@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 28.03.2012

Yengeç burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

Yengeç burcu kadını ve erkeği karşı cinsini nasıl etkiler? Astrolog Su Karakuş açıklıyor...

Astrolog Su Karakuş, yengeç burcu kadını ile yengeç burcu erkeğinin karşı cinsten beğendikleri kişiyi nasıl etkileyebileceklerini açıklıyor...

Yengeç burcu karşı cinsini nasıl etkiler?

YENGEÇ BURCU ERKEĞİ
Aşk hayatı ve cinsel hayatında duygusallığı ön planda tutan yengeç burcu erkeği romantik ve babacan tavırlarıyla karşındaki insana güven verir. Sahiplenir ve karşındaki insana çabuk bağlanır. Çevresindeki kişilere her zaman dost canlısı ve şefkatle yaklaşır.

Kendisini karşındaki kişinin koruyucu meleği olarak hissedebildiği biri onun için ideal bir sevgilidir. Anlayışlı tavırlarınızla onun kalbini çabuk fethedebilirsiniz. Fakat Yengeç burcu erkeklerinin alıngan ve yüksek beklentili tavırları sevdiği kişiyi kendinden uzaklaştırabilir. Evlilik yaşamında yumuşak, şefkatli ve kırılgan kalbini anlayacak eş ararlar. Eğer gerçekten aradığı kadını bulmuşsa ona hayatını adayabilir. Onunla güven dolu bir evliliğe evet diyebilirsiniz.

İnsan severdir ama bir başkası kadar cinsellik sevdalısı değildir. Karşı cinse genellikle çekinerek yaklaşır. Cinsel yaşamsız bir hayat düşünmez ancak cinsellikte her şey demek değildir. Reddedilmekten ölesiye korkar. Pek çok kadına bir anda evet dedirtecek kadar güven verir. Aşırı duygusal ve naziktir. Romantizmi iyi bilir. Alıngan ve kırılgandır bu nedenle kinci de olabilir. Geçmişini anlatmak ve cinsel deneyimler yaşamak için cesaretlendirilmek ister. Hayal gücü çok kuvvetlidir. İki tür kadın olduğunu düşünür: evlenilecek kadın ve evlenilmeyecek kadın.

Tam bir ev erkeğidir dağınıklıkta kafası karışır. Akılcı kadınlar yerine duygusal kadınları tercih eder. Evi deli toplu tutabilecek yetenekteki kadınlara ve anne olabilecek ideal eşe gereksinimi vardır. Düzenli yaşam, bahçe, çocuklar, beslenme ve evin her şeyi ile ilgilidir. Hata yaptığında gülmeyin onunla asla alay etmeyin.

Kalbi bir kez kırıldığında tamir edilmesi mümkün değildir. Hassas kalbinde hastalık hastası olma eğilimi de gözlemleyebilirsiniz. Onun hastalık dönemlerinde şefkatli gülüşünüzü eksik etmeyin. O birine bağlandığında tam omuz verir, parasal güvenlik sağlar. Aşkına karşı aşırı duyarlıdır. Aşırı yavaş tavırları rahatsız edici olabilir ama onu acele ettirmeye çalışmayın. Yumuşak ve evcil görünün.

Akrep ve balık burçları ile aynı duygusal sularda yüzebilir. Bu nedenle iyi anlaşır. Konuşmadan saatler geçirebilirler.”Ben hakimim” sinyali veren kadınlara ilgi duymazlar. O eşini korumak, bakmak, beslemek ister. Buna izin vermeyen kadın iticidir. Bağımsızlığına düşkün bir kadınla birlikte olduğunda kararsızlaşır. İdeal eşi ona çocuklar doğuracak, nefis yemekler pişirecek, huzurlu bir ev ortamı sağlayacak biri olmalıdır. Kendiside yaşamın maddi yanı ile ilgilenir. Yaşamı Ay’ın günlük iniş çıkışına göre değişebilirde. Ona evet demeden önce ruh durumu her gün değişecek biriyle birlikte olacağınızı bilmelisiniz.

YENGEÇ BURCU KADINI
Fiziği ve bakışları bir azizi bile etkileyebilecek olan yengeç kadını duygulu ve uyumludur. Problem çözümünde ustadır. İnsanların ona gereksinimi olduğunda konuşkan, insancıl, düşünce ufku geniş biridir. Kendisi istemedikçe yalnız kalmaz ama eğer yalnızsa çekingenliğinin ve kaygılarının da etkisi var demektir. Başkalarının yükselen ve alçalan heyecanlarını, duygularını bir sünger gibi emer. Evcimendir.

Erkeğini sıcacık döşenmiş evinde, nefis yemekler pişirip bekler. Çocuk bakımında başarılıdır. Anneliğin simgesi olan yengeç burcu güçlü ve cesur değildir. Sadece kendisinin üstün olduğu yerde güçlüdür. Güveni erkeğinden alır, gözetilmeye ve korunmaya ihtiyacı vardır. Koleksiyoncudur, erkeğine bağlıdır, içten bir nezaketi ve sevimli bir inatçılığı vardır.

Bu burcun kadını için aşkı seksten ayırt etmek neredeyse imkansızdır. O sadece aşık olduğunda bütün benliğini karşı cinse adayabilir. Ahlaksızlıklara ve cinsel sapkınlıklara yatkın değildir ancak bir şekilde cinsel gereksinimlerini yaşayabilmek için aşıkmış gibi de davranabilir. Sosyal ve açık alanlarda rahatlıkla ilişki yaşamaz en azından sarmaş dolaş oturmak istemez. Sevmediği ortamlarda kendini güvende hissetmez. Yengeç kadını için öpüşmek diğer cinsel eylemlerin yarısıdır ve aşk her şeydir.

Onun etkilenme nedenleri yaşına göre değişir. Çok genç yaşta hassastır, kolay inanır ve çılgınca aşık olmaya hazırdır. Biraz büyüdüğünde kendisini daha fazla korumaya başlar. Olgunlaştığında kalbini ve güvenini kazanmak bir hayli zordur.

İlgili bir erkek ciddi değilse Yengeç kadınına yanaşmamalıdır çok büyük acılar yaşamasına sebep olabilir. Yengeç kadını sabırsız ve alıngan tipleri küçük görüp kırabilir. Sevgi ve şefkat ile kazanılan kalbi aynı zamanda bir taş kadar sert olabilir. Kendinizi acındırma ve hastalık hastası olmak gibi kötü huylarını abartmasına izin vermemelidir. Onun koruyucu birine ihtiyacı vardır.

Onunla aynı duyguları paylaşan, aşırı duyarlılığını anlayan ve kırılganlığını hisseden Balık ve Akreplerle çok iyi anlaşır. Akrep onun sahiplenilme gereksinimine hitap eder. Balık ise sevilmek ve övülerek desteklenme ihtiyacına. Mutlu bir yuva ve çok sayıda çocuk arzuluyorsanız Yengeç kadını size göredir. Onun ilgisini finansal zekası güçlü, hesap defteri kabarık ve ya borç batağında yüzmeyen erkekler çeker. Çok çalışkan ve her şeyi paraya çevirmeyi bilen Yengeç kadını hesapsız biriyle mutlu olamaz.

UYUMLU OLDUĞU BURÇLAR: YENGEÇ, AKREP, BALIK, ASLAN
UYUMSUZ OLDUĞU BURÇLAR: KOÇ, TERAZİ, OĞLAK


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER