@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

Kova burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

Kova burcu kadını ve erkeği karşı cinsini nasıl etkiler? Astrolog Su Karakuş açıklıyor...

Astrolog Su Karakuş, kova burcu kadını ile kova burcu erkeğinin karşı cinsten beğendikleri kişiyi nasıl etkileyebileceklerini açıklıyor...

Kova burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

KOVA ERKEĞİ
Özgürlüğüne düşkün, yardımsever Kovalar dünyadaki tüm haksızlıklara karşı çıkabilir. Aşk yerine dostluk kurmayı tercih eder. Aşk hayatı ya çapkınlıktan ya da kaçak savaşlardan ibarettir. Aşık olduğu kişiye mesafeli durarak kendi içinde duygularını yaşamayı tercih edebilir. Evrensel değerleri olan, farklı ve çizgi dışı kişiler ilgisini çekecektir. Aşkı karşı tarafı tanıdıkça gelişir. Zeki ve mesafeli duruşu sizi çok etkileyecektir.

Bu zeki ve özgürlüğüne düşkün adamı kendinize çekmek için hayvanları ve doğayı çok seviyor olmanız onun için çok önemlidir. Araştırmacıysanız ve bilim dünyasına karşı ilginizde varsa Kova erkeği, size hayran kalacaktır. Kova burcu aklı fikri cinsellikte olmayan tek burç diyebiliriz. Kovalar cinselliği önce düşüncede yaşarak tahrik olurlar. Evliliğe en uzak burçlardan biri olan Kova erkekleri genelde evlilik için yaratılmadıklarını düşünürler.

Başarlı bir evlilik için önce sizinle arkadaş olmak isteyecektir. Kova burcu erkeğini elde etmek isteyen bir kadın, dünyanın yarısını elde etmeye hazır olmak zorundadır. Çünkü bu erkek, dünyanın gelişimi ile yakından ilgilidir ve eğer siz de onun bu ilgisini paylaşırsanız onu çok mutlu edersiniz. Bununla birlikte o, kişisel ilişkilere girmekten hoşlanmaz. İnsanları sever ancak onlara pek yakın durmaz. Çok seyrek duyguları ile hareket eder. Her işin çözümünde aklını kullanır. Duygularının ve özel düşüncelerinin etkisinde kalmadığı için herhangi bir konudaki katkıları değerlidir.

Eğer bir kadın, sürekli kendisi ile ilgilenebilecek ve tatlı sözler söyleyecek bir erkek arıyorsa, bu adamdan uzak durmalıdır. Kendine yetemeyen kadınlardan hoşlanmaz. Kadınların bağımsızlığından yanadır ve onların kişilik sahibi olmalarını ister. Onun eşi zeki ve insanlık sorunları ile ilgilenen biri olmalıdır yoksa kova burcu erkeğini elinde tutması zordur.

Kova burcu erkeği duygusal ilişkilerinde biraz bağımsız olmak ister. Erkeğin bu isteği, ciddi ilişki kurmasını güçleştirir. Evliliğe kolay alışamayacağı için eşi çok sabırlı olmalıdır. Uzun bir nişanlık evresi geçirebilirler. Onu evliliğe zorlayan bir kadına ilgi duymaz buna rağmen onunla evlenmeyi başaran bir kadın, bir eşten çok daha fazlasına sahip olur.

O, mesleğine önem veren bir kadın ister. Onun istediği sevgili, düşünce ve görüşlerini paylaşmalıdır. Eşinin fazla seksi olmasını beklemez, aşırı hassas olmasına da gerek yoktur. Kova erkeğinin yaşamında fiziksel zevkler ikinci sırada gelir. Onunla çok iyi anlaşabilecek kişiler, ikizler veya terazi burcundan olabilir. Çünkü bu burçlardan olan kadınlar, onun şaşırtıcı kişiliğini daha iyi anlayabilirler.

Kova burcu erkeğinin temel istekler listesinde seks ve seksle ilgili ayrıntılar ön sırada değildir. Seksin varlığını kabul eder, bunun için bir şeyler yapar ve ara sıra da zevkine varır. Ama yine de seksi, ilişkisinin küçük bir parçası sayar.

Kova burcu erkeği, ilgisini çeken bir kadınla karşılaştığında, onun yatağına değil kafasına girmeye çalışır. Bu davranış kadının dış görünüşüne önem vermediği anlamına da gelmez. O eşitliğe inananlardandır, kadının onu sevişmeye davet etmesini yargılamaz. Son derece olağan bulur. Bağımsızlık isteyen kadınlar için ideal bir erkektir.

Eğer o, bugüne dek hoşlandığı bir cinsel birliktelik yaşamadıysa, bu konuya fazla ilgi duymaz. Kova erkeğine aşıksanız elinizden geleni yaparak, erkeğinize aşkın fiziksel yanından zevk almasını öğretmelisiniz.

KOVA BURCU KADINI
Bu kadının sadece dişi gibi davranmasını ister ve hareketlerini kısıtlarsanız, düş kırıklığına uğrarsınız. Kova burcu kadınının ilgi alanı insanlardır. Çevre sorunları ve açlık sorunları, sokak hayvanlarının düştüğü durum onu üzer ve işe yarayacak bir amaç uğruna savaşır. Ona ilgi duyan bir erkek, bu isteklerini anlayışla karşılamalı ve onun değişmeyeceğini kabul etmelidir.

Onu elde etmek için çaba harcadığınızı söylerseniz, yanılıyorsunuz demektir. Eğer o, birinden hoşlanıyorsa hiç çekinmeden söyler. Bağımsız ve istediği gibi davranır o kadar ki onun kayıtsız ve soğuk biri olduğuna inanabilirsiniz. O halde tekrar düşünün. O, duygularını ulu orta hareketlerle belli etmez. Ayrıca bu onun sevgiyi derinden hissetmediğini de göstermez. Ona ihtiyacınız olduğunu gösterin yeter.

Kova burcu kadını, bir sevgili ile birlikte bir arkadaş da arar. Yalnızca sevgili veya yalnızca arkadaş olmak ona yetmez. Terazi veya ikizler burcundan olan bir erkek, onu iyi anlayabileceği için aradığı kişi olabilir. Duygusal Balık burcu da Kova burcunun uzayda yaşıyormuş gibi görünmesini anlayabilir.

Evlenmek ve aile kurmak için seçtiği kişiyi iyice inceler ve onun da en az kendisi kadar bağımsız olmasını ister. Sevdiklerinin neler düşündüğünü bilmek istediği için kova burcu kadınının sevgilisi, kendisinin gizli yönlerini öğrenmek istiyor kaygısı ile endişeye kapılmamalıdır. Zaten onun seçtiği bir erkeğin neyi gizli kalabilir ki? Fakat erkek aynı yöntemleri ona karşı kullanmaya çalışmamalıdır. Bu, onun hiç hoşuna gitmeyecektir.
Sevdiği kişi açık fikirli, duygulu ve sekse aşırı düşkün olmayan biri olmalıdır. Uzlaşma ve azla yetinme ona göre değildir. Kova kadınının kolay mutlu edilemeyecek biri olduğunu kabul etmeniz gerek.

Tatlı sözler, iltifatlar ve aşk sözleri ile bu kadını kandıramazsınız. Ona ancak açık sözlülükle yaklaşabilirsiniz. Yalnızca seksi düşündüğünüzde başarılı olmanız mümkün olmayabilir.

O, eski kafalı bir kadın değildir. Eğer sizden hoşlanmışsa bunu söylemekten çekinmez. Onu akıl yoluyla etkileyebilirsiniz. Bu şekilde onun kafasının içine girmeyi başarır ve sizinle ilgilenmesini sağlarsınız. Bundan sonra onu heyecanlandıracak başka konulara geçebilirsiniz. Seks ona ilgi çekici gelebilir. Bir erkekten hoşlanmışsa sevişmeyi önerebilir. Deneyim olmadan da sekste başarılı olabileceğini düşünür. Bu konuda yanıldığını söyleyen bir erkekle tartışır ve kavgaya bile girebilir. Bir başkası ile öpüşür, barışırsınız. Fakat kova burcu kadını affetmez.
Onun sekste başarılı olabilmesi için düş gücünün harekete geçirilmesi, beyinsel olarak uyarılması ve yaratıcılık gerekir. Onu başlangıç noktasından ileriye götürebileceğinize inandırın.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: KOVA, İKİZLER, TERAZİ, BALIK
UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: ASLAN, BOĞA, AKREP


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER