› 
 › 
28.03.2017

Yeni yollar keşfetme zamanı

Yeni yollar keşfetmeye odaklanmamız gereken bir zamandayız. Juno Yıldız Gözlemcisi 28 Mart 2017 günü Koç Burcu'ndaki Yeniay'ın burçlara etkilerini yazdı.

28 Mart 2017 günü, İstanbul’a göre saat 05:57 itibariyle, Yeniay adını verdiğimiz Güneş&Ay kavuşumu tam halini aldı.

28 Mart 2017 Koç Burcu'ndaki Yeniay'ın burçlara etkisi

Genel yorumlarda;
Herkes bazen kendini kaybolmuş hisseder… Kaybolmak, hem ürkütücüdür hem de kendini bulmak için bulunmaz bir fırsattır. Zira, kaybolduğunu fark etmek ve kendine itiraf etmek, aslında her şeyin yolunda gittiğini zannettiğimiz ama öyle olmadığına dair işaretleri göremediğimiz bir dönemin bitişine işaret eder.

Burç ve Yükselen Burca göre değerlendirmelere gelince;
Koç veya Yükselen Koç:
Elde edemedikleriniz, ya da kaybettiklerinizle kavgalı olma zamanı… Mantığınız size boşveç diyor, ama siz dolup dolup boşalıyorsunuz değil mi? Neden bir türlü olmadığına değil, niye gidip gidip bu meseleye takıldığınıza çevirin zihninizi… Bakın bakalım, bu ulaşamama hali, derinlerde hangi boşluğu hatırlatıyor? Ulaşamadığınız maddi ve manevi her hedef, o boşluğu fark ettirdiği için bu kadar can yakıyorsa, önemli olan hedefler değil boşluktur. Gelin siz onu dışarıdan aldıklarınızla – para, onay, saygı, talep – giderme sevdasından vazgeçin. Eski aşkları da, ille masaya koyacaksınız, kendi davranışınızı çözümlemek ve değiştirmek amacıyla laboratuvar misali kullanın.

Boğa veya Yükselen Boğa: İçiniz ortaya çıkartamadığınız düşünceler, arzular, hayaller, planlar, ertelenmiş işler, geriye itile itile tadı kaçmış heyecanlar ile tıka basa dolu… Bir tık sonra patlayacaksınız ama dışarıdan bakınca pek sessiz, hatta bıkkın bir haliniz var. Ben diyorum ki; Nisanın son haftasına kadar böyle gider… Ama ondan sonrasını da yemek istemiyorsanız, kendinizle hesaplaşmanızı şu aralar yapın. Korkmayın dürüst olun ki, daha fazla vakit kaybetmeyin! Hayat size bazı çelmeler takmış olabilir kabul… Ama sizin adım atıp da başarısız olmaya korktuğunuz için, ya da sırf konfor alanınızdan çıkmamak için yapmadığınız şeyler var.

İkizler veya Yükselen İkizler: Bu ara aklınız hesap makinesi gibi hep işe, paraya çalışıyor. Ya da bir çıkış yakalamak ve parlamak istiyorsunuz… Elinizi attığınız yeni meseleler sakız gibi uzuyorsa, çok da zorlamayın! Mayısa kadar bereket size yeni başlangıçlardan değil, tamamlanmamış işleri bitirmekten, ya da eskiden beri üzerinde çalışıp sonuç alamadığınız konulardan gelecek. Bir sonraki heyecan verici ihtimal yerine, geçmişin iyi değerlendirilmemiş olasılıklarına odaklanırsanız, daha iyi sonuçlar alırsınız. Geçmişten gelen insanlar, eski dostlar, ne zamandır uğranmamış ortamlardan da daha fazla tat almanız mümkün.

Yengeç veya Yükselen Yengeç: Bu aralar konumuz "bir türlü el atılamamış sorumluluklar!" İşe ya da normal hayata dair, erteleye erteleye bir hal olduğunuz ne varsa, sizin el atıp çözüm getirmenizi bekliyor. İhmal ettikleriniz yüzünden kendinizi fazla sıkışmış bulmanız, ya da bu kadar şeyin altından kalkamamaktan korkmanız mümkün… Lakin bunu bir erteleme ve kaçış vesilesi haline getirmeyin. "Bu kadar zaman yapamadım, şimdi mi yapacam? Benden geçmiş olsun…" filan, bunlar boş laflar! Şeytan azapta, yengeç işte gerek…

Aslan veya Yükselen Aslan: Bu aralar inançlarınızı sorgulamak, hayat planlarınızı gözden geçirmek, geleceğe dair güven duyduğunuz ve duymadığınız konuları önünüze dizip korkularınız ve beklentileriniz ile yüzleşmek zamanı… Sizi "her şeyin yolunda gideceğine" inandıran göstergelerde değişiklik olmaya başlayınca, güven hissi kaygıya dönüşür. Ve siz hayatın adaletini ya da bu güne kadar benimsediğiniz inançları sorgulamaya başlarsınız. Planlar değişir, bakış açıları ve yöntemler de sorgulanabilir ve değiştirilebilir… Ama hayata olan inancınızı ve özsaygınızı kaybederseniz, siz siz olmaktan çıkarsınız. Ve gemi kaptansız kalırsa, yol yalan olur! Kalbinizle ilişkinizi hemen toparlayın.

Başak veya Yükselen Başak: Bildiğin muhasebe defterinin açılma ve hesapların görülme zamanı… Maddi anlamda alacak verecek hesaplarınızı denkleştirmeye çalışabilirsiniz. Manevi olarak da uğradığınız ya da yaptığınız haksızlık konuları fikrinizi meşgul edebilir. Zemin kaybetme, alışkanlıklarınızdan vazgeçme korkularınızı gözden geçirebilir, bir konuda geri adım atma mecburiyetini ve bunun getirdiği rahatsızlığı yaşayabilirsiniz. Kayıplarınıza üzülmek yerine, onların sizin önünüzde açtığı yeni yolları keşfetmeye odaklanmanız yerinde olur. Alım-satım, tadilat-tamirat, kiralama, vergi ya da kredi borcu ödeme gibi, meselelerinizi de masa üstüne yatırmanız gerekebilir. Bu konuda ertelenmiş işleriniz varsa, hiç durmayın.

Terazi veya Yükselen Terazi: Şarkı vardı öyle "eski aşkım beni rahat bırak" diye. Ya da olmalı! Ama mesele sadece aşk da değil… Siz bu aralar insanlarla bağ kurma şeklinizi sorguladığınız bir süreçten geçiyorsunuz. İş ve hayat ortaklıklarınız, yol arkadaşlıklarınız üzerinde düşünüp, kiminle, nereye kadar ve hangi koşullarda ilerlemeniz gerektiğini bir daha gözden geçireceksiniz. Aksayan yerlerin neden aksadığını, tıkanmaların neden yaşandığını fark edeceksiniz. Sizi bağlayan herkes ve her şeye tutunma şeklinizi ve sebeplerinizi dürüstçe kendinizle tartışsanız iyi olur! Ertelenmiş bir taşınma konusu da gündeminize gelebilir. Ya da ne zamandır ihmal ettiğiniz bir doktor, avukat, danışman randevusunu bu aralar almanız gerekebilir…

Akrep veya Yükselen Akrep: Konfor alanınızın neden konfor vermediğini fark edecek, hayatınıza gerçekten yerleşmek için neler yapmanız gerektiğini düşüneceksiniz. Çalışma ve yaşama şeklinizi, günlük rutininizi, sağlığınıza ya da genel olarak bedeninize yaklaşımınızı, sizin için çalışan ve işinize ya da düzeninize destek veren insanlarla ilişkilerinizi elden geçireceksiniz. Görev duygunuz üzerinde de çalışmanız gerekebilir. Başkalarının sizden beklentilerini nasıl algıladığınız ve nasıl cevap verdiğinizi ve karşılığında nasıl beklentileriniz olduğunu masaya yayın bakalım neler göreceksiniz. Rahat etmek, huzur bulmak, düzen kurmak için, önce içinizi düzene koyarak işe başlarsanız, gerisi kolay gelir.

Yay veya Yükselen Yay: Hayat bayat… Aşklar tatsız… Planlar heyecansız… Delikanlı yorulmuş. Ya da, delikanlılığın tanımında artık değişmesi gereken bir şey var. Size kendinizi mutlu, enerjik, tatmin olmuş ya da basitçe yaşıyor hissettiren şeylere bir bakın… Bazen insanın büyüme vakti gelir. Ama büyümek sıkıcıdır. O zaman eski tatlara ve heyecanlara ya da tatmin yöntemlerine dönmek isteriz. Fakat insan hayata dair olgun algılar geliştirmeye ya da deneyip deneyip aynı eşekten düşmekten sırtı yamulmaya başlayınca, aynı zevk odakları aynı hazzı vermemeye başlar… O zaman tercihimizi yapıp, mutluluğun tanımını, kendini sevme şeklimizi ve hayattan bir tat almanın tarifini elden geçirmek gerekir. Gün bu gündür. Erteleyip durduğunuz projeleri de bitirin! Eski tamamlanmadan, yeninin bereketi gelmez.

Oğlak veya Yükselen Oğlak: Aile bağlarınız, duygusal aidiyetleriniz, bireysel güvenlik alanınız, huzur anlayışınız bu ara masanın üzerinde… Nerede, kimlerle, hangi koşullarda mutlu ve huzurlu olduğunuzu, daha iyisinin ya da daha ötesinin mümkün olup olmadığını, üzerinize düşenleri yapıp yapmadığınızı, ya da umduklarınızı bulup bulamadığınızı düşüneceksiniz. Bir türlü vazgeçemediğiniz bazı kapıların arkanızdan kapanması, kaçınılmaz ama ertelenmiş bitişlerin artık gerçekleşmesi gerekebilir. Basitçe nasıl, nerede ve kimlerle yaşamak istediğinize karar vereceğiniz bir zaman da olabilir. Evinizle ilgili ertelediğiniz bazı düzenlemeleri yapmak, ya da aksayan aile bağlarınıza el atmak da isteyebilirsiniz.

Kova veya Yükselen Kova: İletişim kurmak için iyi bir zaman… Özelikle de söylenmemişleri söylemek, dinlemediklerinizi dinlemek, dinleyip de duyamadıklarınızı bir daha düşünüp anlamak, yani yeterince güçlü kurulmamış, ya da bir noktada incelmiş bağlara el atmak zamanı. Dostlarımıza, yakınlarımıza, müşterilerimize, sesimizi ve sözümüzü ulaştırmak ve onlardan bize ulaşan mesajları tam anlamıyla dinleyip doğru bir yere koymak, bizim önce kendimize sonra başkalarına karşı sorumluluğumuzdur. Egoyu bir yana bırakıp, iletişimin hakkını vermek, tıkanıklığı çözmek de yine bize yarar. Gitmeniz gereken yerler, ertelenmiş ziyaretler de, bu süreçte gündeme gelebilir. Satışçı ya da reklamcıysanız da eski müşterileri yeni bir şefkatle okşamanın zamanı gelmiştir.

Balık veya Yükselen Balık: Bekleyip de alamadığınız paraları almak, bitiremediğiniz işleri bitirmek, ya da yeterince değerlendiremediğiniz fırsatlara el atmak için iyi bir zaman! Neydim ne oldum türü iç hesaplaşmalara da girmeniz mümkün… Ama eğer böyle bir konuya dalacaksanız, yetersizlik bunalımlarından bir labirent yapmak ve kendinizi bunun dehlizlerinde kaybetmek yerine, beklentilerinizi gözden geçirin! İnsanın kendinden ve hayattan bekledikleri, her zaman umduğu şekilde ya da koşullarda gerçekleşmez. Bazen kendimizi ummadığımız bir yerde buluruz. O zaman özdeğer ve saygınlık hissimizi korumak için yapılacak şey, olanın kıymetini bilmek ve eldekinden olabildiğince iyi bir şey çıkartmaktır. Unutmayın fazla eziklik hissinin dibinde de kocaman bir ego yatar.

Kaynak: junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER