@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

Terazi burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

Terazi burcu kadını ve erkeği karşı cinsini nasıl etkiler? Astrolog Su Karakuş açıklıyor...

Astrolog Su Karakuş, terazi burcu kadını ile terazi burcu erkeğinin karşı cinsten beğendikleri kişiyi nasıl etkileyebileceklerini açıklıyor...

Terazi burcu karşı cinsini nasıl etkiler?


TERAZİ BURCU ERKEĞİ
Anlayışlı, uyumlu ve yumuşak tavırlarıyla herkesin ideal eş olarak görebileceği Terazi erkekleri, nazik ve içten tavırlarıyla sizi büyüleyebilir. En zor insanlarla bile kolayca anlaşan Teraziler, yalnız başına kalma korkusuyla da içe içe yaşar. Eğer bir Terazi erkeğiyle birlikteyseniz bazen fazlaca ilgi göstererek, üstünüze düşerek sizi sıkabilir. Çünkü sizi sürekli görmek, hayatınızın en ince noktalarına kadar sizi tanımak isteyebilir.

Eğer bir Terazi erkeğinin kalbini tam on ikiden vurmak istiyorsanız, zekanız, popülariteniz ve çevreyle olan sıkı bağlarınız onun ilgisini çekecektir. Çünkü Teraziler, popüler aynı zamanda zeki olan herkese aşık olabilirler. Cinsel yaşamlarında da aşk hayatlarında olduğu gibi nezaket ve estetiği birleştirerek karşındaki kişi mutlu etmeyi bilen Terazi erkeği, kendisine saygı duyan ve araştırmacı bir eş ile evlendiğinde mükemmel bir eş adayı olur. O karşındaki bilge kadına sonuna kadar sadık kalabilir.

Ne zaman ne yapacağını çok iyi bilir. Bunun için ona hayır diyecek kadın neredeyse yoktur. O yalnızca cinsellik arayan bir don juan değildir. Romantizm arar. Terazi burcu erkeği zamanının çoğunu kadınına ayırır. O eşine dünyadaki tek kadının o olduğunu, dünyanın en güzel kadınıyla birlikte olduğu için şanslı olduğunu, kendisinden hiçbir zaman kötü söz işitmeyeceğini garanti ederek etkiler. Romantik bir an onun için cinsel birleşmeden daha önemlidir. Asla aceleye gelmez. Zamanı iyi seçer. Bu nedenle sabırsız kadınlardan haz etmez.

Kadınlarla, eğlence dünyası ve son trendlerle yakından ilgilidir. Fiziksel güzelliğin çekiciliğine kolaylıkla kapılır. Eğer güzelseniz bir puanı havada kaptınız demektir. Seveceği her şeyde duruluk ve arılık arar. Düş kurmayı sever. Kararsızlık tuzağından kurtulmak için anında karar verebilir ve genellikle yanlış karar verir.

Daha sonra yanlış kararları çekici karşı cins tarafından önüne konulabilir. Bu tür durumlarda basitçe uzaklaşır ve yok olur. Terazi burcu erkeğini anlamak gerçekten bir sorundur. İşler ters giderse hayran olduğu kadını suçlayabilir. O içerikle ilgilenir ama önce paketi beğenmesi gerekir.

İkizler ve Kova kadınları genel olarak uygundur. Tabii yükselen burcu veya Ay burcu İkizler veya Kova olanlar da uygundur. Terazi burcu erkeğini elde etmek kadar onunla bir ilişkiyi belli düzeye getirmek de zordur. Bir ilişkiyi yönetip yönlendiremez ve karşı cinsin istekleri konusunda karar veremez. Yönetimi ele alacak ve bunu belli etmeden yapacak birine gereksinim duyar. Kararları başkası almalıdır. Duygusal patlamalardan hoşlanmaz, ilişki adına yapılan tartışmalar bir ilişkiyi bitirmesi için yeterli sebeptir. İdeal eşi ona güzel, şık bir ev ortamı yaratmalıdır. Ancak bütün zamanını evde geçirmesini de beklememelidir.

TERAZİ BURCU KADINI

Nazik, sevecen, canayakın ve gönülçelendir. Gerçek bir doyum ve mutluluk için daima ortak yaşantı içinde olacağı bir erkek arkadaşa ihtiyacı vardır. Bir evliliği yürütemezse ikincisi için hemen harekete geçer. Güzelliğe aşıktır, sanatçı ruhludur. Çizgisi ve renk uyumu, zevki muhteşemdir.

Giyiminde, makyajında, sunumunda özenlidir. Satenler, ipekler, kurdelalar, parfümler içinde çekici ve etkileyicidir. Müzikten ve diğer kültürel aktivitelerden iyi anlar. İyi davranışa ve nezakete önem verir. Tartışırken karşısındakini cahil durumuna düşürebilir. Zekidir, entelektüeldir. Hem güzel hem de zeki kadın olmayı başarır. Çok iyi bir eş ve sevgilidir. Ticari zekası pırıltılıdır. Partnerinin sürekli yanında ve ensesinde değildir.

Ayrılırken kırmadan ve arkadaşça ayrılmayı başaran yegane kadındır. Çevresinde en çok arzulanan kadın olmaktan hoşlanır. İlişki mutlaka romantik bir seviyede başlamalıdır. Abartısız bir övgü ile desteklenmelidir. Yine de hayır demeyi beceremediği için kendisini güç durumlara sokabilir. Herkesin kabul edeceği bir ilişkiyi yaşamak ve sürdürmek ister. Popüler bir sevgiliye asla hayır demez.

Saçından ayak parmak uçlarına kadar tam bir dişidir ve çekicidir. Onu etkilemek hem kolay hem zordur. Aşık olmaya eğilimlidir bu nedenle kolay etkilenir. Sosyal ilişkileri fazladır bu nedenle bir erkeğe aşıkken daha iyi olan ötekine gönlü kayabilir. Karşı cinsi çok sever. Dünya işlerinde becerikli, çekici, iyi giyinen, güzel sanatlardan konuşabilen erkekleri tercih eder. Yaşamınızdaki en önemli şey olduğunuzu hissettirdiğiniz sürece fazla uzaklaşmayacak size bağlanacaktır.

Gürültücü, kavgacı, kadının yerinin evi olduğuna inanan biri Terazi burcu kadınından uzak durmalıdır. Genellikle ev yaşamını seven bir erkeğe ilgi duymaz. Sosyalleşmek konusunda heveslidir ve bunu birlikte yapacağı bir eşe gereksinim duyar. Açık fikirlidir. Karşıdan gelen sorunlara çözüm arar. Çekici ve diplomatiktir. Yanlış karar vermemeye çalışır.

Hem erkek, hem de kadın topluluklarının ilgi odağıdır. Hem ev işlerini organize edip hem de tam bir kadın olabilir. Yalnız saç biçimini veya rengini değiştirdiğinde fark etmiyorsanız hüzünle içine kapanır ve başka bir ilgili bulana kadar arayışını sürdürür.

Hem ticari zekası hem de entelektüel yanıyla İkizler ve Kova burcunun dehasına yetişebilen Terazi kadını hava gruplarıyla uyumlu evlilik yapar. Bunun yanı sıra herkesin ürküten Akrep burcu Terazi kadını için ideal eş adaylarından biridir.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: TERAZİ, KOVA, İKİZLER, AKREP
UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: KOÇ, OĞLAK, YENGEÇ


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER