› 
 › 
junoastrology.com 27.01.2017

Kova burcunda Yeniay burcunuzu nasıl etkileyecek?

28 Ocak 2017 günü Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay'ın etkilerini Juno Yıldız Gözlemcisi burçlara göre yorumladı.

28 Ocak 2017 günü, İstanbul’a göre saat 03:07’de gerçekleşecek Yeniay'ın etkilerini Yeniay'da içimizden geleni ortaya dökme zamanı! haberimizde yer vermiştik.

Kova burcunda Yeniay burcunuzu nasıl etkileyecek?
 

Kova burcunda gerçekleşecek Yeniay'ın burçlara ve yükselen burçlara etkisi

KOÇ veya Yükselen KOÇ

Kendinizi fırsat mı tehdit mi olduğunu bilemediğiniz teklifler, tanışmalar, insan etkileşimleri içinde bulabilirsiniz. Sosyal topluluklar içerisinde çatışmaya girme eğiliminiz güçlü olabilir. Ya da size meydan okuyan insanlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Düşüncelerinizi savunun, ama çatışmayı iktidar savaşına dönüştürecek kadar ileri gitmeyin. Eğer kariyer alanında bir meydan okuma ile karşı karşıya kalıyorsanız, sabit fikirli insanları anlık tartışmalar ile değiştiremeyeceğinizi bilin. Sataşmaları, uzun vadede kendinizi yaptıklarınızla kanıtlayarak bertaraf edebileceğinizi unutmayın.


BOĞA veya Yükselen BOĞA

Mesleki anlamda yeni bir bakış açısı kazanmanıza vesile olacak karşılaşmalar, görüşmeler, teklifler almanız olası. Kapalı olmayın ama sadece heyecan duygusu ile de davranmayın. Maddi ve manevi anlamda da hakkınızı aramayı bilmeniz gereken bir zamandasınız. Eğer birileri ile hukuki sorunlarınız varsa, bunları da ihmal etmeyin, sağlam iddialarınız varsa, çekinmeyin olayın üzerine gidin. Kayıplarınızı telafi etmek ya da alacaklarınızı tahsil etmek için çaba gösterin. Eğer sizin mağdur ettiğiniz insanlar varsa, onlara karşı da adil olun.
 

İKİZLER veya Yükselen İKİZLER

İçinize yine araştırmacı gazeteci ve seyyah ruhu kaçmış sizin. Eğitimler alabilir ya da yeni fikirler ve açılımlar peşine düşüp, zihninizde seyahate de çıkabilirsiniz. Hiçbir şey yapmasanız bile birileri ile geliştirici fikir tartışmalarına girmeniz olası… Karşınıza çıkan insanlar, düşünce sisteminizde radikal sorgulamalar yapmanıza neden olabilirler. Bu ara, borç alacak konularında özenli davranın. Maddi anlamda sizi zorlayacak adımlar atmayın. Ortaklı işlere girmek niyetindeyseniz, muhataplarınızın yeterli ve güvenilir olduğundan emin olun!
 

YENGEÇ veya Yükselen YENGEÇ

Fazla harcama yapmaya ya da beklenmedik masraflar ile karşılaşmaya müsait bir dönem. Arzularınız da, fazla açılma kaygılarınız da yüksek… Ama size cazip gelen şeylere – ki bu fiziksel yakınlıklar da olabilir – karşı zayıf bir dönemdesiniz. En fazla gerilim ise yine insan ilişkilerinde! İş veya hayat ortaklıklarınızla ilgili gerilimler sizi yorabilir. Yürümemiş, bitmiş ilişkilerin izlerine takılı kalabilirsiniz. Bazılarınız ise güven ve sevgi bağı kurduğu kişilerin sorunları ile uğraşmak, onlar için üzülmek, endişe etmek durumunda kalabilir. Hayat düzeninizi gözden geçirmeniz zorunlu hale gelebilir.
 

ASLAN veya Yükselen ASLAN

Sizi heyecanlandıracak, hayata veya işinize bakışınızı değiştirecek bazı insanlarla karşılaşmanız, ilginç teklifler almanız mümkün! Romantik bağlar kurmaya da yatkın olabilir ya da hiç beklemediğiniz birinden böyle bir yakınlaşma görebilirsiniz. Taşınma kararları ve buna bağlı kontratlar için de uygun bir zaman… Yaşama, çalışma, sağlık düzeninizde keskin değişimler yapmanız gerekebilir. İçinizde gevşemeye, kendinize acımaya ya da şımarmaya yatkın bir yer var… Yine de kolayınıza geldiği gibi değil, sizi uzun vadede ayakta tutacak şekilde davranırsanız, sonra daha mutlu olursunuz.
 

BAŞAK veya Yükselen BAŞAK

Uzun zamandır yapmak isteyip de ertelediğiniz bazı işlere el atmak için de uygun bir dönemdesiniz. Rutininize hareket getirecek, iş ve hayat düzeninizi biraz karıştırıp biraz da canlandıracak teklifler alabilir, yüksek beklentili insanlar ya da işler ile uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Yardım beklediğiniz insanlar etkisiz ya da sizden destek bekleyenler fazla olabilir. Tepkilerinizi uzun vadeli planlarınızı dikkate alarak verin! Bu süreçte enerjinizi nereye yönlendirmeniz gerektiği konusunda iç çatışmalar yaşamanız, bazen çok gergin bazen de yorgun hissetmeniz mümkündür. Sağlığınızı destekleyecek şekilde yemeye ve davranmaya özen gösterin.
 

TERAZİ veya Yükselen TERAZİ

Yeni başlangıçlar, heyecan verici girişimler, yeni bir aşk ihtimali ya da bir hamilelik için uygun bir dönem… Bu Yeniay’da tansiyonunuz yükselecek. Kendinizi daha mücadeleci, risk almaya daha istekli, enerjik hissedeceksiniz. Ancak bir yandan yenilikler yaparken, alıştığınız düzenin bozulmasına da rıza göstermeniz  gerekecek. Sizin bozmaktan değil korumaktan yana olduğunuzu biliyoruz. O yüzden bu ara önünüze çıkan fırsatlar bir yandan başınızı döndürürken, bir yandan da yükseklik korkusu yüzünden midenizi bulandırabilir. Sorumluluk almaktan, uzun vadeli kararlar alıp gereğini yapmaktan kaçınmayın!
 

AKREP veya Yükselen AKREP

Bireysel konfor alanınız, aile düzeniniz, alışkanlıklarınız, alışkın olmadığınız bir yönde değişiyor olabilir. Ya da etrafınızda olan biteni, doğrudan bireysel huzurunuza ve güvenliğinize yönelik bir tehdit gibi algılamanız mümkün. Taşınma gerekliliği doğabilir. İş düzeninizi ve para kazanma şeklinizi etkileyecek uzun vadeli kararlar almanız gerekebilir. Kendinizi olasılıklara kapatmayın. En önemlisi, değerli olmaktan ne anladığınızı ve önceliklerinizi iyice bir gözden geçirin! O zaman miyadı dolmuş alışkanlıklarınıza değil, iç gücünüze tutunmayı daha kolay başarırsınız.
 

YAY veya Yükselen YAY

Etrafınızda çok ilişki, çok insan çok hareket var. Yakın çevreniz oldukça değişken ve talepkar. Sanki herkesin sizinle alıp vereceği bir şeyler var. Satış, iletişim, pazarlama gibi konularda çalışan Yay’lar için çok iyi bir zaman. Ancak emeğinizi ve zamanınızı size değer katacak olan şeylere yöneltmeye özen gösterin. Maddi konularda sorun yaşama ihtimaliniz ya da sorun yaşama ihtimaline ilişkin kaygılarınız bu ara tavan yapabilir. Olasılıklara açık ama abartılı risklere karşı dikkatli olun. Güvende olma ihtiyacınız ve ailenize karşı sorumluluklarınız ile, uzun vadeli hedefleriniz ve hayat planlarınız arasındaki tutarsızlıkları fark edip öyle seçim yapın.
 

OĞLAK veya Yükselen OĞLAK

Kendi değerinize dair algınızı, değer üretme biçiminizi, önceliklerinizi ve para kazanma yöntemlerinizi elden geçirme zamanınız gelmiş. Yeni tanımlar ve yönelimlere açık olun. Sabit fikirli ve katı olmak sizi gelişmeye kapalı tutuyor. Çok aktif gibi görünseniz de aslında garip bir durağanlık içinde olduğunuzu fark edin. Umutlu, sevecen, hatta romantik olmak isteyen yanınız ile, hayatın zorluklarına dair derin kaygılarınız ve taşıdığınız yükümlülükler arasında sıkışmış hissedebilirsiniz. Bu çatışma kendinize acımaya dönüşmeden, makul bir denge yakalayın.
 

KOVA veya Yükselen KOVA

İşte sizin vaktiniz geldi. İçiniz de dışınız da maşallah kıpır kıpır… Her türlü aksiyona ve iletişime açık bir moddasınız! Bu ara kendinizi ön plana çıkartmak istediğiniz bütün konulara el atın. Dikkat etmeniz gereken tek nokta, kendi kendinizi sabote etmemek! Dilinizin kemiği yok ve düşüncelerinizi sertçe ifade etmeye yatkınsınız. Bazen arzu ettiğinizden daha ileri gittiğiniz durumlar da olabilir, biraz dikkat edin. Bir de hırçınlığınızın altında, felsefi nedenler ya da fikir ayrılıkları varmış gibi görünse de, derin bir kişisel tatminsizlik, kızgınlık veya korku nedeniyle böyle davranma ihtimalinizi bir gözden geçirin.
 

BALIK veya Yükselen BALIK

Bitirilmemiş işler, eski hesaplar, yapılamamış konuşmalar, geçmişten gelen insanlar… Müşterileriniz bile ertelenmiş ya da tekrar eden randevular... Bir yanıyla ileri gidemiyor gibi görünseniz de, aslında ayağınıza bağ olanları temizlediğinizi de düşünmeniz mümkün. Biraz iş ilişkilerinize ve para kaynaklarınıza dikkat edin. Çok riskli kararlar almak için iyi bir zaman değil zarar edebilirsiniz. Çevrenizde zor ve baskıcı karakterler olabilir. Bütün iş düzeninizi bozacak çatışmalara girmekten kaçının. İdealizminiz ve romantizminiz ile hayatın gerçeklerini dengede tutmaya çalışın. Hukuki konularda özellikle dikkatli olun!

​Junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER