@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

Aslan burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

Aslan burcu kadını ve erkeği karşı cinsini nasıl etkiler? Astrolog Su Karakuş açıklıyor...

Astrolog Su Karakuş, aslan burcu kadını ile aslan burcu erkeğinin karşı cinsten beğendikleri kişiyi nasıl etkileyebileceklerini açıklıyor...

Aslan burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

ASLAN BURCU ERKEĞİ
Benmerkezci ve liderlik vasıflarının ön palana çıktığı Aslan burcu erkeği, kaliteli olan her şeyi sever. Kendisinden beklenilen şeyleri azimle yaparak herkesin takdirini kazanır. Cinsel hayatında karşı tarafın beğenisini kazandıkça aşka gelen bu erkek saatlerce aynaya bakarak performansını artırabilir. Kendisini sevdiğinden emin olduğu kaliteli ve gelecek vaat eden birine kalbini verebilir.

Bakımlı, klas duruşuyla partnerinin onur kaynağı olur. Cömert, sevecen ve korumacı davranarak aşığını mutlu kılar. Aslan burcunun kabine girmek ve onun hayatında yer edinmek istiyorsanız kişisel bakımınıza fazlasıyla önem vermek zorundasınız. Fakat sevilme ihtiyacı yüksek Aslanlar, bencil taleplerini normal olarak görebilir ve partnerlerini yorabilirler. Evlilik hayatında sevecen, güçlü, iyi anne olabilecek bir kişiyle evlenmek isterler. Doğru kişiyi bulduysa ona sadık kalırlar.

Cinsel zevkleri çok gelişmiştir. İlişki onun için çok önemlidir. İlişkilerinde kendini kalbine ve ruhuna bırakır. Hijyene temizliğe önem verir. Yönetici gezegeni Güneş sayesinde Aslan erkeğinden yaşam ve sıcaklık fışkırır. Halı veya battaniye üzeri ideal alanlarıdır. Cisimlerin görünüşünden etkilenerek fetiş duygular oluşturabilir.

Gece performansı gündüz iş başarısına bağlıdır. Bir kadını etkilemeyi iyi bilir. Pahalı şampanyalar veya pahalı bir akşam yemeğinden sonra hedefine ulaşır. Reddedilirse ısrarcı davranmaz. Düş kırıklığını saklamayı iyi bilir. Uzun süreli ilişkilerde uyuşuk ve tembel davranmaya başlar.

Çekici Aslan burcu erkeğine karşı çok az kadın ilgisiz kalabilir. Kadınlar onu ya karşı konulmaz biri olarak görür ya da aşırı kendiniz beğenmiş, ters biri olarak. Tembel ve kibirli olanları çabuk terk edilir. Genel olarak sıcak kalplerini ve cömertliklerini ortaya çıkartmak güç değildir. O ormanın bilge ve adil kralı olmakta başarılıdır. Sevdiği zaman aklıyla, kalbiyle ve bütün ruhuyla sever.

Dünya işlerinde deneyim kazanmış, güçlü kadınlara ilgi duyar. Buna rağmen evde iktidarı elinde tutmak ister. Rahat ve lüks bir yaşam düşkündür. Kendisini sevenler içinde bir hayli savurgandır. Aşırı bencilliği ve gereksiz derecede abartılı gururu ilişkiyi tıkayabilir.

Koç, Yay ve Başak burcu ile uyumlu bir beraberlik kurar. İki Aslanın evliliği sık görülse de aynı ortamı yöneten iki hükümdar görülmemiştir. Dolayısıyla aşırı lüks merakı ve savurganlık iki Aslanın sorunlu bir evlilik yapma nedeni olabilir. Onun coşkulu, iyimser aynı zamanda övgüde cimri davranmayacak bir eşe ihtiyacı vardır. Yorum yapmaktan kaçınan, ketum bir kadınla birlikte olmaz.

Eleştirilmekten, hatalarının yüzüne vurulmasından nefret öder. Ona göre hiç hata yapmayan haksızlığa uğrayan biridir. Her gün cinsellik yaşamak ister. Kollarının arasında soğuk birinin yatmasını asla kabul edemez. Meslek sahibi bir kadın yerine rekabet edemeyecek bir ev kadınını tercih eder.

ASLAN BURCU KADINI
Mükemmel, sadık, sıcak bir arkadaştır. Lüksü sever. Aşırı derecede kibirlidir. Görünüşüne önem verir, en iyi giysilere sahip olmak ister ancak bu uğurda rüküş olabilir. Mücevherleri sever. Kişisel hakkında dış görünüşüne göre karar verir. Evlilikte para her şeyden önce gelir. Aslan burcu kadını parasız, eski model araba kullanan, babasından kalma elbiseler giyen bir adamla birlikte olmak istemez. Para aşkına tuzağa düştüğünde ve yanında yürüyen bir çek defteriyle dolaştığında da mutlu olmaz. Onun istediği hem para hem sevilmektir. Ancak bu şekilde dengeli bir yaşam sürebilir.

Onu elde etmek için strateji planlar yapmak gerekir. Tek gecelik ilişkiler için bile fazlasıyla pahalıdır. Açık fikirlidir. Birine aşık olduktan sonra araya engeller koymaz. Partnerinin yataktaki tekniklerini ve performansını eleştirmesi en kötü özelliğidir. İsteklidir, çabuk öğrenir. Tüylü halılardan, bedeninin yumuşak şeylere dokunmasından hoşlanır. Sıcak, iyi besinler ve sevgi onun yükselmesi için yeterlidir. Oyun arkadaşı görevini iyi yapmazsa sadık kalmak yerine çekip gider. Memnun olduğu ilişkilerde sadık kalabilir.

Kibirli görünüşü uzaktan bakıldığında itici bulunabilir. İç dünyasına girdikçe cömert, neşeli, adil, sıcakkanlı yanı ortaya çıkar. Dış görünümüne verdiği önem ve paraya olan düşkünlüğü kötü bir şöhrette getirmiş olsa Aslan burcu yıldız olmak ister. Hem evinde, hem yatakta hem işte! Sevmeye daima hazırdır. Bu nedenle onu etkilemek zor değil ama biraz masraflıdır.

İlgiden, hediyelere boğulmaktan, sık sık aranmaktan hoşlanır. Kendisini seven herkese eğilim duyabilir. Lüks, güzellik ve rahatlık anlayışı ileri düzeydedir. Bir şeyin en iyisini almak ister. Markaya önem verir. Kendisine yapılan övgülerden çabuk etkilenir. Bu konudaki aşırı duyarlılığına ve saygınlığına yapılacak saldırıları affetmez.

Yay, Koç, Başak erkekleriyle uyumludur. İkizler ve Terazi de anlaşabileceği kişilerdir. Pahalı hediyeler veren ve bol bol iltifatta bulunan bir erkek bulduğunda hemen evlenmek için atılmaz. Aşık olduğunda sağlıklı bir karar vereceğine güvenmez. İdeal eşi başarılı iş yaşamını kıskanmayacak, çalışmasına izin verecek ve planlı bir cinsel yaşam yerine spontanlıklardan hoşlanacak biri olmalıdır.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: ASLAN, YAY, KOÇ, BAŞAK
UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: AKREP, KOVA, BOĞA


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER