@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.09.2013

Venüs Akrep’te, aşk nerede?

Venüs gezegeninin Akrep burcuna geçişiyle aşk konusunda zorluklar yaşanmış olabilir. Bu zorlukların detaylarını ve bunları aşmanın astrolojik tavsiyelerini Astroloji Uzmanı Asude Argun Pudra.com'da veriyor.

Aşk şu günlerde arayıp da bulamadığımız duygulardan biri. Son günlerde ilişkiler sarpa sarıyor. Yanlış anlamalar, ihtiraslar sorunları daha da alevlendiriyor. Zira aşk gezegeni Venüs hiç de sevmediği Akrep burcunda.

Venüs Akrep’te, aşk nerede?

Astrolojide aşkı, sevgiyi, ilişkiyi anlatan gezegen Venüs’tür. Doğası gereği güzelliği, estetiği, zarafeti ve barışı anlatır. Ancak zodyaktaki her burçla aradığı uyumu yakalayamaz. Şu sıralar en zarar gördüğü Akrep’ten zorlana zorlana geçiyor.

11 Eylül’de başladı bu yolculuğa, 7 Ekim’e kadar devam edecek. Yani bu süreçte aşkta ve ilişkide zarar görmek çok olası. Ya biz fark etmeden çok hırslı davranabiliriz ya da karşımızdakinin tutkusunun esiri olabiliriz. Barış ararken savaş çıkarabiliriz. Geçmiş yaranın kabuğunu kopartıp acıdan zevk alabiliriz. Kopmak istesek de kopamayıp, huzursuzluğu her yana yansıtabiliriz. Yapılacak en iyi şey, sorumlulukları hatırlayıp sakin kalmayı başarmak. Yoksa giden birinin ardından, yalnız başına ağlamak gerekebilir. Durum zor açıkcası.

Akrep'in zararından kurtulmak için bazı taktikler önereceğim size. Zaten yapacak çok bir şey yok, denemesi bedava. Sizi acıtan ilişkinize, sevdiğiniz kişinin öfkesine, verdiğiniz paranın alamadığınız karşılığına daha derinden bakalım, ne dersiniz? Kime veya neye zaman, para ya da emek verdiğimizi sorgulayalım. Acaba verirken almayı da düşünmüş müyüz inceden inceye? O benim olmalı gibi bir hırs var mı bir yerlerde? Başkasına imrendik mi acaba? Ayna gibi düşünün, sizi üzen olayları ve kişileri.

Zor, biliyorum; can acıtıyor bunları sorgulamak bile. Ama inanın derine batan dikeni bulup çıkarmanız için gökyüzü sizinle işbirliği yapıyor. Değer yargınızı sorgulamanız için sizi değersizmiş gibi hissettirmeye çalışmakta. Akrep’in zehrini akıtan tarafıyla uyandırmakta. Bunu başarırsanız hemen güzel açılardan destek alacaksınız.

En son sınavı 28 Eylül’de savaş gezegeni Mars’la oldu. Ne kadar kendinizi aşıp aşamadığınızı, ego savaşına girmeyecek kadar naifleştiğinizi o zaman anlamış olmalısınız. Ya da tersine çocukça, sen-ben kavgası içinde buldunuz kendinizi.

Tabii ki bu yorumlarımı kişisel haritanızı dahil etmeden, genel olarak yapıyorum. Yanlış anlamalara sebep olmak istemem. Aslında kendi Venüs’ünüzün haritanızdaki burcu ve konumu önemli. Astrolojiyi ciddiye alıyorsanız biraz daha derinleşmenizi tavsiye ederim.

Bu geçişten en çok Akrep burçları, yükseleni ya da Ay burcu Akrep olanlar etkilenecek. Akrep’in tam karşısında olan Boğa’lar ardından geliyor. Sonra da diğer sabit burçlar olan Kovalar ve Aslanlar. Tabii ki kişisel haritasında diğer gezegenleriyle Akrep vurgusu olanlar da dahil bu gruba.

Sene boyunca zorluk gezegeni Satürn’ün Akrep’te olması, Güneş ve Ay tutulmalarının Akrep’te olması tesadüfen denk gelen şeyler değil. Tutkuyla bağlı olduğumuz her şeyi terk etme zamanındayız.

Aşk en kuvvetli tutku ama aşık olduğumuz kişiye değil, aşka tutkulu kalmalıyız. Onun ve kendimizin değişmesine fırsat tanımalı, endişeleri bir kenara bırakmalıyız. Sevgiyle bıraktığınız her şey size geri dönecektir.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER