› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.01.2017

30 Ocak-5 Şubat 2017 haftasının astrolojik yorumu

Venüs'ün yeni konumuyla birlikte ilişkilerde daha girişken olabiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

30 Ocak Pazartesi burç yorumu

Haftaya oldukça naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissederek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark ederek başlıyoruz. Bugün özellikle öğle saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yüksek olacağından dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun bir gün olabilir. Kendinizi zorlayıcı ortamlardan mümkün olduğunca uzak tutarak sakin, duygularınızla baş başa bir gün geçirmeniz, örneğin deniz kenarında zaman geçirmeniz iyi bir fikir olabilir.



30 Ocak-5 Şubat 2017 haftasının astrolojik yorumu
31 Ocak Salı burç yorumu

Bugün de oldukça naif, hassas, sezgisel ve duyarlı hissedecek ve ilham gücümüzün yükseldiğini fark edebileceğiz. Sabahın erken saatlerinde duygularımızı ifade etmek ve duygu mantık dengesini kurmak çok kolay olabilir. Fakat sonrasında endişelerimiz gün yüzüne çıkmaya başlayabilir. Öğleden sonra saatlerinde de bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleri ile yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Neyse ki akşam saatlerinde keyfimiz yerine gelecek. Uyum, hoşgörü, empati ve romantizmin ön plana çıkacağı bir akşam olabilir. Saat 20.36’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, gecenin geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine bu keyifli akşamın tadını çıkarmanızı tavsiye ederim.
 

1 Şubat Çarşamba burç yorumu

Saat 00.47’de başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Bu saatlerde öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Günün geri kalanında özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz. Gün boyunca zihnimizin gerginliği sözlere yansırsa tartışmalara çok fazla eğilim gösterebiliriz. Bu yüzden zihnimizi rahatlatacak fırsatlar yaratmaya özen göstermeli, mümkünse meditasyon yapmaya zaman ayırmalıyız. Öte yandan yaratıcılığımızın yükseldiği ve ilginç fikirlerin ortaya çıktığı bir gün olabilir.
 

2 Şubat Perşembe burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde duygusal olarak oldukça fazla zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Öğle saatlerinde ise ani olaylar ve sürprizler esnek olmayı gerektirebilir. Öğleden sonra da duygularımızı ifade etmek ve duygu mantık dengesini kurmak zor olabilir. Bu saatlerde biraz iyimserleşsek de aşırıya kaçan duygularımız dengemizi zorlayabilir. Neyse ki akşama doğru nihayet bir dengeye kavuşarak kendimizi daha güvende hissetmeye başlayabiliriz. Saat 19.51’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Bugün zihin ve iletişim sembolü çok özel etkiler altında olacak. Bugün açık zihinli olmamızı ve kendimizi inançlara açmamızı gerektirecek yeni bilgiler alabiliriz. Abartılı konuşmalar, düşünmeden verilen sözler, aşırı iyimserlik risklerine rağmen keyifli sohbetlerin de söz konusu olabileceği Perşembe günü ufkumuz gelişecek. Bu güçlü sembolizm yaratıcılık ve ilginç fikirler olarak da kullanılabilir ve böylece şifaya yer açılabilir.
 

3 Şubat Cuma burç yorumu

Saat 04.51’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüyle birlikte huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Gün boyunca ilham gücünüz ve sezgilerinizin oldukça yüksek olduğunu fark edebilirsiniz. Ayrıca bugün aşk-ilişkiler sembolü Venüs 3 Nisan’a kadar kalacağı yeni konumuna geliyor. Böylece ilişkilerde çok daha canlı, girişken, risk alan tavırlar içine girebiliriz. Öte yandan Venüs bu konumda rahat etmediğinden mücadele ve rekabet duygularını fazlasıyla körükleyebilir ve uzlaşıya varmayı zorlaştırabilir. Rahat ve keyifli bir gün geçirmenizi dilerim.
 

4 Şubat Cumartesi burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde İlkdördün’ün getirebileceği motivasyon ve gerginliği hissedebiliriz. Sonrasındaysa bizim için önemli kişilerden kolayca destek bulmak bizi oldukça güçlü hissettirebilir. Günün geri kalanında da aldığımız destekler endişelerimizi gidermemize ve şifalandığımızı hissetmemize yardımcı olabilir.
 

5 Şubat Pazar burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Gece yarısından itibaren duygularımızı ifade etmek ve duygu mantık dengesini kurmak kolay olmayabilir. Saat 01.42’den 07.45’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 07.45’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde daha keyifli, huzurlu ve uyumlu olmamız mümkün. Günün geri kalanında ise motivasyonumuz, enerjimiz ve hedef duygumuz çok güçlü olabilir ve işbirliği yapmak da kolay olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER