@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

İkizler burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

İkizler burcu kadını ve erkeği karşı cinsini nasıl etkiler? Astrolog Su Karakuş açıklıyor...

Astrolog Su Karakuş, ikizler burcu kadını ile ikizler burcu erkeğinin karşı cinsten beğendikleri kişiyi nasıl etkileyebileceklerini açıklıyor...

İkizler burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

İKİZLER BURCU ERKEĞİ
İkizler burcu erkeği rahat ve değişken tavırlarıyla tam bir espri makinesidir. Aşk ilişkilerinde tutarsız davranışları ile dikkat çeker. Bazen kaçar gibi tavırları sizi üzebilir. İkizler burcu erkeğinin kalbini fethetmek istiyorsanız; öğretici ve sıra dışı, zeki, entelektüel, bilgi deposu bir partner değişken İkizleri dize getirmeye yeter.

Cinsel yaşamında duygularının esiri olan bir ikizler erkeğiyle birlikteyseniz, morali yüksek günlerde onu kendinize çekmelisiniz. Eğer bu çift karakterli, değişken erkekle evliliği hayal ediyorsanız İkizler burcu erkeği entelektüel, seksi bir dişi ve aynı zamanda hem anne hem de nazlı bir eşle evlenmek isteyecektir. Bu özellikleri bulamadığı zaman evlilik hayatı boyunca sadakat onun için zor bir kavramdır. Genelde çok eşli olur ya da nadiren sadık ve iç içe bir evliliği sürdürür.

Cinsel aktiviteler yerine zihinsel aktivitelerden zevk alan İkizler burcu erkeği, doğru bir biçimde tahrik edildiğinde, spontan ve programsız yakınlaşmalardan hoşlanır. Kendi yaklaşımları keşfedilmemiş numaralara dayanır. Bezdiren, çileden çıkaran yanları olsa da oyunu bırakıp gitmez. Bunun yanı sıra hayatındaki kadın tek olduğundan veya sonsuza kadar onun hayatında olacağından hiçbir zaman emin olamaz.

Bütün kadınlar için değerli olmak ister. Sorumsuz ve doğum kontrolünden, cinsel hastalıklardan korunma yöntemlerinden bihaber davranabilir. Eğer bir İkizler burcu erkeğine aşıksanız, O’nun oyun yöntemlerini dikkatle gözlemlemeli ve ona uygun oyunlar geliştirmelisiniz. Fantezileri çalışan kafasının ürünüdür ve aynı tarz çalışan kafayı sizden de bekler.

Ailesine önem veren, sağlam, koruyucu, egonuzu yükseltecek bir erkek arıyorsanız İkizler burcu sevgilinizi bırakın gitsin. Onun size vereceği eğlenceli bir fikir alışveriş seansından fazlası olamaz. Çok çabuk yorulan ve sıkılan bu erkeğin sizi keşfetmesi günler, aylar alır. Ve tam bir tanışmadan sonra heyecan duyamaz, çekip gitmek ister. Onu elde etmek istiyorsanız bir sürü zor işi de göze almalısınız.

Pek çok rolü üstlenmeli, daima değişken olmalı ve onun hezeyanlı zamanlarında yaptıklarını üstünüze alınmamalısınız. Bir anda hayatınızdan çekip gittiğinde bir şey yokmuş veya fark etmemiş gibide davranabilirsiniz. Onunla ilgili her şeyi aklınızda tutmalısınız. Ona karşı birkaç şey yapmaktan kesinlikle kaçının: kıskançlık, gözyaşı dökmek ve öfkelenmek.

Terazi ve Kova burcu yani kendisi gibi hava grubu burçlar, akılcı ve mantıklı, bilgili ve kültürlü insanlar onu etkiler. Diğer burçlarla da ilişki kurabilir ancak bu ilişkiler kısa ömürlü olabilir. Şık, çekici, etkileyici kadınlara ilgi duyar. Takılara, kirpiklere, tırnaklara hayrandır. Detayları gözden kaçırmaz. Beyni iyi çalışan bir kadından etkilenir ama daha etkileyici bulduğu şey başka kadınlarla olan sohbet havasını kıskanmayacak, onu özgür bırakacak bir partnerdir. Kıskanmayan veya onun ruhunu anlayan bir kadınla ömür boyu birlikte olabilir.

Fazla çabalamadan karşı cinsi etkileme gücü vardır, bu nedenle çevresi her zaman kalabalıktır. Hayran bakışlardan hoşlanır, farklı insanlarla sohbet etmekten müthiş bir zevk duyar ama günü partneriyle bitirmek ve onunla kritik etmek ister. Böyle bir partnerle evlenebilir de.

İKİZLER BURCU KADINI
Soğukkanlı, canlı, eğlenceli, sevimli ve akıllıdır. Gözlem yeteneği çok gelişmiştir. Duygularını gerçeklerden ayırabilir. Hesap kadınıdır. Her yere uyum gösterir, esnektir. Hiçbir zaman hayal dünyasında yaşamaz. Gerçekçiliğini korur.

İletişim kurmakta ustadır. İnsanları şaşırtır, hayran bırakır. Mimikleri ve ellerini kullanma gücü gelişmiştir. Dış görünüşü onun pek çok yeteneğini gizler. Birkaç saat içinde sevebilir, nefret edebilir, tahrik edebilir, kışkırtabilir, baştan çıkarabilir, engel olabilir. Etrafında her zaman bu tür bir hareketlilik yaratır. Karşı cinsi çeken onun partnerini ileri götürme çabasıdır.

Çevresinde sürekli tartışacak veya eleştirecek şeyler arar. Ne yazık ki ev işlerinden hoşlanmaz ve giydiğiniz elbisenin koltuğunun rengi ile uyumsuz olduğuna kafayı takıp bütün gece bunu konuşabilir. Evlenmek istemez ve bu konuda aileden baskı görürse uzaklaşır. O yılın her günü farklı olabilen biridir. Bu kadını sevmek için ona ayak uydurmayı başarmalısınız.

Onun cinselliğini tartışabilirsiniz ama kendisi ile değil! İkizler burcu erkeği gibi o da çekilmez olabilir. Aşk oyunlarından ve cinsel yaklaşımlar sırasında konuşmaktan, tartışmaktan hoşlanır. Bütün iştahınızı kaçırabilir. Flört başladığı andan itibaren sürpriz beklemeye başlar. Sık sık onu şaşırtmalısınız. Yan yanayken aklı sürekli başka bir yerde, başka bir andadır. Eğer sevgilisi onun kafasını meşgul etmiyorsa o kendi kafasını meşgul eder. Gerekli gereksiz her türlü düşünce ile cinsel hazdan uzaklaşabilir.

Günü ve saati hatta yeri ve pozisyonu belli sevişmelerden kısa sürede bıkar ve ilişkiden çekip gider. İsteksiz olduğunda çekilmezliği son raddeye varır. Çekici bulduğu erkek sohbet edebileceği erkektir ama sadece sohbet ederek onu etkilemeyi aklınızdan çıkartmalısınız.

Sürekli sorgulayan, sahiplenen, kıskanç, hükmeden biriyseniz hoşlandığınız İkizler burcu kadınına hemen veda edin. O bu tür maço tavırlara izin vermez. Sırf pratik zekasını uğraştıracak bir konu yaratmak için ilişkileri zamanla karmaşık hale getirebilir. Erkeğini tamamen çözdükten sonra keşfedecek yeni limanlara doğru yelken açabilir. Eğer onun ilgisini çekemiyorsanız onun taktiklerini kullanın: çok çekici kadınların yanında dolaşın, sohbet edin ve kıskançlık göstermeyin.

Belli bir ölçüde serbest bırakılan İkizler burcu kadını sadık kalabilir. O sürekli bir şeyler gizleyerek uzun zaman içinde anlaşılmaz kalmaya çalışır. Aynı taktiği kullanın. Bununla birlikte kendi özelliklerinin kaybolmaya başladığını hissederse ve kendinden sıkılırsa yeniden enerji depolamak üzere başka alanlara yönelebilir. Her günü birbirinden farklı maceralı birini arıyorsanız İkizler burcu tam size göredir.

Tıpkı İkizler burcu erkeği gibi İkizler burcu kadını da fazla pratik değildir, bu nedenle kendisine göz kulak olacak bir erkekle birlikte olma ihtiyacındadır. Düşünceleri duyguları değişkendir. Onun iniş çıkışlarında sağlam bir liman gibi durabilen kişilerden son derece etkilenir.

Fiziksel görünümünü koruması, güncellemesi için birine ihtiyaç duyar. Spora, yürüyüşe, temiz hava almaya dikkat etmez. Bunları sağlayacak bir eşle çok mutlu olur. Onu koruyup gözetirken bundan haberi olmamalı, sizinle hayatı paylaştığını düşünmelidir. Koruyucudan başka bir sevgiliye, oyun arkadaşına ihtiyacı vardır. İdeal erkeği onun zihnini daima canlı tutan, beklenmedik hoş sürprizler yaşatabilen kişidir. Tüm bunları tek kişiden bulamazsa birkaç farklı kişinin kalp anahtarını taşıyabilir.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: İKİZLER, TERAZİ, KOVA, YENGEÇ
UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: BAŞAK, YAY, BALIK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER