@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

Akrep burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

Akrep burcu kadını ve erkeği karşı cinsini nasıl etkiler? Astrolog Su Karakuş açıklıyor...

Astrolog Su Karakuş, akrep burcu kadını ile akrep burcu erkeğinin karşı cinsten beğendikleri kişiyi nasıl etkileyebileceklerini açıklıyor...

Akrep burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

AKREP BURCU ERKEĞİ
Hayata karşı dayanıklı ve güçlü tavırlarıyla dikkat çeken, Akrep burcu erkeği, duygusal derinliğe önem verir. Aşk hayatını tutkulu yaşar. Konuşmadan anlama yeteneği ile partneri ile arasında köprü kurar. Sevdiği insanı kendine aşık etmez adeta hipnotize eder. Fakat aşkta meraklı sorularıyla yorabilir. Bir akrep erkeğinin tutkulu aşkına sahip olmak istiyorsanız önce dürüstlüğünüz ve hayata karşı cesaretli tavırlarınız onu etkileyecektir.

Aşk hayatı gibi cinsel yaşamı da tutkuludur, partnerinin mutlu olmasını istiyorsa harika bir performans sergileyecektir. Seksüel gücü yüksek akrepler iyi bir cinsel partnerin sevgisine inanabilir. Onu eş olarak da seçer. Balık, Yengeç onun küllerinden yeniden doğmasını sağlar.

Bir ilişkinin en derinliğini merak eden Akrep burcu erkeği ile ya en derine inersiniz ya da o sizi terk edip gider. Ne gri rengi tanır ne de ara safhaları. Birinin onu sevip sevmediğini, gerçekten isteyip istemediğini cinsellikle anlayan Akrep erkeğini asla aldatamazsınız. Onun sezgileri kadar gözlem gücüde kuvvetlidir. Dürüst, dalga geçmeyen, aldatmayan ve yeterince fedakarlık edebilen bir kadından ayrılmayı düşünmez. Bu sırada o aldatır mı? Genellikle evet.

Karşısındaki kadını iyi tanır, iyi gözlemler ve sınırlarını kısa zamanda anlar. Böylece ayrılık sinyallerini önceden önlemiş olur. Bir kere red edildiğinde ya üstelemez ya da intikam hırsıyla dolarak kapısında yalvaran birine dönüşmenizi sağlar. Cinsellikte duygulu, arzulu ve serttir. Akrep erkeklerinin çoğunda sadist yönler vardır. Duygusal ve fiziksel olarak acı vermekten hoşlanırlar. Deri kıyafetlere karşı dayanamayabilir.

Kadınlar ona ne istediklerini söylemek zorunda kalmazlar o anlar. Onu ya seversiniz ya da nefret edersiniz. Ezici bir güce sahip olduğu için herkeste öfke uyandırabilir. Kıskanç ve sahiplenicidir. Onun bu yönlerini değiştirmeye kalkışmamalısınız. İnsanları kontrol etmeyi sevdiği için kendisinden daha zayıf birini eş olarak seçecektir. Eğer ondan bir miktar umutlu iseniz onun yönetmesine ve koruyucu güçlerini açığa çıkartmasına izin vermelisiniz. Çaresiz bir kadın rolü oynamak işe yarar. Saldırgan ve kendine aşırı güvenen kadınlarla birliktelik kuramaz.

Onu bir balık veya yengeç anlar. Her ikisinin de zayıf yönleri ile yüksek duygusal zekası çekici gelir. Kendisine ilgi duyan kadınları bir ajan gibi araştırabilir. Sıradan birine zaman harcamaz. Gerçek mutluluğu hassas, duygulu, içten kişilerde bulur. Gün boyunca çok çalışan Akrep erkeği akşam evinde huzuru bulmak ister.

Eşinin mahalle esnafı ile konuşmasından bile rahatsızlık duyan bu kıskanç erkeğin yanında her zaman şık biri olmalıdır. Evini geçindiren biridir bu nedenle eşinin çalışması konusunda ısrarcı değildir. Hatta taraftar değildir. Onun aşkını sürekli taze tutmak, sınırsız bir sabır ve her zaman seksi görünüş gerektirir.

AKREP BURCU KADINI

Arkadaş seçiminde ketum ve titizdir. Bir arkadaşı olduğunda ona sadıktır. Tutkusunda güç gösterileri vardır ama entrikadan başlangıçta uzak durur. Akrep kadınına yaşam gücü veren biraz da cinsel enerjisidir. Bu enerjisini daha çok üstlendiği işlerde kullanmaya çalışır. Zayıflığa katlanamaz. Cesaretle savaşır.

En güzel o olmayabilir ama en çekici daima odur. Büyüleyici bir çift gözün sahibi daima odur. Becerikli ve sevecen bir anne olursa da kuvvetli ve sert kişiliği nedeniyle bir ilişkiyi kolaylıkla yürütemez. Onun eşi de güçlü, korkusuz biri olmalıdır. Başkalarına karşı saldırgan ve sivri dilli davranırken, sevdiklerine yumuşak ve uysal davranabilir.

Genç ve deneyimsiz olduğunda yalnızca arzulu biridir. Birini tam anlamıyla sevdikten sonra sınırlarla ilgilenmez. Cinselliği keşfettiğinde farklı şeyleri keşfetmeye gönüllü olabilir. Onun doğrularının tam tersini yaptığını da görebilirsiniz. Ona uygun bir ortam ve bir miktar rahatlatıcı içecekle sevginizi kanıtlamaya hazırlandığınızda nazlı bir kızı oynamayacaktır.

Cinsellikte güçlü ve birazda romantiktir. Haftalarca fantezi kurup harekete geçmeden bekleyebilir. Bir şekilde düşüncelerini hissedip ilk adımı karşı tarafın atmasını bekler. O birlikte olduğu kişiyi tam anlamıyla mutlu etmeyi de bilir.

Akrep kadını tıpkı bir mıknatıs gibidir. İstediği ve istemediği herkesi etkileme gücüne sahiptir. Tutkulu, çekici ve şehvetli görünür. Sahiplenme duygusu kuvvetlidir. Kıskançtır. Ve sevdiği zaman kesinlikle sadıktır. Onu kırdığınızda yıllarca unutmaz. Kincidir. Değişmeye zorlanmamalıdır. Sıradan değil derinden sevilmek ister. Onunla gönül eğlendirmek pek mümkün değildir. Kontrolüne girmeli ve bütün saflığınızla kendinizi, ruhunuzu, bedeninizi ona teslim etmelisiniz.

Hiç kimse aradan birkaç yıl geçmeden onunla doğru bir ilişki kurduğuna veya yıllarca süreceğine inanmamalıdır. Birden bire çekici gelen güç aniden itici de olabilir. Büyülenen aşık için yaralayıcı bir final de oluşabilir. Bu büyüden kurtulmak yaralı aşığın yıllarını alabilir. Her açından onu mutlu edecek erkekler genellikle Balık ve Yengeç burcundan, Akrep ve Yay burcundan çıkar. Aşırı kızgın bir Akrep kadınını başka bir burcun dizginlemesi pek mümkün olmaz. Güvensizlik duyduğunda ani patlamalarla öfke saçabilir. Yaşamına giren herkesi yönetmek ve kontrol etmek ister.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: AKREP, BALIK, YENGEÇ, YAY
UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: KOVA, BOĞA, ASLAN


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER