@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.07.2014

02 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Bugün detayları gözden kaçırmadan ilerlemenizi ve gerçekçi olmanızı tavsiye ederiz. Astroloji uzmanı Asude Argun'un 2 Temmuz 2014 günlük burç yorumları Pudra.com'da.

Yükselen Burcunuza göre okumanızı tavsiye ederiz.

02 Temmuz 2014 günlük burç yorumları

Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar
(21 Mart-19 Nisan)
Gündelik işler sizi yorabilir. Her ne kadar çalışmayı sevseniz de daha detaycı ve aynı zamanda pratik olmalı, fayda, zarar analizi yapmalısınız. Kendinizi yormadan orijinal fikirler geliştirdiğinizde daha hızlı ilerleyebilebilirsiniz. Yanınızda çalışanlarla daha yakın olmalı, duygularını anlamaya çalışmalısınız.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar
(20 Nisan-20 Mayıs)
Yaratıcı, sanatsal konularda kendinizi göstermekten mutlu olabilirsiniz. Kendinize vakit ayırıp spor yapabilir, hobilerinizle ilgilenebilirsiniz. Ancak kendinize bu kadar güvenirken risk almamalı, duygularınızı ortaya koyarken soğukkanlı kalmalısınız. Aşk hayatınız da bu hareketlilikten nasibini alacak.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar
(21 Mayıs-20 Haziran)
Evle ilgilenme şansınız olursa sorumluluklarınızı yerine getirip rahatlayabilirsiniz. Ailevi konulara dikkat etmelisiniz. Yapılması gereken işleri bitirdiğinizde hedeflerinize odaklanıp, işinizde daha rahat olabilirsiniz. Her ne kadar kendinizi bireysel ifade etmek isteseniz de zorunlulukları anlamalısınız.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar
(21 Haziran-22 Temmuz)
Yakın çevrenizde hızla gelişecek olaylar sinirlerinizi gerebilir. Kendinizi ifade ederken, ortaya koyarken daha dikkatli olmalısınız. İfadeniz yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Ticari faaliyetler de bulunuyorsanız da aynı özeni korumalısınız. Kardeşlerle, komşularla ilişkiniz önem kazanacak.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar
(23 Temmuz-22 Ağustos)
Kazandığınız parayı harcamamalı, korumaya çalışmalısınız. Ani gelişen olaylar harcamalarınızı artırsa da bütçenizi gözden geçirerek hareket etmelisiniz. Kazançlarınızı artırmanın daha değişik yollarını düşünebilirsiniz. Pozitif yaratıcılığınızı ortaya koyduğunuzda değerlerinizi artırabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar
(23 Ağustos-22 Eylül)
Gün içinde rahatsınız, ön plandasınız. Dikkatleri üzerinize çekmekte zorlanmayacaksınız. Ancak kendinizi ihmal etmemeli, kişisel bakım ve sağlığınıza önem vermelisiniz. Bireyselliğinizi, farkınızı ortaya koymak, özgürlüğün tadını çıkarmak oldukça iyi gelecek.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar
(23 Eylül-22 Ekim)
Bugün geri planda olmaya özen göstermeli, gereken ön hazırlıkları yapmalısınız. Ters giden olayların aslında size zaman kazandırdığını fark etmelisiniz. Beklemede kalmayı, olayları akışına bırakmayı zor olsa da başarmalısınız. Enerjinizi boşa harcamadan tecrübelerinizi gözden geçirmelisiniz.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar
(23 Ekim-21 Kasım)
Bugün kendinizi kalabalıklarda bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla beraber, gelecek günleri konuşurken mutlu olabilirsiniz. Sosyalleşmenin yararını görebilirsiniz. Organize olmaya çalışmalısınız. Birlikte yapılacak işler için fırsatları değerlendirmelisiniz. Böylece gelirlerinizi de artırma imkanı bulabilirsiniz.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar
(22 Kasım-20 Aralık)
Bugünü işinizi geliştirmek, büyütmek için kullanmalısınız. Kendinizi göstermek, işinizle anılmak, önemli kişilerin dikkatini çekmek için fırsatları kullanmalısınız. Toplumsal anlamda önem kazanabilirsiniz. Hayata ait planlarınızı gerçekleştirmek için sahnede olduğunuzu fark etmeli, gerekeni yapmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar
(21 Aralık-19 Ocak)
Akademik kişilere, eğitimle ilgili konulara ya da yurtdışı bağlantılarına zaman ayırmanız gerekebilir. Yeni şeyler öğrenmek, bakış açınızı ve anlayışınızı değiştirecek. Farklı fikirlere açık olmalı, daha özgürlükçü düşünmelisiniz. Böylece hem maddi hem manevi anlamda gelişebilirsiniz.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar
(20 Ocak-18 Şubat)
Ortak paylaşımlara gün boyu dikkat etmelisiniz. Partnerinizle hem maddi, hem de özel konuları paylaşmanız gerekebilir. Mahrem konulara, borç ve alacaklara dikkat etmelisiniz. Birden bire ortaya çıkan konular masrafları yüklenmenizi gerektirebilir.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar
(19 Şubat-20 Mart)
Eşinizle ortaklaşa plan yapabileceğiniz bir gündesiniz. Tek başınıza hareket etmek çok doğru olmayacak. İşleri organize etmeye çalışsanız bile onun da duygularına önem vermeli, farkını ortaya koymak için ona yer açmalısınız. Böylece sinerji yaratabilir, birlikte yol alabilirsiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun

astroloji 2 temmuz


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER