@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

Oğlak burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

Oğlak burcu kadını ve erkeği karşı cinsini nasıl etkiler? Astrolog Su Karakuş açıklıyor...

Astrolog Su Karakuş, oğlak burcu kadını ile oğlak burcu erkeğinin karşı cinsten beğendikleri kişiyi nasıl etkileyebileceklerini açıklıyor...

Oğlak burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

OĞLAK ERKEĞİ
Sevdiği kişiden sonuna kadar vazgeçmeyen Oğlaklar, hayatın getirenlerini kolayca kabullenir ve uyum sağlarlar. Katı ve kuralcı olan bu burcun erkeği karşındaki kişiye de kurallarını empoze etmeye çalışır. Eğer bir Oğlak burcu erkeği ile ilişkiniz varsa şunu bilmelisiniz ki güvenmeden ve bağlanmadan önce sizi iyi tanımak ister. Gerçekten aşık olduğunda kolay kolay bırakmayacaktır. Oğlak burcunun kalbinin kapısı sergilediğiniz ciddi duruşunuz ve paranızın kıymetini bilmenizle açılabilir. Cinsel olarak çok tutkulu olmayan Oğlak burcunu sadece partnerini mutlu etme zorunluluğuyla cinsel performansını arttırabilir. Evlilik için genelde ailesinin onayladığı dürüst insanları tercih edecektir. Eğer doğru kişiyi bulursa her ne olursa olsun evliliğini sonsuza kadar sürdürebilir.

Oğlak erkeği genellikle karamsardır. Hiçbir şey ters gitmese bile zorlu hayatı ona olumsuzlukları bekleyip durmayı öğretmiştir. Bunun yanı sıra yükselme heveslisi, kararlı ve işini sonuna kadar götüren biridir. Amacına yavaş ve derinden ulaşır. Hiçbir engel tanımaz. Tüm zorluklara katlanır. Eğer bir kadın onu elde etmek istiyorsa işi konusunda özgür bırakmalıdır. O romantizm yerine çalışmayı tercih eder. Aşırı ilgi gösteremez ve duygusal cümleler kuramaz. Onun kadını müsrif olmamalıdır.

Bu tam bir kavga ve hatta ayrılık konusu olur. Sorumluluklardan ve endişelerden bunalan bu adamın sık sık gülmeye ihtiyacı vardır ve bir kadın onu güldürebiliyorsa yolu yarılamış demektir. Eğer bir kadın yüzünden yaşamının güzelleştiğini anlarsa kadın istese bile o hayatından çıkıp gitmez. Güven duymak için uzun bir süre tanımaya çalışır, gözlemler, inceler, dener. Bu süreç en az 1 yıl alır. Boğa ve Başaklar bir Oğlak erkeğinin sınavından geçebilen nadir burçlardır. Ortak dünya görüşleri, finans dünyasına bakış açıları onları birbirine bağlar.

Aşkı da yaşamının diğer alanları gibi çok ciddiye alır. Evleneceği kadının dünya güzeli olmasına gerek yoktur. İdeal kadın: hisse senetleri ve faizlerden anlayan, kendisine destek olan, arkadaşlarını etkileyebilen biridir. İyi yemek pişirmesini ve düğme dikmesini bilmelidir. Ailesi ile iyi geçinmelidir.

Bir kadının kendisi ve ailesi için uygun olduğunu anlarsa, bunu söyler. Evlenme teklif eder. Son derece dürüst ve sadıktır. Bir başkasını ne kadar beğenirse beğensin eşine ihanet etmez.

Oğlak burcu erkeği kadınların içinde çekingen olabilir veya en azından istediği gibi davranmayabilir. Ellerini koyacak yer bulamaz. Ayaklarını oynatır ve acemice flört etmeye başlar. Gençlik yıllarında ünlü bir oyuncu kadar kalp çalmıştır. O bir kadına bakarken onu yatağa atmayı değil, heyecan ve aşk duyumsamayı ister. Sevişmenin eğlenceli hatta birazda komik bir eylem olduğunu düşünebilir.

Eğer bir kadın onu yatakta güldürebilirse en iyi sonucu alır. Önce rahatlatarak eylemin yarısını kat etmiş olur. Masaj, sıcak banyo, duş, güzel kokular gibi rahatlatıcı unsurlar her zaman işe yarar. İşlerinin yoğunluğu ve hayata karşı ciddi bakış açısı nedeniyle çok az Oğlak erkeği cinsel deneyim kazanmıştır. Seçicidir her kadınla birlikte olmak istemez. Onu özel yaşamında eleştirir ve sık sık işine verdiği önemi vurgularsanız onu bunalıma itersiniz. Kimse ona bu kötülüğü yapmamalıdır. Yatak odasında yumuşak ve dikkatli davranılmalıdır.

OĞLAK KADINI
Hırslı, otoriter, gerçekçi, çalışkan ve zor koşullara dirençli Oğlak kadını ciddi giyinir ve gerektiğinde son derece dişi olur. Önüne gelenle flört etmediği için dikkat çekmeye de çalışmaz. Doğrucu ve dürüsttür. Genel olarak işine düşkündür ve geç evlenir. Pek çok konuda talihsizlik yaşar, ulaşmak istediği hayata geç yaşlarında ulaşır. Ev kadınlığını ve iş hayatınız mükemmel bir şekilde birlikte yürütebilir. Kendine uygun bir erkek bulmak için çabalar, bulduğunda da her türlü zorluğa katlanarak elinde tutmaya çalışır. Maddi güvenliğine önem verir.

Bu nedenle kendisi gibi maddi güvenlik isteyen Başak ve Boğa erkekleri ile mutlu olur. Klasik ev eşyalarından, eski apartmanlardan hoşlanır. Ev partilerini tercih eder. Eğlence yaşamından gürültülü bir sarhoşluk anlar ve bu tür eğlenceleri sevmez. Alışveriş için indirim dönemlerini bekler ve küçük tamiratlar için usta çağırmayı aklına bile getirmez. Nasıl bir çevreden gelirse gelsin kibar, anlayışlı, terbiyeli ve hanımefendidir.

Son derece kaygılı biri olan Oğlak kadını, borçtan ve güvensizlikten korkar. Bu nedenle onu rahat ettirecek bir erkek arar. Mesleğinden vazgeçmesini isteyen bir erkekle uzun süreli bir ilişkiye girmez. Bununla birlikte Oğlak kadını işi ile ilgilenecek, yükünü paylaşacak bir erkek ister. Onun işi ne olursa olsun yardım edebileceğiniz ufak tefek alanlar yaratmalısınız. Savurganlığı sevmez.

Oğlak kadını hayatına biraz renk katacak bir erkeğe gereksinim duyar. Erkeğin tüm gün şaklabanlık yapması gerekmez onu ara sıra neşelendirmesi yeterlidir. Onu duyguları ile alay edilmez. Duygularını küçümseyen bir erkekle birlikteliğini sürdürmez. Ona içten ve etkili sözler söylemelidir. Yalanla doğruyu çok çabuk ayırt eder. Soğuk görünüşünün altında her an ateşlenecek bir iç dünyası vardır. Ona yaşamı ciddiye aldığınızı ve her zaman güven vereceğinizi gösterin. Daimi mutluluğu garantilemiş olursunuz.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: OĞLAK, BOĞA, BAŞAK, KOVA
UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: TERAZİ, KOÇ, YENGEÇ


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER