› 
 › 
Junoastrology.com 07.10.2015

Terazi Burcu'ndaki Güneş'in astrolojik etkileri

Juno Yıldız Gözlemcisi, Terazi Burcu’ndaki Güneş'in Uranüs’e karşıt ve Pluto’ya kare konumda olması nedeniyle adalet kavramını sorgulayabileceğimizi yazdı.

Terazi Burcu’nda ilerleyen Güneş bir hafta, 10 gün kadar retro konumdaki Uranüs ile karşıt, Pluto ile de kare görünümde olacak. 5 Ekim günü Yengeç'teki Ay’ın da katılımıyla öncü burçlarda büyük kare meydana geldi.

Terazi Burcundaki Güneşin etkileri

Demek ki bir süre adalet ve uzlaşma konularına kişi ve toplum olarak kafa yoracağız! Kontrolümüzün, müdahale yeteneğimizin, kapsama alanımızın dışında kalan bazı oluşumlar, kararlar ya da belirsizlikler nedeniyle, kendimizi haksızlığa uğramış, talep ve ihtiyaçları göz ardı edilmiş, uzlaşma veya anlaşma beklediği konularda açıkta bırakılmış, anlamlandıramadığımız sebeplerle etkisiz hale düşmüş, hatta duygusal/zihinsel/fiziksel anlamda şiddete maruz bırakılmış hissedebileceğimiz bir süreç bu…

Ancak yaşadıklarımız bilmediğimiz, tanımadığımız şeyler de değil! Yani daha önce de benzer durumlarda kaldık. Daha önce de, benzer şekilde etkisiz veya çaresiz hissettik. Ve tam olarak nasıl kendimizi korumamız ya da hakkımızı aramamız gerektiğini bilemedik.

Öyleyse bu defa sorunu aşmanın yeni yöntemlerini bulmamız lazım;
  • Beklentimizi değiştirebilir, çözümü bambaşka bir yerde arayabiliriz. 
  • Gerilime neden olanlar "çatışmadan besleniyorlarsa" biz topa girmeyebilir ve onların bizi çektikleri zeminde durmayabiliriz.
  • Sakin, mantıklı ve sabırlı bir biçimde "bizden yana olan" delilleri, göstergeleri, verileri toparlayabilir ve 1 hafta 10 gün sonra ortaya koyabiliriz.

Başak’ta ilerleyen Jüpiter ve Mars, Pluto ile olumlu görünüme giriyorlar. Ekim ayının ortasında, birçok sorunun yepyeni bir zeminde çözüme varacağına dair işaretler var.

Güç gösterilerinin değil, verilerin konuşacağı, haklı ve haksızın daha serinkanlı ve özenli bir değerlendirmeye maruz kalacağı bir zaman geliyor. Sabır ve kararlılık konuşarak değil, susarak ve doğru zamanda doğru adımı atarak gösterilen bir şeydir! Üstelik görüntüde yalnız veya savunmasız olanlar, kalplerinde güçlü ve işlerinde temiz oldukları müddetçe, "Her şeye hakim olan yüce adaletin" korunması altındadırlar.

Adaleti günde ve insanda aramayın… Yolunu, çizgisini, niyetini bozmayana adalet bir şekilde sunulacak, kapanan her yol için, bambaşka yepyeni yollar açılacaktır.

​Junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER