@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

Başak burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

Başak burcu kadını ve erkeği karşı cinsini nasıl etkiler? Astrolog Su Karakuş açıklıyor...

Astrolog Su Karakuş, başak burcu kadını ile başak burcu erkeğinin karşı cinsten beğendikleri kişiyi nasıl etkileyebileceklerini açıklıyor...

Başak burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

BAŞAK BURCU ERKEĞİ
Cinsel hayatlarında bile sabun kokusu ile tahrik olan Başak burcu erkeği titiz, düzenli, planlı yönleriyle dikkat çeker. Karşındaki kişiyi eleştirerek yönlendirmeye çalışan Başaklar aşk ilişkilerinde de maalesef aynı hataya düşebilir. Partnerlerini de bu yüzden kaybedebilirler. Fakat masum ve temiz yürekleri karşındaki insanın gönlünü kazanamaya yetecektir.

Başak burcu erkeğini kalbine girmek istiyorsanız bilge, düzene saygılı ve yumuşak huylu davranışlarınız onu hemen etkileyecektir. Evliliği zor kabullenen Başaklar kendilerinin iyi bir eş olmadıklarını düşünür ve evliliğe uzak davranışlar sergileyebilirler. Eğer evliliğe ikna olursa Başak erkeğiyle evlilik düzenli bir yaşamında anahtarı olacaktır.

Başak erkeği sevgilisi ile önce arkadaş olmak ister. Hemen yakınlık kurmaz. Besleyerek yavaşça dostluğunu büyütür. Beklemesini bilir. Özverilidir. Onunla yeni tanıştıysanız ani bir kararla nikah dairesine gideceğini düşünmeyin. İçgüdüsel bir bekleme arzusu vardır. Kıvrak bir zekaya sahiptir ve pratiktir. Ne kadar çok bir kadını arzularsa o kadar çok birlikteliği erteler, engeller. Bu onun en mazoşist yönüdür. Olayları, kişileri, durumları kolay yönleri ile algılamaz. Gerçekçidir.

Yaşamın somut yönleri hayal dünyasından daha fazla ilgilendiği alandır bu nedenle geniş bir fantezi dünyasının olması beklenmemelidir. Kişileri bölümlere ayırıp her bölümü ayrı inceler. Temizliğe ve sadakate ihtiyacı vardır. Sabun kokuları tahrik olması için gereklidir. Uzun sohbetler ve beyin jimnastiğine aktif olarak katılabilecek bir sevgilide!

Gerçekten bu adamı istiyorsanız ve eminseniz birkaç taktik önerebilirim. Birlikte yaşanması çok zor bit tip olduğunu hatırlatmalıyım. Onu etkilemek istiyorsanız elinizden geldiğince her konuda “en iyi” olmalısınız. Çünkü o en iyiyi hatta mükemmeli arar. Onun kadını zenginlik ve gösteriş meraklısı değil iyi bir ekonomist olmalıdır. Başak erkeği aşk dolu sözler söyleyemez, kur yapamaz. Romantik sözleri söylemeyi, onu okşanmayı tek taraflı olarak üstlenmelisiniz. Meslek sahibi bir kadına ilgi duyar. Besleyeceği ve tüm masraflarını karşılayacağı bir kadın aramaz. Sağlık ve hijyen takıntısı vardır.

Başak erkeğine uygun kadınlar genellikle Oğlak, Boğa ve Terazilerdir. Onun zor karakterine uyum sağlamak herkesin harcı değildir. Ancak ne kaba Boğadan ne de inatçı Oğlakdan hoşlanmaz. Toprak grubu burçlarının iyi yönlerini taşıyorsanız şansınız olabilir. Duygulu, hassas, sanatçı veya eleştiriye kapalı iseniz Başak erkeğinden uzak durmalısınız.

BAŞAK BURCU KADINI
Zekası keskindir, pratiktir ve el becerilerine sahiptir. Evdeki basit erkek işlerini başarıyla yapar. Sade, klasik bir giyim tarzını seçer. Gösterişten nefret eder yine de dış dünya ile uyumlu ve seksi görünür. Sert görünüşü erkeklere çekici gelir. Buzdağının altındaki alev topunu keşfetme arzusu uyandırır. Zeki ve özeleştiri yapabilen biridir. Annelik içgüdüsü gelişmemiştir. Mutfağa bağlı kalmak yerine entelektüel uğraşılarını sürdürmek ister.

Değişmez düşüncesi, erkeğin kendisine yaklaşması gerektiğidir. Bekler, sadece bekler. Kolay ilişki kuramaz, cinsel yaşamı ciddiye alır. İlişkinin başlarında yaşanan cinsel ve duygusal yoğunluktan endişeye kapılabilir. O yaşamın her anında her alanla ilgilenmek, entelektüel yanını sürekli geliştirmek ister. Cinsel birliktelik yaşamadan bir ömrü geçirebilir. Tanıyıp güvendiği partneri bu kapalı kutunun içindeki cinsel cazibesi güçlü kadını kısa zamanda keşfedebilir.

Onun gönlünü oyalamanız pek mümkün olmaz. Ne bedeni ne ruhu satılık değildir, kolay inanmaz ve güvenmez. Kuşkularına rağmen size kalbini kaptırmışsa eleştirilerine tahammül edemeyip kısa zamanda uzaklaşacağınızı bilir. İnsanların zayıf yanlarını görmek gibi bir doğal yeteneği vardır. Standartlarınızın üstünde olmanız bekler, olamazsanız zavallı gözüyle bakar.

Maddi manevi güvenlik çok önem verdiği konulardır. Bununla birlikte seveceği kişinin mükemmel olmasını ister. Özge ve biçimde gösterişi sevmez. Sade ve pratik, günlük kullanıma uygun ve işlevsel hediyeler seçmelisiniz. Sevgisini açıkça gösteremediği için soğuk bulunur. En küçük detaylarla ilgilenir. Her konuda endişelenebilir. Zırhı kalın bir şövalyeyseniz onunla ilgilenebilirsiniz.

İnce eleyip sık dokuyan Başak burcu kadını, becerikli, pratik ve korumacı Boğa erkeği ile ve sade, sabırlı, sakin Oğlak erkeği ile mutlu olabilir. Play boylarla ilgilenmez. Boş konuşan, feminen hareketler yapan erkeklere tahammülü yoktur. Sorumluluk almasını bilen, ciddi, entelektüel yönü gelişmiş biriyseniz Başak kadınınızla uzun süreli beraberli kurabilirsiniz. Başak kadınları genellikle ilişki deneyimi çok olan kadınlar değildir. Bildikleri pratiğe değil teoriye dayanır.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: BAŞAK, BOĞA, OĞLAK, TERAZİ
UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: İKİZLER, YAY, BALIK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER