@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

Koç burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

Koç burcu kadını ve erkeği karşı cinsini nasıl etkiler? Astrolog Su Karakuş açıklıyor...

Astrolog Su Karakuş, koç burcu kadını ile koç burcu erkeğinin karşı cinsten beğendikleri kişiyi nasıl etkileyebileceklerini açıklıyor...

Koç burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

KOÇ BURCU ERKEĞİ
Cinsel performansı doğuştan güçlü koç erkeği oldukça inatçı bir kişiliğe sahiptir. Lider yönü çok yüksek olduğu için aşk ilişkisinde kendini ön planda tutmayı sever. Bakımlı, sevecen, esprili, insan ilişkilerinde oldukça dikkat çekicidir.

İnatçı bir kişiliğe sahip olduğu için kendisiyle tartışan, münakaşa eden ve hırçın kişilere aşık olabilir. Şık görünümlü, kendisine özen gösteren, çekici dişileri sever. Onu gerçekten kendinize bağlamak istiyorsanız kişisel gelişiminiz kadar dış görünüşünüze de önem vermelisiniz. İlişkilerinde partnerine prenses gibi davranan Koç burcu erkeğiyle evlenmeyi düşünüyorsanız onun küçük bir çocuk olduğunu da unutmamalısınız. Evlilikte yaramaz bir çocuktan farklı davranmayan Koçlar, eşten ziyade kendisine annelik yapacak otoriter bir eşe ihtiyaç duyar.

Karmaşık yapısına rağmen cinsel yaşamı karmaşık değildir. Cinsel deneyim yerine cinselliğin hayalini sever. İş ve sosyal yaşamı örgütlemekten hoşlanan Koç Erkeği, bu tavrını yatak odasına da taşıyabilir. Gün içinde yorucu ve zor saatler geçiren bir Koç erkeğini akşam hareketlendirmek zor olabilir. Bunun yanı sıra öfke onun performansını artırır.

Kendisinden şüphe etmeyen bir kadın bulduğunda onu ve yaşamını yeniden düzenlemeye heveslenir. Bu nedenle ciddi bir ilişki kurmakta zorlanır. Zaman zaman zayıf ve kararsız görünebilir. İlişkisini istediği kıvama getiremezse saldırır. Onun kalbini kazanmaya çalışıyorsanız tam bir teslimiyetten kaçınmalısınız. Aşkınızı erkenden ilan etmeyin. Yapışkan, sırnaşık kadınlardan hoşlanmaz. Kadının bağımsız olanını sever. Aynı zamanda partnerinin yaşamının bir parçası olmak ister. Tartışmaktan, fikir alışverişinden çok hoşlanır. Karmaşık ve duygusal bir yapınız varsa Koç erkeğinden akıllıca uzaklaşmalısınız.

Sıcak kalplilik, sevgi ve kadın kaprisleri onun kafasını allak bullak eder ve anlaşılmayı bekleyen kadın düş kırıklığına uğrar. Koç burcu erkeği peşinizden mi koşuyor yoksa sizden uzaklaşıyor mu bunu anlamak çok kolaydır. Eğer partneri onu kendine bağlamaya başlarsa kaçmaya çalışır. Yarışma sever yapısını ateşlemelisiniz böylece geri dönebilir.

İdeal eşi Koç, Aslan, Yay veya Boğa burcundan olabilir. Fiziksel olarak sarışın ve esmerler ile saçından topuğuna dek dişi olanlar uygundur. Ne kadar bağımsızlık isterse o kadar cinsel başarı da ister. Sahiplenici ve takipçi kadınlardan nefret eder. Duyarsız olabilir. Basit ve direktir. Bir çok kadın tarafından eğitilene dek kadın ruhundan anlamaz. Kadının gereksinimlerini bilemez. Kadınının hayranlık uyandırması onu çok etkiler. Diğer erkeklerle birlikteyken kadınının yarattığı etkiden keyif duyar. Tarzan-Jane oyununa bayılır. Skor yaptığı sürece ve partneriyle yarıştığı sürece ilişkide kalır. Koç erkeği kovalamaktan hoşlanır. Aldırmaz görünün. Öfkeli ve sıkıntılı kadınları da çekici bulabilir.

KOÇ BURCU KADINI
Yaşam dolu ve sıcakkanlıdır. Sürekli ve direk bir şekilde düşüncelerini söyler, aptallıklara izin vermez. Kendini ve başkalarını örgütler. Dozunda öfke gösterileri bu çocuksuz kadının haksızlıklardan korunmasını sağlar. Gerçek dostlarına karşı ani ve öfkeli tepkilerden kaçınmalıdır. Macera sever ve coşkuludur. Dostlarına öneride bulunmaya ve yardım etmeye daima hazırdır. Nazik, romantik ve sempatik görünüşünün altında emretmeyi seven, duygusuz biri izlenimini verebilir.

Güzel, insani duygulara sahiptir. Karşı cinsi çeker ve hemen arkadaş olur. Enerjisini harcayacak alanlara gereksinimi vardır.
İyi bir anne ve eş olabilir. Fakat düzenli ev işi yapmaktan, rutin iş yaşamından ve kendi hayat akışından çabuk sıkılır.

Tıpkı Koç erkeği gibi cinsellikten hoşlanır. Fakat cinsel arzuları tarafından yönetilmez. O aynı zamanda yaşamın diğer ayrıntıları ile de ilgilenir. Aşık olduğunda sıcak, tutkulu ve ateşlidir. İlk gençlik dönemindeki bencillikler aşkta erir. Erkeğini arzuladığı konusunda şüphede bırakmaz. Ara sıra utangaç tavırlar sergileyerek karşı cinsi şaşırtır. Sınırsız bir gücü ve performansı vardır. Karşı konulmaz ve seksi biridir.

Aşık bir Koç kadını, geleceği düşünmeden son sürat ilişkinin içine dalar. Telaşlanmadan ona kendinizi çok detaylı bir şekilde tanıtın. Teslim olmak yerine gerekli anlarda açıkça red edin. Tartışmaları onun kendisini geliştirme unsuru olarak görün. Ani parlamalarının ardından gelen eğlenceli halini keşfedin. Sıcak bir yüreği olduğunu görmeye çalışın. Eve kapanmasını beklemeyin, o arkadaşsız kalamaz. Kendisini daha etkili gördüğünde işler değişebilir ve yavaşça uzaklaşabilir. O anda dizginleri elinize almalısınız. Mars’ın savaşçısı Koç kadını bir ilişkiyi tartışmalarla geliştirme taraftarıdır.

Karizmatik ve etkileyici erkeklere çekilir. Aslan, Yay, Boğa ideal eşleridir. Karşı cinsin baskısına katlanamaz Ya çok kez evlenir ya da tek başına yaşar. Ebeveyni tarafından aşk, cinsellik ve her ikisinden de nasıl zevk alınacağı öğretilmiş olabilir. Erkeğine evlenme teklif etmekten çekinmez. Gerilimlere ve psikolojik tıkanıklıklara yol açacak şekilde aşkla oynamayı sever. Bazen ilgisini kaybeder, bazen de arzu edilir biri olduğunu karşısındakine göstermeye çalışır. Arzulanır olduğunu kanıtladığında uzaklaşır. Erkek arkadaşından çok şey isteyen bir bencil olabildiği gibi, karşılığında hiçbir beklentiyi yerine getirmeyen biride olabilirler. Kur yapmanın her türlüsünü bilir.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: ASLAN, YAY, KOÇ, BOĞA
UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: YENGEÇ, TERAZİ, OĞLAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER