› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.02.2015

Astrolojik olarak spora başlamak için en uygun tarihler

Spora başlamaya karar veriyorsunuz, ama bazı nedenlerle devam edemiyor musunuz? Belki de astrolojik olarak spora uygun bir günde başlamıyorsunuz. 2015 yılının spora başlamak için en iyi günlerini yazdık.

Spora başlamak ya da başlamamak için hepimiz onlarca neden sıralayabiliriz. Kimbilir kaç kere spor salonuna kayıt yaptırdınız, yeni spor giysileri aldınız ya da her ay başında spora başlamak için kendi kendinize söz verdiniz! Birçok başarısızlık öykünüz olsa bile, spora başlarken motivasyonunuzu, iyi niyetinizi kaybetmemelisiniz. Geçmişteki spor girişimlerinizin üzerinizde bıraktığı olumsuz etkileri kendinizi uzak tutmalısınız. Belki de daha önce astrolojik olarak doğru zamanlarda spora başlamadınız.

Astrolojik olarak spora başlamak için en uygun tarihler

Çok istediğimiz halde spor maceramızı bir türlü devam ettiremiyorsanız, spora ilk adımı atacağınız günü Ay'ın büyüme dönemine denk getirmelisiniz. Hilal’le başlayan Ay'ın İlkdördün fazının sonuna kadar devam eden süreç spora başlangıç yapmak için iyi bir dönem. Bu süreç astrolojide tohum atma zamanı olarak kabul ediliyor. Tohumların büyümesi için tüm şartlar oluştuğundan, zaman içinde meyve almanız mümkün oluyor.

Ay'ın büyüyen etkiyle bu dönemde spora başlarsanız, devamını getirebilirsiniz. Spor yapma isteğiniz ve fırsatlarınız da artabilir. Sağlıklı beslenme tarzına geçmeyi düşünüyorsanız, yine bu dönemde iyi bir başlangıç yapabilirsiniz.

Diyete başlamak için en uygun tarihleri öğrenmek içn tıklayın.

2015 yılının spora başlamak için en uygun tarihleri
21-27 Ocak arası
20-26 Şubat arası
21-27 Mart arası
20-26 Nisan arası
19-25 Mayıs arası
18-24 Haziran arası
18-24 Temmuz arası
16-22 Ağustos arası
15-21 Eylül arası
15-21 Ekim arası
13-19 Kasım arası
13-19 Aralık arası


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER