Junoastrology.com 12.02.2015

Hangi burç aldatılırsa ne yapar?

Aldatılmak, aldanmak insana acı verir ve aldatılan kişinin burcuna göre verdiği tepki de değişir. Juno Yıldız Gözlemcisi, burçlara göre aldatıldığını öğrenen insanların nasıl tepkiler verdiğini yazdı.

Konu ister aşk, ister dostluk, ister iş olsun. Her insan evladının aldatılmaya alerjisi vardır değil mi? Siz tıngır mıngır yürürken ve önünüzün arkanızın sobe olduğunu var sayarken, birileri çalıların, kapıların ardına saklanmış vaziyette birtakım işler çeviriyor ve sizin bundan bihaber kalmanızın avantajını kullanıyor olabilir. "Aldatan kendini aldatır!" sözü ziyadesiyle doğru. Ama bu beni sivri, hınzır, cüretkar bir dille burç ve yükselen burca göre aldanma tepkileri bohçasını ortaya dökmekten alıkoymaz.

Hangi burç aldatılırsa ne yapar?

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
Kafası kesilmiş tavuğa döner. Önce inanası gelmez. Yani şimdi bir dakika! Dünyanın merkezi o iken, her şeyi ama her şeyi yapan da, koyan da alan da, silen de, yıkan da, bizzat "ulu, eşsiz ve titretici" şahsı iken, kim böyle bir "kural dışı" harekete cüret etmiş olabilir? Ama gerçeği kabul edince, süngüsü müngüsü yerle yeksan olur. Durumu sindirmesi biraz zaman alır. Koç deyince, sanılır ki tufaya geldiğini anladığı gibi, şahlanıp yeri göğü yıkacak. Nerdeee! Yani elbette onun da sırası gelir! Ama Koç önce bir sağlam yıkılır. Bir müddet sessiz sedasız kendiyle halleşir. Acıyla cebelleşir. Sonra da bir sabah uyanır ve kendisini aldatanı önce yeniden kucağa oturtup sonra bizzat aldatmak üzerine "göz yaşartıcı bomba ve elektrikli cop" içeren planlara girişir.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
Direkt dalar! O sakin, düşünmeden hareket etmeyen, hatta düşündükten sonra da uzun bir süre harekete geçemeyen insan güzeli. Uçan kafa neymiş konusunda literatüre girecek türden bir gösteri yapar. Aldanma varsa, çanak çömlek kırılmış, hesap kitap dağılmıştır. Güvenin olmadığı yerde Boğa da olmayacağı için hiç önünü sonunu hesap etmeye gerek görmez. Resmen "kan görmüş" gibi olur ve sağlam bir olay çıkartır. Üstelik durgun suların akıntısı derin olduğu için bir kez kalkan Boğa kolay kolay yerine oturmaz. Hırsı, küskünlüğü, intikam girişimleri epey bir devam eder. Kısacası Boğaya kıtır atmak, cesaretten ve hınzırlıktan biraz daha fazlasını ister.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
Önce bir kal gelir! Sonra Ajda Pekkan’ın "Hancı" şarkısındaki gibi durum İkizler’e "sonradan yavaş yavaş koyar!". Düşünür düşünür içi kabarır. İşin kötüsü, onu aldatan ister aşkta ister dostlukta ister işte, her kim ise, bu kişi birden kıymetli de olur! Yani dönüp sümüğünü atmayacağı birisi ona kazık atsın, İkizler birden onu aşırı önemsemeye ve dalamadığı deniz, çıkamadığı dağ gibi görmeye başlar. Durup dururken dert sahibi olur. Kendisini kül yutmaz, büyü tutmaz bir şey sandığı için, arkasından iş çevirmeyi becerini, psikolojik olarak üstat olarak görmeye başlar ve İkizler'in kendisini kündeye getirenlerle arasında garip bir göbek bağı oluşur.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
Neee! Siz bir Yengeç'i aldattınız ha! Yazık size! Vakit varken vazgeçin tamam mı? Yani daha anlamadıysa, onların burunları acayip koku alır ama hemen operasyonu durdurun. İzlerinizi örtün ve Allah'a adaklar adayıp dualar etmeye başlayın. Zira Yengeç durumu saptadığı andan itibaren, hayatınız bir darbeli matkap ile delik deşik edebilir. Sizi mahveder. Gider gelir konuşur. Dolar dolar boşalır. Sizi ananızdan doğduğunuza, onu bulduğunuza, sonra kandırdığınıza külliyen pişman ve kendi varlığınıza düşman etmeden, kanı yerden kalkmaz! Ayrıca aldatışın yıl dönümleri, mevsim dönümleri, ay dönümleri ve münferit anma günleri de aynı itina ile kutlanır.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
Sakın yapmayın! Bir Aslan’ı o halde görmek çok fenadır. İçiniz kaldırmaz, intihar edersiniz! Aldatılan Aslan, tıpkı minicik terk edilmiş bir bebek gibi olur. Öyle yaralı, öyle hüzünlü, öyle çaresiz hisseder ki kendini... Kalbi öyle çok kırılır ki, kendi kalbinizi yere atıp üstünde tepinmek istersiniz. Aslan sevilmeye, beğenilmeye, eşsiz ve vazgeçilmez bulunmaya öyle odaklanmıştır ki, birilerinin ona ihanet edebileceğini aklından bile geçirmez. Bunu fark ettiği anda da, gerçekten biter. Afra tafra filan yapacak hali olmaz. Avutulmayı bekleyen bir çocuk gibi tüm duyguları ortada kalakalır. İşte tam o anda sardınız, sarmaladınız, kendinizi affettirdiniz. Ne âlâ! Yoksa Aslan kalbini bir süre içinde sertleştirip, size karşı bir kaleye dönüştürecektir. Ondan sonra da Çanakkale geçilmez!

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
Konu ister iş, ister aşk, ister dostluk olsun, Başak aldatılmayı önce çok ama çok kişisel alır. Yani karşısındakilerin şahsiyeti, söylenen yalanın mahiyeti, ciddiyeti ve vehameti filan solda sıfır kalacak. Merkezde ise, kendisinin acımasızca harcanması olacaktır. Sonra da, mazoşistçe bir ”haklılık gururu” çökecektir üzerine. Ne de olsa Başak her acının bir ömür tiryakisi olmamış mıdır? Onun kaderinde başkalarının bencilliğinin, anlayışsızlığının, kadir kıymet bilmezliğinin, insafsızlığının baş kurbanı olmak yok mudur? İşte hayat onu yine yanıltmamıştır! Kendi içinde acı dolu, umutsuz, olumsuz. Dışa karşı ise katı, yargılayıcı ve mesafeli olmasını haklı çıkartacak bir neden daha vermiştir insanlar ona. Çok şükür Başak mutlu olmak riskini ya da etrafına o kadar da aldırmama baskısını taşımak yerine, acı gerçeğin verdiği rahatlamayı bağrına basıp yine bildiği gibi yaşamaya devam edebilir.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
Teraziler panik ataklı insanlardır! Atak haline girmemek için panik oluşturabilecek her şeyi öngörmeye çalışırlar. Yani o biriyle dans ediyorsa zokayı yutmamak için partnerinin her adımını ölçüp biçmiş, olası zaafiyetleri dikkate alarak kendini konumlandırmıştır. Dolayısıyla kağıt üzerinde Terazi aldatılamaz. Biri ona hiç çaktırmadan böyle bir yanlış yapınca Terazi kendiyle uğraşır; önce itinayla neyi kaçırdığını bulmaya çalışır. Hayır yani bir maç kaç settir ki! Futbol bile iki devredir. Önemli olan kendini ve sahayı kontrol etmek, harici durumları minimize etmektir. Açığı ve kaçağı bulunca, Terazi önce bir yol kendini toplar ve ardından düşünmeye başlar; eğer aldatanı tamamen gözden çıkartmadıysa, bu seti kaybetmiş olmanın acısını uzatmalarda gani gani çıkartır. Yok konuyu kapatmaya niyet ettiyse, elini sizinle kirletmez; konuyu mahkemeye, medyaya, o da olmadı mafyaya devreder. Ama hesap mutlaka görülür.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
Valla aynısıyla karşılık verir. Öyle ezilmiş hissetmekle, bunalıma girmekle falan vakit harcamaz. Üstelik bir kez durumu tespit edip, karşılığın ölçüsünü de belirledikten sonra hiç istifini bozmaz ve şartları zorlamaz. En uygun anın ve koşulların eline geçmesini bekler. Sonra da göstere göstere karşısındakinin yüzüne sırıta sırıta darbeyi vurur! Bu Akrep için hakkın yerini bulması, kaybolan dengenin kurulmasıdır. Öyle davranır ki, muhatabı bu karşılığı aldığı için rahatlayıp hafiflediğini, üstünden yük kalktığını dahi hisseder. Üstelik artık konumlar eşitlendiğine göre dans devam edebilir. Akrep ne hinlik geleceğini göremediği biriyle gül alıp vermektense, iyi tanıdığı bir rakiple dövüşmeyi tercih eder.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
İşte Yay’ın küllüm olup, hem kendini hem sizi yakmak istediği an, bu durumu fark ettiği andır! Bildiğiniz kafayı yer. Ne böyle bir dalgaya düştüğü için kendini affedebilir, ne onun "saflığından yararlandığı için" karşısındakini. Derin ve uzun bir depresyona girmesi ve arada bir dozunu ayarlamakta zorlandığı saldırılara kalkışması mümkündür. Yay’ı bir kez aldattıysanız üzülmesin ya da olay çıkmasın diye saklamak yerine, doğrudan gidip durumu itiraf etmek ve "boynum kıldan ince" ne yaparsan yap, diyetini al ama lütfen aramız bozulmasın filan demek en iyisidir! Sakın ona geçmişte kendisinin attığı kıtırlardan filan dem vurmaya da kalkmayın. O daima yaptıkları hakkında açık olmuştur. Sizin gibi arkadan iş çevirmemiştir. Hemen özür dileyin. Gerçi Yay olaydan sonra paranoyaklaşıp güven duygusunu tamamen kaybedeceği için, artık ilişkiniz asla eskisi gibi olmaz. Ama hiç değilse her iki taraf için de çok acı ve verimsiz sonuçlara yol açacak "bitmek bilmez" bir savaş başlamamış olur.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
İşte bu biraz dönüşsüz bir yoldur! Zira Oğlak zor siler ama tam siler. İstifini bozup olay çıkartacağını ya da açıkça intikam alacağını sanıyorsanız yanılırsınız. Onun kaybetmekten en fazla çekindiği şey insanlar değil, onurudur! Onurunu kırdığınız zaman, kaybedenin yani onu kaybedenin siz olması garantidir. Uzun bir dargınlık olur mu? Şart değil. Ama bir görüşme arası mutlaka olur. Oğlak güvenmediği insanla mümkünse aynı mekanda ve aynı yolda kalmamayı tercih eder. Es kaza karşılaşırsanız, soğuk bir baş selamı verip sizi gözleriyle aşağılamak onu yeterince tatmin eder. Ama mutlaka yan yana kalması gerekiyorsa onu çok incitmiş olan bir "utanç anısını" ikide bir sofraya getirmektense, bu ilişkinin artık bir öneminin olmadığını, ne yaptığınıza aldırmadığını, numaranızı verdiğini ve daha fazla bir beklentisi olmadığını ince ince belli edecektir.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
Önce tam bir "akıl tutulması" yaşar! O bir risk yönetim uzmanı olarak böyle bir tuzağa düşmüş olmayı asla ama asla içine sindiremez. Bu duruma gelmek öyle bir midesine oturur ve kendine öyle kızar ki, o kadar olur! Depresyonun derin denizleri gayrı Kova’ya mesken olacaktır. Bulunduğu mekanda adınız anılsa, orayı terk eder! Büyük ihtimalle kendini ilk topladığında çok ağır, yenilmez yutulmaz bir konuşma yapmadan devreyi kapatmaz ve özür kabul etmez. Sizi görmek ona kendi salaklığını hatırlatacağı için ilişkisini tamamen kesmesi ve aranıza ikinci Çin Seddi’ni örmesi kuvvetle muhtemeldir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
En beklemediğiniz tepkiyi verecektir. Bir gece içip içip arabanızın tavanını üstünde zıplayarak çökertmekten, sizi patronunuza ya da karınıza ispiyonlamaya ya da ofisinize isimsiz tehdit mektupları yollamaya kadar her rezilliği deneyebilir. Ya da tamamen tepkisiz kalabilir. Hiç ilgilenmiyormuş ve zaten bu konunun çoktan farkındaymış gibi de görünebilir. Hatta yani farkında olması bile mümkündür. Zira onların evrenin ruhuyla garip, ince ipliklerle örülü bir bağları vardır. Dolayısıyla ensesine çöken belirsiz bir hüzünle gezmek yerine, gerçeği duymak ona huzur bile vermiş olabilir. Ama asıl intikamı; onun hayatında da "bilmediğiniz ve asla bilemeyeceğiniz" bir şeyler olduğunu hissetirecek ipuçlarını ayağınızın dibine sermek olacaktır. Sonra da sizi kendi şokunuz ve vahşi hayal gücünüzle baş başa bırakacaktır.

Junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER