› 
 › 
Junoastrology.com 05.01.2017

Yengeç burcunda Dolunay'ın burçlara etkisi

Juno Yıldız Gözlemcisi, 12 Ocak 2017 tarihinde Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay'ın burçlara etkisini yorumladı.

12 Ocak 2017 günü, İstanbul’a göre 14:34 itibariyle Dolunay adını verdiğimiz, Güneş-Ay karşıtlığını yaşayacağız.

Yengeç burcunda Dolunay'ın burçlara etkisi

​Bizi ayakta tutan değerlere sahip çıkma zamanı! başlıklı yazımızda Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay'ın bireysel ve toplumsal alandaki etkilerini okuyabilirsiniz.
 

Dolunay'dan nasıl etkileneceğiz?

  • Bağlarımızı, aidiyetlerimizi sorgulayacağımız, kimlerle neden ve nereye kadar yanyana durduğumuzu bir daha düşüneceğimiz,
  • Bir sıkıntı bir zarar görme ihtimali, bir korku durumunda neyi korumayı tercih edip neyi feda edebileceğimizi kendimize soracağımız,
  • Sahip olduğumuzu iddia ettiğimiz idealler ile, hodri meydan denilince takındığımız tutumlar arasında, kim olduğumuzu göreceğimiz,
  • Bir sıkıntı, sorun zamanında kimin bizi koruyup kolladığını, kimin kendi başının çaresine bakıp uzaklaştığını da fark edeceğimiz,
  • Cesur ve mücadeleci olmak ile ürkek ve çaresiz olmak arasında kalacağımız bir zaman…
 

Dolunay'ın burçlara ve yükselen burçlara etkisi

 

KOÇ veya Yükselen KOÇ Burcu

İş hayatınız veya sizi tanımlayan yükümlülük ve sorumluluklarınız ile ilgili beklenmedik gelişmeler yaşama ihtimaliniz var bu Dolunay’da… İş veya hayat ortaklarınız size süpriz yapabilir. Ayağınızı yerden kesecek bir fırsat ya da kendinizi altınızdan halı çekilmiş gibi hissetmenize neden olacak bir meydan okuma ile karşı karşıya kalabilirsiniz! Yaşadığınız ya da çalıştığınız yeri değiştirme ihtimali bile doğabilir… Bir yanınız güvensiz, hazırlıksız yakalanmış hissederken diğer yanınız mücadeleye atılmak isteyecek. Korunma güdünüzü, anlamsız mücadeleleri fark edip her topa girmemek için kullanın ama korkmayın! Cesaretinizi ise fazla risk almayacak kadar dizginleyin ama tam da kırmayın. Etrafınızda güvenebileceğiniz, size deneyimi ile vizyon kazandıracak biri varsa, onun sözlerini yabana atmayın!
 

BOĞA veya Yükselen BOĞA Burcu

Büyük bir kararın eşiğindesiniz! Bazı beklentilerinizden fedakarlık etmeden, vazgeçilmez olan taleplerinizin karşılanmayacağını fark edeceksiniz. Kardeş, akraba veya yakın arkadaşlarınızla ilişkilerinizde bazı gerilimler meydana gelebilir. Size yönelik beklentileri sorgulamak ya da sizin onlardan beklentilerinizi ayarlamak durumunda kalabilirsiniz. Taşınma planları veya fiziksel yolculuklar kadar, entellektüel bir eğitim ya da üretim süreci de gündem oluşturabilir. Elbette içsel yolculuklara başlamanız da mümkün! Bu güne dek fark etmediğiniz, kendinizden bile gizlediğiniz şeyler bilinç üzerine çıkabilir. Bu sayede atmaktan korktuğunuz adımları başlatabilir ya da en azından sizi tutanın ne olduğunu anlayabilirsiniz… Her halükarda, kendinize bir çeki düzen verecek, korktuklarınız ile yüzleşip sonuçta güvenli, adil ve uygun olanı seçeceksiniz.
 

İKİZLER veya Yükselen İKİZLER Burcu

Maddi anlamda kendinizi güvensiz hissetmeye ya da becerileriniz, saygınlığınız, yeterliliğiniz konusunda şüpheye düşmeye yatkınsınız! Size kendinizi iyi hissettirecek duygusal destekler almak, ya da maddi anlamda güvende hissetmenizi sağlayacak dış kaynaklar, kredi, borç vb. bir şeyler bulmak isteyebilirsiniz. Ancak enerjinizi veya elde edeceğiniz kaynakları nereye aktaracağınızı iyi seçin! Eğer çarçur edecekseniz, saçma risklere girecekseniz, bunun için borç veya kredi almayın… Ortaklık kuracaksanız, güvenebileceğiniz kişileri seçmeye dikkat edin. Sırf kendinizi iyi hissetmek için çılgın aşk maceralarına atılma eğiliminizin farkına varın. Bu ara  enerji patlamaları yaşamanız mümkün… Bu patlamaları, kontrollü ve mantıklı bir şekilde üretkenliğe çevirebilirseniz, bu geçişi leyhinize kullanabilirsiniz. Kendinize güveninizi kazanmak için, etrafınızı değil kendinizi kontrol edin.
 

YENGEÇ veya Yükselen YENGEÇ Burcu

Şimdi ne yazsam bana kızacaksınız, ama Dolunay sizde… Konumuz ilişkiler! Özel hayatınız ya da iş hayatınızda, güven veren bağlara ihtiyaç duyuyorsunuz. Ama bu aralar ya sizi ayakta tutan bağların yokluğundan ya da var olanların üzerinizde kurduğu baskıdan rahatsız oluyorsunuz. İş veya hayat ortaklarınızın aldığı kararlar, hayatınızın dengesini bozabilir. Ya da sizin iş ve yaşam düzeniniz konusundaki tercihleriniz, ilişkilerinizin dengesini bozabilir. Hepsini kıvama getirene kadar, epey yorulabilirsiniz. Sonuç itibariyle, ilişkilere bakış açınızda değişiklik yapmanız, ya yük olan ilişkilerinizden ya da yük olan duygu, düşünce ve beklentilerinizden kurtulmanız gereken bir süreçtesiniz. Eğer iş itibariyle danışmanlık içeren ya da konratlarla büyüyen bir alanda çalışıyorsanız, bu ara önemli ama zor müşteriler almanız mümkün. Bunun bir dönüm noktası olduğunu fark edeceksiniz. Attığınız imzaların, verdiğiniz ve aldığınız sözlerin tutulabilir olmasına dikkat edin.
 

ASLAN veya Yükselen ASLAN Burcu

Kendinizi iş hayatınız ve yaşama düzeninizdeki zorlu değişimlerden dolayı mağdur ve mahrum hissediyor olabilirsiniz. Dirayetli olmaktan bıkmış gibi bir haliniz var desem yeridir… Çok güçlü, sorumluluk sahibi, kararlı olmanız, bitişlerden ve geçişlerden korkmamanız gereken, ama aksi gibi içinize kaçmak ve güvenli bulduğunuz bir yere sığınmak istediğiniz bir zamandayız. Sizin için çalışan kişilerin yaptıklarına da biraz dikkat edin! Tanışacağınız insanlar, gideceğiniz yerler, yapacağınız görüşmeler sayesinde, sizi şok edecek farkındalıklar yaşayabilirsiniz… Kendinizi dışa açık, iletişime hazır tutun ama çok da salmayın. Her duyduğunuza, gördüğünüze ani tepkiler vermeden biraz düşünün, içinizde tartıp öyle adım atın! Konfor alanınızdan çıkmaya, engelleyemediğiniz değişimi kabul etmeye, korkmak yerine inisiyatif almaya açık olun. Biten her şey, yeni başlangıçların yolunu açabilir.


BAŞAK veya Yükselen BAŞAK Burcu

Atacak adım, girecek proje, yaşanacak heves ve heyecan çok da sizde bunlara girecek yürek yok. Yoğurdu hüfleyip püfleyerek yiyesiniz var! Zira kastığınız ve peşine düştüğünüz şeyler umduğunuzu vermemiş… Siz de biraz kendinizi kollayıp yaralarınızı sarma moduna girmişsiniz. Tamam sizi anlıyorum ama bu kaybeden ve kaybolmuş insan modu nereye kadar? Tamam olmayacak riskler almayın… Zarara uğrama ihtimali açık olan işlerden ve aşklardan geri çekilin… Ama kazanma ihtimali olan durumlara da küsüp sırt çevirmeyin. Siz istediklerinizi kendinizi tüketircesine sahipleniyor, sonra da bu bittiyse ben de bittim diye mezar kazıp içine giriyorsunuz. Bu bir yol değil. Olmayana tamam, olasılıklara devam deyip ileri gideceksiniz… Hayat her zaman yeni başlangıçlar için yol verir. Yeter ki cesur ama temkinli ve sakin adımlarla ilerleyin.
 

TERAZİ veya Yükselen TERAZİ Burcu

Olmak ya da olmamak… İşte bütün mesele bu! Yani siz "Ben olmayayım da kim olursa olsun…" diye yola devam edemeyeceksiniz bunu bilin. İnisiyatif almanız, başlangıç ve bitişlerden kaçmamanız, her kapanan kapının ardında bir yeşil çayır olduğunu unutmamanız lazım ama kime diyorummm :) Özellikle iş hayatınız veya sosyal konumunuz için kaygılı ve alıştığınız güvenli alanı korumak için çok arzulu olduğunuzu görüyorum. Ama güvende kalmak için dahi bir varlık göstermeniz, bir sorumluluk almanız gerekiyor. Ve siz sorumluluğun üzerinize kalmasından çok korkuyorsunuz. Önünüz açık arkanızdan da ittiriyorlar… Siz de bir zahmet hareket etseniz hiç sorun kalmayacak! Aldığınız teklifleri iyi değerlendirin… Bir şeylere talip olmanız gerekiyorsa, çekinmeyin olun! Ama lütfen güvende olmak için atıl ve batıl kalmayın.
 

AKREP veya Yükselen AKREP Burcu

Su alan bir gemiyi limana çıkartmaya ya da en az zaiyatla batırmaya çalışan bir kaptan gibisiniz… Yolu görüyor, hatta akışı okuyorsunuz… Ama sözü söylemek ve adımı atmakta çekimsersiniz. Olmayın! Etrafınızdakiler, özellikle de yakın olduğunuz insanlar, hatta belki de akrabalarınız ne der ne yapar ne hisseder diye hık mık etmenin zamanı değil. Onları korumak kadar, kendi doğrularınızı savunmak da sizin göreviniz. Bunun diğer ucu da hayatta kalma güdünüz ağır bastığı için, herkesi yıkıp geçmek… Onu da yapmaya gayet müsait birisiniz. Siz en iyisi sorumuluklarınızı ihmal etmeyin ama size aşırı duygusal baskı yapmalarına da izin vermeyin. Doğru bildiğinizi söyleyin, önerilerinizi yapın… Ama dayatmacı olmayın. Karara ortak hatta belirleyici olmaktan çekinmeyin ama kimseyi de ezmeyin. Bu sizin için bir denge sınavı!
 

YAY veya Yükselen YAY Burcu

Şimdi sizin için güçlü olma sınavı! Kendinizden şüpheye düştüğünüzü, maddi anlamda zayıf hissettiğinizi, cesaretinizin biraz kırık olduğunu görüyorum. Ama işte dirayet lazımsa, şimdi lazım. Önünüze heyecan verici projeler çıkacak… Bunlara tutarlı ve kararlı yaklaşın. Kimsenin sizi hayal ve göz boyama ile raydan çıkartmasına izin vermeyin. Uzlaşın ama sizin için vazgeçilmez olan koşullarda ısrar edin. Uçmayın, kaçmayın… Sağlam ve uzun vadeli adımlarla ilerleyin. Saygı görmek istiyorsanız, önce kendinize saygı duyun ve bunu unutmadan davranın. Güçlü görünmek için para saçmaya ya da sizi zarara sokacak şeylere eyvallah demeye kalkmayın.
 

OĞLAK veya Yükselen OĞLAK Burcu

Geldik Dolunay’ın esas çocuklarına! Hepiniz kendi çöplüğünüzde ağır sıklet gibi görünseniz de, ilişkiler ringinde tüy mahiyetindesiniz. Bu Dolunay’da ilişkiler konusundaki kırılganlığınızın üzerinden geçmeye ya da size kendinizi çıt kırıldım gibi hissettirecek insanlarla karşılaşmaya hazırlıklı olun! İş veya aşkta sizi şaşırtacak tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Buradaki asıl mesele mesafe ayarı! Siz kendinizi korumak için ilişkiye girmemek, ilişkiye girince de korunmaya ihtiyacınız olduğunu külliyen unutmak gibi bir sorunla dünyaya gelmişsiniz. Güçlü görünmeyi, herkes için güçlü olarak güvende kalmayı fbir yana bırakın. Hakkınızı aramayı, talep etmeyi, üzüldüğünüzü belirtmeyi öğrenin! Yönetilmeye muhtaç insanlara hayatınızı tarla etmeyi ve bunu ilişki zannetmeyi de bırakın! Eşitlerinizle ilişki kurmaya alışın. Sert mi oldu? Dürtülmesi gereken hep Yengeç değil, bazen de Oğlak :)
 

KOVA veya Yükselen KOVA Burcu

Bu ayın sabırlı ve sakin olması gereken figürü Kova… Sessiz, uslu ve kanaatkar olup gayretlerinizi devam ettirmeniz gereken bir süreçtesiniz! Bitirilmesi gereken işler, bu yüzden de şimdilik ertelenmesi gereken planlar var. Anlaşılmayı, takdir edilmeyi, hele de hayranlık görmeyi beklemeyin. Zamanla o da olacak…. Ama şimdi siz elinizden geleni yapın. Adil ve uzlaşmacı olun. Bu arada üzerinize basarak paye kazanmaya çalışanlara da azcık dikkat edin! Destek bekledikleriniz köstek, küçümsedikleriniz rakip, yardım ettikleriniz daha da talepkar olabilir. Bu göstergeleri atlamayın! Fakar birileri sizi gölgeledi, kullanmaya çalıştı ya da haksızlığa uğradınız diye umudunuzu ve çabanızı da kaybetmeyin! Kısacası elinizden geleni yapın. Ya olmayacak duayı fark eder peşini bırakırsınız ama bunu yaparken de acabanız kalmaz. Ya da her şeye rağmen başarır ve zamanı gelince de haklı bir gurur yaşarsınız.
 

BALIK veya Yükselen BALIK Burcu

Bu ayın şanslısı Balık! Gerçi siz kırılgan, narin ve naif bir moddasınız… Ama kartlar sizden yana! Karşınıza dikkate değer fırsatlar çıkacak gibi duruyor. Mızıklamayın ve mızıldamayın olur mu? Sanki iyi niyetinizin hediyesini alacak, çabalarınızın karşılığını göreceksiniz. Enerjinizi dikkatli ve özenli bir şekilde aktarırsanız, bu Dolunay size başarı getirebilir. Şevkinizi düşürmeyin! Dikkatinizi ıvır zıvır şeylere verip asıl meseleyi kaçırmayın :))) Ben en büyük şansı iş güç alanında görüyorum ama siz yine duygusal şeylere dalıp odağınızı kaybederseniz bilemem… 

Junoastrology.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER