Mynet 01.02.2012

Yengeç burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

Şubat ayında sizi neler bekliyor, burcunuza göre hayatınızda neler olacak, işte aylık burç yorumunuz..

AŞK VE İLİŞKİLER

Yengeç burcu aylık yorumu (Şubat 2012)

20 Ocak-19 Şubat tarihleri arasında Kova burcunda ilerleyecek Güneş etkisi altında, aşk konusunda benzersiz ve orijinal ilişki yaşama arzunuz yükselebilir. Hani bildiğinizi okumaktan yanasınız desek daha doğru olabilir. İlgilendiğiniz kişi veya dikkatinizi çekebilecek kişiler konusunda karar verirken, aynı amacı paylaştığınız, paylaşımlarda bulunmaktan hoşlanacağınız bir insana olan ihtiyacınız daha ön plandadır. Bu devrede eğer hayatınızda biri varsa, aynı şekilde onunla paylaşımlarda bulunmaktan son derece haz duyabilirsiniz. Cinsellik konusundaki düşünceleriniz belirsiz olabilir, yani ilişkinizde cinsel paylaşımın ağırlıkta olmasından ziyade, bir şeyler paylaşıyor olmak sizin için çok daha önemlidir. İlişkiyi bir takım oyunu gibi görebilirsiniz. O ve siz ayrı kişilersinizdir fakat birbirinize katabileceğiniz çok şey vardır. Bu enerji altında dikkat etmeniz gereken nokta, demokratik düşünmeye çalışmanızdır. Yani her ikinizin de eşit hakları vardır ve bu haklara her ikinizin de saygı duyması gerekir. Birbiriniz üzerinde hakimiyet kurmamaya özen gösterilmesi gerekebilir.

Bu seyir esnasında ilişkiniz olsun veya olmasın farketmez aşk konusunda sabırsız ve kararsız davranışlar göstermemeniz gerekir. Eğer amacınız düzgün bir ilişki yaşamaksa daha en başından herşeyi konuşmak en doğru davranıştır. Herhangi bir konuda sorun çıktığında hemen tepki göstermek yerine sabırlı davranmak, tatminsiz olmamak, inatçı hareket etmemek veya ilişkiye başlar başlamaz hemen ciddiyet içine girmek yanlış olabilir. Öncelikle arkadaş olmayı başarmanız ve gerektiğinde her türlü paylaşımda bulunarak, karşınızdaki insanı tanımaya başlamanız gerekir. Zaman geçtikçe birbirinizi daha iyi tanıdıkça, paylaşımlar arttıkça o zaman oturur ilişkinizin devamı adına yeni kararlar alabilirsiniz. Zaten bu süreçte öncelikle yapılması gereken aşka daha geniş bir açıdan bakmaya çalışmak, daha önceki tecrübelerinizin olumsuz yanlarını düşünmeden, karşınızdaki insana şans vermektir. Her insan bir olmayacağına göre, ona kendisini size ifade etmesi için şans tanımayı bilmelisiniz. Ben aşk konusunda bu sürecin, paylaşımlara açık, stratejik, belli bir mesafe duygusu içinde gelişen arkadaşlığın merkez alındığı bir beraberlik yaşanması açısından etkili görmekteyim. Güneş-Kova burcu geçişinin etkili tarihleri: 7 ve 18 Şubat olarak öne çıkmakta.

SATÜRN GERİ HAREKETİ

Sevgili Yengeçler, 7 Şubat-24 Haziran 2012 tarihleri arasında geri hareketini Terazi burcu üzerinde sürdürecek gerek ailevi ve gerekse iç dünyamızla alakalı meseleler üzerinde testten geçiyoruz. Yuvanız, aile bağlarınız, geçmişiniz olmak üzere, yerleşim ve aile kurmak gibi konularda son derece etkili olan bu hareket, huzurlu ve sağlam bir düzen kurabilmeniz için öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmanız gerektiğini işaret ediyor. Yani bu sene hem mesleki ve toplumsal konularda aktif olmak isteyeceğiz hem de hala devam etmekte olan sorunları çözerek yeni bir sayfa açacağız. Bugüne dek edindiğiniz tecrübe ve dersleri şimdi geleceğiniz adına sağlamlaştırmak durumundasınız. Yerleşim konularında da etkili olacak bu enerji, alıştığınız düzenden koparak kendinize yeni bir düzen kurabilmeniz adına baskıda bulunacaktır. Tabii ki, bağlarına bu denli düşkün bir burcun mensubu olmanız çoğu zaman kendinizi baskı altında hissetmenize yol açsa da, son yedi yıldır öğrendiklerinizi uygulama vaktiniz gelmiştir.

Aile büyüklerinizle alakalı konularda zorlu tecrübeler yaşanabilir. Fakat kendi ayaklarınızın üzerinde dimdik durmayı başarmanız lazımdır. Ev içinde yaşanan krizler bu zamanda ortaklaşa hareket edildiği takdirde çözüme kavuşabilir. Küs olduğunuz büyüklerinizle tekrar bir araya gelebilirsiniz. Yuvanızla alakalı maddi ve manevi sorunlarınız bu dönemde güçlü işbirlikleri sayesinde son bulabilir. İş hayatınızdaki gelişmeler yeni bir düzen kurabilmeniz adına etkili olabilir. Bu süreçte benim size tavsiyem ne olursa olsun sabırlı olunuz ve yılgınlık göstermemenizdir. Unutmayalım ki, büyük başarılar ve hayattaki güçlü dönüşümler çalışarak, çaba sarfederek ve azimle yol alarak gerçekleşir. Bu enerjinin etkinliği altında yaşınız küçükse büyüklerinizin tecrübelerinden yararlanmayı ve sorumluluk almayı, evliyseniz yuvanıza sahip çıkmayı, bekarsanız yeni bir yuva kurarak hayatınıza bir yön vermeyi deneyimleyeceksiniz. İlerlemiş yaşta olanlar evlatlarıyla bir arada yaşayabilir veya farklı bir düzen kurarak hayatlarını sürdürebilirler. Bu süreç kariyerinizle ilgili mevzularda ciddi çıkışlarda bulunabilir, azimle yol alabilirsiniz. Ailevi veya ev yaşamınızla ilgili konularda bir bitiş, yeni bir başlangıç yapabilmenizi sağlayabilir. Artık eskinin yenilenmesi zamanıdır. Yalnız bunun için bencil düşünmemeli, başkalarıyla paylaşımda bulunmalı ve yeniliklere açık olmalısınız.

Satürn Geri Hareket Sürecinde Tüm Burçlar olarak:

-Kendinizden kuşku duymamalısınız.
-Kendinizi eleştirip, küçük görmemelisiniz.
-Olumsuz düşünerek vakit kaybetmek yerine, akıllı hareket ederek eksiklerinizi tamamlamalısınız.
-Yeteneklerinizi hafife almayınız.
-Otorite konumunda bulunan kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olunuz, iyi geçinmeye çalışınız. --Bazen köprüyü geçene kadar sabırlı olmak lazım, yani söz gümüşse sukut altın diyerek sorumluluklarımızı düzgün bir biçimde yerine getirmeliyiz.
-Kendimizi ne aşırı derecede savunalım ne de pes ederek geri çekilelim.
-Yalnızlığımızı sevelim, ancak hayattan uzaklaşmayalım.

Satürn Geri Hareket Sürecinin Olumlu Yönleri:

-İçe yönelmeler görülebilir. Yani dışarı hayattan kendinizi uzaklaştırıp, önünüzdeki gerçeğe odaklanabilirsiniz. Bu sayede neler yapmanız gerektiğini ve gerekmediğini tespit etmeniz kolaylaşır.
-Değişime direnebilirsiniz. Bu olumsuz bir durum değildir. Kişi bazı konularda yeterli bilgi ve tecrübeye sahip değilse kendini geliştirme fırsatı bulabilir.
-Kendinizi kontrol altında tutabilir ve hatta kendinizle olan savaşınızda galip gelebilirsiniz.
-Kendi kendini motive edebilirsiniz. Azimli olmayı öğrenirsiniz. Bu duruma kaç kişi olumsuz diyebilir ki.
-Bazen molalar iyidir. Uzun yolculukları düşünün, durup ihtiyaçlarımızı karşılıyor ve yola devam etmiyor muyuz? O zaman gelin bu molada neyimiz eksik ve neleri tamamlamamız gerekiyor diye bir düşünelim. Beklemede kalarak kendimize şöyle bir gerçekçi açıdan bakalım. Geri hareketten sonraki döneme(Satürn Terazi) güçlenmiş olarak adım atalım.
-Bazen küçük hataları görmezden geliriz, atlarız. Daha sonra bunlarla gereğinden çok uğraşmak zorunda kalırız. İşte Satürn geri hareketi size bu küçük hataları görmenizi ve düzeltmek için çaba sarfetmenizi sağlıyor. Sizce bu olumsuz bir durum olabilir mi?
-Sistemler kolaylıkla bozulabilir bazen. Tamir etmek gerekir. İşte Satürn geri hareketi size tamirat için gerekli olan zamanı tanır.
-Satürn geri hareketinde insan zorluklarla baş etmesini sağlayan muazzam bir içsel güce sahip olur. İşte bu sayede insan düştüğünde kalkmayı öğrenir, bir yeri acıdığında kendini korumayı, canı yandığında bağırmayı. Satürn geri hareketi ona kalkmayı, hakkı olan için savaşmayı, sesini duyurmayı, açlığına çare bulmayı, kendine inanmayı öğretir. Şimdi hala olumsuz bir zaman diyebilir miyiz dostlarım.

YENİAY BALIK BURCUNDA

22 Şubat saat 00:35 itibariyle Balık burcunda oluşan Yeniay, tüm burçlar gibi sizleri de olumlu yönde destekleyicidir. Öncelikle yüreğinizdeki inancı, maneviyatınızı, yaşama sevincinizi yükseltecek bu güçlü enerji, yaşamsal engellerinizi aşabilmenizde ve geleceğinizi şekillendirmenizde size yardımcıdır. Toplum içindeki konumunuzu belirlemenizi sağlayacak olan, eğitim, iş veya farklı alanlardaki aktivitelerinizde başarılı olmanız bu etki altında mümkündür. Yeter ki kendinize bir yön çizmiş ve belli bir hedef belirlemiş olun. Yeniay günleri genel olarak tazelik, zindelik ve hayatın zorluklarıyla mücadele etmekte size yardımcı ek bir kuvvettir. Hani insan kendini kimi zaman çaresiz ve çözümsüz hisseder ya, böyle anlarda dışarıdan bir yardım bekler. İşte bu enerji, evrenin size gönderdiği moral takviyesidir. Hayatı daha anlamlı bir şekilde ele almanızı, yenileşmek adına keşifte bulunmanızı ve kendi yolunuzda inançla ilerlemenizi sağlar. Tabii ki hiçbir şey için çaba sarfetmeyenler ve herşeyin hazır halde eline ulaşmasını bekleyenler için bu enerjinin pek bir faydası olmaz. Yeniay inananların, umudunu kaybetmeyenlerin ve hayata bir şekilde tutunmaya çalışanların destekçisidir. Bu enerjinin sizlere ulaşabilmesi için yapmanız gereken en önemli şey, cesur olmak ve inançla mücadelenizi sürdürmektir. İşte o zaman şans denilen olgu kapınızı beklemediğiniz bir anda çalabilir.

Yeni bilgiler öğrenmek, hayata bakış açınızı güçlenen inancınızla süsleyerek kendiniz adına en doğru kararı verebilmek mümkündür. Maneviyatınızı yükselterek, içinde bulunduğunuz zorluklara uygun çözümler yaratabilmenizde yardımcınızdır. Yeniay toprağa ekilen yeni tohum demektir. Bu da gösteriyor ki, önümüzdeki günlerde karşılaşacağınız fırsatlar kendi adınıza verilecek yeni kararların simgesidir. Bazılarınız için yüksek eğitimle alakalı bir değişimin işareti olabilir, kimileriniz için hayata bakış açınızı yenileştirici olabilir. Spritüel konular, bilinmeyenler fazlasıyla dikkatinizi çekebilir. Denizaşırı yolculuklar, gönül hayatınızla ilgili yaşanabilecek yeni deneyimler önünüzde farklı bir yolun açılmasını sağlayabilir. Ahlaki ve etik değerleriniz yükselir. Akıl gücünüz ve iletişim kabiliyetiniz artar. Daha hızlı bir şekilde öğrenebilir ve öğrendiklerinizi uygulama fırsatı yakalayabilirsiniz. Dünya görünüşünüz farklılaşır. Öncesinde sizi fazlasıyla etkilemeyen konular şimdi dikkatinizi çekmeye başlar. Çevrenizle olan güçlü ilişkileriniz size ayna vazifesi görür. Sezgileriniz başkalarına ışık ve rehber olur. Kısaca bu yeniay hem iletişim hem değişim hem de hayata bakış açınız bakımından etkileyicidir.

İŞ VE KARİYER

24 Ocak-14 Nisan 2012 tarihleri arasındaki Mars geri hareketi: Yakın çevre ilişkilerinde mükemmellik ölçünüze uymayan durum ve kişilerle karşılaştığınızda eleştiri oklarınızı çıkartmak yerine esnek olmaya çalışmakta yarar görüyorum. Hedeflerinizi gerçekleştirme anlamında sabırsız davranabilirsiniz. Yakınlarınızın iş veya sağlık durumlarıyla ilgili koşuşturabilirsiniz. Kardeşlerinizin size her zamankinden daha fazla ihtiyacı olabilir. Enerjinizde düşüş meydana gelebilir. Bu yüzden de iki misli yorulmanız söz konusudur. Her şeye bir kulp bulduğunuz için, etrafınızdaki insanların sizi sinirlendirdiğini, gereksiz yere yorduğunu düşünürsünüz. İletişim-haberleşme-yolculuk gibi konularda yaşanan gelişmelerle başa çıkmak için iki misli yorulabilirsiniz. Çevrenizde gelişen her olayı aşırı detaylı bir şekilde gözden geçirdiğiniz gereksiz bir sürü şeyi kafanıza takabilirsiniz. Yolculuklarda biletinizi kontrol etmekte, gideceğiniz yeri araştırmakta, bilhassa kendi arabanızla gidiyorsanız evraklarınızı, arabanızın bakımını, sigortasını, vergisini tümüyle gözden geçirmekte yarar vardır. Eğitim-iş-komşular-kardeşler-girişimlerinizle ilgili mevzuları gözden geçirmeniz, geri hareket sonrası enerjinizi fazla harcamadan işlerinizi yapmanız anlamında yararlı olur. 2 Şubat tarihinde Mars-Venüs karşı karşıya geliyor. Mars geri harekette olduğu için iletişim ve dış çevrelerle olan ilişkilerde sakin ve aklı başında hareket etmekte yarar var. Bir yandan gereğinden fazla fedakarlıkta bulunmak diğer yandan sürekli ince eleyip sık dokumak yorucu olabilir.

Mars geri hareketinin etkili olduğu yukarıdaki konular kadar, geri hareketi yöneten güç Merkür seyirleri de önem taşımaktadır. Aşağıdaki tarih aralıklarında ele alınmış meselelerde de gözden geçirmelerde bulunulması, acil kararlar vermeden önce iyice düşünülmesi, tedbirli olunmasında yarar vardır.

24-27 Ocak: Evlilik, ciddi ilişki
27 Ocak-14 Şubat: Ortak maddi ve manevi meseleler
14 Şubat-2 Mart: Eğitim, bilgilenme, yabancılarla temas
2 Mart-24 Mart: İfade gücünüz
24 Mart-14 Nisan: Kariyer hayatınız.

*FARKINDALIK

3 Şubat itibariyle Neptün Balık burcunda seyrine başlayacak. 2025 yılına kadar devam edecek bu etki altında deniz aşırı ülkelere seyahat edebilir, hatta oraya yerleşebilirsiniz. Doğum haritanızda böyle bir yerleşim işareti varsa bu yeni yol sizi farklı ufuklara doğru çekebilir. Kimileri bu uzun seyir esnasında hayatın anlamını çözebilmek için dini, mistik öğretiler konusunda kendisini geliştirebilir, farklı inanışları ve kültürleri inceleyerek bu yolda yaşamlarını sürdürebilirler. Bu enerji sezgilerinizin güçlenmesini ve güçlenen bu sezgilerin başkalarına rehberlik amaçlı kullanılması anlamına gelebilir. Neptün kişiyi maddi dünyanın sıkıcı baskılarından manevi dünyanın tatlı huzur duygusunu yaşamaya davet edebilir. Kişi bu enerjinin etkisi altındayken gördüklerinden ziyade görmek istediği şekilde bir dünyada yaşamayı arzulayabilir. Tabii ki bu durum eğer sakıncalı bir yola sapmasına neden olacaksa dikkatli olmakta fayda vardır.

8 Şubat-5 Mart tarihleri arasında Koç burcunda ilerleyecek Venüs, gerek mesleki gerek otoriteyle olan ilişkiniz ve gerekse birlikte çalıştığınız insanlarla olan iş münasebetinizde kendinizi ön planda tutma isteğinizin yoğun olacağı bir dönem. Yalnız burada dikkat edilmesi gereken en önemli nokta, meydan okuma tarzında bir iletişimde bulunmamaktır. Çünkü vahim bir sonuç doğurabilir. Yeni başlangıçlarda bulunabilmek için her şeyden önce sabırlı olmak gerekir. Oysaki bu enerji sabırsızlığa yol açarak çatışmalara neden olabilecek türdedir. Ancak unutmayalım ki, iletişim evinizde geri hareketini sürdürmekte olan Mars, Venüs-Koç burcu seyrinin yönetici gücü olarak son derece önemli. Yeni iş hayatına atılan veya görev değişikliği nedeniyle bulunduğu yerde birkaç aydır çalışmakta olan kişiler için Venüs-Koç burcu geçişi bir yandan hassasiyet diğer taraftan mükemmel olanı isteme, kolay beğenmeme şeklinde durumlara neden olabilir. Evinizdeki sıcak ortamınızdan çıkıp, iş hayatının deyim yerindeyse kurtlar sofrasında mücadele edebilmek için, özgüven duygunuzu ön planda tutmanız şarttır. Öncelikle yolun başında olduğunuz için ne olursa olsun sabırlı davranmanız, etrafınızdaki kişilerle iyi geçinmeye çalışmanız lazımdır. Kaldı ki sizin gibi güvencesine önem veren kişilerin bu dönemde görevinizi yerine getirmeniz, kuvvetli olmanız son derece yararlıdır. Yani gerçekten kim olduğunuzu, hedeflerinizin bilinci içinde toplumsal bir rol altında gerçekleştirmeye çalışmanız, elinizden geldiğince sabırlı olunuz ve sıkı çalışmaya devam ediniz. Venüs-Koç burcu geçişinin etkili tarihleri 10-15-17 Şubat olarak öne çıkıyor. 10 Şubat kariyer hayatınızda sürpriz bir gelişmeyi işaret ediyor. Ancak çok keskin karar vermemek lazım. Ne de olsa Mars geri harekette. Yeniliklere açık olun ancak bunun alt yapısı mutlaka sağlam olmalı. Bazılarınız için bu ani ve beklenmedik bir iş ilişkisi sorununu işaret edebilir. 15 Şubat tarihinde dik bir açı yapan Venüs, iş ortaklığı konularında mücadele ve güç arzusunu işaret ediyor. Dikkatli olunuz. 17 Şubat iş hayatınızla ilgili mevzularda gelişim için sabırlı olmanın önemini gösteriyor.

14 Şubat-2 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyecek Merkür etkisi altında, düşünceleriniz ve her türlü iletişim konularında ideallerinizi gerçekleştirme isteği göze çarpabilir. Ruhsal yanınız ve sezgi gücünüz her zamankinden çok daha fazla artabilir. Sempatiksinizdir. Diplomasi konusunda yetenekli olursunuz. Ama aynı zamanda duygularınızı olumlu anlamda dengelemeyi de bilirsiniz. Hayatın geriliminden, stresten uzak kalmak gerektiğini bilirsiniz. Duygusal güvencenize yeni anlamlar getirebilirsiniz. Tez canlı davranabilirsiniz. Sizinle aynı duyguları paylaşan insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Yeni insanlar tanımanın amacı, değişik bakış açıları kazanmanızı sağlar. Empati gücünüz yükselir. Bir olay olmadan çok önce hissetmeye başlarsınız. Ailenizle ilgili yurtdışı seyahatleri konusu gündeme gelebilir veya ailesinden uzakta olanlar onları ziyarete gidebilirler. Bilimsel ve teknik olmaktan çok daha edebi veya şairane etkiler altına girebilirsiniz. Duygularınızı romantik bir şekilde kaleme almak gibi girişimleriniz olabilir. Bazı zamanlarda dalgınlık yada kaygısızlık haliniz olacaktır. Her şeyi duygusal yönden ele alır ve bu görüş açısından olayları değerlendirebilirsiniz. Merkür Balık burcu geçişinin etkili tarihleri 14-16-19-23 Şubat.23 Şubat tarihinde geri hareketli Mars, Merkür ile bir karşıtlık oluşturmakta. İletişimde hassasiyet söz konusu. Kendinizi kurban gibi hissedebilirsiniz. Bu kadar çalışma ancak hedefi tam olarak tutturamama sizi rahatsız edebilir. Sakin olunuz, eksikleriniz nedir bunları gözden geçiriniz.

19 Şubat-20 Mart tarihleri arasında Balık burcunda ilerleyen Güneş etkisi altında idealleriniz ve hayata bakış açınız farklı nüanslar taşımaya başlar. Yine sahiplenici koruyucu ve kollayıcı enerjiler altında hareket etmeye başlarsınız. Çok uzak görüşlü bir ruh hali sizi sarabilir. Merkezinizde artık sadece kendiniz olmazsınız. Etrafınızdaki insanlara karşı cömert, verici ve onların ihtiyaçları konusunda hassas davranışlar görülmeye başlar. Kendinizi geliştirmek, deneyim sahibi olmak, dünya görüşünüze yenilikler katmak gibi girişimler söz konusu olmaya başlar. Kimi zaman insan biraz geriye çekilmek, dinlenmek, yoğunluk veya sorunlardan uzaklaşmak ister ya, işte bu enerji bu anlamda yararlıdır. Mistik uğraşılar, ritüellerle uğraşmak bu zamanda oldukça rahatlatıcıdır. Hasta büyükleriniz veya uzak akrabalarınızla yakından ilgilenmek, yoksullara yardımcı olmak, sorunları olanları dinlemek ruhsal anlamda size güç kazandırır. Şifa bulmak veya zindelik kazanmak için yapılan seyahatler gayet yararlıdır. Evli olanlar eşlerinin aileleriyle olan ilişkilerini güçlendirebilirler. Görünmeyenin arkasındaki sırları öğrenme hevesiniz size hayatı farklı bakış açıları kazandırabilir. Anlayış ve sevecenliğiniz belirgin olarak artabilir. Yüce Allaha ve onun sunduklarına olan inancınız yükselir. Ve dünyaya gelişinize daha farklı bir şekilde bakarak insanın aslında ne kadar mükemmel yaratıldığını ve yalnız olmadığını düşünebilirsiniz. Bu dönemde hayal kırıklığına uğramazsınız ama siz eğer yaşamınızın sorumluluğunu kendiniz dışındaki insanlara veya olaylara bağlı kılarsanız doğaldır ki yanlışa sürüklenebilirsiniz. Her şeyden önce kendi ayaklarınızın üstünde durmayı başarmalısınız. İşte bu dönem en önemli konu bu olacaktır. Nelere sahipsiniz neler hedefliyorsunuz ve ne kadarını gerçek kılabilirsiniz. Yolunuzu aydınlatan bu dönemdeki enerjiyi doğru yerde doğru zamanda kullanırsanız kafanızın içindeki her şey için yeni bir adım atabilirsiniz. Güneş-Balık burcu seyir etkinliği süresince etkili tarihler: 19-24-25-28-29 Şubat. İlk dört tarih kendinizi dış dünyada ifade edebilmenizde şifalandırıcı. Ancak 29 Şubat tarihinde dağılmamak için, ne yaptığınızı ve ne yönde ilerlemek istediğinizi tam olarak kafanızın içinde belirlemeniz gerekiyor. Gelişim yolunda sabırlı olmakta yarar var.

PARA KONULARI

20 Ocak-19 Şubat tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Kova burcu seyri kimileriniz için işyerinizle olan görüşmeleriniz, bazılarınız için çalıştığınız sektörle alakalı yeni gelişmeler veya bizzat kendi işinizden elde ettiğiniz gelirle alakalı konularda etkilidir. Burada önemli olan bu gelişmeler karşısında nasıl bir tutum izlemeniz gerektiğini bilmenizde yatıyor. Belki bir çoğunuz için tatmin edici olmayan veya belirsizlik içermeye devam eden maddi durumunuz sıkıntı oluşturabilir. İster eşiniz veya ister kendi gelirinizle alakalı konularda dikkatli olmak, ani tepkiler vermemek veya tam olarak aydınlığa kavuşmayan durumlar nedeniyle, borcu borçla kapamak yoluna gitmemek çok önemli. Genel anlamda bu süreçte evlilik veya iş ortaklığı, miras, sigorta ve vergi konularıyla yoğun şekilde uğraşabilirsiniz.

27 Ocak-14 Şubat 2012 tarihleri arasında etkili olacak Merkür-Kova burcu seyri, eş veya iş ortağınızla aranızdaki parasal ve hedef anlamındaki alışverişiniz, bankalarla alakalı borçlar veya kredi başvurularınız, miras veya hisseli gelirleriniz konularında akılcı düşünmeniz gerektiğini gösteriyor. Üretime yönelik ve gözlemci olmak durumundasınız. Kimlerle alışverişiniz var, kimlerden destek görmekte veya onlara destek olmaktasınız. Bunları çok iyi bilmek lazım. Merkür Kova burcunda yenilikçi düşünmenin işaretçisidir. Kişi durumuna bakarak kaynaklarını nasıl yönetmesi gerektiğini tespit edebilir. Kariyer evinizde ilerlemekte olan Uranüs, geçtiğimiz yıldan bu yana sizleri mesleki konularda değişime çağırmakta. Bu değişim kimi zaman sizi zorluyor bazen de yeni bir perspektif kazandırıyor. Ancak şu bir gerçek ki, bizim de çok akıllı olmamız gerekiyor. Nereden ne elde edebiliriz, herhangi bir zor durumda kaldığımızda veya beklenmedik bir durum yaşadığımızda gelir açısından zor duruma düşmeyecek şekilde planımız olmalı. İşte Merkür-Kova burcu geçişi bu planların gözden geçirilmesinde önem taşıyor. 3 ve 13 Şubat Merkür-Kova burcu geçişinin etkili tarihleridir. Özellikle 13 Şubat ailevi ilişkiler, ev yaşamı, maddi gelirler, geleceğin garanti altına alınması anlamında önem taşıyor.

DOLUNAY ASLAN BURCUNDA

Sevgili Yengeçler 7 Şubat saat 23:54 de, Aslan burcunda meydana gelecek Dolunay etkisi altında parasal konularda ihtiyaçlarınızı özgüvenli bir şekilde karşılamak, kimseye muhtaç olmamak adına kendinizi güçlü bir şekilde ifade etmek isteyebilirsiniz. Finansal açıdan refah içinde olma arzunuz son derece yoğundur. Sahip olduğunuz maddi ve manevi değerlerinizle alakalı konularda hakimiyeti elinizde tutma arzunuz öylesine yüksektir ki, kimsenin önünüzde engel çıkarmasına tahammül göstermeyebilirsiniz. Bu sabırsızlık ve hakimiyet isteği, maddi konularda gücünüzü aşan borçlar altına girmenize, nasılsa hallederim tarzı düşünmenize neden olabilir. Gereksiz riskler alabilirsiniz. Amacınız, duygusal ve ruhsal açıdan kendinizi güvende hissetmektir. Hatta bu nedenle, çevrenizdeki kişilerin size destek olmaları için baskıda bile bulunabilirsiniz. Paylaşımcı davranmanız gerekirken ben daha önemliyim, benim isteklerim gerçekleşmeli tarzı hareket edebilirsiniz. Bilinçaltınızda güvencesiz kalma korkunuz yoğun olduğu için, bunu aşabilmek adına gereğinden fazla tepkisel davranabilirsiniz. İlişkilerinizde kimi zaman duygusal kimi zamansa kimseye ihtiyacım yok tavrı içinde olabilirsiniz. İşte bu tavır birlikte olduğunuz kişilerle aranızda sorunlara, maddi ve manevi açıdan zor durumda kalmanıza yol açabilir. Oysaki yapmanız gereken bulunduğunuz şartları bilinçli bir şekilde gözlemlemek, tedbirli ve sakin davranmaya çalışmaktır.

2012 Şubat Ayı Astrolojik Takvimi

3 Şubat Neptün Balık burcuna girişi
7 Şubat Satürn geri hareket başlangıcı
8 Şubat Venüs Koç burcuna girişi
14 Şubat Merkür Balık burcuna girişi
19 Şubat Güneş Balık burcuna girişi

Pozitif Enerjili Günler: 4-5-9-10-13-14-22-23-27-28
Zayıf Enerjili Günler: 11-12-17-18-24-25
Aşkta En Şanslı Günler: 13-14
Parasal Açıdan Şanslı Günler: 7-8
Yeniay: 4-5-6
(Ay-Yengeç burcu geçiş günleri, sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)
Dolunay: 17-18-19
(Ay-Oğlak burcu geçişi, burcunuz ile karşıtlık oluşturduğu için Dolunay anlamı taşır. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Şubat ayınız huzurlu, bereketli ve mutlu geçsin. Herşey gönlünüzce olsun.

iremSU
Mynet Astroloji Danışmanı


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER