler evinizde gerçekleşecek Güneşin bu seyri, maddi yönden huzur bulmak ve bu huzuru korumak adına sizlerin yanında taze bir kuvvet. Dinginlik veren bu etki altında, içgüdüsel bir şekilde güven veren ilişkiler ağı kurarak, pratik bir şekilde hareket etmeniz mümkündür. Güvenlik ve huzur sunan alanlarda, sosyal gruplarla temas ederek, uyumlu bir şekilde çalışarak, ortak amaç birliği içinde olduğunuz kişi ve işlerden para kazanmanız gayet kolay. Burada da önemli olan, iş ve kariyer bölümünüzde de açıkladığım gibi, sosyal ilişkilere önem vermek. Boğa burcundaki Güneş zamanları dışa açılma konusunda durdurucu bir enerji sunabilir. Fakat siz bu enerjiyi bu yönüyle değil, tam tersine güvencenizle alakalı konularda, başkalarıyla ortak çalışmalarda bulunarak, parasal kazanım alanlarında boy gösterecek şekilde kullanmalısınız. Yani mevcut düzenimi koruyayım, azla yetineyim, kendi çerçevemde kalayım dememek lazım. Yapmanız gereken maddi açıdan size gelir getirecek eylemlere açık olmak, girişimde bulunmak ve gelişiminiz için esnek düşünerek sosyal hayatın içinde yer almaktır. Ayrıca bu enerji, yeni bir iş bulmanız adına, çevrenizin size olan desteğinin de işaretidir. Bu sayede, maddi açıdan kimseye bağımlı kalmadan ayaklarınızın üstünde durabilirsiniz. Güneş-Boğa burcu geçişinin etkili tarihleri: 22-24-28-29 Nisan.

2012 Nisan Ayı Astrolojik Takvimi

3 Nisan Venüs İkizler burcuna girişi
4 Nisan Merkür düz seyrine geçişi
10 Nisan Pluto geri hareket başlangıcı
14 Nisan Mars düz seyrine geçişi
17 Nisan Merkür Koç burcuna girişi
19 Nisan Güneş Boğa burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-8-16-17-21-22-26-27
Zayıf Enerjili Günler: 6-12-13-19-20
Aşkta En Şanslı Gün: 8
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 2-29-30
Yeniay: 26-27-28
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 11-12-13-14
(Ay-Oğlak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Nisan ayının sizlere her konuda şans, mutluluk, huzur, bereket ve güzellikler getirmesi dileğimle,

iremSU
Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER