› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 23.03.2016

Dolunay ve Ay Tutulması başlangıç mı, son mu?

23 Mart'ta Terazi Burcu'nda gerçekleşecek Ay Tutulması hayatınıza birçok başlangıç ve son getirecek. Dolunay Tutulması hakkında detaylı bilgi Pudra.com'da.

23 Mart’ta Terazi burcundaki Dolunay, Terazi – Koç aksında gerçekleşecek Ay Tutulmasını beraberinde getiriyor. Başlangıçları ve bitişleri temsil eden Dolunay ile Ay tutulmasının enerjisi bir araya geliyor ve bizi oldukça güçlü etkiler bekliyor. 3 ay boyunca etkileri görülen tutulmanın en etkin olduğu zamanlar ise 15 gün öncesi ve sonrası olacak.

Sonlardan başlangıçlara: Dolunay Tutulması

Tutulma sezonu, ayın hareketlerine ekstra güç getirir ve doğal olarak gökyüzü olaylarının bize olan etkileri de artar. Genellikle tutulmalar ile birlikte hayatımızda başlangıçlar, bitişler ve büyük enerji değişimleri dönemi başlar. Eğer hayatınızın belirli alanlarında bir durgunluk varsa, 23 Mart'ta gerçekleşecek Ay Tutulması ile bu durgunluk sona erip yepyeni gelişmeler ortaya çıkabilir. Bu dönemde hayatınızın istemediğiniz alanlarında da değişimler gerçekleşebilir. Planlarınıza uymasa bile Ay Tutulması sırasında gerçekleşen değişimlerin ilahi bir plana göre olduğundan emin olabilirsiniz.

Geçtiğimiz aylarda gözden geçirme ve temizlenme için bolca vaktimiz oldu. 25 Aralık 2015’e kadar süren uzun Uranüs retrosunun ardından, 2016’nın ilk ayında Merkür retrosu gerçekleşti ve bu yüzden de yeni yıla pek iyi bir başlangıç yapamadık. Sosyal etkiler, bize 2016 planlarımız için tüm gücümüzle harekete geçmemizi söylüyor fakat büyük kozmik enerjiler yılın ilk aylarından kalma sorunları gözden geçirmemiz, sıraya koymamız ve çözmemiz için de yardımcı oluyor.
Terazi Burcu'ndaki bu Ay Tutulması cümlenin sonuna geldiğimizi gösteriyor. Ancak kitabın hala bitmediğini de bilmek gerekiyor. Yani bu sadece yolumuza devam etmeden önce, durup düşünmek ve olanları değerlendirmek için bir mola zamanı.

Tutulmanın gerçekleşeceği Terazi Burcu denge, uyum, güzellik, ilişkiler, adalet ve estetiği temsil ediyor. Bu dönemde özellikle bu konularda yeni başlangıçlar ve sonlar yaşanabilir. Uzun zamandır yalnızsanız yeni bir ilişki ihtimali var, bir ilişki yaşıyorsanız tamam mı devam mı sorusunu sorma zamanınız gelmiş olabilir. Fiziksel değişiklik yapmak için ani kararlar verebilirsiniz. Ayrıca bu tutulma sürecinde haksızlıklara karşı her zamankinden daha duyarlı ve adalet arayışı içinde olmanız doğal. Mars'ın destekleyici konumu da iş ilişkilerinde yeni adımlar atmak, uzun süredir beklenen başarının gelmesi gibi etkileri ortaya çıkarabilir. Ancak tüm bu başlangıçların yanı sıra, daha önceki aylarda Terazi burcunun temsil ettiği konularda yaşadığınız, çözüme ulaşamamış sorunları sonuca vardırmak için bir şansınız olabilir.

Tutulma Terazi – Koç aksında gerçekleşeceği için, tüm bu süreçte "Ben mi biz mi?" sorusu aklınızı bulandırabilir. İhtiyaçlarımızı ve diğerlerinin isteklerini nasıl dengeleriz? Kendimizle nasıl iletişim kuruyoruz? Başkalarına söylediklerimiz gerçekten istediklerimiz mi? Denge ve güzellik için yer açabilir miyiz? soruları tutulma boyunca sizi düşündürebilir. 

Terazi Dolunayı'nın parlak ışığını, geçtiğimiz ay boyunca nerede durduğumuzu gösteren bir ışık ya da nereye yönelmemiz gerektiğini gösteren ilahi bir yörünge gibi düşünebilirsiniz. Kapsamlı inceleme ve değerlendirmeler yapmak zorlu ve sıkıntılı olabilir ama eğer kayıplarımıza ve kazançlarımıza dürüstçe bakmak için dikkatinizi toplar ve biraz zaman ayırırsanız her şeyi zarafetle halledebilirsiniz. Geçmişle barışmakta zorlanabilirsiniz, özellikle de Terazi burcundaki Ay'ın Koç'taki Merkür'ün karşısında olması akıllı ve diplomatik kararlar ile içgüdüler arasında bir ikilem yaşamanıza neden olur. Ancak Merkür de tutulma sırasında Güneş ile birlikte olacağı için iletişim kurmak için harika bir zaman. Önceki aylardan kalmış sorunları konuşarak çözmek, duygularınızı ifade etmek için tutulma oldukça uygun olacak.

Her zaman Dolunay döneminin zor geçtiğini söylesek de tutulmanın da etkisiyle, bu sefer kendinizi yenilemek için bir fırsatınız var. Geçmişin sıkıntılarından arınmak, iletişim kurmak, yeni başlangıçlar için çabalamak ve adalet aramak istediğiniz her an bu tutulma size yardımcı olacak.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER