› 
 › 
Junoastrology.com 12.10.2015

13 Ekim'de Terazi Burcu'ndaki Yeniay'ın etkileri

Sonradan pişman olacağınız şeyler yapmaktan kaçının! Juno Yıldız Gözlemcisi, Terazi Burcu'ndaki Yeniay'ın etkilerini yazdı.

13 Ekim 2015 günü, İstanbul’a göre 03:05 itibariyle, Yeniay dediğimiz Güneş&Kavuşumu gerçekleşecek.

13 Ekim'de Terazi Burcu'ndaki Yeniay'ın etkileri

Öncelikle Yeniay enerjisinin daima yeni başlangıçlara gebe olduğunu hatırlatmak isterim. Üstelik bu Yeniay sürecinde, yeni olan başka birçok şey de var;
-Ay Düğümleri Güney Düğüm Balık-Kuzey Düğüm Başak aksına geçtiler.
-Merkür retrodan çıktı.
-Pluto Jüpiter üçgeni oluştu.

Yani görünürde birçok şey aynı olsa da, özde hiçbir şey "eski tas eski hamam" değil! Bu Yeniay haritasının yükselende Regulus ile kavuşması başlı başına bir işaret! Asil, yüce ve muzaffer bir nitelik taşır Regulus… Ancak adaleti kaybettiği zaman, çöküşe geçer! Yeniay’ın Terazi Burcu’nda, nitelikleri içinde uyum, denge ve adaletin olması, bu açıdan manidar.

Geçtiğimiz haftadan bu yana, hak ve adalet yolundan gitmeye çalışanların "yenik düşmüş" ya da "etkisiz" göründükleri bir süreç yaşanıyor olabilir. İnsan ilişkileri ve iletişim konusunda bu aralar özellikle zorlanıyor olabiliriz. Yakın arkadaşlar, aile yakınlarımız, sürekli iletişim içinde olduğumuz insanlar, bizi şaşırtacak davranışlarda bulunabilirler. Hareket alanımızı kısıtlayan durumlarda kalabilir ya da biz kendimizi engelli, isteksiz, kararsız veya incitilmeye açık bulabiliriz. Ancak, "Güneşin altında, hiçbir şey göründüğü gibi değildir!"

Huzursuzluk, düzensizlik ve belirsizlikten dolayı rahatsız olduğumuz, kaybolmuş ve hatta "aldatılmış ya da iyi niyetimiz yüzünden kullanılmış" hissettiğimiz bir zamandan geçsek de, bizim dışımızda gelişecek yapısal değişimler nedeniyle, olaylar şimdi aktığı mecradan farklı bir yöne doğru dönecektir.

Baskı, beklenmedik olaylar veya tekrar eden fiziksel zorluklar nedeniyle "kaybettiğimizi düşündüğümüz" zeminlere ısrarla tutunmaya çalışmak yerine bakış açısı ve tavır düzleminde ileri gitmek gereken bir zamandayız.

Maruz kaldığımız olaylar nedeniyle "küçük düşürülmüş, azımsanmış, yok sayılmış" hissetmekten de vazgeçmeli, adalete, asalete ve evrendeki dengenin bir yoldan tezahür edeceğine dair inancımızı kaybetmemeliyiz!


Terazi Burcu'ndaki Yeniay astrolojik olarak bizi nasıl etkileyecek?

-Sadece baskı ve zorlama nedeniyle, kimsenin dolduruşuna geldiğiniz için bir şeylere eyvallah demeyin!
-Kendini rahatlatma, lüks arzusu ya da gösteriş ihtiyacı gibi nedenlerle, sonradan pişman olacağınız harcamalar yapmayın. Ya da kimsenin size iyilik yapar gibi davranıp sonradan borçlu düşüreceği şeylere müsaade etmeyin!
-Anlaşmalarınızda ya da süren davalarınızda gözden kaçan detayları iyice inceleyin!

İç barışımızı, adil ve dengeli tavrımızı kaybetmez, duyarsızlığa gömülmez, öz güvensizlik nedeniyle kendimize anlamsız sığınaklar bulmaya çalışmaz, kendi umutsuzluğumuza yenik düşmez ve zihinsel bir adalete teslim olmazsak, önümüzde açılacak yeni yolları değerlendirmemiz mümkün olacak.

Görüşümüzü bulandıran adaletsiz ve dengesiz durumlara yüreğimizi kaptırmamaktır bize düşen! Dirayetli olanlar, detaylara özen gösteren ve üç kağıda sığınmayanlar, adil ve tutarlı bir duruş gösterenler, sonunda kazanan ve yücelen olacaktır. Zira insan adaletsiz olsa da yaratan adildir.

"Bazen cevabı biliriz, bazen bilmeyiz, bazen güçlüyüzdür, bazen zayıf, bazen haklıyızdır, bazen yanlış, bazen aynaya bakar ve ucunu bırakıvermek isteriz hayatın, bazen ağlarız… Ama sonuçta bizler insanız. Bize düşen alçak gönüllü bir şekilde yola devam etmektir." diyor Van Morrison.

junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER