› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.01.2017

Astrolog Berna Atay Pudra'da canlı yayında!

Pudra uygulamamızda canlı yayınlar başlıyor. Astrolog Berna Atay 13 Ocak 2017 Cuma günü astrolojiyle ilgili merak ettiklerinizi canlı yayında yanıtlayacak.

Size harika bir haberimiz var! Ünlü astrolog Berna Atay burçlarla ilgili merak ettiğiniz her şeyi anlatmak için 13 Ocak 2017 Cuma günü 12:00-13:00 saatleri arasında Pudra'da canlı yayın konuğumuz olacak. "2017'de Türkiye ve dünyada neler olacak?", "2017'de hangi burcu neler bekliyor?", "2017'de hangi burçlara evlilik görünüyor?", "Yükselen burcumuz bizi ne kadar etkiliyor?" gibi soruların cevaplarını öğrenmek ve astroloji ile ilgili merak ettiğiniz her soruyu sormak için tek yapmanız gereken Pudra uygulamamızı indirmek!

Astrolog Berna Atay Pudra'da canlı yayında!


Pudra uygulamamızın ilk canlı yayını hepimizin ilgi duyduğu astroloji üzerine olacak. Astrolog Berna Atay ile yapacağımız canlı yayına katılıp sorularınızı sormak için sizi 13 Ocak 2017 Cuma günü saat 12:00'de Pudra'ya bekliyoruz.
 

Astrolog Berna Atay kimdir?

Astroloji deyince akla gelen önemli isimlerden Astrolog Berna Atay, aynı zamanda Astroloji Eğitmeni, "Aşk Düğümleri" Ortak Yazarı ve UZMANTV Aylık Burç Yorumları Uzmanı. Berna Atay'ın astroloji serüveni 2009 yılında başladı. AstroArt Astroloji Okulu'nda eğitimini başarı ile tamamladıktan sonra kariyerine bu yönde devam etmeye karar verdi. Geçtiğimiz yıl, Astroloji Uzmanı Sema Kılıç ile birlikte Ay düğümlerini aşk, ilişkiler, aile, para, kariyer üzerine inceledikleri "Aşk Düğümleri" kitabını çıkaran Berna Atay, astroloji ile ilgili birikimini Milliyet Blog, Twitter, Facebook ve blog sayfalarında paylaşmaya devam ederken, UZMANTV'de de aylık burç yorumları konusunda rehberlik ediyor ve astrolojiye ilgi duyan kişilere özel dersler veriyor. 

Pudra uygulamamızı indirmek için tıklayın.
Appstore'da: Appstore/pudra
Google Play'de: Play.google.com/pudra 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER