@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

Balık burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

Balık burcu kadını ve erkeği karşı cinsini nasıl etkiler? Astrolog Su Karakuş açıklıyor...

Astrolog Su Karakuş, balık burcu kadını ile balık burcu erkeğinin karşı cinsten beğendikleri kişiyi nasıl etkileyebileceklerini açıklıyor...

Balık burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

BALIK BURCU ERKEĞİ
Duygusallığını hayatının her bölümüne taşıyan balık burcu erkeği anlayışlı, şefkatli, sevgi dolu tavırlarıyla partnerini bağımlı hale getirir. Şiirler, romantik akşam yemekleri sizin için sürpriz olmayacaktır. Sevdiği kişiye sonuna kadar fedakârlık yapmaya hazırdır. Fakat bazen gerçek dışı düşünceleri ve hayalci tavırları sizi sıkabilir.

Aşk İlişkilerinde kendini karşı tarafa adayan Balıkların cinsel yaşamalarında da, anladığı, haline üzüldüğü eşini mutlu etme çabası onun performansını doruğa taşır. Bir balık burcunu etkilemek istiyorsanız sanata ve edebiyata ilgi duymalısınız.

Evlilikte kuralsız ve sakin davranan Balık burçları Akrep veya Yengeç burcu kadınıyla mükemmel bir evlilik yapabilir. Balık burcu erkeği idealist oluşu nedeniyle genellikle pratik erkek görüntüsü vermez. İdealleri ile gerçekleri uyuşmadığında huzursuz olur. Bu uyuşmazlığı kaldırmak için en önemsiz ayrıntılarla uğraşabilir.

Başkalarına karşı çok içten davranır. Alçakgönüllü, kendi halinde bazen de kendine güvenemeyen birisidir. Uyumlu, sevgi dolu ve evine önem veren, sevimli bir kişiliği vardır. Dış görünüşüyle fazla ilgilenmez ve fiziksel değerlere önem vermez. Onun için değerli olan iç dünya ve ruhsal zenginliktir. Başarılı olduğunda bunun nedeninin kendisi olduğunu söylemeyecek kadar alçakgönüllüdür. İşler kötüye gittiğinde ise, kendiliğinden düzelmesini bekleyecek kadar kadercidir. İşler biraz yoluna girerse, onun için her şey düzelmiş demektir. Kötü gittiğinde ise, ona ancak bir tekme atarak yardım edebilir, aklını başına getirebilirsiniz.

Çok fazla duygulu olduğu için ya çok mutlu olur ya da son derece mutsuz. İçinde bulunduğu koşullardan ve çevresindekilerden aşırı derecede etkilenir. Zaman zaman yalnız kalması onun için en iyisidir. Toplumdan uzaklaşmak istememesine karşın, kendisini dinlemek ve yeniden güç kazanmak zorundadır.

Kısıtlanmayı sevmez ama düş kurması engellenmediği sürece, buna bile ses çıkarmaz. Çünkü o şiddeti sevmez. Başkaları ona bağırıp çağırınca karşılarında kendilerini küçümseyen bir bakışla bakan bir insan bulurlar. Onun öfkelenmediğini de düşünemezsiniz. Yalnız öfkelenmesinin karşılığı fiziksel olmaz, acı sözlerle karşılık verir.

Balık burcu erkeği son derece romantik biri olduğundan, saldırgan ve sahiplenen kadınlardan hoşlanmaz. Kendi bildiği gibi hareket etmek ister. Aşkını açıklamak için ona baskı yapılmamalıdır. O sevgisini isteyerek vermek ister. Aşırı duyarlı biri olduğu için kolay incinen insanlara yakınlıkduyar. Yalnız ondan sorumluluklarını yüklenmesini ve baskılara karşı koymasını beklemeyin. Onun istediği kadın, kendisi gibi, uysal ve nazik aynı zamanda da dişi olmalıdır.
Son derece çekici ve hoş olması nedeniyle, balık burcu erkeğine karşı koymak olanaksızdır. Hemen hemen bütün kızlar ona hayır demekte zorlanır. Onu reddeden bir kadın onun gözlerindeki üzüntüyü gördüğünde, kendisini suçlu hisseder. Çünkü o, dünyada en değerli olduğuna inandığı bir şeyi, kadının inkar ettiği izlenimini verir. Böylece, kadın eninde sonunda önerisini kabul eder.

Eğer yaşam onu, zamanından önce yaşlandırmamışsa, sekse romantik bir tarzda yaklaşır. Aksi halde düş kırıklığına uğrayabilir ve aşkla alay edebilir. Kadınını şımartır ve ona bir prensesmiş gibi davranır. Bu da kadının çok hoşuna gider.

Onun hayal gücü sekste de en büyük yardımcısıdır. Kadının arzuladığı her şeyi yapabilir. Sekste uyum için de olduğu bir kadınla birlikteyse, durmak bilmez. Sekste yalnızca kendi mutluluğunu düşünmez. Güçlü bir kişiliği olmadığından, bazen daha güçlü bir kadına karşıda ilgi duyabilir. Kadının arzuları için bir seks esiri gibi çalışabilir. Elbette bu hep böyle devam etmez. Kendi arzuları için sevdiği bir kadını, kendisi istemedikçe asla zorlamaz. Balık burcu erkeği sevgilisini incitmektense arzularını hayalinde gerçekleştirmeyi tercih eder.

BALIK BURCU KADINI
Balık burcu kadını cana yakın ve şair ruhlu birisidir. Altıncı hissi ile insanları anlar, onları yatıştırır ve dertlerini gidermeye çalışır. Koruyucu özelliği çok gelişmiştir ve çaresizlere üzülür. Bu nedenle de arkadaşlarına iş, yavru kedilere ev ve eski aşklarına yeni sevgililer bulmaya çalışır. Kendisine az güvenir ve bunun için de, bir noktayı kaçırmamak korkusuyla, imzalamadan önce, her projeyi ve iş anlaşmasını, en az altı kez okur.

Çılgınca işler yapabilir. Tutku ve sevgi dolu bir insandır. Bazen endişeye kapılsa da kendine yakın olanlara tam anlamı ile bağlanır. Bencil biri değildir. Yaptıklarının karşılığını beklemez ancak nankörlük edildiğinde çok üzülür.

Balık burcu kadını tam bir dişidir ve karşı cinse ilgisi fazladır. Herkesi koruduğu için, dostları arasında, her yaştan çaresiz insanlar bulunur. Yalnızca insanlarla ilgilenmekle kalmaz, sahipsiz hayvanların koruyuculuğunu da üstlenir.

Sevgilisi, hiçbir zaman ona, ihmal edildiğinden dolayı serzenişte bulunamaz. Onun sevgisi bin kişiye bile yeter. Ne yazık ki, bu burcun erkeği gibi kadını da yaşamın acı gerçekleri karşısında, çaresiz kalır ve neşesini kaybeder. Eğer ilgisini çekiyorsa, güzel sanatlar, edebiyat ve benzeri alanlarda uğraşarak, diskolara gidip dans ederek bu gerçeklerden kaçabilir.

Balık burcu kadını disiplin ve gürültünün egemen olduğu bir ortamda çalışmak istemez. Rakamları ve rakamlarla ilgili işleri sevmez. Onun istediği huzur, güzellik ve neşedir. Bu nedenle her çevreye uyum sağlayamaz. Tek düze yaşantıdan nefret eder.

İçtenliği, cana yakınlığı, yumuşaklığı ve çekiciliği çevresine de yansır, onları canlandırır. En eleştirici ve ağır başlı tipler bile ondan hoşlanır. Yanınızda oturup o anlamlı güzel gözlerini size çevirdiğinde onu her şeyiyle hemen kabul edebilirsiniz. Onun karşısında tatlı duygulara kapılmamak ne mümkün.
Son derce romantik, hassas ve duygulu birisidir. Böyle olduğunu kendiside bilir. Balık kadınının beğendiği erkekler iri yarı, güçlü ve kendisini koruyabilecek olanlardır. Çünkü güvene ve sevgiye gereksinimi vardır.

Herhangi bir erkek balık burcu kadınını reddedemez. Çünkü o doğal olarak çekicidir ve sürekli kendisini güvende hissetmek ister o daima düş kurar ve ona ancak romantik bir şekilde yaklaşabilirsiniz. Tatlı bir haziran gecesi ay ışığı altında söylenecek romantik sözler onu eritir. O hayal dünyasında altın küresi ile yükseklere doğru uçarken, seks için de hazır olur, ancak bu konuda dikkatli davranılmalıdır. Uysalca ve yumuşak bir biçimde yaklaşılmalıdır. Balık kadını hayvanca duyguların görünmesinden yana değildir. Açıkça olmasa da, kadınca oyunlarda çok usta olduğu için, dikkat çekmekte ve sizi sevdiğini duyurmakta yeteneklidir.

O bir erkeği mutlu edebilecek bir milyon yol bilir ve bunların bir kısmını da yatakta sevişirken uygular. Erkeği de onun duygularını paylaşmalı ve olabildiği kadar gerçekleşmesi için çaba harcamalıdır.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: BALIK, YENGEÇ, AKREP, KOÇ
UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: BAŞAK, YAY, İKİZLER


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER