› 
 › 
Junoastrology.com 01.09.2016

1 Eylül Başak Burcunda Güneş Tutulmasının burçlara etkileri

1 Eylül hem Yeniay, hem de etkileri 2017'ye kadar devam edecek bir Güneş Tutulmasına sahne olacak. Juno Yıldız Gözlemcisi bu durumun etkilerini yazdı.

"Hepimiz, dünyaya bıraktığımız izin ne olduğunu, ne olmak, nasıl anılmak, yaptığımız hangi iş, hangi tanım ile bilinmek istediğimizi sorgulayacak, tavır belirleyecek, saf tutacağız. Bu süreçte adım atarken dikkate alınması gereken unsur; hizmet bilinci! Yaptıklarımızın, söylediklerimizin, ortaya koyduklarımızın 'neye hizmet ettiğine' dikkat etmeliyiz. Dürüst, özenli, etik, çalışkan ve görevine sadık olmanın, görünürde pek bir kıymeti yokmuş gibi görünse de, enerji düzleminde kocaman bir artı puan kazandıracağını daima aklımızda tutmamız lazım!" demiştim.

1 Eylül Başak Burcunda Güneş Tutulmasının etkileri
 

Burç ve Yükselen Burca göre yorumlar ise bu yazının devamında;

Koç veya Yükselen Koç: Bu Yeniay Koçları gündelik hayatlarına çeki düzen verme ihtiyacı konusunda teşvik edecek… Hayatınız tıkanmış gibi hissetmeniz, plan yapmakta zorlanmanız, neye başlasanız gitmiyor, ne yapsanız bitmiyor gibi gelebilir. İş düzeninizi gözden geçirmeniz, yeni sorumluluklar üstlenmeniz, size yardımcı olacak yeni insanlar bulmak konusunda düşünmeye başlamanız veya böyle insanlarla ilişkilerinizi düzenlemeniz, hayatınızın sistemini sorumluluklarınıza göre yapılandırmanız gerekebilir. Siz yeniyi sever ve önce ona yönelirsiniz. Ama gelin beni dinleyin, bu 2-3 haftalık süreçte sürünen işleri toparlayın. Zoru ya da rutini başarmak, size ihtiyacınız olan düzen duygusunu kazandıracaktır. Sonra yenisi de gerisi de gelir.

Boğa veya Yükselen Boğa: Bu Yeniay Boğaları yeni projelere başlamak, ya da hayatlarını bir proje gibi ele almak konusunda cesaretlendirecek. Kendinizi mutlu, coşkulu, umutlu hissettiren şeyler yapmak için şevk duyacak, en önemlisi gücünüzün böyle davranmaya yettiğini düşüneceksiniz. Kaynak eksiklikleri, borçlar, ya da alacaklar gibi konular canınızı sıkıyor olabilir. Ama biliyorsunuz, bunları aşmanın da en iyi yolu yine enerjik olmak ve üretmek! Ne zamandır hayata geçirilmeyi bekleyen projelere, yeni bir gözle bakın… Bir de kendinizi sevmek ya da seviliyor hissetmek için ne yaptığınıza dikkat edin! Aşkta aynı hataları tekrarlamanın, enerjinizi boşa harcamanın, verimsiz ilişkilere akıtmanın  zamanı değil. İlişkilerinizde merkezinizi kaybetmeyin.

İkizler veya Yükselen İkizler: Bu Yeniay’da İkizler, ev ve aile sorumluluklarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirler. Özel hayatınızı düzene koyacak adımlar atmanız, ailenize sahip çıkmanız, ertelediğiniz görevlere el atmanız beklenebilir. Evliyseniz eşinizle sorunlarınızın adını koymak, uzlaşma ya da ayrışma kararı almak için uygun bir zaman. Gündemde bir evlilik projesi varsa, buna dair tamam veya devam kararları almanız, kararınız devam yönünde ise bir yol haritası çıkartmanız gerekebilir. Eğer iş kurmak istiyorsanız, plan yapmanız, zaten kendinize ait bir işiniz varsa altyapı düzenlemelerine gitmeniz, sistemdeki aksaklıklara el atmanız gerekebilir. İş ortaklıklarınız ve kontratlarınızdaki tıkanmaları, aksamaları da göz ardı etmek yerine çözmek için çaba gösterin. Kimlerle ve hangi şartlarda yanyana duracağınıza artık karar vermelisiniz.

Yengeç veya Yükselen Yengeç: Bu Yeniay’da Yengeçler, hayatlarındaki tıkanma noktaları konusunda adım atmak gereğini yoğun bir biçimde hissedebilirler. İletişimde sorumluluğu ele almanız gereken bir zaman! Bu yüzden ne zamandır ertelediğiniz yazışmalar, görüşmeler, kısa yollar, artık kaçınılmaz hale gelebilir. Sustuklarınızı konuşmak, anlamak istemediklerinizi, yapmaktan kaçındıklarınızı yapmak durumunda kalabilirsiniz. Zira gündelik hayatınızı çıkmaza dönüştüren sorunların kendiliğinden çözülmeyeceği iyice ortaya çıkabilir. Eğer fiziksel sorunlar – özellikle de eklem ve kas problemleri ile karşılaşırsanız, bilin ki bunların da altında, atmaktan kaçınılan adımlar vardır. Yaz tembelliğinden çıkıp, hayatınızın sorumluluğunu alın.

Aslan veya Yükselen Aslan: Bu Yeniay’da Aslanlar, yeni iş fırsatlarına el atabilirler. Eğer sıfırdan bir şeylere başlamayı düşünüyorsanız, 2-3 hafta kadar planlama aşamasında kalın! Ama ertelediğiniz planlar varsa, bunlar için adım atmanızın zamanı olabilir. Hayatınıza değer katmak, yeteneklerinizin parlamasını ve somut bir değere dönüşmesini istiyorsanız, bunu nasıl yapacağınıza karar vermelisiniz. Kendinizi yorgun, tükenmiş, verimsiz ya da isteksiz hissettiren konular varsa, bunlara takılmak yerine, canlı, hareketli, verimli, üretken olmak için neler yapabileceğinize odaklanın. Kendinizden şüphe etmek yerine, niteliklerinizi ortaya çıkartmak, anlamlı ve yararlı bir şekilde kullanmak için gayret gösterin. Kendinizi ağır, sevimsiz ve etkisiz hissettiren şeylerin adını koyun ve dönüştürmeye başlayın!

Başak veya Yükselen Başak: Bu Yeniay, Başaklar için uzun vadeli bir dönüşümün başlangıcı olabilir! Hayatınızın geri kalanını nasıl geçirmek istediğinizi derin derin düşüneceğiniz bir zaman. Nasıl bir hayat sürmek istiyorsanız, bunun sorumluluğunu üzerinize almak ve cesaret edip bir adım atmak zorundasınız. Yaşam koşullarınızdan memnun değilseniz, bunları nasıl dönüştürebileceğinizi düşünmek için iyi bir zaman. İşiniz, eviniz, size kendinizi var hissettiren her türlü hayat zemini konusunda kendinize – başkalarına değil kendinize – sorun; "Ben ne yapmak istiyorum?" Sonra da bu kararı hayata geçirmek için, adım atmaya başlayın. Başkaları tarafından yüklenen sorumlulukları kendinize bahane etmeyi bırakın ve kendiniz için bir şey yapın.

Terazi veya Yükselen Terazi: Bu Yeniay, Terazilere çok da keyif verici olmayan çözülmeler getirebilir… Artık arkanızda bırakmanız gereken konular önünüze gelecektir. Hayatınızda, hareketsizlik, belirsizlik, durağanlık varsa, böyle bir süreç de sizin dikkatinizi yapmadıklarınıza ya da yapmak istemediklerinize çekmek içindir. Eğer bazı konularda elinizden geleni zaten yaptıysanız, o zaman size kalan sabretmek! Önümüzdeki ay, zaten çarklar harekete geçer. Ama eğer değiştirmeniz gereken bir bakış açısı, tutum, atmanız gereken bir adım var da, siz bunu erteliyorsanız, bunun hayatınıza yan etkileri o kadar bariz hale gelir ki, siz bu aralar kafayı değiştirip değişmeyi, bırakmayı, yeni bir yöne bakmayı kabul etmek zorunda olduğunuzu anlarsınız. Bu arada geçmişten gelen hayaletlere – alışkanlıklara, ilişkilere – kapılmamaya da dikkat edin!

Akrep veya Yükselen Akrep: Bu Yeniay, Akreplere ilginç fırsatlar getirecek! Yeni çevrelere girebilir, ne zamandır tanışmak istediğiniz insanlarla karşılaşabilir, teklifler alabilirsiniz. Kendinizi verimsiz, yararsız, önemsiz filan hissettiğiniz konular varsa, bu Yeniay’da bakış açınızı değiştirecek gelişmeler olabilir.  Maddi zorluklarınızı, ya da iş hayatınızdaki tıkanmaları aşmak için, yeni olasılıkların varlığını fark edebilirsiniz. Eğer bir yatırıma girişmeyi düşünüyorsanız, bu ayın sonuna doğru işe kalkışmanız daha iyi olabilir. Zaten maddi koşullarınız hemen adım atmanıza izin vermeyebilir. Ama bu plan yapmanıza, ön çalışmalara başlamanıza engel değildir.

Yay veya Yükselen Yay: Bu Yeniay,  Yayların sorumlulukların altında biraz bunalmış hissedebilecekleri bir zaman… İş hayatınızla ilgili yeni bir yön saptamanız, bitiş veya başlangıç kararları almanız çok mümkün. Öte yandan kendinizi tanımlama şekliniz, duruşunuz, üstlendiğiniz görevler konusunda da düşünmek isteyeceksiniz. Bazı yükleri taşımayı neden istediğinizi ya da taşımak için nasıl yöntemler kullandığınızı ve bunları verimli olup olmadığını kendinize sormanız gerekebilir. Hayatınızdaki tıkanıklıkların aşılması için bu ayın sonlarını görmeniz gerekebilir ama, şimdi inisiyatifi ele almanın ve değişimi planlamanın zamanıdır.

Oğlak veya Yükselen Oğlak: Bu Yeniay, Oğlaklar için yeniden hayal kurmaya ve plan yapmaya başlama zamanı. Biliyorum en çok da burada zorluk çekiyorsunuz… Sanki artık hayal kuracak, yeni keşifler yapıp, yeni sahalara açılacak dönemleri çok arkada bırakmışsınız, hayatınız garip bir döngü içine sıkışmış ve siz oradan bir daha çıkamayacakmışsınız gibi hissediyorsunuz! Ama çıkışlar hep "bundan da bu cacık olmaz ama…" diye atılan gayretli bir adımla bulunur. İnancınızı, güveninizi, çabanızı ve girişimlerde bulunma cesaretinizi asla kaybetmeyin. Mümkünse bu aralar seyahat edin ya da okuyun ve araştırın. Gördüklerinizden, öğrendiklerinizden ve aklınıza dolan fikirlerden kendinize vazife çıkartabilirsiniz. Bu arada, yargılarınızı gözden geçirmek, ya da resmi anlamda yargıya götürülmesi gereken sorunlara el atmak için de iyi bir zaman!

Kova veya Yükselen Kova: Bu Yeniay, Kovaların sorun çözme, zorluk aşma zamanı! "Her seçiş bir vazgeçiştir" sözünü derinden hissedeceksiniz. Hayatınızdaki bazı tehditleri veya engelleri fırsata çevirmek için, göze almanız gereken bazı fedakarlık, vazgeçmeniz gereken bazı konumlar, terk etmeniz gereken bazı alışkanlıklar olabilir. En önemlisi değişimin sorumluluğunu almayı kabul etmeniz! Eğer sürecin getirdiği sınırlamaları kabul eder ve bu koşullarda atılabilecek en uygun adımı seçebilirseniz, önünüz açılacak. Kaybetmekten veya mecbur olduğunuz değişimlerden korkmayın! Bazen kayıpları, değişimleri başlatan değil, zaruri bir süreci en iyi şekilde yöneten olmaktır payımıza düşen.

Balık veya Yükselen Balık: Bu Yeniay, Balıkların işbirliği, anlaşma, uzlaşma, uzun vadeli ilişkilerini veya kontratlarına yeni bir gözle bakma zamanı! Yola kimlerle ve hangi koşulda devam edeceğinize karar vermeniz gereken bir dönemdesiniz. Evlenmekten ortaklık kurmaya, iş anlaşmaları yapmaya ya da yapılmış kontratlarınızı değiştirmeye veya arkanızda bırakmaya kadar bir çok ilişki-temelli karar verebilirsiniz. Eğer verilmiş sözleriniz ve sorumluluklarınız varsa, bunlara sahip çıkın… Üzerinize düşen kısmı hakkıyla yerine getirin. Yapamayacaklarınız varsa bunlar konusunda dürüst olun. Muhataplarınızdan da aynı şeyi talep edin. İnsan hak etmediklerini almaya devam ederse, ileride ödeyeceği bedeller daha büyük olur. Veremeyecekleri için söz vermeye devam ederse de, ileride yaşayacağı sıkıntılar büyük olur. İşbirliğinde denge ve dürüstlük esastır.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER