› 
 › 
@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.08.2014

Ay'ın fazlarının astrolojik yorumu

Ay'ın fazları ne zaman diyete başlamamız gerektiğini, ne zaman yeni bir işe atılmamızın daha iyi olacağını gösteriyor. Ay fazlarına bakarak hayatınızı nasıl kolaylaştırabileceğinizi astroloji uzmanı Asude Argun Pudra.com'da yazdı.

Astrolojide her şey bir döngünün içinde... Günlük hayatta bizi ilgilendiren en büyük döngüyse Ay’ın döngüsü. Hepimizin gözle takip edebileceği, Ay'ın fazları dediğimiz bu basit döngü, çok önemli bir astroloji bilgisini içinde barındırıyor ve hayatlarımızı da etkiliyor. Bu nedenle Ay'ın hangi fazında neler yapmanız gerektiğini bilmeniz hayatınızı kolaylaştırabilir. Ay'ın fazlarının neler olduğunu merak ediyorsanız, Astrolojide Ay fazları başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

Ay'ın fazlarının astrolojik yorumu

Ay'ın büyümesi hayatımızı nasıl etkiliyor?


İlk adımı atacağınız her şeyi Ay'ın büyüme dönemine denk getirmelisiniz. Yeniay, karanlıkta kalacağı için beklemenizi öneririm. Hilal’le başlayan İlkdördün fazının sonuna kadar devam eden süreç, başlangıçlar için iyi bir dönem. Bu süreci tohum atma gibi düşünebilirsiniz. Büyümek için tüm şartlar oluştuğundan, zaman içinde meyve almanız mümkün. Girişimlerinizi bu zamanlara saklamanızı tavsiye ederim.
  • Büyüyen etkiyle spora başlarsanız, devamını getirebilirsiniz. Spor yapma isteği ve fırsatları artabilir.
  • Sağlıklı beslenme tarzına geçmeyi düşünüyorsanız iyi bir başlangıç yapabilirsiniz. Ancak bedeninizde yeme isteği artacağından, diyet yapmayı ertelemelisiniz.
  • Yeni bir işe başlamak iyi olabilir. Hızla ilerleme sağlayabilirsiniz. Başarıyı yakalamanız kolaylaşır.
  • Bir şey satın almak yerine, satmayı deneyebilirsiniz. Cebinize giren para da büyüyeceği için karlı çıkmanız münkün.
  • Ay’ın hareketiyle, vücudunuzdaki su ve kan dışarı çıkma eğilimde olduğu için ameliyattan kaçınmalısınız. Ay büyürken yaralar çabuk kapanmaz.

Dolunay'ın hayatımıza etkileri neler?


Ay’ın hicri takvime göre 14’ünde ortaya çıkması, öncesi ve sonrası, toplam 3 günde dikkatli olmak gerekiyor. Bu süreç duygusal iniş ve çıkışlara çok açık. Kendinizi kontrol etmeniz zorlaşabilir, tepkisel davranabilirsiniz. Doğum haritanızın kapasitesine göre, olaylar en yüksek seviyeye gelebilir.
  • Bedeninizi sakinleştirirseniz, tepkilerinizi de kontrol edebilirsiniz. Bugünleri oruçlu geçirmek doğru olur. Sessizlik orucu bile işe yarar.
  • Her türlü ameliyat ve operasyondan uzak durmanızı öneririm. Bu dönemde kanama riski en üst seviyeye gelebilir.
  • Kişisel gelişime zaman ayırmakla, dua etmekle, meditasyon yapmakla ya da maneviyata eğilmekle bu zamanı daha sağlıklı geçirebilirsiniz.

Ay küçülürken neler yapmalıyız?


Dolunay’ın ardından küçülmeye başlayan Ay, Sondördün’den, Eskiay’ın son gününe kadar bitiş enerjisi taşıyor. Sonlanmasını, bitmesini istediğiniz işlere zaman ayırmalısınız. Bu dönemde daha uzun çalışmanıza rağmen daha az yorulursunuz. Tamamlamak istediğiniz konulara odaklanabilirsiniz.
  • Diyete başlamak için bugünlerde harekete geçmelisiniz. Ay ne kadar inceyse o kadar hızla zayıflayabilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye ise Ay büyürken başlamalısınız.
  • Kötü alışkanlıklardan kurtulmak için adım atabilirsiniz. Arınma, detoks, temizlik konularında daha hızlı ilerleyebilirsiniz.
  • Başta sigara, içki olmak üzere, aşırı yeme gibi psikolojik bağımlılıkları da sonlandırabilirsiniz.
  • İlişkiler konusunda son noktayı koyabilirsiniz. Sizi üzen, tek taraflı ilişki yaşadığınız kişilere veda edebilirsiniz.
  • Yapacağınız alışverişlerden kazanç elde edebilirsiniz. Cebinizden çıkan para azalacağı için karlı olacaksınız.

Ay karanlıktayken nelere dikkat etmeliyiz?


Eskiay’ın son günleriyle Yeniay’ın ilk günleri arasında Ay, Güneş’e çok yakın olduğu için gece gökyüzü karanlık görünür. Bu karanlık zaman hiç de iyi enerjiler taşımaz. Bugünlerde yapılan işlerden, atılan adımlardan pek hayır gelmez. Bu zamanları içe dönerek değerlendirmenizi öneririm. Bu nedenle birkaç gün beklemenizi tavsiye ederim. Eskilerin yaptığı gibi yapın, Hilal’i görün, duanızı edin, niyetlerinizi dile getirin. Ardından adım atın, eyleme geçin. O zaman yıldızların sadece karanlık geceleri aydınlatmadığını göreceksiniz.

Yıllık Ay'ın fazları takvimi


Tablomuzdan Ay’ın fazlarının tarihlerine bakarak, ajandanıza işaretler koyup, kendinize notlar yazabilirsiniz. Geceleri başınızı gökyüzüne çevirin, çocukluğunuzda yaptığınız gibi Ay Dede’yi arayın. Ay'ı gördüğünüz yönden, zamandan, Ay'ın şeklinden çok şey okuyacaksınız. Astroloji ve hayatınızın eşzamanlılığını gözlemleyeceksiniz.

ay takvimi

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER