› 
 › 
Junoastrology.com 25.06.2015

Güneş ve Mars kavuşumunun etkileri

Güneş ve Mars kavuşumunun etkisiyle bu aralar işlere sakin gözle bakıp, gelecekte sorun olabilecek detayları ayıklamalıyız. Juno Yıldız Gözlemcisi, Güneş ve Mars kavuşumunu yorumladı.

Güneş Yengeç’e giriverdi ve artık yaz geldi. İkizler'deki Mars da Güneş’in ensesinde ne vakittir… Yani pürtelaş bir hal, ”Hadi ama artık ne olacaksa olsun!” dercesine bir enerji var üzerimizde. Lakin Güneş&Mars Kavuşumu, Retro yapıp Akrep’e geçen Satürn’e 150 derece yapıyor. Ve Mars da Yengeç’e girmek üzere…

Güneş ve Mars kavuşumunun etkileri

Gökyüzündeki bu açılardan nasıl etkileneceğiz?
İnsan gazla çalışır. Bu aralar Aslan’daki Venüs Jüpiter kavuşumunun, Uranüs’e yaptığı üçgen açı, tam da böyle bir ruh halinin tetikleyicisi. Bize şan şöhret ve zafer vaat eden işlere koşmak, kılçık kırpık, eksik gedik yerleriyse ihmal etme arzumuz var. Ancak işin hası gazla değil, emekle ve kararlılıkla yapılır. Bir ömür önüne hiç aksama, hiç sorun, hiç sorgulama çıkmadan ilerlemiş olan kişi, ilk engelde tökezler, morali çöker. Çözüm üretme yeteneği güdük kalır.

Sonradan sorun olabilecek detayları iyiden ayıklanmamış işlerse, hızla yenilip midemize oturur. Lezzetleri çabuk tükenir. Hazımları zor olur. Bu aralar halletme arzusu duyduğumuz her işe sakin ve serin bir gözle bakıp, sonradan soruna yol açabilecek konuları ayıklama zamanı. Ama insan evladının bir de yokuşa giren izi takip etmekten vazgeçme, serme, bırakma, kabuğuna çekilip aklınca kendini rahatta tutma eğilimi var. İşte bu hallere dikkat! Zaman zor da gelse, dar da gelse, pürüz de çıksa, önümüze koyduğumuz hedeflere küçük ama kararlı ve özenli adımlarla ilerlemek, kolaylaştırıcı olmayan çevre koşullarına rağmen yapma zamanı.

En büyük keşifler, en etkileyici zaferler, uzun ve zahmetli çalışmalar sonucunda elde edilmiş, ön yüzün şanı, arkada yaşanmış olanların zorunu unutturur. Öyleyse bu aralar hepimize yürekte kararlılık bulmak nasip olsun. Yolumuz açık olsun.

Junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER