@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

Boğa burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

Boğa burcu kadını ve erkeği karşı cinsini nasıl etkiler? Astrolog Su Karakuş açıklıyor...

Astrolog Su Karakuş, boğa burcu kadını ile boğa burcu erkeğinin karşı cinsten beğendikleri kişiyi nasıl etkileyebileceklerini açıklıyor...

Boğa burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

BOĞA BURCU ERKEĞİ
Cinsel yaşamında şefkati arayan ve bundan oldukça etkilenen boğa burcu erkeği, aşk yaşamında kendisine güven veren kadınları sever ve onlara sadık kalırlar. Sonsuz aşka bu şekilde ulaşabileceklerini bilirler. Mantıklı, dürüst tavırlarıyla otoriter bir yaşam tabloları vardır. Boğa erkeğinin kalbine girmek için hanımefendi tavırlarınız onun hemen dikkatini çekecektir.

Çünkü oturaklı ve yerinde davranışları sever, güven duygusunu sarsan her türlü davranış onları bir anda kızgın bir boğa haline dönüştürebilir. Onunla evlenmeyi planlıyorsanız şunu iyi bilmelisiniz; evlilik ya da kısa süre bir ilişkide yaşasa boğa burcu erkeği için en önemli şey sadakat ve güvendir. Bu duyguları ona yaşattığınız sürece sonsuz evlilik hayatının kapıları sizin için aralanacaktır.

Erken gelişmiş biridir, sadedir, pratiktir. Bu konuda her zaman hazırdır. Onun yaklaşımının basit olmasından yakınsanız da umursamaz. Eğer partneri sıra dışı olmak istiyorsa yönetimi de ele almalıdır. İnatçı ve alışkanlıklarına bağlı Boğa, yeni bir şeyi ancak zamanla kabul edebilir. Hafifi bir yemek sonrasında, nefis müzikler ve hafifi içkiler en önemlisi de kadından gelen yumuşak dokunuşlar onun aklını başından alabilir.

Kendisini önemli hissettiren ve bağlanan kadınları sever. Evinde olmaktan güven duyar ve zamanının çoğunu evinde geçirir. Venüs erkeği ev dekorasyonuna ve mobilyalara para harcamaktan çekinmez. Eğlencelidir. Romantiktir. Güzel sakin soğuk görünüşünün altında bir Geyşa olabilen kadınlara ilgi duyar. Yemek pişirme ve tatma konusunda gurmedir. Çok güzel yemekler yapabilen bir eş ister. Kadını onun için önemli olmak istiyorsa her an şık olmalıdır. İnanılmaz derecede inatçıdır. Bir fikir çatışmasında ortalık savaş alanına dönebilir.

Peşinden koşan kadın kadınca oyunlara başvurmalıdır. Çaresiz ve üzgün görünmek mucizevi bir etki yaratabilir. Kazandığından daha çok harcayan kadınlar ona çekici gelmez. Biraz hesaplı kadınlara hayrandır. Sevdiği kişilere karşı oldukça cömerttir. Ve bunun sonunda üzüleceğini veya yorulacağını hesap etmez.

Davetlere birlikte katılabileceği, şık, sakin, olumlu kadınlardan etkilenir. Anlayışlı bir eşi şık elbiseler ve parfümlerle ödüllendiren Boğa erkeği, duygularıyla oynanmasından hayalperest tavırlardan, maço kadınlardan hoşlanmaz. Düzensiz, plansız, şaşkın bir kadınla asla ilgilenmez. Onun inatçı anlarında zorlanmaması gerekir. Ne olursa olsun kızgın bir Boğanın öfkesinden sakınılmalıdır. İşten eve yorgun gelen bir Boğa çocuk gürültüsünü değil dinlendirici bir müziği tercih eder ama aile birliğine verdiği önem onun çocuklarıyla mutlu bir tablo çizmesini sağlar. Gün içindeki sıkıntılarınızı onun dinlenmiş anlarına saklayın, yorgun anlarına değil.

BOĞA BURCU KADINI
Tam bir kadındır ve erkeğine oranla yumuşak huyludur. Güven gereksinimi para kazanma ve biriktirme konusunda beceriler geliştirmesini sağlar. Konforlu yaşamı sever. Bazen aylarca para biriktirdikten sonra bir anda eğlence için harcayabilir. Ne idealist ne hayalperesttir. Oldukça dengeli ve yapıcıdır. İnatçılığı ile ünlüdür. Fiziksel çekicilik onun açısından önemlidir.

Platonik aşık olmaz ve ilişkilerinde dolambaçsız hareket eder. Sevgisi karşılıksız kaldığında duygularınızı sürdürmez. Kolay aşık olmaz, aşık olduğunda da tüm yaşamını verir. Güvendiği zaman çok sevimli ve romantiktir. Çiçekler ve akşam yemekleri onun için aşk yapmak anlamına gelir.

Aşırı namusluluk taslamaz ve her şeyi olduğu gibi cinselliği de yerinde ve zamanında yaşamak ister. Cinsel gereksinimleri olduğunu kabul eder. Akıllı bir eş tarafından yavaşça kabul ettirilmedikçe normal yöntemlerin dışına çıkmaz. Mutlu ve özgür bir kadındır ve cinsellik konusunda zorlanmaya gelmez. Bir aşk gecesinde kendisinin bir kadının ve eşinin de tam bir erkek olmasından başka şey istemez. İyi yemekler, hoş kokular, nefis müzikler onu baştan çıkarabilir. Otuz yaşını geçtiğinde tek doğrusu kendi kurallarıdır ve kimse değiştiremez. Hayranlık ifadeleri moralini yükseltir.

İnatçı ve kararlı Boğa kadını hayatta başarılı olur ve zor koşullara bu özellikleri sayesinde katlanır. Aynı özellikler çekiciliklerini de azaltabilir. Boyun eğmeye eğilimlidir ama duyma hissine yabancılaşarak erkeği endişelendirebilir. Aşırı yemek merakı kilo problemine dönüşebilir. Eğer ona hayransanız ve akşam yemeğine çıkartmayı düşünüyorsanız paranız, kredi kartlarınız hazır olmalıdır.

Hesap sandığınızdan kabarık gelebilir çünkü o yemek ve içmek için para harcarken üzülmez. Güçlü ve cömert bir erkekle birliktelik ona keyif verir. Cimri birine ilgi ve isteğini kaybeder ve çevresinde başka birine bakınır. Anlaşmazlıklarda öfkeli ve denetimden çıkmış bir boğa kadınına yapılacak en iyi şey ona istediğini vermektir. Bu tür durumlarda diplomatik tavırlar işe yaramaz. En iyi yol onun sakinleşmesini beklemektir. Birkaç sevgi sözcüğü, öpücük veya kucaklamalar onun tartışmasını önler.

İdeal eşini para hesabını çok iyi bilen Başak veya Oğlak burçlarından ya da İkizler burcundan seçebilir. Yengeçle de aralarında kovalent bir bağ kurulabilir. Hayatını düzene sokacak, sorumluluk duygusu olan birine ihtiyaç duyan Boğa kadını, parasız kaldığında tüm dengesini yitirebilir. Onu seven ve bağlı kalan birine aynı şekilde karşılık verir. Bir erkeğin bir başka kadına bakmasından aşırı rahatsız olmaz ama aşırılıklarınız onun öfkesini tetikleyebilir. İdeal ev koşullarından hoşlanan yemek yemeyi seven bir erkekle mutlu olabilir ancak her şeyi dört dörtlük bir erkek aramaz. Onunda erkeğe verebileceği şeyler olmalıdır. Pratik, dengeli birine ihtiyaç duyar ancak yalancı, kuşkucu veya rol yapan biri onarılmaz yaralar da açabilir. Güvenilir bir eşe sonuna dek sadık ve bağlı kalır.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: BOĞA, BAŞAK, OĞLAK, İKİZLER
UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: ASLAN, AKREP, KOVA


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER