› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.01.2018

31 Ocak 2018 Süper Kanlı Mavi Ay Tutulması ve dolunayın etkileri

31 Ocak 2018'deki Süper Kanlı Mavi Ay Tutulması ve dolunayın burçlara etkisi Zeynep Süzmen Şen ve Aytaç Öner yorumları ile Pudra.com'da.

.

31 Ocak 2018 Süper Kanlı Mavi Ay tutulması ve dolunayın etkileri

31 Ocak 2018 Çarşamba günü Türkiye saati ile 13.51 - 19.08 saatleri arasında Süper Kanlı Mavi Ay Tutulması ve 16.29'da ise 11 derece Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek.

UZMANTV'de her hafta gökyüzü hareketlerinin burçlara etkisini yorumlayan Aytaç Öner, astrologların tüm bir yılı değerlendirirken öncelikle tutulmalara baktığını belirtiyor. Bu önemli dönemlerden biri de işte bu hafta gerçekleşiyor. Aytaç Öner, Ay tutulmasının aynı zamanda bir dolunay olduğunu ifade ediyor ve sözlerine şöyle devam ediyor:

"Dolunay içerisinde farkındalıklar barındırır, tutulma ise kadersel etkilere sahiptir. Bu anlamda astrolojide çok önemlidir. Kendi bilincinizle, idrakınızla çözemediğiniz birtakım konuları tutulmanın etkisi ile çözebilirsiniz. Bu anlamda Aslan burcundaki dolunay da içerisinde güçlü farkındalıklar ve kadersel birtakım etkiler barındırıyor. Kendi bilincinizle yapamadığınız bazı konularda ilahi dokunuşlarla beraber hayatın çeşitli yönlerine yönlendirildiğinizin farkına varacaksınız."

31 Ocak 2018 Süper Kanlı Ay Tutulması ve dolunayın burçlara etkisini Astrolog Aytaç Öner ile her burca özel olarak Pudra.com okurları için değerlendirdik. Öğrenmek için tıklayın: ​31 Ocak 2018 Ay tutulmasının burçlara etkisi 

Pudra.com'da her hafta Ay takvimine göre haftayı değerlendiren Zeynep Süzmen Şen de, 31 Ocak 2018 Süper Kanlı Mavi Ay Tutulması ve Dolunay zamanını şu sözleri ile açıklıyor:

"Her dolunay yeni aydan bu yana atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede yüzleşerek bunları temizleme fırsatı yakalarız.

Kova-Aslan aksında gerçekleşen dolunayı kendimiz olabilmek, kendimizi ifade edebilmek ile ekip çalışması yaparak birlikte hareket edebilmeyi dengeleme çabasıdır. Bencillikle idealizmi, eğlenceyle hümanizmi dengeleme, ama mutlaka yaratıcı yönümüzü ortaya koyma fırsatlarını sembolize eder.
 
Kova-Aslan dolunayı - Süper Kanlı Mavi Ay Tutulması

Dolunaya Ay tutulmasının eşlik etmesi ise özellikle bu konularla ilgili çok daha büyük ve kadersel olaylara ve bunların yaratabileceği büyük duygusal dalgalanmalara işaret eder.

Her ne kadar asıl büyük olaylar Güneş tutulması ile tetiklense de, duygusal çalkantılar da Ay tutulması ile kendini daha fazla gösterir. Bu dönemde geleceğe, mutluluğa, eğlenceye ve yaratıcılığa adım atabilmek için, gönlümüzde yatan aslana doğru yol alabilmek için, geçmişteki bazı ideallerimiz ya da doğrularımız diye tanımladığımız fikirlerimizi geride bırakmamız gerekiyor olabilir. Bunlar belki de bize ait olmayan ama içinde bulunduğumuz gruba ait olan değerlerdi ama eğer bunların bizi artık mutlu etmediğini hissediyorsak, bu bağımlılıklardan kurtulmak için gökyüzü bu dönem önemli destekler sunuyor.

Dolunay sonrasında da geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar söz konusu olabilir. Zor olsa da geçmişi sorgular ve serbest bırakırsak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz."

Pudra.com ekibi olarak herkese bu önemli doğa olayının güzel etkiler getirmesini diliyoruz. Tüm okuyucularımıza sevgilerimizle!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER