› 
 › 
Junoastrology.com 02.11.2016

Yeniliklerle dolu bir döneme hazır olun!

Yepyeni bir Yeniay bizi bekliyor. Juno Yıldız Gözlemcisi 30 Ekim 2016'da Akrep burcunda gerçekleşen Yeniay'ın burçlara etkilerini yorumladı.

30 Ekim 2016 günü, İstanbul’a göre 19:38’de Yeniay adını verdiğimiz Güneş–Ay kavuşumunu yaşayacağız. Şaşırtıcı gelişmelere, karşı konulamayan değişimlere ve bunların tetiklemesiyle başlayacak yepyeni bir döneme hazır olmamız gereken bir Yeniay bizi bekliyor.

Akrep Burcunda Yeniay'ın Burçlara etkileri
Genel yorumda; "Bir yılanın deri değiştirmesi, bir kartalın, pençelerini kırıp tüylerini yolup, ömrünü uzatacak bir değişimi başlatması gibi radikal adımlara gebeyiz! Hayatın bize olaylar ve insanlar aracılığı ile meydan okuduğunu ve buna yapıcı, etkin bir bir biçimde karşılık vermemiz gerektiğini fark edeceğiz. İlk şaşkınlık ve değişime karşı göstereceğimiz standart tepkilerinin ardından oluşan canlılık hissi hoşumuza da gidebilir. Bu süreçte odaklanmamız gereken konu yapıcı bir biçimde yeniliklere kapı açmak..." demişim.
 

Burç ve Yükselen Burç yorumlarına gelince;

Koç veya Yükselen Koç: Hah işte yine bir "Tutuştum yanıyorum. Üflesen sönüyorum!" döneminizdesiniz. Her şeyi rekabete dökmeye, hiçbir davayı kaybetmemeye, ortada duygusal veya fiziksel bir tahrik varsa "ben o topa girmem!" dememeye eğilimli olabilirsiniz. Cinsel olarak da uyarılmaya ve tehlikeli flörtlere girmeye müsaitsiniz. Yani bu ara talipleriniz "ne kadar kötüyse o kadar iyi!" Egonuzu gıdıklayan ilişkilere ve imkansız projelere enerji akıtasınız var. Atacağınız adımların kazanç maliyet dengesini gözetin! Sizi şımartanlar olsa da siz çok şımarmayın ve rayınızdan çıkmayın. Aşırı beklentilere girmekten, aşırı tüketime kendinizi kaptırmaktan korunun. Sosyal konumunuz, otoriteniz ve kariyerinizle ilgili meydan okumalarla karşı karşıya kalırsanız, mantığınızı kaybetmemeye, size üstten bakıyor veya meydan okuyor gibi görünen insanlarla bir olmamaya gayret edin. Özellikle otorite figürleriyle zıtlaşmaya yatkın olabilirsiniz. Olayları, olduğundan büyük hale getirmeden, çözüm odaklı davranın. Boşa enerji kaybetmeyin.

Boğa veya Yükselen Boğa: Bu Yeniay sizi, uzun dönemli işbirlikleri, yol ve hayat arkadaşlıkları konusunda, yeni bir tavır almaya teşvik edecek! Üzerinde iyi düşünüp, enine boyuna değerlendirmeniz gereken heyecan verici, kışkırtıcı teklifler alabilirsiniz. Ya da varolan işbirlikleriniz ve ilişkileriniz bir meydan okumaya dönüşebilir. Geçmiş deneyimlerinizden dolayı, ciddi bir güven sorunu yaşadığınızı fark edebilirsiniz. Bu da sizi plan yapmak, karar almak konusunda fazla temkinli yapabilir. Ya da güvendiğiniz insanlardan şaşırtıcı davranışlar görme, en çekindiğiniz yerden açık verme ihtimaliniz var… Aldığınız yeni tekliflerle ilgili olarak da, var olan ilişkilerinizde sizi yeni bir tavır almak zorunda bırakan durumlarla ilgili olarak da, serinkanlı olmaya, durumu iyice analiz etmeden adım atmamaya gayret edin. Öyle ya da böyle, planlarınız değişecek… Bu aşamada, eğer görmeniz gereken bir olumsuzluk varsa bunu kulak arkası etmeyin. Aşırı pimpirik yaptığınız bir durum varsa da, buna dair sağlam kanıtlar görmeden kaygı krizine girmeyin. Eğer avukat, doktor, danışman gibi bir mesleğiniz varsa, elinize gelen vak’alara temkinli yaklaşın. Eğer böyle bir danışmanlık alacaksanız, muhatabınızı iyi seçin!

İkizler veya Yükselen İkizler: Çalışma ve yaşama düzeniniz ile ilgili kararlar almanız gerekecek. Ya var olan rutini değiştiren bir olay ile karşılaşacak ya da siz rutini değiştirme arzusu duyacaksınız. Beraber çalıştığınız, hizmet aldığınız insanlarla ilgili değişiklikler de söz konusu olabilir. Sağlığınıza da dikkat etmeniz yerinde olur. Sıradışı belirtiler görüyorsanız, teşhisi geciktirmeyin. Fiziksel olarak sizi aşırı zorlayan ya da riskli olaylardan da biraz uzak durun! Bu Yeniay size değişimi, kayıplar ya da başta riskli görünen değişimler ile getirebilir. Kaybetme korkusu ile, önünüzü kapatmayın. Başlangıçlardan korkmayın. Ama neden böyle bir tercih yaptığınızı bilerek adım atın. Maddi olarak fazla açılmayın, zira zaten beklenmedik harcamalarınız ya da kontrol edemediğiniz gelir düşüşleriniz olabilir. Borç vermeyin. Şiddet eğilimli insanlar ya da fiziksel risk içeren ortamlardan da uzak durun. Olumsuz enerjinizi spor yaparak atmak, form tutmak ve zararlı alışkanlıklarınızdan kurtulmak için şahane zaman.

Yengeç veya Yükselen Yengeç: Yengeçlere aşk, aksiyon ve girişim zamanı! Hayat sizi bir şekilde yeni bir adım atmaya, heyecanlı bir konuda bir karar almaya zorluyor. Her zamanki temkinli ve güven arayan tutumunuz, bu ay sizi terk edebilir. Susmak yerine konuşmayı, beklemek yerine talep etmeyi, kabul etmek yerine itiraz etmeyi, durmak yerine yapmayı, devam ettirmek yerine kestirip atmayı tercih edebilirsiniz. Evli Yengeçler için, ev ortamı biraz gerilimli olabilir! Yuvanızda iktidar mücadelesi başlatmanız ya da üzerinizde baskı oluşturan eşe karşı direnişe geçmeniz mümkün. Ortaklı, anlaşmalı, kontratlı işler yapan Yengeçler ise, bu Yeniay’da ummadıkları gelişmeler yaşayabilirler. Bazı işbirlikleriniz aşırı gerilimden kopacak hale gelebilir, ya da siz sürdürülebilir olmadığını fark ettiğiniz işbirliklerini bitirebilirsiniz. Sizin huyunuza suyunuza gitmeyen herkesi tehdit olarak görmemeye, ama dost olmadığı belli olan kişilere de fazla boyun eğmemeye çalışın… Güneşiniz parlak, enerjiniz daim olsun.

Aslan veya Yükselen Aslan: Eviniz, aileniz, yuvanız, bireysel alanınız ile ilgili kararlar almanız gereken bir Yeniay var önünüzde… Ev taşımak ya da evde yenilikler yapmak isteyebilirsiniz. Hamile kalmaya çalışan Aslanlar için de şanslı bir dönem olabilir. Enerjinizi, köklerinizi olduğunuz yerde daha derine salmak yerine, güçlenebileceği yeni bir alan bulmak isteyeceksiniz. Bu amaçla yeni bir işin, bir girişimin altyapısını kurmak için de uygun bir zamanda olabilirsiniz. Ancak bu adımı atmak için konfor alanınızda radikal bir değişiklik yapmanız da gerekebilir. Ve siz kendinizi bu kadar rahat ve güvenli hissetmeyebilirsiniz. Ya da gündelik rutininizde, çalışma ortamınızda meydana gelen bir değişiklik, sizi bir yeniliği göze almak durumunda bırakabilir. Sonuç itibariyle ya siz plan değiştirdiğiniz için rahatınız kaçacak, ya da rahatınız kaçtığı için plan değiştirmek durumunda kalacaksınız.

Başak veya Yükselen Başak: Bu aralar, yakın çevreniz ile iletişiminizde bir artış, size heyecan veren bir tanışma, sizi harekete geçmeye zorlayan bir gelişme ya da tartışmalı, hararetli bir ortam sizi bekliyor olabilir. Ama  bu kadar heyecan sizi gerer mi? Gerer! Kendinizi sosyal ya da duygusal anlamda rekabete maruz kalmış hissedebilirsiniz! Her zamankinden daha şüpheci ve kıskanç olmanız ya da sizi kıskanan ve konumunuza göz dikenler ile muhatap olmanız da mümkün. Ama ben bunu hak ediyorum ki zaten diye olduğunuz yerde beklemek, pek bu döneme uygun bir tavır değil. Kaybetmek istemediğiniz şeyleri savunmak, arzuladıklarınızın peşine düşmek ve ısrar etmek durumunda kalabilirsiniz. Ya da ısrarcı bir şekilde sizin üzerinize gelen bir talibi uygun mesafede tutmak ya da bir rakibi savuşturmak için cesaretinizi kuşanmanız gerekebilir. Şaha kalkın ve herkese kim olduğunuzu gösterin. Ama her şey istediğiniz gibi gitmez ise, ne kendinizi tüketmeye, ne de başkalarını infaz etmeye kalkmayın. Arzu ile elde edilen her şeyin mutlaka bir bedeli, haksızca elinizden alınanların ise mutlaka bir telafisi vardır… Ve bu zamanla bilinir.

Terazi veya Yükselen Terazi: Çalışkan ve üretken bir zamana giriyorsunuz… Aman bunu ziyan etmeyin. Karşınıza çıkan fırsatları iyi değerlendirirseniz, maddi ve manevi düzlemde tatmin olacağınız adımlar atabilirsiniz. Yeni iş başlangıçları yapmanız dahi mümkün. Hayatınıza girmiş olan ama nerede durduğu belli olmayan bir insanı da olması gereken yere koyabilir ya da yeni bir ilişki ihtimalini değerlendirebilirsiniz. Öte yandan, pek de uzlaşmacı olmayacağınız bir zamandan geçtiğinizi söylemeliyim! Hayatınıza yön veren ve size bu güne dek güven vermiş olan işbirlikleri, ortaklıklar, sözleşmeler, kalıcı ilişkiler, bu ara ufak bir sarsıntıdan geçebilirler. Ve siz her zamanki gibi davranmadığınız için bu sarsıntının sebebi olabilir ya da karşınızdan gelen beklenmedik davranışları sineye çekmediğiniz için inceldiği yerden kopsun madem diyebilirsiniz. Yüreğinizin götürdüğü yer ile alışkanlıklarınız arasındaki makas, birazcık açılacak.

Akrep veya Yükselen Akrep: Hah sonunda sizi bayıltan yaz rehaveti bitti ve Akrep’in baharı başladı. Kurt dumanlı havayı sever, siz de kendi üslubunuza göre tozu dumana katmayı değil mi? Spotlar üzerinizde! İlgi görecek, dikkat çekecek, heyecan duyacak, kendinizi her şeyi yapacak güçte ve heveste hissedeceksiniz. Cazibeli, kıvrak ve cüretkar modunuz geri geldi diyebilirim. Yalnız bir yandan hayranlık uyandırır ve sevgi görürken, bir yandan da birilerinin ayağına ya da gururuna basabilirsiniz dikkat edin! Aşırı hareket ve yoğun ilişkilerden bunalmanız, etrafınızdaki sorun çıkartan ve talepkar kişilikler yüzünden yorulmanız da mümkün… Yine de canlanmak, kendinizi "iş üstünde" hissetmek size çok iyi gelecek. Eğer yeni başlangıçlar yapabilmek için azcık radikal olmanız ve etraftaki çer çöpü temizlemeniz gerekiyorsa, rahatınızın bozulması normaldir. Başarılı olmak için rutininizdeki değişimleri ve yoğun gayretleri göze alın. Ama tam benim istediğim gibi olsun inadıyla, yüzde seksen olmuş işi patlatmamaya, sivri dilinizle insanların sabrını tüketmemeye dikkat edin. Ayrıca sağlığınıza da lütfen dikkat edin!

Yay veya Yükselen Yay: Bu da sizin düşük devirde hareket etme zamanınız… Yeni başlangıçları değil, bitirilmesi gereken kılçık kırpıkları tamamlamakla uğraşacaksınız. Detaylar, kapanış hamleleri, yapmak istemediğiniz için sona sakladığınız işler, önünüze yığılabilir. Azcık sabredin… Enerjinizi yükselten değil, kendine esir eden faaliyetler ya da ilişkiler gündeminizde olacak. Eski ya da enerjisi eskimiş bir ilişki üzerinde düşünüp, farklı bir değerlendirme yapmanız gerekebilir. Bitmesi gereken bir macera, son demini yaşayabilir. Merkezinizi kaybetmemeye dikkat edin. Siz kendinizi üretken, cazibeli, dikkatleri çekmeye hazır hissederken, arka planda kalmak, beklemek, umduğunuz tepkileri alamamak, hak ettiğinizi düşündüğünüz ödülleri toplayamamak sizi sinir edebilir. Olayları ve insanları yargılarken çok aceleci davranmayın! Eğer birileri sizi yargılıyorsa da, önce içteki dengenizi bulun, sonra cevap verin. Saygınlık ve hoşnutluk hissinizi, başkalarından aldığınız tepkilere bağımlı kılmayın. Elinizde olan ve üzerinize düşeni yapmakla yetinin. Beklediğiniz gibi gelişmeyen işler ve ilişkilerin de hayatınızdaki yerini bir elden geçirin!

Oğlak veya Yükselen Oğlak: Bu ara hayat alışmadığınız gibi cereyan ediyor! Kendinizi ummadığınız bir anda fırtınaya yakalanmış gibi hissedebilirsiniz. Dikkatli olun ama aşırı endişeli ve hırslı olmayın. Zira şimdi size risk gibi gelen şeyler, ummadığınız şekilde fırsata dönebilir. Karşınıza fırsatlar çıkacak… Ya da siz beklenmedik gelişmelerle yeni ufuklara açılmak zorunda kalacaksınız. Bu da konfor hissinizi, güven duygunuzu, aidiyetlerinizi feda etmeniz anlamına gelecek… Ya da konforunuzu ve güvenli alanınızı kaybetmek üzere olduğunuz için siz harekete geçip, hesapta olmayan bir adım atacaksınız. Ve bu da iyi olacak. Kendinizi çaresiz, hırpalanmış, ortada kalmış hissetmeyin. Maceraya atılmak o kadar kötü bir şey değil. Eğer yapmanız gerekenler başkalarına macera gibi geliyor ve bu da sizinle olmasını istediğiniz insanları rahatsız ediyorsa, tercihinizi yapın. Bazen kararlı olmak gerekir. Ortalık biraz dağılır ama sonra su akar yolunu bulur.

Kova veya Yükselen Kova: Yeni bir iş ya da bulunduğunuz işte yeni sorumluluklar, kariyerinizi geliştirme imkanı veya sizin yapmayı hep istediğiniz şeylere yönelik girişimler sizi bekliyor. Yaratıcı ve enerjik olmaktan korkmayın! Çocuklarınızla ilgili atmanız gereken adımlar varsa, onlara da öncelik verebilirsiniz. Kararlı ve tutarlı bir şekilde hedeflerinize asılın. Ama heyhat! Siz alttan alta yine biraz çekingensiniz… Umduklarınızı bulamama korkusu, başarısızlık kaygısı, engellenme beklentisi gibi, ne kadar negatif düşünce, vesvese varsa, hepsi sizde. Bakın bu defa kimse size engel olmaz… Olsa olsa sizin korkularınızla yarattığınız olumsuz beklentiler ve aldığınız olumsuz tutumlar engel çıkartır. Aceleci veya saldırgan olun demiyorum! Pozitif, gayretli, istekli olun ve ilk adımlarınızı atın. Ayağınıza takılabilecek detayları göz ardı etmeyin. Geçmişte çıkmış olan problemleri de bahane etmeyin. Kimden ne bekleyebileceğinizi, kimin destek kimin köstek olacağını az çok biliyorsunuz. İyi bir başlangıçla siz bu işi kotarırsınız.

Balık veya Yükselen Balık: Derin denizlerin ele avuca gelmez sakinlerine yeni yollar, yeni hayat planları, fiziksel ya da manevi anlamda yeni ufuklara açılma imkanları görünüyor! Eğitim almak, yolculuk yapmak, yeni projelerin planlamasını yapmak için çok iyi bir zamandasınız. Önünüz açık olmasına açık ama sizi düşündüren zorluklar da yok değil! Maddi olarak beklenmedik sürprizlerle karşılaşmaktan endişe ediyor olabilirsiniz. Düşünmüyorsanız da, bunu planlarınızda dikkate alın ve biraz güvenli gidin derim. Yapmak istediğiniz şeyler için yeterli beceri ve bilgiye sahip olup olmamaktan ya da etrafın desteğini alamamaktan da endişe ediyor olabilirsiniz. Şimdi şöyle bir kendinizi yoklayın! Uçuk kaçık planlar yapıp, sonra bak yine olmadı diye hayatı borçlu, insanları kabahatli çıkartmayın. Bir sorun çıkması halinde maddi, manevi hangi kaynaklara başvurabileceğinizi düşünün. Bilgi veya beceri konusunda eksikleriniz varsa, kolları sıvamadan önce onları tamamlayın. Biraz temkinle, keyifli bir yolculuk sizi bekler.

Kaynak: junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER